Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Mas oprendszeren ez nem egyertelmu, ezert megkerdem itt hogy mukodik:
Ha visszaallitom az iPad-et amin most 26- van, 18.x backuprol, akkor a rajta levo doksik is visszaallitodnak regire?
Ha be van kapcsolva az iCloud szinkronizalas akkor felfrissiti ujra vagy a regebbi doksikat tolti fel a felhobe? -
ricogsm
őstag
Ha már pencil, olcsón vettem egyet mert a sima drága volt nekem másodjára ,hogy elhagyták.
Ezt USB kábelel kell párosítani.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Léptem egy szintet , sikerült beszerezni egy cellular iPad air 5 256gb-t , 97% akkuval.
kinek van ötöse?
milyen tokot használ hozzá?
Nem szeretném ismét eltörni.
-
b0bcat
addikt
Örömmel jelentem, hogy sikerült a párosítás.
A lányom talált valami külföldi fórumban egy bejegyzést egy indiai júzertől, aki belinkelt egy appot, és azzal azonnal sikerült a párosítás. (Odáig nem látta az iPad a tollat, bármit csináltunk.)
Azért ez elég ciki az Apple-re nézve szerintem.
De a lényeg az, hogy már működik.
-
b0bcat
addikt
Kaptunk ilyen gyári átalakítót a tollhoz, amit linkeltél. (Ami amúgy önmagában kevés, mert még egy USB-C - USB-C kábel is kell.) Ugyanúgy nem működik vele.

Ma bemegy a lányom az Apple üzletbe, hátha ott tudnak neki segíteni ebben.
Ha nem jutunk dűlőre, akkor simán visszaküldöm 14 napon belül a tollat (elállok a vásárlástól, és visszakapom a pénzt), és lezárjuk ezt a történetet.

-
Alex91
félisten
válasz
b0bcat
üzenetére
Csatlakoztassa az Apple Pencilt az iPadhez:
Apple Pencil Pro vagy 2. generációs Apple Pencil esetén: Helyezze az Apple Pencilt a mágneses csatlakozóra.
1. generációs Apple Pencil és 6–9. generációs iPad: Vegye le a kupakot, majd dugja be az Apple Pencilt az iPad Lightning-csatlakozójába.
1. generációs Apple Pencil és 10. generációs iPad: Vegye le a kupakot, majd dugja be az Apple Pencilt és egy USB-C-kábelt az USB-C – Apple Pencil adapterbe. Csatlakoztassa a kábel másik végét az iPadhez.Jo, tudom, neked 11. generacios van..
(Nem tudom, hogy mennyit buktal, de 5 ezerbol meg lett volna...) -
b0bcat
addikt
Na, most úgy állunk, hogy eladtuk a régi 1. gen. Apple Pencilt, és vettünk egy újat (szintén 1. generációsat), de ez ugyanúgy nem akar egyelőre párosodni az iPad-del.
Érdekes módon az iPad nem látja a tollat a BT eszközök között, míg a nejem Androidos telefonján megjelenik az eszköz (mármint a toll) a listában.
Talán nem lényegtelen, hogy egy aftermarket lightning - USB-C adaptert használ a lányom, bár erről az Apple boltban azt mondták a lányomnak, hogy ez nem okozhat gondot.
Most a lányom valahonnan azt az információt olvasta ki, hogy egy plusz kábellel már működni fog a párosítás. Szerintetek ez segíthet?
-
AMD94
junior tag
Sziasztok!
van egy ipad air 1 esem az lenne a kérdésem van rá valamilyen mód,hogy lehessen rajta használni a youtube alkalmazást? Vagy van valami alternatíva ?
A másik
safari miért így hozzabe nekem a mobilearenat?
-
b0bcat
addikt
válasz
Alex91
üzenetére
A linkelt leírás a 10. generációs iPad-re vonatkozólag tartalmaz információt, de nekünk 11. generációs van.
A lányom elvileg mindent kipróbált már, de tegnap az Apple boltban sem sikerült az ottani szakértőnek (a gyári adapterrel sem) összepárosítania az 1. gen. tollat a készülékkel.
-
Alex91
félisten
válasz
b0bcat
üzenetére
Az Apple Pencil gyári beállításainak visszaállítása önmagában nem lehetséges, mivel nincs rajta visszaállító gomb. A visszaállításhoz az Apple Pencilt egy iPadhez kell csatlakoztatni, hogy a Bluetooth-beállításaiból le lehessen választani. Ha nincs iPaded, a Pencil visszaállításának egyetlen módja, ha megvárod, amíg lemerül az akkumulátor, majd újratöltöd.
Ezt mar probaltatok…?
[link] vagy ezt?
-
b0bcat
addikt
Sziasztok!
A lányomnak 2025-ös iPad-je van (A16). Melyik Apple Pencil kompatibilis ezzel a modellel, ami nyomásérzékeny is?
Köszönöm a választ előre is!
(Különböző oldalakon ellentmondó információkat találtam erről, ezért érdeklődöm itt.) -
tl-x
addikt
válasz
gabika0013
üzenetére
A vásárlói véleményekben látszik a képeken, hogy nem eredeti. Eredetit vegyél csak.
ESR-nek vannak jó paperlike fóliái, nekem mágneses van az Air-re, így bármikor le tudom venni amikor nem rajzolok.
-
válasz
gabika0013
üzenetére
itt kicsit olcsóbb most
Apple Pencil (USB-C) 33 790 Ft-ért - Érintőceruza | Alza.hu -
Alex91
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
E-mag-gal vigyazni! Ha nem az e-mag forgalmazza (ezt pl. eppen nem), akkor jol korbe jarni! Eleg sok hamisitvanyt arulnak az oldalon, altalaban fel aron, mint az eredeti! Persze nem kozlik a vasarloval, hogy hamisitvanyt arulnak…
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
Egy iPad A16-ra esett végül a választásunk, de maradt még kérdésem a kiegészítők terén. [Ez] a pencil ugyanaz, mint amit az apple.com-on majdnem 2x annyiért lehet megvenni?
"lugosi MODERÁTOR" úr ajánlására szeretnék még paperlike fóliát venni, erre kérnék segítséget tőletek... -
atees
őstag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Nekem 9es ipad utan űrugrás volt az m4es pro😅
-
válasz
bendeguz76
üzenetére
teljesen egyetértek, nálunk is 12.9 2018 van, elképesztően jól bírta

főleg, hogy nekem haver hozta USA-ból Apple.com-ról rendelt Refurbished-et, újonnan valami 200ezer forintért 2020-ban

többért adtam el 2024 végén

amúgy itt valószínűleg érezni fogod az ugrást, kíváncsi is leszek a véleményedre, írd majd meg!

-
bendeguz76
aktív tag
Én előrendeltem egy e-simes változatot.kiváncs vagyok a 2018-as prohoz képest milyen lesz.7 évet használtam ha ez is kibir annyit mint az előző akkor jó deal lesz.
-
Új M5 iPad Pro
iPad Pro - Apple (HU)
Az AI új dimenziója az iPaden. -
cog777
őstag
Tegnapi impulzus cselekedetemmel feltettem az ipad 8-ra az ipad 26.0.1-et.
Előtte azért lementettem az iTunes -al.
Első körben nem volt elég hely rajta mivel kis 32GB-os változat. Kis törlölgetés után rájöttem nem tudok csinálni neki elég helyet, 14gb-ot kért.
Azán eszembe jutott hogy az iTunes -al viszont fel tudom tenni mert az a gépre tölti le a telepítőt, a rendszernek kb 6gb-ot kért.Telepítés és újra indítás után veszett lassan műkødött, olyan nagypapásan.
Több mint 20gb-ot használ az os és a rendszer.
Viszont kb 1 óra múlva megtáltosodott, simán nyílnak az ablakok, lapozok a képernyők között. Talán gyorsabb is mint a 18-as volt. Azért lehet h vissza tenném a 17-et ha lehetne)18-at már nem. -
consono
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
Én Scribe-ot vettem bő egy éve, Prime Day-en 280 EUR-ért, annyit nekem nagyon megért. Nem ugyan azt tudja, mint a Remarkable, de nem kell előfizetés hozzá, a szöveges jegyzetelés nagyon jó rajta (de már angolul van átírás is) és olvasni is kényelmesebb nekem ekkora kijelzőn
Remélem megkapjuk a régire is az ideivel beígért OneDrive és OneNote szinkront, mert akkor még jobban használható lesz. Most nagyon fapados/macerás az eszközről kijuttatni a notebookokat. -
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
sorry, a 90es evek elejetol gepelek igy, ez mar igy marad
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.kenyszeruen felraktam a 26ot, mert kerdes nelkul frissitette telepiteskor. monitoron probaltam regen, de csak kivancsisagkepp, mert van macbookom.
mi hianyzik? minden ami egy gepes os szintu dologhoz kell
konzol, hogyan futtatok pl egy dockert. az os nem csak egy ablakozo, foleg hogy aki melyebb szinten hasznalja, az ablakozo csak egy reteg vmi felett. most nem mondom, hogy linux szeru buzerelast szeretnek, de a macos epp azert nepszeru a fejlesztok kozott, mert egyfajta bridge a linux es a wines vilag kozott. vagy a hwek alacsonyabb szintu elerese, stb. ez valasztja el a gepes ost az iostol, mert ott ez mind takarva van. technikailag siman megoldhato lenne. -
válasz
consono
üzenetére
Egy barátomnál láttam a Reamarkable-t, kipróbáltam, nagyon tetszett, de mikor láttam hogy árban többre jön ki mint az ipad air, és még jóval többe mint az alap ipad akkor azt mondtam, hogy azért az ipad sokoldalúbb.
Most megint rákerestem, látom van az az ultrahordozható Move, csak ugye kötelező hozzá megrendelni valamelyik tokot, és így az alap cerkával együtt több mint 200e Ft, úgy az sok, egy kis méretű kiegészítő eszközért. A nagy meg még több. De tetszik a move, szerintem az egy jó rétegtermék, lehet hogy egyszer mégis rászánom magam, azzal a felkiáltással hogy a munkához kell

-
SharpSA
veterán
Huhhh de rossz olvasni ahogy írsz, ékezetek nélkül...
A 26-os rendszerrel eléggé MacOS szerű lett az iPadOS perifériákkal együtt. Próbáltad már? Ha igen, akkor mi hiányzik még? Ha nem próbáltad még akkor tedd meg!
Természetesen a szoftveres hiányosságokkal annak fejlesztőjét kell megkeresni, de szerintem a 26-os ablakos rendszer lehetőségeire fognak lépni a fejlesztők. És igen, a hiányosságokat lefedve muszáj használni MacBook-ot vagy Mini, vagy kinek mit... -
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
Sokfele teruletre szoftverek nem erhetoek el, vagy nem ugy mukodnek, etc. pl en nagyon szeretem az ipades lightroomot, de bizonyos funkciok nincsnek benne. Fejleszteshez meg kb hasznalhatatlan. Jol korulhatarolhato hol erdemes hasznalni.
Annyit kellene csinalniuk kb, hogy erintokijelzovel ipadkent mukodik, hozzacsatolt bill, touchpaddal macos szeruen. Hwileg is osszeer a ket kategoria. En lennek az elso, aki arra valtana, a 13as ipad jo alap lenne.
Masok mar reg megoldottak ezt, csak ceges elhatarozas kerdese.
-
SharpSA
veterán
Márpedig a 26-os rendszerrel belső konkurenciát állított az iPaddel a MacBooknak az Apple sok feladat esetén. Simán jól használható külső monitorral kiegészítve különböző méretű ablakokkal az iPad a 26-os rendszerrel sok esetben mindenféle kompromisszum nélkül. Sőt van hogy könnyebb valamit megoldani iPadOS-en, mint MacOS-en.
De mindehhez persze időnként rugalmas, kreatív hozzáállás is kell, ami sokaknak nem"akaródzik" menni... -
Gzolo
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Kollégám behozta megmutatni a sajátját, mert kíváncsi voltam, én sima 6" ebook-ot használok olvasásra.
Simán jegyzetelni még tök jó, meg olvasni könyvet, de egy pdf-be vagy ppt-be beleírni azért nem olyan klafa, meg a fájlok/jegyzetek kiszedése sem annyira egyértelmű.
Apple Jegyzetek, OneNote, Craft, stb ennél jóval egyszerűbb az eszközökön keresztül nézni az elkészült műveket.
-
szaszyka
senior tag
válasz
gabika0013
üzenetére
Szia. Az a lényeg, hogy ne az alap tárhelyest vedd, mert pár év alatt el fog fogyni. Nekem a sima, idei ipad van 128Gb-al, de 3-4-5 év múlva lehet hogy az már kevés lesz. A gyerek ipad9-ese 64Gb-al most, 4 év után kezd elfogyni.
-
gabika0013
tag
Köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget, ezért (is) imádom a PROHARDVER családot! Eldőlt, ha iPadet szeretne, megkapja.
(egyetemre meg majd + MacBook)
Az elmúlt jó pár hozzászólásból sokkal többet tudtam meg, mintha heteken keresztül bújtam volna a netet. Még1X: köszönöm mindenkinek!
-
Zozzer888
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
Persze, lehet, én is írtam már műleírást is ipadon, sőt olyan helyzetben is írtam rajta, amikor semmi más nem fért volna el. (Mondjuk egy 13"-as macbook már nem fért volna el kényelmesen)
De hát amúgy pont ezt írtam, hogy ha egyetemre kéne valamit vennem, akkor pont hogy ipaddal (+pencil!) kezdenék, mert a mindennapokban, sokkal többszőr, sokkal jobban jön.
(Vagy ha nem így jött le akkor scusi)
De részemről vennék laptopot is mellé, otthonra.
-
SharpSA
veterán
Persze hogy lehet és nyilván vannak speciális esetek, amihez “asztali” oprendszer kell, mint mondjuk a szoftverfejlesztés vagy speciális programok amelyek nem elérhetők táblagépre vagy nincsenek jól optimalizálva és körülményes a használatuk. Ugyanakkor iPaden plusz monitorral a videóvágás, képszerkesztés, akár webfejlesztés stb. stb. is megoldható, csupán szoftver kérdése. Én ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon sok mindent meglehet oldani most már iPaden is,. Tehát nem értek egyet azzal aki azt mondja, hogy ő aztán nem gépelne iPaden. Persze külső billentyűzet nélkül, képernyőn gépelni valóban nem jó, de külső billentyűzettel és még diktálva majd azt javítva szerintem ugyanúgy lehet haladni mit “asztali” rendszer esetén. Az gondolom sokan ezt még nem is próbálták, ezért a korábbi tapasztalatok miatt van ellenvetésük.
-
SharpSA
veterán
Sokan ellenkeznek az iPad mint kb (de nem) mindent kiváltó eszköz ellen, pedig a 26-os rendszerrel és billentyűzet - tapipad vagy egérrel egy Air vagy Pro akár plusz monitorra kötve kiváló eszköz lehet. A külső monitort plusz képernyőnek lehet használni. Én szoktam így használni az Airt egy 27" 4K monitorra csatlakoztatva USB-C kábellel, így az iPad is töltődik. Nagyon jól lehet dolgozni, táblázatokkal, dokumentumokkal, sok mindennel.
-
Zozzer888
addikt
válasz
gabika0013
üzenetére
Szia!
Én gépészmérnökként végeztem, egy ipad tökéletes lett volna jegyzetelni, mi kézzel jegyzeteltünk minden órán.
Matekon főleg, elképzelni se tudtam volna, hogy laptoppal jegyzetelek...
PDF-eket nyitni, jegyzetelni, gyakorolni tökéletes, nem kell füzeteket hordozgatnia. Nem tudom, hogy a matektanár szakon mennyire kell pluszba gép, nekünk persze kellett, de zömében otthoni dolgokhoz, beadandókhoz.
Mondjuk szakdolgozatot, de még csak beadandót se szívesen kezdenék ipaden írni, egy jó gyári billentyűzetes tok áráért kap az ember egy jó kis használt macbookot...

szerk.: Akksi téma:
Én mindennap használom az ipad-em (munka + tiktok/forum/stb nekem ezen ment itthon sokáig) (9th gen, sima ipad) 3,5 évesen 67% körüli az akksija. Régebben volt hogy kibírt 2 napot is, mostmár azért ~4 óra képernyő időnél sokkal többet nem szokott tudni. De megdolgozott az áráért rendesen, nincs panaszom rá. -
arn
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
Az ipad remek eszkoz, ha arra hasznaljak, amire kitalaltak, az ido 80%ban en is ezt hasznalom, de a maradek 20%nal eret vagnek magamon ha nem lenne mas. Ha egy apple eszkoz lenne nalam az a macbook lenne, amelle vennek ipadet masodiknak.
De ahogy latod ahany ember, annyi velemeny. Ausztriaban a gimnazistak erintokepernyos chromebookot hasznalnak, lehet egyetlen eszkoznek jobb mint a macbook vs ipad. Az apple nem hulye, hogy egy fancy eszkozzel meg tudjal mindent oldani.
-
Gzolo
senior tag
válasz
gabika0013
üzenetére
Kézzel jegyzeteléshez nincs jobb egy iPad+toll kombónál, de előre átadott tartalmat is jobb olvasni rajta, mint laptopon. Én Microsoft OneNote-ot használok, 2019-es Air 3 iPaden. Táskába elfér, könnyű, mindig kéznél van, sose merül le, nem kell várni a bootra.
A korlátok majd akkor jönnek, ha beadandót kell írni, vagy excel táblákkal dolgozni, illetve mindenféle dokumentumot előállítani. De ma már ez is egyszerűbb, USB-C-vel kirakod monitorra, és Office 365-tel sok minden megoldható.
Ipad A16(ez a 2025-ös belépő) bőven elegendő a célra, ha meg majd eljön az egyetem, akkor egyszerű laptoppal egészíteném ki, ha véletlen az iPad elérné a korlátokat.
-
válasz
gabika0013
üzenetére
Én kiöregedtem már a tanulásból, óraadó vagyok, nálam inkább laptoppal jegyzetelnek, de nem tudom miért. Szerintem egy ipad-en sokkal természetesebb írni. Én is két ipad-et használok a munkám során (egy pro-t és egy minit) ha jegyzetelni kell. Tanulásra (költséghatékonyság miatt) egyiket se javaslom, a pro-t csak azért vettem meg mert akkoriban otthon nem volt rendes gépem csak az irodában, ezért külső billentyűzettel kvázi-laptopként használtam.
Mind a kettőhöz van apple pencil, sokkal jobban tudok jegyzetelni velük amikor kell, mintha gépelném. Emellett kutatások szerint a kézzel írott jegyzetekben leírt dolgokat az ember sokkal fogékonyabb megjegyezni, mint a begépelteket, tehát tanuláshoz való jegyzeteléshez kifejezetten jónak tartom az ipad-et.Tanuláshoz szerintem is az air az optimális egy ceruzával. Egy paperlike fóliát tegyetek rá, azzal a pencil sokkal természetesebb rajta. Nekem az egyiken van paperlike, a másikon sima, a paperlike-on sokkal jobb írni és rajzolni.
A Goodnotes app vált be nekem is.
-
Ear001
addikt
válasz
gabika0013
üzenetére
Ha Ipadet szeretne, akkor Ipadet vegyél neki, ne laptopot! Az hiába tűnik ésszerűbbnek, ha nem azt akar, nem fogja használni Beszéljétek át a megfelelő méretet, a pencilt, akár egy Apple boltban kipróbálva.
-
arn
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
Egyetlen eszkoznek keves, kiegeszitesnek remek.
-
gabika0013
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Érdekes, a neten a "Milyen tabletet vegyek egyetemre?" kérdésre (nem az enyém) ezt válaszolták 1 évvel ezelőtt:
"iPad es Apple Pencil, ne is nezegess mast, ár-érték arányban ez a legjobb, hajtogathatós laptopot meg vegyenek azok, akik szeretik, ha lassú fos a gépük. Eszedbe se jusson azt a gyász remarkablet venni, luxitermék és szar. Anno egy prot vettem mert miert ne (2020-ban), de az overkill, most már airt vennék, de a gép most is éppen olyan faszán megy mint amikor megvettem. Az fontos, hogy
ne spórolj azon, hogy mit használsz, de ésszel: a toll tapadjon a pad oldalára, és töltődjön is onnan, ne kelljen bohóckodni a dugdosással. Ha billentyűzetes tokot is vennél hozzá, a logi pont jó, de olyat keress, amin van tapipad, ha lehet. Külön billentyűzetet ne vegyél - ha ebben gondolkodnál akkor MBA kell, nem ipad.
olyan notetaking appot keress, ami neked jó, nem másoknak azzal, hogy kerüld a subos appokat - azaz notability legyen barmilyen fasza, off. Goodnotes a kiraly mert csak egyszer kell megvenni.
ne vegyél a/4 papírméretet, kivéve, ha nagyon sokszor használnád a képernyőt több ablakkal. Nagyon szenvedtem hogy 11 vagy 12,9 colosat vegyek, nekem a 11 nagyon bevált, járkálva tanulok, könnyű tartani tokkal is egy kézzel, másikban a toll, ágyban, kanapén is jobb.
mondanom sem kell, így csak a biztonság kedvéért: előbb laptopod legyen (vagy asztali), utána pad, mert megbolondulsz, ha tableten kell írnod a beadandókat. Egy MBA és egy ipad a legjobb kombó. Életem legjobb elektronikai cucc vásárlása volt, amikor egyetemre megvettem az ipadet. Hajrá!"
Amúgy miért kevés az iPad? -
arn
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
Az akku 3-4 evnel tobbet nem nagyon bir, de amugy egy jo laptop. Ipad nem erre valo.
-
válasz
gabika0013
üzenetére
Szia!
Szerintem egyetemen kevés az iPad, kellene egy normális laptop. Nem tudom a keretet, de akár most vehetsz egy használt M1-es Prót (akár rejoyon) és később egy laptopot mellé (?). Vagy akár most egy sima új iPadet. Itt vannak a hivatalos viszonteladók: Partnereink – Apcom Hungary
Esetleg érdemes érdeklődni, hogy az osztálytársaknak milyen van.
Itt össze lehet őket hasonlítani: iPad - A modellek összehasonlítása - Apple (HU) -
gabika0013
tag
Sziasztok!
16 éves kislányom egyik nap úgy állított haza a gimnáziumból, hogy már majdnem mindenki ipadet használ az órákon és ő is szeretne magának. És én, mint rendes, szófogadó apuka...
Szóval lenne arra megoldás, hogy a gimnáziumi évek után az egyetemi évek alatt is ugyanezt az eszközt tudja használni (matematika szakos tanár szeretne lenni)? Erre tudtok ajánlani, javasolni valamilyen ipadet? Új, használt mindegy, csak jó legyen és tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Nem tudom, hogy mennyit buktal, de 5 ezerbol meg lett volna...)