Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
Nem lesz Ipad mini amoled kijelzovel?
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Stage manager már van 2022 óta, ipados 16-ban mutatták be ha jól tudom. Hogy most jobb-e vagy rosszabb azt nem tudom, most van ugye az alap fullscreen, a stage manager és egy új még inkább ablakos.

-
válasz
DanielLong
üzenetére
a hivatalos oldalon nézd a tulajdonságait
-
nincsnév007
addikt
a pages alkalmazásban ha több képet helyezek be akkor nyomtatásnál miért csak egy képet akar mindig kinyomtatni? bent van kb 5 kép de csak 1 oldalnyi képet akar kinyomtatni és nem jövök rá hogy miért.
-
Alex91
félisten
válasz
DanielLong
üzenetére
10Gbit, es 4k/60Hz megy... Az 512GB SSD-s ujjlenyomatos...
-
DanielLong
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Ok, köszi a javítást!
Megnéztem, ez az új Neo egy darab USB-C 3.2-vel rendelkezik, az is csak 5Gbit, tehát egy 4K 60Hz jelet sem tud kiküldeni. Maxi FHD 100Hz. Ha jól látom se fingerprint se face id nincs. Hardveresen oké erősebb, mint egy M1 Air, me kijelző picit fényerősebb és 10 bites, de ennyi. Inkább vennék egy refurbslished air-t. -
válasz
DanielLong
üzenetére
"a face id-hoz mindig kell fény"
SOHA nem kellett hozzá fény!! infravörös letapogatással működik, vaksötétben is tökéletesen felold
az androidos arcfelismerés működik előlapi kamerával, annak tényleg kellenek a jó fényviszonyok
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
értem, hogy mire gondolsz de ha tippelnem kellene, ez amiatt van, mert te se vagy mai csirke, szerintem 35-40 éves körül lehetsz minimum

szerintem idő mire teljesen felfogjuk, hogy az, hogy "alapvetően egy mobiltelefon processzor" nem jelent semmit, mert a mobilCPU-k már évek óta erősebbek, mint pl 2-3 évvel azelőtti Intel i7 vagy AMD Ryzen
inkább meg kellene fordítani a véleményedet, és azt kellene kérdezni: hogy lehetséges, hogy mobilokba pakoltuk ezeket az erőgép CPU-kat, és nem laptopokba, ahol végre ki is használhatnánk ezt a brutál erőt

-
DanielLong
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Le vagyok maradva, nem is hallottam erről. Ami engem érdekelne, az a kompatibilitás, mert ha az megvan ugyanúgy, mint az M1-nél, akkor rendben vagyunk.
Pro és Air kapcsán én is csatlakozom ahhoz, hogy jobb képernyő, jobb hangszóró azért előny. Nekem mondjuk az ujjlenyomat hiányzik, a face id-hoz mindig kell fény meg szembe kell fordulni vele meg az asszony nem tudja feloldani rögtön... Szerintem nagy ziccer, hogy már semmibe sem tesznek. Pl 4 ujjlenyomat közül egy az asszonyé és nincs gond.
-
válasz
ittakary
üzenetére
Most is alig használom a saját lapost, kb elő se veszem, mert nyűg a windows, ha x hónapig nincs bekapcsolva. Van PC, az egy gombnyomás és napi szinten be is van kapcsolva. DE! Nem a nappaliban van, és nem tudom magammal vinni a repülőre sem, vagy nyaraláskor. A lapost igen, de továbbra sincs meg vele a bekapcsolom és megy "fluid" érzés. A tabot a nappaliban is használnánk, a jelenlegi Alldocube iplay 70 mini pro aranyos, de azért az iphone sebességét nem éri el, a kijelző is khmm, toll nincs, kukáznám. Próbaképp vettem, és látszik, hogy jó, néha igényelnénk a mobilnál nagyobb kijelzőt. Anno nekem volt Lenovo Yoga laptopom, imádtam a tapis kijelzőjét, Asszony is, a mostani laptop nem ilyen, alig is van elővéve.
A billentyűzet arra kellene, ha teszem azt nyaraláskor akarnánk valamit csinálni, mégiscsak kényelmesebb mint a kijelzőt tapogatni. A toll ugyanaz, szórakozás szinten érdekel.
Plusz egy kábellel ki tudom tenni a képét tv-re bárhol, amin van HDMI (és engedik), stb.
Akár vevő lennék egy m2-es Pro modellre is, de nekem előny lenne a 3 év gari, és egy használt termékkel azt nem kapom meg. -
válasz
ittakary
üzenetére
Ez saját vélemény, ne tekints megmondóembernek, nem akarok az lenni, csak van egy véleményem. A benne lévő CPU mégiscsak alapvetően egy mobiltelefon processzor, az M sorozat pedig nem az, és egy laptopról beszélünk. Oké, hogy van 3-4 év difi a két termék elkészülte között, valahol várható is, hogy ezalatt felkapaszkodunk oda, ahol anno a "csúcs" volt. Szvsz időtállóbb lenne egy M-es, chip vagy én árulnék olyan verziót is mellette. De itt jól látszik, hogy a költséghatékonyság volt az elsődleges szempont, amit tökéletesen hoz is a termék.
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
"bár én lehet M1 vagy M2 chippel adtam volna ki"
ezt csak ilyen belső megérzésed sugallta, vagy van esetleg indokod?

mert általános felhasználásra, 1 magos (single core) teljesítménye az M4 szintje körül van (márpedig egy általános böngészés, office programok, stb azok inkább ezt használják)
multicoreban is M1 szint körül mozog legalábbHa laptopot akarsz kiváltani akkor egy másik laptop (Neo) nem lesz megoldás
de én tényleg meggondolnám (ha már ennyi pénzt költesz) az iPad Pro-t, mert a FaceID szerintem MUST HAVE, sokkal jobb érzés, hogy kinyitod, nyomsz egy SPACE-t és már be is enged a rendszer
semmint ujjat törölgetni, és POWER gombot keresgélni...és a 120 Hz szerintem ma már alapnak kellene lennie, főleg ekkora képernyő felületen
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Smart Keyboard Folio használtan + Magic Trackpad kombó volt nekem évekig - olcsóbb a kettő együtt mint a Magic Keyboard egymaga
Semmilyen másik keyboard nincs magyar nyelven, csak az Apple

"Laptopot váltanék ki vele"
Ajjaj, bajt érzek a levegőben
biztos vagy benne hogy ki fogja tudni váltani?mire használnád?
Ne felejtsd el, hogy a tablet mindig is "csak" egy tablet fog maradni, szerintem még mindig nagyon sok limitáló tényezője van egy rendes teljesértékű laptophoz képest
egér, és ablakkezelés kifejezetten szarabb lett a 26-ban
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ne érezd, hogy Pro modell neked ágyú lenne verébre!
Nálam pl egy M1 11” Pro-t (2021) üzemel a mindennapokban és én is átlagfelhasználásra használom és pl sokmindenből nem adnék már lejjebb, ha legközelebb tab-ot kéne venni.
Ilyen a 120Hz, a FaceID, a hangszórók.
Ezek nem “ágyú a verébre tulajdonságok”, hanem nagyon szerethető és gyorsan megszokható kényelmi dolgok.
Ezeket ugye az Air modellek nem szokták garantálni, legalábbis mindet egyszerre biztosan nem.A fentebbi gép itt aprón kb olyan 200ezer Ft ársávon mozog.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen ez végigjátszódott bennem is. Viszont pc van, szóval a tab tényleg csak tartalomfogyasztásra kell illetve utazás alatt bármire. Meg fogom nézni a méretbeli difiket de szerintem elég lesz a 11-es.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ezért kell 13-as macbook és 11-es ipad, és mellé egy ipad mini és egy ipad pro 13, meg mellé egy macbook pro 16
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Macbook Air M1 13" es Ipad Air M3 11" tulajkent osztom meg veled a tapasztalatom: tobbszor elgondolkodtam azon, hogy hiba volt 11" iPadet vennem 13" helyett, mivel az M3 chip egy iPadban tobb mint overkill es az iPadOS is teljesen kepes lenne kivaltani mindent amire jelenleg a laptopot hasznalom, vehettem volna egy Magic Keyboardot es eladhattam volna a Macbookot, DE mindig ugyanoda lyukadok ki, a 11" NEKEM kicsi laptopnak, a 13" viszont nagy tabletnek. Gondold at ezt is.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Ha matt kepernyot szeretnel es a pencil hasznalat is opcio nalad akkor a Mothca Matte Screen Protector igen jo valasztas.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mai napig a legjobb, imadnek egy modern hardvert abban a testben. Sajna nalam is csak mediacerternek jo mar
-
válasz
DanielLong
üzenetére
Örülnék a 3 év garinak, hosszú távra tervezek, van iphone, airpod pro, applte TV itthon, ezért sem mentem droid tablet felé. A pro tab meg nekem kicsit ágyúval verébre lenne, már talán az Air is majdnem ez, de ezt még elviselem. Csak győzködöm magam hogy ez így jó lesz nekem, igazából csak az ára zavar, nem látok benne semmi kompromisszumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tenisz topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is tervezem hogy elküldöm nekik a sajátomat.
West notebook? Őket ismerem