Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
gabika0013
üzenetére
Szia!
Én gépészmérnökként végeztem, egy ipad tökéletes lett volna jegyzetelni, mi kézzel jegyzeteltünk minden órán.
Matekon főleg, elképzelni se tudtam volna, hogy laptoppal jegyzetelek...
PDF-eket nyitni, jegyzetelni, gyakorolni tökéletes, nem kell füzeteket hordozgatnia. Nem tudom, hogy a matektanár szakon mennyire kell pluszba gép, nekünk persze kellett, de zömében otthoni dolgokhoz, beadandókhoz.
Mondjuk szakdolgozatot, de még csak beadandót se szívesen kezdenék ipaden írni, egy jó gyári billentyűzetes tok áráért kap az ember egy jó kis használt macbookot...

szerk.: Akksi téma:
Én mindennap használom az ipad-em (munka + tiktok/forum/stb nekem ezen ment itthon sokáig) (9th gen, sima ipad) 3,5 évesen 67% körüli az akksija. Régebben volt hogy kibírt 2 napot is, mostmár azért ~4 óra képernyő időnél sokkal többet nem szokott tudni. De megdolgozott az áráért rendesen, nincs panaszom rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Call of Duty: Warzone
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest