Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
sorry, a 90es evek elejetol gepelek igy, ez mar igy marad
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.kenyszeruen felraktam a 26ot, mert kerdes nelkul frissitette telepiteskor. monitoron probaltam regen, de csak kivancsisagkepp, mert van macbookom.
mi hianyzik? minden ami egy gepes os szintu dologhoz kell
konzol, hogyan futtatok pl egy dockert. az os nem csak egy ablakozo, foleg hogy aki melyebb szinten hasznalja, az ablakozo csak egy reteg vmi felett. most nem mondom, hogy linux szeru buzerelast szeretnek, de a macos epp azert nepszeru a fejlesztok kozott, mert egyfajta bridge a linux es a wines vilag kozott. vagy a hwek alacsonyabb szintu elerese, stb. ez valasztja el a gepes ost az iostol, mert ott ez mind takarva van. technikailag siman megoldhato lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/Számlával/
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.