Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Most találtam ra erre a topicra ennyi év után. Udv mindenkinek!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Cyberpunk
félisten
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Kezdő Balázs
tag
Hát ez ,akkor Q-a jó,ja és a francba az appüllel, ,jól bevált az i 4s-em ,hát ,akkor is nem csinálhatok azt a telefonommal amit én akarok ,hát apropo: Kedves szerkesztők sajnos alig tudtam belépni az oldalra,ahogyan láttátok ,többször kellett új jelszót kérnem ,mi ennek az oka?
Üdv:Balázs
-
joey04
titán
válasz Jeanne d'Arc #96404 üzenetére
Hát nem éppen jókor találtál rá...
-
legenda
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na, hazaértem.
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
Matthew Mcconaughey's reaction to Star Wars teaser #2 - Celebrity reactions (aki nem látta az Insterstellar-t, az óvatosan kattintson)
(#96420) Totheground
Nekem tetszett.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
joey04
titán
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ittakary
nagyúr
Gyerekek!
Vannak ezek az adócsaló cégek akik ár alatt adják a telefonokat, egyik barátom innen a lista elejéről nézni ki magának 5S-t.
Amit írnak, hogy AS garancia elméletileg Asia-t jelent, azaz Keletről jönnek be a telefonok. Felhívták a boltot hogy ez mi a tököm, mert elméletielg világgari van az iPhone-okra. És azt mondták neki, hogy igen-igen, de mégis az itthoni boltok van hogy elutasítják a szervizelését.
Erre mondtam hogy ilyen nincs, basszus világgari az világgari Szerintetek el lehet intézni itthon a garanciáztatást valami jófej shopban? Almárium, iCentre? iStyle tudom eléggé szopatós őket már nem is említem.Mert szerintem 20ezret k-ára nem ér meg a magyar garancia, főleg hogy az a bolthoz szólna
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #96439 üzenetére
Hogy hogy mi? Hát ez egy i5, 5S házban, iOS 6-tal...
-
SÖ
addikt
válasz ittakary #96438 üzenetére
Soha nem fogom tudni megérteni, hogy lehet ezen ennyit rugózni. Van a világ gari, amit az Apple által hitelesített szervizekben tudsz érvényesíteni. A garancia kezdetét meg az aktiválás dátuma határozza meg. Nem kérhet egy szerviz sem számlát, ha mégis, panaszt kell tenni az Apple-nel és megvonják a jogosultságát.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez így van. De sokan még azzal jönnek hogy ha nem kapcsol be nem tudják leellenőrizni a garanciát, így kell a számla...Ez is hülyeség, mert ott a hátlapon az iMEI szám, és be kell venniük, ha nem egyezik az alaplappal akkor meg egyszerűen visszadobják garanciából, de az hogy emiatt nem veszik be hülyeség. Vagyis a boltok szoktak erre hivatkozni, de ilyen nincs.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #96443 üzenetére
De ha az lenne már nem is lehetne nevezni i5-nek kép alapján...
-
lacy86
addikt
Nah veszek egy ilyen a kocsiba!
[link]Ezzel radiot is tudok hallgatni telefonrol , kozben meg tolteni is lehet!
( Radasul forgathato ) -
lacy86
addikt
válasz radi8tor #96448 üzenetére
Van jobb otleted?! :/
Multkor is mentunk aszonnyal kocsikazni , egyetlen egy normalis adot nem tudtunk befogni ...
most hogy felraktam a TuneInRadio-t --> boven tud meg asszony valasztani!AUX kimenet meg nincs a gyari radioba ( nem jart hozza anno :S )
Meghallgatok minden frappans dolgot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- LENOVO THINKPAD L490 i5-8265U/8GB/256GB SSD/14"FULLHD laptop garanciás
- Retro alaplap memória Simm, Dimm, Edo, Sd, Ddr gyűjtemény
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS Touch, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest