Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
sorry, a 90es evek elejetol gepelek igy, ez mar igy marad
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.kenyszeruen felraktam a 26ot, mert kerdes nelkul frissitette telepiteskor. monitoron probaltam regen, de csak kivancsisagkepp, mert van macbookom.
mi hianyzik? minden ami egy gepes os szintu dologhoz kell
konzol, hogyan futtatok pl egy dockert. az os nem csak egy ablakozo, foleg hogy aki melyebb szinten hasznalja, az ablakozo csak egy reteg vmi felett. most nem mondom, hogy linux szeru buzerelast szeretnek, de a macos epp azert nepszeru a fejlesztok kozott, mert egyfajta bridge a linux es a wines vilag kozott. vagy a hwek alacsonyabb szintu elerese, stb. ez valasztja el a gepes ost az iostol, mert ott ez mind takarva van. technikailag siman megoldhato lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.