- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monorim van hozzá hátra is:
https://www.kroxne.org/hu/139-shockabsorber-ninebot-f20-f30-f25-f40De én F30-ra szerintem nem költenék már ennyit. :/
-
PociAti
őstag
Szinte teljesen kizárt.
Egy alis villa valószínűleg nem érné el azt a kényelmi változást, amit elvárnál tőle.
A korai Xiaomi M365 rollereket, Ninebot Max G30-as sorozatot volt szokás átalakítgatni, amikor még nem nagyon voltak elérhető árú lengéscsillapítóval ellátott rollerek. Vagy amikor valaki kisebb beruházással próbált kihozni többet a meglévő rollerből.Valószínűleg neked is jobban megérné eladni a meglévő rollert és az így kapott összeget kiegészíteni annyival, amennyi egy jobb roller kerül. (Egy olyan roller, amire utólag feldobtak egy alis lengéscsillapítót valószínűleg csak buktával lehet továbbadni. Nem növelné annyival a roller értékét, mint amennyibe az átalakítás kerül.)
-
PociAti
őstag
Durva, nekem is ez volt az első gondolatom. Nem is csak az, hogy valaki ilyet olvas, hanem hogy az ottani botrányosan gyenge és pontatlan írások alapján tájékozódik.
A többi média beszámolóját megéri összevetni erről a háttérbeszélgetésről.
-
-
intuicio
aktív tag
Szia!
Én tettem rá egy telótartót, és ezen egy Speedometer fut.
Eddig nagyon bevált. Rendesen gps alapján mutatja a tényleges sebességet, Map részben az útvonalat, a megtett távot, és mindent is.
segway gyári app egy hulladék kb.
pl.: 25 km/h-ig mutatta nekem az app a sebességet, miközben 33 km/h-val mentem épp(F40E Global ver.)
-
bigrob
őstag
Asszony is panaszkodik hogy 2 naponta valami paraszt kanyarban nem tudja megelőzni majd beszól hogy "takarodj az útról a szaroddal"...
Teszem hozzá hogy a járda még szarabb minőségű és bicikliút nincs, járdán pedig ugye gyök2vel lehet haladni amúgy is, már ha meg meri az ember kockáztatni egy szinte 0 hangú eszközzel... -
Nemtom, nekem a G30 is, meg a Mi3 is 30, ill 25-el ment, mikor autóval követtem őket.
Pont ez a poén, h munkahely felé 30-as tábla van kint, azt a G30 is 30-at megy, akk hogyhogy leelőz mindenki autóval?
Ezt bent is felvetettem már, mikor biztonsági előadáson a felelőtlen kerékpárosokról, meg a rollerekről volt szó.. Persze halk vigyor futott végig a csoportban.Meg hát ugye padlógázzal leelőznek (fél km-es szakaszról van szó), aztán a parkolónál feltorlódnak, én meg kielőzve a sort begurulok, és mire lefelé jövök az öltözőből, akkor látom bejönni azokat, akiknek az ismerős autójuk a sorban állt..
De mi vagyunk a
hüje rolleresek
-
R a y
senior tag
-
Berci77
tag
Egyelőre én is alap decathbonos sisakban nyomom. Ez nem akadályoz semmiben. Egyszer felvettem a motoros bukómat, kifejezetten féltem benne. Semmi perifériás látás, nem hallok benne semmit, cserébe forgatom a fejem, amit meg sokkal veszélyesebbnek érzek. Kesztyűt viszont mindig húzok, ha tenyerelni kellene ne a bőröm menjen rá. Még próbálom majd rászoktatni magam a térdvédőre. Ésszel közlekedem és volt, hogy csak az odafigyelés és éberség mentett meg egy koccanástól, mert nem adtak elsőbbséget. A kocsikhoz képest meg puhatestűek vagyunk. Szarrá törött fejszerkezettel nehéz megvitatni, miért nem adták meg a elsőbbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windowsos tablet topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest