Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Végül a Niubility rendelésből refund lett, egy hétig nem történt semmi, ezért visszaléptem.
Viszont közben eldöntöttem, hogy a meglévő Mi 1s mellé, ami a belvárosban rohangálni jó, de rosszabb, vagy meredek utakra, esetleg hosszabb túrákra már nem annyira alkalmas, vennék egy nagyobb rollert is.
Ha lehet 20kg alatt maradjon (a második emelet miatt) és könnyen szállítható legyen azért csomagtartóban. Ezért a középkategóriában nézelődtem 500w környékén, lengéscsillapítóval szerelt rollerek között. Ezeket találtam egyelőre, Esegway 500, Kugoo M4, Kugoo x1, Zero 8. Köszi a tanácsokat, tapasztalatokat és a véleményeket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged