Hirdetés
- Bambanő háza tája
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Na a 2014 decemberében vásárolt 490ft-os A+ Charger 2 az 1-ben USB kábel, Lightning/MicroUSB-USB kábelem kezdi megadni magát.
Legalábbis az utóbbi 2-3 napban nem igazán akarja tölteni a telefont...
Most vehetek akkor T-től egy iPad töltőt és hozzá egy 2m-es ligthning kábelt 4260 forintért[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
WestBam
senior tag
Köszönöm az infót!
Elgondolkodtató, bár ha valóban segít tartósan is akkor akár félévente is megéri elmenni, szerintem én is kipróbálom, foglalok nála időpontot aztán max én is beírom velem mit tudott kezdeni. Szemre talált más problémát nálad, vagy kitapogatta, vagy hogyan? A vizsgálat akkor nem csak vizsgálat, hanem konkrét kezelés is volt ha jól értelmezem? Otthon végezhető gyakorlatot, vagy valamit mondott, vagy csak annyit, hogy menj hozzá és vidd a pénzed most már örökre?⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
nofi
addikt
válasz WestBam #143956 üzenetére
Szemmel is látta ami szerinte az MR-ből kikövetkeztethető, sőt odarakta a kezem ahol szerinte probléma van. Ettől függetlenül ezt azért megkérdezem mástól is, mert eléggé rámijesztett, úgy, hiszen mióta élek eddig senki nem jelezte, hogy erre figyeljek oda. Csináltatott velem 1-2 gyakorlatot, amit kellene végezni otthon is. Egyfajta guggolás, előrehajlás kb. Ezek mondjuk szerintem nem extrák, tehát aki életében még egy gyógytornán sem volt annak lehet, hogy új. Azt mondta, hogy a porckorongsérv nem lényeges már, mert megcsinálta (khm ), de a másik probléma miatt javasolja, hogy időnként keressem fel. Több konkrétumot nem mondott. Szerintem menj el, vagy megnyugtat, vagy felidegesít, mindenesetre nem árt ha egy kicsit más szemlélettel állnak hozzá az ember problémájához.
Xbox GT: nozsolt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #143970 üzenetére
Szerintem is, netezni meg kifog, idióták...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #143971 üzenetére
"Mennyi alvásra van szükség?
Általában személyenként változó, hogy mennyi alvásra van szükségünk. Függ az életkortól és az alvásminőségtől. Egy teljes ciklus a könnyű és a mélyalvás között 90 és 110 perc között van. Ez a ciklus ismétlődik négyszer-ötször egy éjszaka alatt."
⭐ Stella
-
-
madgie
titán
Apple TV-re nem lehet elnyomni a kupont? Tudom, nem tartozék
Mondjuk ha behánysz valami lomot a kosárba, elnyomod rá a kuponkódot, berakod mellé az Apple TV-t, majd törlöd a tartozékot, akkor kiírja, hogy a kuponbeváltás nem sikerült, de átvételkor fizetendőnek 46420-at ír (míg maga az ATV 54900 Ft)
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Ma reggel láttam ezt élőben, bakker, de gyönyörűek ezek a Mazdák! Többet kéne messzi fotózni, hogy ilyet vehessek (többet a lóvé miatt, messze a dízel miatt)
-
Totheground
addikt
válasz madgie #143986 üzenetére
En az itteni belpiacos autoktol tudok elolvadni (NEM a kei-car-oktol).
Az uj Crown-ok piszok jok illetve a SUV-ok valamiert nagyreszt baromi sportosra vannak megcsinalva. A nagy jartok uj modeljei is mind nagyon durvak es akarki akarmit mond, nekem tetszik a Toyota Mirai is (eloben sokkal jobb, mint kepen).Illetve tegnap lattam egy uj NSX-et. Az valami gyonyoru.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
Eléggé bejön a Telekomos JBL fejes. Meizu "félagyas" BT fülesével van összehasonlítási alapom. Nekem az nagyon igényli az EQ-t, de a JBL-nek az alap hangképe is tetszik. Drum and bass-nél nagyon szépen kijönnek a magasak (bár a BT tömörítést kihallom rajta itt is), és a subbass is rendesen "zizeg". Kényelmes, nem otromba, simán elmegy utcára is. Ami viszont a legnagyobb pozitívum számomra az eddigi BT füleseimhez képest, hogy bár ebben is jobbról van a vevő, mégsem szakadozik a hang, ha a bal zsebemben hordom a telót. Sőt, akárhogy szorítom le az SE-t, akkor sem dobja el egy pillanatra sem. Ez a Meizu-nál napi szinten előjött. Az akkuidőről még nem tudok mit mondani, de nemigazán merül. Napi 1 óra használattal egy hetet illene mennie. Ez lesz a fő fülesem most, a Meizu meg marad bringára, az úgyis sportoláshoz van kitalálva alapból.
6e-t mindenképp megér, ha valaki egy jó BT fejest szeretne, elérhető áron.
-
nitro16
senior tag
válasz r3dsnake #143988 üzenetére
Én is vettem egyet tesómnak. Elvileg 6-7 órát bír az akku azt írták akik már használták.
"Ami viszont a legnagyobb pozitívum számomra az eddigi BT füleseimhez képest, hogy bár ebben is jobbról van a vevő, mégsem szakadozik a hang, ha a bal zsebemben hordom a telót. Sőt, akárhogy szorítom le az SE-t, akkor sem dobja el egy pillanatra sem. "
Szerintem ez egy alap dolognak kellene, hogy legyen. Powerbeats3-al ha a teló az emeleten van és lemegyek a konyhába akkor is jön a jel és nem szakad meg pedig jó pár fal van közte meg táv.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
SÖ
addikt
Én befejeztem ezt a 3D mozit. YouTube-on hullámvasút videókat néztem és már éreztem hogy baj lesz de na még ezt na még ezt és olyan hányingerem lett. Ráadásul pont vacsora előtt . Még mindig fáj a hasam. 😒
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest