Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Majd 7végén talán lesz róla videóm. A Blade az olcsóbb széria ez mindenen meglátszik rajta. A fighter a prémium Teverunnál. A metál narancs az új széria ami már appos.
Amiket eladtunk szerelni nem jöttek vissza. Nem nagy eresztés fétisem soha nem volt rá.
Annyi az előnye hogy 11" és van ereje.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem levegős csak rajta van a védő hogy ne legyen tele retekkel.
norrberth
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ez a roller gáz!
-
Margitsziget.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Akkuról kapcsolható 12v konverter.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mikor posztoltam vagy 5 éve, az iq harcosok elkezdtek osztani hogy ez így nem lesz jó veszélyes stb. Szerencsére a többség értette.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Bukó Gomba
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jöhet a gázkar
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Carbonrevo cuccok mind karbonok. Értelme nincs az egésznek, a csicsa is olyan mint a tuning. De jó ránézni meg könnyebb eladni ha megunom. Na meg tél volt ráértem.
Én ezeket használtam fejidomként 6-8 éve aliról:

És mibe akarod rakni a qs-t? Régen akartam csak nem gyártott olyat akkor ami jó Dualtronba.Emunem: Ez tényleg sok volt
De volt egy felesleges pc kompakt vizem és akkor még senki nem csinált ilyet. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Fasza lett. Felveszlek
-
válasz
Silentfrog
üzenetére
8700 Volt nekem most. Union.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Igen de itt nem a C futó miatt szitált be. Ha megnézed a villaszöget a hülye porig ültette. Így minden beszitál. Én is jártam így ültetve a Thunder 2vel, rém rossz volt kanyarodni. Ha gyári emelésen hagyta volna nem szitált volna be. A nagyobb dualtronokon állítható a magasság. Annyi előnye van így csak hogy qva jól néz ki.
Nem minden c hajlamos a szitálásra. De még az egyenes "motor" villások is be tudnak szitálni mint pl Laotie Kaabo Wolfok stb stb.
Ez a gyári szög és nézd meg a videóban lévőt. [link] -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csak egy képet láttál ami pont ott repedt. Sokszor az a furat egybe marad. A baj az hogy vékony és ahol feljönnek a kábelek nagy a rés.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem. A kis fém kábelvédőt.
Az csak a törés része. Ha onnan kezdődne lennének repedéses képek is mint a mantis king gt-nél.

Ez is életveszély. A régi mantisoknak a dió tört és a kezedbe maradt a kormány a mantis king gt-nek meg még nem volt olyan része ami ne tört vagy repedt volna.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Leszeded amibe van a led és húzogatod a kábelt, így látod az elejében hogy hova van dugva.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azt a fekete szivacsot el kell tüntetni a vezérlőkről.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nyakat soha nem fúrunk max ha vas.
A Vsett 9 súlytól független tört, és volt hogy csak simán adott egy nyélgázt. Ezt az összes Vsett tudta, és mindnél be van burkolva a vezérlő hogy ne tudjon hűlni. Ez az Ausomokra is igaz.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez egy Vsett 9+. Nagyon szépen fárad a nyaka, mivel vékony. Kis mini rakéta. Szerettem mikor volt csak hát az a nyak.... Rengeteg járt így.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Használtan nem vész.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A 18ah akkus: [link]
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet de nem leszel előrrébb max tartósságban. Használt Mantis Dual v2?
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Onnan akartam megvenni a balt, de már nagyon rottyon volt.Meg 5-600k bele a 2 akku.
Sajnos nem úgy megy mint rollernél hogy azt rakok bele amit akarok.Így maradt a Segway Ninebot Elite. Már van 4db. [link]
enginev3.0: Miért nem valami 2 motoros?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kevés ami most van?
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ne csináld még kikezdenek
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Mászkáltam az akkor bent lévő GT2-vel megette a forgalom. Nem lehet kocsik között 30al araszolni hogy ne merüljön
Ekkora vázba kell a 40ah 72v. "de őszintén: ezeket a napi közlekedésben ki is használod?" Ki bizony. Ezért is fontos hogy 2 motor legyen és nagyon hamar elérje az 50-60at. Lehessen etetni ha kell 10+ amperrel és legyen benne legalább ha 10" 24ah 60v ha 11" akkor 72v 40ah.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
És 52v.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jó cucc csak kicsi az akku.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
A legtöbb 72v 40Ah vagy felette. Ami kicsi az tölt kajálás közben ha akar jönni végig. Vagy csak jött dumálni. Meg aki gyorsan akar tölteni annak van 15-20 amperes tőltő meg egy átalakító hogy autós oszlopról tudjon tölteni.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Egy rendes akku 700k+ Motorok 2-300k+ stb stb. Én már régen nem tuningolok, régen kellett mert minden gyenge volt. Jó pár olyat csináltunk ami 70-nél még csikorog. De forgalomba már egész jók a gyári rollerek is régen nem voltak ilyenek.
Maradtam azon a vonalon hogy agyon ledezem és tele rakom karbon cuccokkal.
Így van mit csinálni és van videó anyag is. Ha posztolom rögtön kérdezik mennyi lesz.
Nyakamon még nem maradt egy sem.
"Ezeknél ez ennyire moduláris?" A legtöbbnél csak egy u alak a hasa így simán lehet hajlítani hosszabbat. Nem ezzel kezdtem mert bármikor lehet cserélni úgy hogy nem kell nagyon bontani a rollert. 10 perc lenne cserélni.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Rommá volt ázva 900km volt benne és úgy nézett ki mint amibe 100k van. Motor kábel is szakadt, minden csapágy rottyon, amit linkeltem videó azon látszik milyen volt.
Aztán elhatároztam hogy ráteszem az új szériás Dualtron oszlopot amit ki kellett találni úgy hogy ne maradjon a kezembe. Ez volt az alapja mindennek. Aztán mikor megvolt jöttek a Carbonrevo cuccok, és ami még nagyobb összeg volt az az Erexx.
Új teleszkópok amiket ma teszteltem és brutál jó lett. Csak az a bajom vele hogy nekem rövid a taposó. Ha megmarad akkor kap egy nagyobb akkut meg egy hosszabb közepet.
Mindent írtam listába mi mennyi.
Mikor a Thunder 2 volt arra is rányomtam az árának a felét: [link]
-
válasz
Emunem
üzenetére
Szintén Blade mini ultra, vagy Fighter mini pro már szokott lenni 300-400k között. 25ah Nami klima sem ritka 450k körül. Egy Mantis Dual v2 sem rossz csak kevés a 18ah akku szintén 300 körül már patikát is kapni. Dualtron Victor és Achilleus is szokott lenni 4-450k körül.
-
Alakul:
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nálam félemeletes a lift, sehol nem láttam még ilyet. Ha meglátom hogy a nyolcadikon van inkább felviszem lépcsőn a rollereket. Mert dög lassú. Csak az első héten nehéz.
A 80 kilós wepeddel is lépcsőztem. Havernál nincs lift 5.-re még nem olyan vész a 40kg Nami. Lényeg hogy legyen jó fogása.
bandigyerek: Simán bírja.
z67: Drága bor volt?
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
"ki tudja-e magát számolni újra" Nem igazán világos ez.
Ha sietek én az 5 amper mellé oda vágok még egy 5A+ töltőt. Ilyen 30-40Ah akkuknak meg sem kottyan. De csak olyan rollert szabad így amiben nem cérna kábelek vannak a porton.
Azok a bátrak akik simán felügyelet nélkül töltenek akár este alvás közben.
GoodSpeed:
1. tömege: Nálam az nem lényeg, lehet 50+ kiló is.
2. hatótáv: 60v 24ah tól kezdődik a rolleres élet.
3. nincs külső akkumulátor: 60v 24ah+ tól nem is kell.
4. nincs gyorstöltés: Az alap dolog bár kinek mi a gyors. Nálam 5A kezdődik.
5. Nem okos a kijelzője: Kijelző lényegtelen kb soha nem nézem. -
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ez nagyon változó. 5-6 éves dualtronok namik mászkálnak gyári akkuval meg segwayk. Persze kevesebbet bírnak, de nem vész. Valamikor meg az első évben elszáll egy sor az akkuban stb. A lényeg ne legyen hónapokra lerakva tele. Az sem megoldás hogy nincs tele töltve mivel a legtöbb bms 4 volt felett csinálja a balanceot és szét esnek a sorok amit már nem tud kimozogni a bms.
Na meg a millás rollerekben is filléres bmsek vannak. A teverunba meg az Inmotionba egész korrekt.
Az épített akkukba 20-30.000 wattoknál szoktunk aktív balancert rakni.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Nekem volt E-Twow GT, GTS és Booster V is. Rettenet rossz volt mind. A GT-nél még oszlopot is cseréltem és kapott 2 motort. A nami gyári kormánya 640 volt aszem, nem bírtam. A kerékpár kicsit más póz mint a roller. Dodor remekül megmutatta a pálcika stílust

NvidiaRTX: Majd ha rajta leszel kiderül.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Teljesítmény miatt nem, a jogsit szokták kérni.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Annyiért bőven jó, nekem kicsi rajta a hely. A Max G3 is szűkös.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mindegyik kábelnek megvan melyik típushoz jó. Gondolom a más vezérlő vagy kijelző miatt.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Az csúnya szaltó volt
Az volt az első hidraulikus fékem és már rajta volt a wepeden mikor vettem, lehetett benne némi víz, az meg nem barát egy zárt rendszerben. Saját rolin már nem tudnék bowdenest elviselni. Már amikor a Teverunon lecseréltem a 2 dugattyúst ami nem volt rossz 4 dugattyúsra ég és föld lett. Régen úgy voltam vele hogy jó egy tök alap fék is. Pedig ezeknél az egyoldalas hulladékoknál egy dobfék is jobb. Thunderzolee: Nem tudom F3-ba még nem vettem aliról.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
A lábam is fékezi a kereket. Majd ha valaki hajlandó itt költeni a vasra, várom hogy beírja hogy basszus ez ilyen is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:

Ez a gyári szög és nézd meg a videóban lévőt.