Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Because
üzenetére
az nem hátrány, másfajta lakatnál, bicónál, kiesett a kezemből a kulcs, a járda szélén levő összefolyóba (csatornarendszerbe)... még jó, hogy nem lakatoltam le még...
Nagyon száraz volt abban az időben a kezem, meg nagyon fáradt is voltam (napi 12-13 órák, kemény munka) -
válasz
Because
üzenetére
Én maga vagyok az angyal, csak szárnyak nélkül, még csak zenét sem hallgattam hangosan
, de mikor olyat olvasok vagy látok a tv -ben, hogy a kutyáját húzza teli gázzal az autó után kötve, és kap egy felfüggesztettet valahogy nem érzem elég soknak. És a vérnyomásom is felmegy az ilyen hírektől. -
DigitXT
félisten
válasz
Because
üzenetére
Momentán nincs. Ha kerékpárnak tekintik, akkor 10-50 km/h útszakasztól függően.
Ha SMKP-nak tekintik, akkor elvileg 40 km/h (bár a tervezési sebességük 45 km/h).
Vannak rollerek, amik az SMKP definícióját is "ütik". Azok szerintem motorkerékpár kategóriában sorolandók, s az adott közútra megengedett sebességhatár mérvadó, cserébe elvileg kerékpárúton nem mehetnének (lakotton kívül sem): mondjuk ilyent egyelőre még csak tervezetben sem láttam. De amúgy nem lenne ördögtől való...
szinte biztosan arccal tompítasz bármilyen esést.
Az a baj, hogy az ellen csak a sisak véd. Nem kell gyorsan menni a pofára eséshez. (Előttem is írták, hogy nem vesznek fel semmit, mert "csak" 30-cal mennek. Hát, ha ugyanebből a megfontolásból anno otthon hagyom a sisakot, talán már nem írnék.) -
AliasB
senior tag
válasz
Because
üzenetére
A sisakokat nem ismerem mert anélkül használom. Nekem ennél gyengébb a gépem és tudod hogy van ez. Felesleges ilyen "hatalmas" sebességnél
tudom tudom rosszul esni lehet gyalog is ha úgy van mégsem láttam még gyalogost sem sisakban sétálni
Igaz még én is kezdő vagyok mert 500km van mögöttem rolleresként de ha eddig az elején nem voltam olyan béna, hogy elessek vele akkor szerintem ezután sem fogok
de nem ítélem el aki félti a búráját
csak annyit mondok amit le is írtam. Ez túl kicsi sebesség és ennyi erővel gyalog is használhat sisakot mert úgy is lehet rosszul esni ennyi erővel
-
AliasB
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Az árához képest nagyon jó
de amúgy is. A 15Ah azért már nem kevés és az a 45km simán elképzelhető amit írnak róla. Nekem a 10Ah-s akku elmegy 35km-t és a 400watt is egész jó. Igaz a lengéscsillapítás hiányzik de ennyi pénzért azt ne is keressen senki. Nagy hatótávú városi járgánynak tökéletes 
-
Joshi
titán
válasz
Because
üzenetére
Xiaomi Mi Pro 2
Aztán idővel raksz rá egy első lengéscsillapítót. -
PociAti
őstag
válasz
Because
üzenetére
Kugoo G2 Pro 366.490 Ft-ba kerül,
de csak 100.000 Ft környékén áldoznál rá....A kettő között irreális szakadék van. 100k környékén kb. 15 km megtételére alkalmas "gyermek" rollereket lehet kapni. Vagy külföldi webshopokból olyan ismeretlen modelleket, amik se tanúsítvánnyal nem rendelkeznek, sem szerviz háttérrel. És az csak a kisebb probléma, ha 500 km után használhatatlanná válik, nagyobb, ha szerkezeti problémák miatt (pl. kormányrúdtörés) balesetet szenvedsz.
-
Gigi01
őstag
válasz
Because
üzenetére
Akkor erre menjek rá?
Autóm nincs,gyalog járok,mindenképpen kell valami.Így gyalog 40perc nekem csak oda,és 12-14órát melózom. -
válasz
Because
üzenetére
nagyon tépázza a témát a sajtó nem is szeretem ezt az erőltetett szánalmas befolyásolást
ráállnak valamire és összeszedik az összes bármilyen negatív dolgot
legalább 7 milliárdan élünk a bolygón jó hogy vannak hülyék isaz autós balesetes youtube vidókat ez meg se közelíti
+naponta halnak meg több ezeren közúti balesetben emberek akkor ott is lehetne szigorítás főleg amilyen pszichopaták mászkálnak az utakon szembe jön 100-al és majd arréb mész vagy meghalsz alapon. Lehetne szűrni rendesen kinek adnak ilyen hatalmat.
Sőt minek 300km/h meg ricsajos sport kifugogó városi utakra
Itt is jöhetne szigor menjen a Hungaroringen vagy versenypályán annyival én trailerre raknám az összeset oda valók.
Nálunk amúgy is 130km/h a megengedett maximum és ha annyira biztonságosak akarunk lenni olyan kocsit mi a f..... gyártani ami akár 200-al is megy életveszélyes. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Szia!
Már vártam, hogy valaki szóljon érte
. Már megfordítottam, de nem volt kedvem a video-t frissíteni, gondoltam nem is ez a lényeg. De köszi az észrevételt! 
Még a féket is be kell állítanom. De majd ha jobban lesz rá időm.
(#6530) kotibor
Magam is bele tartozok ebbe a 99,5%-ba, igaz nincs lurkó akit cipeljek. Deszka szélességgel nekem nincs gondom. Kormányszár magasító van nekik, 183 cm-emhez nekem tökéletes ami be volt gyárilag állítva, nem is próbáltam állítani. -
törölt tag
válasz
Because
üzenetére
Amúgy lehet azt mondani, hogy negatív példa.
Meg azt is, hogy én a végletek embere vagyok... de én így gondolkodtam, és most is így gondolom.
A sok mozgás az csak egy a számos összetevő közül. Elengedhetetlen a genetikai tényező. Egészséges táplálkozás?! Egyéb BIO kajákat, amik nem is biztos, hogy BIO, de cserébe állati drága. A rengeteg sugárzás, amiket nem tudsz kikerülni, ha civilizációban élsz, a szmog, a járművek által kibocsájtott káros anyagok belélegzése (amiből tüdőrák is lehet).
1983-tól 2002-ig Galyatetőre jártam minden évben 4-6 hétig nyaralni. Nem volt Internet (ez azért sokat lendített a dolgon, hogy mozogjak), nem volt semmi, csak a szabad hegyi levegő. Egy családdal jártunk a családfő rengeteget túrázott. 64 évesen halt meg, úgy, hogy nem voltak káros szenvedélyei, és kilogrammban is kb annyi volt mint évben. Galyatetőtről a fiaival lementek gyalog Gyöngyösre, vagy fel Kékestetőre, Sástóra és sorolhatnám. Békéscsabán lakott, a korboncnok azt mondta a feleségének, hogy a szíve olyan mértékben volt elmeszesedve, mint egy 20 évvel idősebb embernek, és azt is hozzátette, hogy kivédhetetlen volt ez a meszesedés, mert genetikailag öröklődött hajlamról volt szó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Because
üzenetére
Igen kicsit feljebb kell menni és 300 környékén Kugoo G-booster, plusz azzal számolni kell hogy azt is szigetalni kell, vagy esőt kerülöd.
Amúgy az a baj bármit bármennyiért veszel egyik se tökéletes, Dualtront is megveszed 1 milláért, lötyög a kormánya, féket le kell cserélni, szóval még +150 ezret rá lehet locsolni hogy tökéletes legyen, én is azért váltottam építettre inkább...
-
DigitXT
félisten
válasz
Because
üzenetére
A dollár is bemehetne 300 alá, követné a G Booster, hidd el.

1000 dodó körül vehető Geekbuying-ról, csak a forint olyan, amilyen. -
DigitXT
félisten
-
sanyika007
csendes tag
válasz
Because
üzenetére
Na zsír, hajrá!
Én ma 15km-t toltam egy sima lábbal hajtósba mozgásnak, nagyon jól tud esni, csak kerülni kell a macskakövet
Town 5XL az enyémhez képest egész minőséginek érződött, a következő nekem is az lesz (majd egyszer talán
).
Arra készülj fel, hogy a farmerok könnyen szűkek lesznek combban, ha eddig nem dolgoztál lábra. -
törölt tag
válasz
Because
üzenetére
Nos igen, azok a mini kerekek úton, főleg tömör gumival, de egyébként is finoman szólva is balesetveszélyesek

Kugoo S1-nél egyébként lenne hátul rugó, de nem tudom, hogy volt e itt a fórumon is akár olyan aki cserélte volna. Facebook csoportban láttam olyat aki elől megoldotta...
-
DigitXT
félisten
válasz
Because
üzenetére
ezek a tömör gumik "kellemesen" átadnak minden úthibát
Nem véletlen akartam már tizensokévvel ezelőtt (még egyetemistaként)
pneumatikus kerekű rollert, de valahogy nem sikerült beszerezni.
A sors iróniája, hogy a Kugoo S1 is egy szar zörgős sárkány gyárilag...
Kritikán aluli az a hátsó kerék. Viszont be lehet erőszakolni felfújhatóst!Sajnos, a 200x50-es gumi egy kicsit szorul, szóval azt inkább a Pro-ba. -
mekkGyver
aktív tag
válasz
Because
üzenetére
Nem is annyira a távolság számít, hanem az út minősége, emelkedők, padkák, repedések. Ha viszonylag sima és unalmas az aszfalt, akkor jó a Xiaomi, vagy Kugoo (ezeket érdemes ebben a kategóriában jelenleg), ha durvább, akkor vagy 300e-es roller, vagy marad az autó, vagy robogó.
-
Ragnar95
félisten
Én Oxelo EF9-et használok, ez sajna esős időben csúszkál a kemény, bordázatlan kerekek, illetve a tárcsafék hiánya miatt, úgyhogy óvatosabban kell vele menni, mint száraz időben, de főleg a vizes leveleken való áthaladás a veszélyes vele. Én amúgy esőben is használom simán, egész évben ezzel járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon száraz volt abban az időben a kezem, meg nagyon fáradt is voltam (napi 12-13 órák, kemény munka)

csak annyit mondok amit le is írtam. Ez túl kicsi sebesség és ennyi erővel gyalog is használhat sisakot mert úgy is lehet rosszul esni ennyi erővel
ráállnak valamire és összeszedik az összes bármilyen negatív dolgot
Itt is jöhetne szigor menjen a Hungaroringen vagy versenypályán annyival én trailerre raknám az összeset oda valók.