Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
jol vagyok, en ma okoztam balesetet, tetore raktam a ceges kocsit egy S kanyar utan...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz B-L-A-C-K #143756 üzenetére
egyedul mentem, 70 es limitnrl nem mentem gyorsabban viszont en voltam a hulye az S kanyar miatt, lassabban kellett volna bevennem, meg egy mokus/nyul remlik ami miatt rantottam, senkinek semmi baja csak a kocsi nez ki szarul...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Arcképgyáros
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143781 üzenetére
Nem szoktam, utoljára is darts-ra fogadtam tavaly decemberben a VB-n. Akkor csináltam 4 ezerből 16-ot sok játékkal, de most meg csak erre az egyre fogadtam Mondjuk esélye is alig volt ennek, de hát aki mer...Ilyenkor jut eszembe, hogy többet kellett volna rátenni, de ne legyünk telhetetlenek, ez is bőven szép.
-
Cyberpunk
félisten
válasz joey04 #143795 üzenetére
Ez nem a színe miatt ronda. Én ma már nem hordanék fejhallgatót utcán a 90-es években még oké volt. Persze nagyobb tere van a zenének az igaz, de kell a zajszűrés. Mondjuk ez még szódával elmegy, de egyesek elég nagy dögökkel flangálnak.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest