- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenki
Fél hidraulikus valóban jó ötlet. Korábbi bringámon volt olyan.
Esetleg valami ajánlás ilyen vagy full-hidraulikus fékhez? Szintén Kukirin G2-m van. 2025-ös.paolinho: Villog a hátsó lámpa fékezéskor. Ez mindegyiknél így van.
-
paolinho
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
Nyilván nem ez a célom, de jó lenne valami stabil lehetőség, pl. egy sárga jobb-bal indexelés lehetősége.
FID: "A fék legyen az első amit ledobsz róla és veszel rá egy hidraulikust."
Ha nem Race-ben hasítok, ez fontos lehet? ECO-ban, és Sport-ban normálisan lassul a roller mind a motorfék, mind a sima fékezés kapcsán. Ha a hidraulikus fék feltétlen szükséges, Te mit ajánlanál?
Thunderzoole: "Rolleren nem lehet kézzel jelezni, ez köztudott, ne is próbálkozz vele, mert azonnal elvágódsz."
Ezt én is éreztem, és nem is ez lenne a célom, de a KuKirin gyári piros színű index jelzése hátul annyira gyatra, hogy szerintem azt senki nem veszi észre. Szóval valahogy azért nem lenne rossz, ha a (legalább balra) kanyarodást valahogy feltűnően lehetne jelezni.
De nekem még pl. az sem tetszik, hogy a fékezés (kvázi féklámpa) nincs az eszközön jelen. -
BreeZeRr
tag
Sziasztok!
Új rollert szeretnék vásárolni. Első rollerem lenne, első, hátsó lengéscsillapítás preferencia, ezekre a csodás városi kerékpárutakra

90 kg, sík terep. Sebesség 25 km/h. 50-70 km (nyílván használat függő, de kb. ennyiben gondolkozom.) Keret 350k
Köszönöm
-
DigitXT
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ugyanolyan kapcsoló van a hidraulikus fékkarban is. Szóval ez menni fog.
Legegyszerűbb amúgy félhidraulikusra váltani. Marad a bowdenes fékkar,
gyári csatlakozás, nem kell mást* kicserélni, fékerő nagyobb, jó választás.*: fékcső elvezetése sem triviális, ha nagyon kompakt a gyári elrendezés...
-
Szia/Sziasztok!
Ha már ez a téma, ide becsatlakoznék én is.
Bár már hajtom egy ideje, és eddig nem hagyott cserben a fék, de lecserélném én is. Van olyan megoldás, hogy a gyárihoz hasonlóan elvegye a hajtást és jelezzen a féklámpa is fékezéskor, vagy hidraulikus fékkel felejtsem el?
-
válasz
paolinho
üzenetére
Kerékgumin rajta szokott lenni.
Kell rá kötelező, mert gyorsabb 25-nél.
Insura.hu-n tudsz keresni biztositót.Rolleren nem lehet kézzel jelezni, ez köztudott, ne is próbálkozz vele, mert azonnal elvágódsz.
Nem tudom a Kugookon most milyen az index, a pálcikarollereken egy ideje már jól látható a fényere, max mivel a kormány végén van, kitakarja a rolleres hátulról. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest