- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Szilikát #33382 üzenetére
Nem szoktam padkáról fel le ugrálni vele. Nem is akarok. Keresek egy lejárót, ha nincs akkor megállok és leemelem, ez volt a pro2-nél nyikván 27 kg-ot nem fogok emlegetni, de finoman fogom legurítani majd. Mivel keveset, vagy egyáltalán nem megyek vele járdán, így nem hiszem hogy probléma lenne.
Én nem tudok és nem is akarok zsírózgatni meg szétszedni én nem éretek ehhez és nem is akarom megtanulni. Láttam a videóját, de ő mindent is cserélne a rolleren és akkor is csak hobby roller lenne max 30-al. Nyilván én nem így használnám. -
Angwatt f1-et próbált már valaki, vagy van neki? Pár tapasztalat jöhet. Roller garázsnál egy Angwatt f1 beüzemelése 90k. Az reális?
(A g2-é 28.)
-
válasz
Thunderzolee #33347 üzenetére
Megvárjuk majd Bog tesztjét és őneki nem érdeke, hogy ezt vagy azt mondjon róla, mindig objektív. Nekem túl tankos egyébként és a súlya is ijesztő, arról nem is beszélve, hogy minden indulás előtt fel kell oldani a nagyobb sebességet.
-
válasz
enginev3.0 #33344 üzenetére
-
válasz
Thunderzolee #33340 üzenetére
Szívesen kipróbálom, de 40-az kevés lesz.
-
válasz
enginev3.0 #33341 üzenetére
31 kg ha jól hallottam a tesztben tiszta fém. Az is megy 50-el.
-
válasz
enginev3.0 #33337 üzenetére
Én is a G2 (2025) és a az OOTD T10 között, de egyenlőre a g2 a befutó.
-
Valaki a napokban kereste. 🙂
-
válasz
Thunderzolee #33288 üzenetére
Pár street view képben összeszedtem milyen az útvonal.
[kép] Ez az út eleje, ahol már nem kis utcákon, vagy minimál zebrán megyek át.
[kép] ugyan azaz utca közepe.
[kép] utca vége.
[kép] itt egy kép a kövi utcáról.
[kép] ilyen egy villi megálló.
[kép] ez meg már mikor bent vagy.
[kép] itt az iskola, ahol mikor van tanítás nagy a forgalom reggel fél 8 körül, mikor megyek.
[kép] ez is még az iskola rész.
[kép] itt indul egy szarabb rész.
[kép] ez a folytatása
[kép] ez a vége.
[kép] Ezt itt megint egy szar rész.
[kép] itt van az egyetlen bicikliút ami kb 200-300m
[kép] ez a villi megálló rajta
[kép] odafelé itt már nem keresztezem a sínt, mert a járdára fel tudok menni és át a zebrákon és az aluljárón.Szóval pár képpel illusztrálva ilyen lenne az utam, csak iskola időszakban nyilván sokkal forgalmasabb.
-
válasz
DigitXT #33285 üzenetére
Szóval vásároljak egy 600k-tól induló rollert azért, hogy be tudjak állni középre és ne menjen el mellettem senki? Nyilván azokon a helyeken ahol villamos megálló van és az autók is azt az egy sávot használják, mint én ott nem szoktam engedni őket elmenni, de 25-el nem mehetek a sáv közepébe 150-200 métert, mert megölnek. A szakaszon mindenki biciklivel és rollerrel jár a parkoló autók mellett. Majd egyszer lesz idegeztem, bérelek egy Dot-ot és felveszem az utat. 25-el haladni tudó rollerrel 18-20 perc az út, attól függően mennyi piros lámpát kapok meg.
-
válasz
Thunderzolee #33282 üzenetére
A villamos síneket csak egy-két helyen kell keresztezni ott úgyis lassan megyek át, a többi részen nem érintkezem a sínekkel. Jövőhét necces, de összebeszélünk és kipróbálnom szívesen.
-
válasz
Thunderzolee #33280 üzenetére
Más ezen kívül? Ami még jó lehet nekem?
-
válasz
Thunderzolee #33278 üzenetére
A G2-nél milyen utótaggal nézzem, mert van egy pár fajta?
Az ai azt írta nincs benne tempomat, az pedig kellene. -
válasz
Thunderzolee #33275 üzenetére
Most a Kukirin G2(2025) van egyenlőre képbe, meg Bog fog egy "új" (számomra) márkát tesztelni OOTD. nyilván én is jobban örülnék, egy segwaynek, viszont a 8,5"-t már ismerem a Xiaomiról pesten nem egy nagy élmény.
Nincs olyan segway ami 10" keréken megy és van vmi lengéscsiplapítás is és tud 35-40km-t dinamikusan?
Jah és mondjuk használtan belefér a keretbe?
-
válasz
Thunderzolee #33267 üzenetére
Nem költenék 300-350-et egy használt mantisra. (ha lenne 250-ért jó állapotú elgondolkoznék) Ez a 200-250 amit erre át tudok nyomni az asszonyon is. Bog ajánlott két fajtát, az egyiket mindenki ismeri, a másik most jött neki (kínai az is) egy árba vannak megnézem majd a tesztet róla.
Mondták, hogy pár segwayt lehet flashelni és azok is tudnak 40-et, ami már nem lenne rossz alternatíva, de azok is elég drágák.
-
válasz
PociAti #33271 üzenetére
Nem szeretnék benzines járművet, elég a hybrid kocsi otthon. Van a panellal szemben motoros "parkoló" kialakítva ahol lakod, de alapjában véve utálom a motorosokat, túlzottan kilógnak a forgalomból a motor teljesítményével és még nekem kell figyelni rájuk, nehogy meghaljanak. Az elektromos roller nekem jó alternatíva/kompromisszum a munkába járáshoz a többi eszközt figyelembe véve.
-
válasz
Dr. Szilikát #33268 üzenetére
A parkoló autókkal még nem volt gondom, nem nyitotta senki rám az ajtót. A kereszteződéseknél az elsőbbségem megadásából, már volt pár vészfékezésem 25-el is, az jobban zavar, de pesten autóval sem kapod meg sokszor.
Mindent egybe véve nyilván autó mérettől is függően, de van egy olyan 1,5 méter széles kényelmes helyed és akkor a villi, vagy bármi ami a síneken meg simán elfér. -
Sziasztok
Bog-tól kértem tanácsot, de kiváncsi vagyok az itteni véleményekre is:Munkába járáshoz keresek rollert. Tavaly egy Xiaomi pro2-vel oldottam meg. Aztán eladtam a rollert, mert nyáron mikor nincs suli még elmegy, de amikor suli van túl nagy hozzá a forgalom. Alapvetően a 69-es villamos vonala mellett szoktam menni rollerral. Nem tudom mennyire ismered a 15-14 kerületet. Itt sok helyen a "külső" sávban autók parkolnak és mindenkinek a sínen kell mennie kocsi/busz és nyilván a vili is. Ezeken a részeken nincs baj, mert a parkoló autók mellett és a "belső" sáv között simán van annyi hely, hogy kényelmesen elférjek, viszont vannak a megállok és olyan szakaszok, ahol ugyan azt az egy sávot kell használni nekem is és a kocsiknak is. Hiába van ezeken a helyeken 30km/h korlátozás nyilván én sem tartom be mikor kocsival megyek. Kellene egy olyan roller ami tud olyan 45-50 km/h sebességet és nem életveszélyes. Egy helyen kell átmenni villamos sínen ahol kanyarodik. Az út nagy része 70% pakoló autók mellett kell menni, a többi közös rész kb a kocsikkal. Reggel mikor megyek sokszor már araszolás van, hazafele 4 körül is.
Itt láthatod az útvonalat én kb a vásárcsarnok és Erzsébet királyné útja aluljáró között közlekedek.
Az út 6km(egy irányba) az irodában és nyilván ha kell otthon is fogom tudni tölteni. (Az épülethez lépcső vezet fel, de az irodába a 7.-re már lifttel fel tudom vinni, nyilván nem baj, ha nem 50kg.)
Olyan roller kellene, amin biztonságosan lehet ekkora sebességgel haladni és nem túl karbantartás igényes. Tudom hogy kell jogsi hozzá és bukó majd meg biztosítás, de egyébként is vennék rá sisakot és védő felszerelést. Nyilván ha van több opció érdekel egy 2-3 és nyilván bb legyen, vagy legalább jó árérték arányú. -
válasz
enginev3.0 #33102 üzenetére
Én olyat se láttam/hallottam még, hogy a gyerekek mikor 2-3-4-en mennek egy lime/dott-on, hogy valaki megállítsa őket és megbüntesse.
-
válasz
enginev3.0 #32481 üzenetére
Én se vagyok mai gyerek és anno többszőr tört el rajtam fakanál is. Az ikrek nálam 21 hónaposak most kezdtek el a három kerekű rollerrel menni, eddig nyuszi motor volt, bár felváltva használják.
Ezek szerint, akkor ne mondjam el nekik, hogy kell közlekedni csak üssem őket és megtanulják? -
válasz
enginev3.0 #32179 üzenetére
Azt láttam, de hátha már vki beszerezte.
-
Az Ausom dt2 pro-ról van már vkinek tapasztalata?
-
Megnéztem Bog videóját és utána olvastam, egész jónak tűnik ez az f3, de még mindig necces lenne 25-el munkába járni azon a szakaszon, ahol nekem kellene. Azért hogy amíg nincs suli és harmada annyi autó van használjam kicsit op lenne.
Ha rászánom magam, hogy megint valamit vegyek kelleni fog az a 40-50 km/h. -
válasz
Thunderzolee #29943 üzenetére
A 30 még kevés lenne a 35 már szódával elmenne, de a 40-45 az már elég hogy gyorsabban meg tudjak halni rollerrel.
-
válasz
Thunderzolee #29908 üzenetére
Ez miért nem 35-el megy? Az valami másik verzió?
-
válasz
PociAti #29435 üzenetére
A 25km/h az a baj, hogy a 69-es villamos vonalán járok dolgozni. Azaz a legtöbb helyen a parkoló autók és a sin között megyek ami jó, de vannak a megállók ahol azon a részen kell átmennem ahol a kocsiknak is, hiába van ezeken a részeken 30 km/h-s sebesség korlátozás én se tartom be, ha arra megyek kocsival. Nyilván a rollerest még utálják is és mindenhol meg akarják előzni, nehogy 50 m-t mögött kelljen menni 25-el. Szóval az amúgy is rohadt veszélyes szakasz ez miatt még neccesebb lesz. Nyáron mikor nem volt iskola fel, vagy negyede akkor volt a forgalom, de a 2x6 km-en minden nap volt valami konfliktus helyzet így is.
Nem tudom a Kukurin mennyire szar vagy sem, én nem szoktam se ugratni se durván ütin verni a gépet, majd még körül nézek mik vannak. A Pro 2-t ma legalább elviszik. -
válasz
PociAti #29431 üzenetére
Én most épp árulom a Pro 2-t, hogy egy gyorsabbra váltsak és jobbak legyenek az esélyeim munkába menet életben maradni. Mivel 40-45km/h elég lenne már azon a 6km-es úton amin járok, így Kukurin G2 lesz szerintem belőle. 11.11-es akcióba megveszem és tavaszig megcsinálom a szükséges dolgok módosítását és azzal járok majd dolgozni, míg 14-15. kerületben le nem darálnak kocsival. 🙂
-
Eladó félbe került a szeretett pro 2-m. Az applikációban mit kell csinálni, hogy a következő tulaj simán rá tudjon majd csatlakozni? Eladás előtt kell még vele valamit csinálni?
-
válasz
PociAti #27506 üzenetére
Nekem a 25 is lassú. Valószínűleg nyár végén megy a pro 2 és jön jövőre valami nagyobb. Itt általában fikázni szokták,de a Kukurin g4-et néztem ki. 11.11-es akcióba megveszem majd és tavaszig valami hozzáértővel kicseréltettem, amit ki kell és nekem tökéletes lesz munkába járásra.
-
-
Én meg azt hitem, hogy csak felállok a rolira és megvárom míg eléri a 25-öt bekattan a tempómat és mindenki boldog.
-
válasz
ridiculous #27252 üzenetére
Jó akkor csak keverték a számokat. Nekem is a 25/25 rémlett. “Szerencsére” egyiket se haladja meg. 🙂
-
Ez a közelezős dologról eddig is tudtam, de most valahol azt olvastam 14 kg a súlyhatár. A Xiaomi pro 2 mennyi kiló? Arra kell kötni?
-
válasz
Thunderzolee #26892 üzenetére
Ilyen oldalt megnyitni is kár. A magyar agymosott közmédia bulvár része...
-
válasz
Thunderzolee #26827 üzenetére
"Vegyél egy Xiaomi pumpát."
Az van, csak nem tudom a pontos típusát. (talán 1s)
-
válasz
Thunderzolee #26823 üzenetére
akkor a 45/55 psi jó lesz nekem. Köszi.
-
Nah megjött a töltő a Xiaomi pro 2-höz. Ma ha lesz időm feltöltöm. Én kb 69 kg vagyok plusz ruha és cuccok olyan 75 kg. Mennyire érdemes felfújni az első/hátsó kereket? (psi-be kellene az adat a xiaomi aksi pumpa is azzal számol)
-
Sikerült valahova elkevernem a Xiaomi pro 2 roller töltőjét. Lehet valahol ilyet használtan venni?
-
válasz
Thunderzolee #25435 üzenetére
Én még nem vettem elő idén a rollert, anno meg decemberben és januárban is jártam vele. Tegnap Hungárián a melóhelyen kimentem a Wolt-oshoz a kajáért majdnem elfújt a szél.
-
válasz
Thunderzolee #25406 üzenetére
Jók ezek a videók mindig jó szórakozom, ha vannak ilyenek jöhetnek.
-
válasz
Thunderzolee #25155 üzenetére
Ez mondjuk 200-250-ért jó lenne, de igazából ez is csak egy pálcika.
-
válasz
Silentfrog #25022 üzenetére
Ilyenkor mindig eszembe jut a sok habzószájú m*jom, aki a csak magyar garancia mantrát nyomják mindenkinek, aki Kínából rendel.
-
válasz
Silentfrog #24998 üzenetére
Én 2022 őszén vettem egy használt Xiaomi pro 2-t 170.000-ért. Olyan nagyon sokat nem használtam, (majd megnézem pontosan mennyit mentem vele, amikor megvettem 154 km volt benne) de azóta is teszi a dolgát meg vagyok vele elégedve. Majd ha lesz időm megnézem hogy a 15-ből eltudok-e jutni normális körülmények között a 14-be a munkahelyre és jó idő után ezt fogom használni itt is.
-
válasz
Silentfrog #24996 üzenetére
Szerintem, ha visszakaptad használd még pár napig megint menjen garira pénz vissza és vegyél egy normálisat.
Erre egy fillért ne költsél már.
-
válasz
Peaceliker #24735 üzenetére
Múltkor a Szentmihályi úton (2x2 sáv) a csávó este 8-kor egy nagy rollerel mindenféle védőfelszerelés nélkül esőbe 60-as táblánál tartotta a forgalommal a sebességet. A busz lefékezett előtte a buszmegállónál már néztem hogy most fog felkenődni, de semmi simán lefékezett és bejött a belsőbe kikerülte és ment tovább.
Majd ha jobb idő lesz kitapasztalom van-e olyan minőségű út ahol a 15-ből el tudok jutni a Hungária krt végéig és én is roller(pálcika) és bukóval fogom nyomni a melóhelyre. -
válasz
Peaceliker #24601 üzenetére
Kimásoltam, hogy mi az, de valami okosórát dob rá.
-
válasz
Thunderzolee #24597 üzenetére
Én 178 cm vagyok és a pro2-nél nem érzem, hogy alacsony lenne.
-
válasz
Thunderzolee #24584 üzenetére
“Forgalomtól elzárt területen…”
-
Kedden bevittem a Xiaomi Pro 2 roller a Bikegarázsba, hogy kotyog a kormánya. Ma hoztam el. Egy csavart felül meghúztak és beragasztottak meg alul kicserélték és beállították az általam szerszám hiányában megkokányolt csavart. 4000 HUF-ot kértek és még szépkártyával is lehet fizetni náluk. Tőlem kapnak egy ajánlást.
-
A rollernek mennyire tesz jót, ha leteszem egy panel pincéjébe? A hőmérséklet szinte állandó, nem vizes, dohos se párás?
-
Nah ma elment mellettem egy csaj (dagadt) egy pro 2 rollerrel és ugyan úgy csörgött zörgött a kormánya mint az enyém. Mit lehet ezzel kezdeni? Melyik az ajánlott szerviz bp-en?
-
válasz
Thunderzolee #22841 üzenetére
"Ne ugrass vele, nem akkora terhelésre tervezték, ez nem kerékpár, nem arra való, h padkára le, padkárol fel."
Basszus most mondod? Szombat hajnalban a Tier bírta egy 7 km-en át csőgázon
-
válasz
Peaceliker #22736 üzenetére
Király.
-
válasz
Peaceliker #22733 üzenetére
Én egy olyan típust keresek, mint a kocsim. (Suzuki Vitara) Évi egy szerviz. Tankolás meg néha mosás.
-
válasz
Thunderzolee #22731 üzenetére
Még nem mentem ezen a távon most költözünk majd oda. Amin most járok az 4,2 km és szinte végig bicikli út és 15-17 perc pálcika rollerral.
Ott szinte végig tudok 25-el menni, többel is lehetne, de a pro 2 ennyit megy és már megint nyekeg a kormánya...
-
válasz
Peaceliker #22729 üzenetére
Ez a típus egyébként "gondozás" mentes? Nem vagyok nagy szerelő típus tölteni akarom és a kereket fújni max.
-
válasz
Peaceliker #22727 üzenetére
Ez Újpalota- üllői 288-ra néztem...
-
válasz
Peaceliker #22723 üzenetére
Hazai gari nem érdekel.
Szóval a Mantis egyébként Kaabo márkanév alatt fut?
A hatótáv nem mérvadó, mert nem az miatt szeretnék nagyobbat 10-15 km-nél szerintem többet egyben nem egyek. Kicsit húzós az ára, asszony nem lesz boldog...Ha 15 km-t ír és 52 percet a biciklis google tervezés, mennyi lenne ezzel a rollerrel, ahol lehet max gázon?
-
válasz
Thunderzolee #22719 üzenetére
Mennyibe fájnak a Mantisok. (új, használt)
Melyik fajtát érdemes venni belőle?
Van róla magyar nyelvű teszt? -
Megvárnám, hogy lesz-e vmikor új szabályozás.... de egy xiaomi pro 2 után milyen rollert ajánlotok, ami már meg egy 35-40-el és nagyobb kereke van? Vérzéscsillapítót nem írok, mert bár Bp-n szarok az utak, de azért aszfalt van a legtöbb helyen.
-
válasz
Thunderzolee #22510 üzenetére
Órákig el tudom nézni az ilyen videókat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest