Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én otthon a régi már nem hasznát szemet ledobóba tartom a rollert, mondjuk eddig tölteni nem töltöttem ott.
-
válasz
Warzoz
üzenetére
F1 hogy szuperál? Nálam cégnél már nem lehet felvinni január 1-től az irodába, csak ha viszek hozzá valamilyen tanúsítványt. A mélygarázsba le vihetem ahol a kocsimnak is van a helye, de ott nyilván nem lehet tölteni.
Gondolkoztam azon is, hogy tavasszal majd elviszem a Joehoz, de majd még megálmodom.
-
válasz
hzsolee
üzenetére
Igen ilyen kinézetű sisakom van most is, de plexis kellene.
Más:
Ma reggel 1-1,5 hónap után elővettem a rollert és az 50psi-ból elől 40 lett, hátul 44. Szerintem ez így normális. Beöltöztem, mint a mikulás és a szinte forgalom nélküli utakon bejöttem dolgozni.
Igaz hogy hideg van, de száraz minden. A símaszk, vagy mi a neve is bevált és most a futószemüvegem próbáltam ki hozzá, ahhoz van narancssárga lencse, mert a napszemüveg elég sötét lett volna így fél 8-kor reggel.
-
válasz
Golota
üzenetére
Nekem Angwatt f1-em van az ezzel a súllyal és távolsággal megbirkózik, főleg ha csak 25-el mész vele, de a súlya annak is 27 kg. Én ahol lehet 50km/h megyek vele és két oda vissza kijön belőle (2x6km egy nap és 2-t bír kb), de 20km után már nem olyan fickós és csak 45-el megy kb.

-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Szuper köszi akkor veszek egyet, remélem még lesz szerdán mikor oda jutok. Megérkezett közben a xiaomi bt hangszóró is, eláll az eső felszerelem és reggel karácsonyi zenét nyomok majd a kocsik között szlalomozva, hogy mindenkinek jobb kedve legyen.
-
Van most akcióba a Lidlben sisakmaszk. Ez jó lehet rollerre is? Ér valamit a nyitott fogvédős sisak alatt?
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én ebből rendeltem egy könyök és térdvédő párost. Könnyű felvenni jól állítható. Esni még nem estem vele.
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Fog meg a söröm... jó lesz ez még garázsban tartott megkímélt, sérülésmentes, nem dohányzó női tulajtól.

-
Ilyenkor reggel mikor ködös/párás a levegő mennyire érdemes elindulni az Angwatt f1-el, aminek nincs semmilyen vízállósági tanúsítványa? Esőben nem megyek vele, de ilyenkor azért az úton is van minimális nedvesség.

-
válasz
Mustármag
üzenetére
Ma reggel megyek az úton alig van autó. Látom, mikor 20m-re vagyok a lámpától, hogy narancsra vált, mondom 50-el megyek ezen simán átmegyek, nem váltott pirosra, míg átértem alatta, majd 30 méter múlva egy másik az is narancsra vált, nyilván azon is átmegyek egy dagadt gyökér sétál a parkoló autók mellett és odaugat vmit, mondom leszarom mi a baja, erre dob felém közbe valamit. Nah én is megfordultam visszamentem a zebrához megkérdezni mi a baja? Azt mondja, hogy piroson mentem át, mondtam, hogy nem de ha van kedve szívesen leveszem a sisakot és megbeszélhetjük.
Meg se akart fordulni átfutott a zebrán helyette. Pedig reggeli testmozgásnak pont jó lett volna. 
-
Nah ma az őszi szünetes forgalomban, sikerült új rekordot felállítani, 6km 12 perc.

Mondjuk 15-16 a max szóval nem sok nyereség, de a héten elég laza a forgalom pesten.
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Basszus nem emlékeztem, hogy buli után hova parkoltam le a rollerral.
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
"A kerékpáros hibás, hiszen jól látta, hogy jön a gyalogos, nem csenget, nem lassít, szinte nekimegy. Ilyenkor a kerékpárosnak / rolleresnek kell odafigyelni."
De miért nekem kell figyelni az életképtelen szarokra?
-
Nah szerintem nem lyukas a gumi. Ma reggel mikor rádugtam a pumpát (máshol pompát) és egy hét alatt 3 psi-t eresztett.

-
Megnyugtatok mindenkit, mint írtam is xiaomi akkumlátoros pumpám van. Rá kell csavarni a szelepre beállítod meddig fújja és leáll, mikor elérte az értéket. Még a pro 2-höz vettem, mert annak az első kerekét csak ilyen pumpákkal lehet felfújni.
-
Nah tegnap 16:30 körül felfújtam a roller kerekét 50psi-re ma reggel 7-re 46 lett. Ez akkor valahol lyukas vagy ereszt, külsérelmi nyom nincs rajta. Be jöttem vele reggel, de hoztam hozzá a xiaomi pumpát.

-
Nah nem indult jól a reggel. Csütörtökön simán hazajöttem a rollerrel, ma reggelre meg leereszezett a hátsó kereke. Nem volt időn nézegetni reggel, átugrottam a kocsiba és így csak 10 percet késtem.
Gondolom kilyukadt, mert csütörtökön még fel is fújta 3,5 bárra.
Kereshetek megint valami szervizt aki lecseréli.
-
Nekem kell néznem valami zárt plexis sisakot, mert a nyitott fogvédős sisak és a napszemüveg 6 fogban 5-nél nem olyan jó.

-
Ki tud ajánlani valami jó kesztyűt a rollerre ami meleg és nem csúszik le a kormányról? Lehet belföldről, külföldről nekem mindegy csak legyen jó és ne kerüljön fél havi fizuba .
-
Mai ride. 🙂 -
Tudtok olyan appot ajánlani ios-re ami tudja mérni, ha fut az app a sebességet, távolságot, utat meg ilyen statisztikákat csinálni a végén? Az se baj, ha ingyenes.
-
Nekem sosem volt motorom, nincs is motor jogsim. (pont azért mert tuti valami gyorsasági motort vennék (suzuki, vagy kawasaki) és meghalnék vele) A Bp-i forgalomban még itt a 15-14 szélén se lehet folyamatosan 50-el menni, max időnként pár száz métert. Én 6-7 km-t megyek a munkába és ezt reggel 13-15 perc alatt abszolválom, szóval nem nyomom végig teli gázon. Igen a roller veszélyes, mint bármilyen közlekedési eszköz ezzel tisztába kell lenni és úgy kell vele menni. A defenzív vezetés még nem a barátom, kocsival se használom, de itt már tanulgatom, nyilván saját vérmérsékletem szerint. Tegnap megjött a könyök/térdvédőm is, lassan már boomernek érzem magam ezek miatt.

-
Nah most megnéztem 31 psi volt kb a kerekekben... most felnyomtam 50-re megnézzük mit mutat majd.

-
Ma reggel 12 fogban gondoltam nem lesz meleg felöltözök, hosszú nadrág, pulcsi és mellény. 50-nél azért nem volt melegem.

-
Waroz megcsinálta (köszi, köszi) nekem most már ez is jó. Mivel lötyögött a kormány kiderült azt se húzták meg és sehol se kapott egy gramm menetrögzítőt se. Szóval a Roller mágus nem ajánlott senkinek sem. Persze azokat a csavarokat amiket nem kell jól megtépték. 🙂
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Olyanokat tudsz kérdezni. Nézte a tököm mi van a kerékre írva
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az Angwatt F1-nél mi a jó keréknyomás? Full városi használat és mindennel (én+cuccok+táska az ebéddel) max 80kg.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bp 15 ker és környéke valaki bevállalja a kormány megfordítását?

Tudok adni ért pár sört és pozitív goggle értékelést.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
“Üdv!Sajnálattal látom az ön véleményét illetve a srácok benti hibáját melyet hétfőn ki fogok vizsgálni! Szeretnék a nevükben is elnézést kérni illetve megkérni önt hogy ezt rendezzük le más módon ha önnek megfelelő a Google értékelés eltávolításával. Akár nyitott vagyok a javítási összeg vissza küldésére is. Várom válaszát. “
Ezt írta emailba, másnap ma is azt mondta, hogy szeretnének javítani a munkafolyamaton, mert nem szeretik a rossz értékeléseket.
Gondolta én is a szokásos magyar vagyok 15k-ért leszedem. Mondjuk ha 500k mondott volna, akkor leszedtem volna. Van az a pénz amiért már én is elkurvulok.
-
Nah beszéltem a tulajjal, marad az értékelés, nem viszem vissza oda a rollert és így nyilván nem adják vissza a szerelés árát. Roller Mágus.
-
Még nem döntöttem mi legyen a megoldás. Majdnem 7-es szintű helyi idegen vezető vagyok a Google-on, de még egy negatív vagy pozitív értékelés miatt nem keresett meg senki. Alszok még rá 2-t hétfőig.
-
A két csillagos értékelés után írt e-mailt a tulaj, elnézést kért a kollégái nevében is hétfőn kivizsgálja az esetet, ha leszedem az értékelést, akkor akár nyitott arra is, hogy visszaadja a javítási összeget.
-
Milyen számot kell beírni az Angwattról a kötelező biztosításba?
A S/N jó gondolom? -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezt tuti ide?
-
Töltődik. 🙂
Ezzel ráérek később indulni dolgozni, nem mértem de max 15 perc volt az út, úgy hogy minden szabályt betartottam. 🙂
-
Az lehet, hogy az Angwattnak a töltőjében van valami ventilátor, ami hűti töltés közben? Olyan hangja van.
-
Nah kipróbáltam kicsit. Mentem vele itt a környéken egy 13 km-t. Basszó nagyon kell rajta kapaszkodni rendesen. Nem volt feltöltve rendesen, de így is az órája szerint 53-al ment. Fura hogy a legmagasabbra kell tenni a kormányt, pedig csak 179 cm magad vagyok. Ott már azért van holtjátéka, bár a legalacsonyabb szinten is. Könnyű össze csukni. Befér a liftbe is összecsukás nélkűl, de nem olyan könnyen, mint gondoltam. Azért elég széles a kormánya.
-
Tényleg hol érdemes tér és könyök védőt nézni? Ezekből hogy találom ki, hogy mekkorát rendeljek a neten?
Biztosítást hol érdemes kötni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest