- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Durva, nekem is ez volt az első gondolatom. Nem is csak az, hogy valaki ilyet olvas, hanem hogy az ottani botrányosan gyenge és pontatlan írások alapján tájékozódik.
A többi média beszámolóját megéri összevetni erről a háttérbeszélgetésről.
-
-
intuicio
aktív tag
Szia!
Én tettem rá egy telótartót, és ezen egy Speedometer fut.
Eddig nagyon bevált. Rendesen gps alapján mutatja a tényleges sebességet, Map részben az útvonalat, a megtett távot, és mindent is.
segway gyári app egy hulladék kb.
pl.: 25 km/h-ig mutatta nekem az app a sebességet, miközben 33 km/h-val mentem épp(F40E Global ver.)
-
bigrob
őstag
Asszony is panaszkodik hogy 2 naponta valami paraszt kanyarban nem tudja megelőzni majd beszól hogy "takarodj az útról a szaroddal"...
Teszem hozzá hogy a járda még szarabb minőségű és bicikliút nincs, járdán pedig ugye gyök2vel lehet haladni amúgy is, már ha meg meri az ember kockáztatni egy szinte 0 hangú eszközzel... -
Nemtom, nekem a G30 is, meg a Mi3 is 30, ill 25-el ment, mikor autóval követtem őket.
Pont ez a poén, h munkahely felé 30-as tábla van kint, azt a G30 is 30-at megy, akk hogyhogy leelőz mindenki autóval?
Ezt bent is felvetettem már, mikor biztonsági előadáson a felelőtlen kerékpárosokról, meg a rollerekről volt szó.. Persze halk vigyor futott végig a csoportban.Meg hát ugye padlógázzal leelőznek (fél km-es szakaszról van szó), aztán a parkolónál feltorlódnak, én meg kielőzve a sort begurulok, és mire lefelé jövök az öltözőből, akkor látom bejönni azokat, akiknek az ismerős autójuk a sorban állt..
De mi vagyunk a
hüje rolleresek
-
R a y
senior tag
-
Berci77
tag
Egyelőre én is alap decathbonos sisakban nyomom. Ez nem akadályoz semmiben. Egyszer felvettem a motoros bukómat, kifejezetten féltem benne. Semmi perifériás látás, nem hallok benne semmit, cserébe forgatom a fejem, amit meg sokkal veszélyesebbnek érzek. Kesztyűt viszont mindig húzok, ha tenyerelni kellene ne a bőröm menjen rá. Még próbálom majd rászoktatni magam a térdvédőre. Ésszel közlekedem és volt, hogy csak az odafigyelés és éberség mentett meg egy koccanástól, mert nem adtak elsőbbséget. A kocsikhoz képest meg puhatestűek vagyunk. Szarrá törött fejszerkezettel nehéz megvitatni, miért nem adták meg a elsőbbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged