Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Én 12-15 fokban használtam utoljára a rollert, érezhetően kevesebbet bírt elmenni az akksi egy töltéssel...
10 foknál amúgy is letettem volna, úgy már elég kellemetlen tud lenni állni a 25km/h-s szélben. Számomra már csak tavasszal kezdődik a rolleres szezon szerintem.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Segway ninebot F30-hoz létezik futómű upgrade elérhető áron?
Első teleszkópos villát találtam alin, kérdés, hogy megéri az árát, használható?
Hátsót én nem találtam... -
gabe_
őstag
Felkerült a tuning markolat
[kép]
Kényelmes a fogása, vékonyabb egy kicsit, mint a gyári. -
gabe_
őstag
Ekkora fingreszelést...

Ájjá rája, kapaszkoggyá ozt mennyé

-
gabe_
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Rendben, köszi.
Fullgázzal induláskor és a fékezés végén hallani egy kis daráló hangot, akkor sem?Ha csak félgázzal indulok, és megállás előtt egy picivel elengedem a féket, akkor nem csinálja, ellenben menet közben csak így hajlandó 25km/h fölé menni.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Tönkremegy egy F30 motorja attól, hogy F40 esc regiójávál használnám? -
gabe_
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Van egy Segway F30 rollerem, amit mikor vettem (Euronics), USA régióra állítottam, hogy meglegyen a 30km/h sebesség.
GPS szerint meg is volt, a roller saját sebességmérője 20-21-et mutatott, gondolom mérföld/óra miatt.
Nemrég azonban gondoltam, hogy átállítom Global-ra, hogy km kijelzés is jó legyen, jó is lett, de a végsebesség visszaesett 25km/h-ra.
Hogy nyerhetném vissza a 30km/h-s végsebességemet? -
gabe_
őstag
Sziasztok
Használtok valamilyen útvonalrögzítő appot, ami a lezárt telón a háttérben rögzít? (Max sebesség, ilyenek...)A segway gyári app nálam valamiért nem akar rendesen működni.
-
gabe_
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Azt veszem észre, hogy ez a beszólogatós dolog egyre gyakoribb...
Útszélén felfestett bicikliút, ami egyszer csak felkanyarodik a járdára és ott folytatódik. Lelassítok mert egyrészt van egy kis padka (ez is megér egy misét, mi a telibevert anyjáért nem lehet úgy egy szintbe hozni ezeket a kerékpárutakat hogy ne legyen mindenhol legalább 3 centis lépcső?) másrészt gyalogosok közelében mindig le szoktam lassítani, hogy ne ijedjenek meg.
Erre ahogy meglátnak, azonnal félre is húzódnak, hogy mindannyian elférjünk, de mikor elhaladok mellette odaugat az egyikük, hogy "a bicikliút minek van?"Lassan ezért utálok már rollerezni, az autós kiugat a kocsiból, a gyalogos beszól...
B@sszákmeg, látok körbe mindent, úgy szoktam sasolni rolleren mint egy radar, nem közlekedek hülyegyerekként sem mégis mindig akad valami tudálékos f@szkalap aki nem bír a pofájával...
-
gabe_
őstag
Sziasztok!
Ütöttetek már el rollerrel valamilyen állatot, esetleg embert?
Nekem tegnap este munkába menet megvolt egy macska.
Kertvárosi rész, kerítések melletti járda/bicikliút, jó minőségű aszfalt, hasítok 25km/h-val, egyszercsak a kerítések réseiból át akart szaladni előttem, pont átmentem szegény jószágon mind a két kerékkel. Olyan gyorsn történt, felfogni sem volt időm, csak mikor döccent alattam.
Szerencsére nem estem el, egyből lassítottam, hátranéztem, és még láttam a szemem sarkából az út melletti füves vizesárokban eltűnni.
Kicsit az adrenalin dolgozott, jól megszidtam az anyját, folytattam az utam, bementem dolgozni.
Reggel hazafelé ugyanazon az úton mentem, és 10-20 méterre az esti esettől megtaláltam csóró macskát kipurcanva. Sajnálom szegényt, gondolom a gerince nem viselte el azt a kb. 100 kilót ami átment rajta...Szóval vigyázni kell, így is könnyen megvan a baj, annak azért örülök, hogy 10" kerekű rollert választottam, (ninebot F30E) és mindig igyekszem úgy rollerezni, hogy a trepnin hátra helyezni a súlyomat, talán ezeknek is köszönhetően nem buktam.
-
gabe_
őstag
válasz
Nordik
üzenetére
Én is egyre több rollerest látok a forgalomban, bár lehet, hogy mióta nekem is van, jobban rá is állt az agyam...
A minap lemértem élőben a telefon gps-ével a valós sebességet, és érdekes módon, mikor a roller kielzője 23km/h-t mutat, a gps szerint 28km/h-val megyek... (ninebot F30E)
Korábban írtam is, hogy megpróbáltam átállítani az F40-es 30km/h-ás módjára, de nem vált be, kerregős hangja lett, így egyből visszaállítottam az F30-ra. Utána óra szerint nem nagyon akart többet menni 21-23-nál...
Úgyhogy most megnyugodtam, megy az... -
gabe_
őstag
Augusztus 8.-tól lesz a lidlben parkside akksis kompresszor, szemezek vele a rollerhez, biciklihez vagy a kocsihoz is jó lenne.
-
gabe_
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Ezeket a kis gumi lapokat nem pont ilyenekre találták ki?
-
gabe_
őstag
válasz
bexinho23
üzenetére
Szintén F30E, igaz nekem még csak 1 hete van meg, és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.
Munkába járáshoz vettem, 10km oda-vissza, járdán, többnyire közepes minőségű bicikliúton. A kereszteződéseknél lévő döccenőknél tényleg érdemes néhol átemelni, de a 10"-os kerék mindenképpen nagy előny a Xiaomi 8,5"-osához képest.Mentem már vele kaviccsal szórt úton földúton is, egész elviselhető, de a homokosabb részeken vigyázni kell.

Vettem hozzá egy ilyen keréknyomás ellenőrző kütyüt, és bármelyik benzinkúton ahol nincs szétgyalázva a levegőpisztoly, simán lehet fújni a kerékbe. -
gabe_
őstag
Azt jól számoltam ki hogy egy 367Wh-ás akksijú rollert (Segway ninebot kickscooter f30e) kb. 45 forint feltölteni 0-100%-ra?
(12-13 ft-os kWh árral) -
gabe_
őstag
Hali
A Segway gyári szoftvere nekem elég fapadosnak tűnik, lehet esetleg valami mást használni hozzá?
(KickScooter F30E)
A gyáriban nem találok se tempomat beállítási lehetőséget, az útvonal rögzítés se működik rendesen, és jó lenne ez a védelmi funkció is, hogy csipogjon, villogjon ha megpróbálnák eltolni. -
gabe_
őstag
válasz
Berci77
üzenetére
Köszi a választ, én is hasonlóan gondolkodom, mindig úgy közlekedem robogóval, biciklivel sőt még gyalog is, hogy arra számítok, mintha nem vennenek észre, inkább lassítok, és figyelem a többiek reakcióit, hogy látnak-e.
Sokszor mentett már meg, hogy az autó mozgásából láttam hogy nem vette észre hogy ott vagyok a közelében, és inkább lelassítottam.
Megérkezett a gép amúgy, csak sajnos éjszakás vagyok, így holnapig várnom kell az unboxinggal...
-
gabe_
őstag
válasz
Miikee
üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszaitokat, egyelőre egy ilyen kompromisszumos sisak megoldásban gondolkodtam, (6ezer ft körüli ár nem a világ) aztán a tapasztalatok alapján majd meglátom mi legyen a továbbiakban.
Azért kérdezem a biciklis sisakot, hogy szoktak esetleg mások is ilyenekben rollerezni, hogy ne tűnjek teljesen hülyének.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Ma megrendeltem egy Segway ninebot kickscooter F30E rollert, városi szaladgáláshoz.Sisakot a decathlon oldalán néztem hozzá, de amit a görkori, gördeszka és rollerhez írnak, annyira nem tetszik. A sima MTB kerékpáros sisak is jó ezekhez, ugye? Mondjuk pl. ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest