Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
“Egyetlen fura dolog, hogy fordítva görget a görgő,de ezt be tudom annak, hogy trackpad-re találták ki elsősorban. De azért lehetne egy opció a megfordításra.”
Van, general/ trackpad&mouse/ natural scroll
Csak akkor látszik a menü ha csatlakoztatva is van az eszköz[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
addikt
Én a logitech triathlon m720-t használom, ezt is tudom ajánlani. BT és vevő is van, gombnyomásra válthatsz az eszközök között, 1 db elem van benne amivel 1 évig elmegy és akadásmentes görgő ipaden nagyon jó, sokkal simább a görgetés vele.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
xhege
veterán
-
-
veterán
-
eihwaz
tag
Alapvetően erre voltam kiváncsi amit írtál. Egy magic keyboardom az most is van. Ezt tudom használni. Már csak egy egeret kell szerválnom, csak nem tudom, hogy az apple elcseszett lapos egere ad-e pluszt mondjuk egy logitechez képest, vagy vegyek valami más gyártó általá készíttett bluetooth egeret.
-
sebgutkopf
őstag
De jó! Köszi!
Ebben tényleg nincs reklám és milyen meglepő módon meg lehet írni egy számológép appon úgy, hogy nem foglal 100+MB-ot.Mondjuk azt se nagyon vágom, hogy egy számológépen mit kell állandóan fejlesztgetni, tudtommal az alap matematikai műveletek végrehajtásának az eredménye nem változik az évek során. Vagy akik variálnak azok addig rosszul számoltak?
-
-
Rage47
veterán
-
umfrider
senior tag
Ez jónak tűnik, megnézem az ÁSZF-et du.
Simple-nek találtam a biztijét, de az szinte csak a kijelzőcserét és a lopást sulykolta. ASZF-et nem találtam a honlapon, így írtam az ügyfélszolgálatnak. (Pedig elméletileg ugyan az a cég, de a hello honlapja mégis feltünteti a törést)
Csak érintő cserével, vagy kijelzővel nem vagyok előrébb, teljeskörű törésre vonatkozót szeretnék (pl vodafone)
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Mátésum
aktív tag
Köszi. És Szabinagyurnak is. Sajnos a bluetooth csatlakozás minden alkalommal nem opció, mert a feleségem kiakad. A k375s jónak tűnik, csak egy céges csere lehetősége van, ide kell új eszköz. Otthonra nemrég vettem egy Dell multidevice billentyűzetet, 40.000 forint volt, nagyon profi, csak windowsos, és azt hoznám be, otthonra meg menne egy Apple parancsikonokkal ellátott cucc. Ezek a Logitech mx billentyűzetek nagyon tetszenek, kár hogy nincs magyar belőle.
-
ittakary
nagyúr
télen le kell zárni a fúvókákat, ez egyértelmű
nyáron pedig egy kis rést hagyok, hogy hűtse
hőérzetet természetesen befolyásol, de csak és kizárólag beindításkor, nyári kánikula során kell levenni és kinyitni azokata középső fúvókákat, illetve akkor ha ülnek hátul - mert így hátra tényleg elég kevés kraft megy
de alapvetően én nagyon szeretem, nekem mágneses Ali-s tartók (2 db) fogja meg, stabil mint a forint ( )
-
Gubu0101
veterán
Ide is bedobom a tech2-os infot(ha meg nem
volt) a varhato uj keszulekerol“hírek szerint lesz M3-as iMac, 13 hüvelykes MacBook Pro, Mac mini, MacBook Air, illetve jön az új iPad mini, az iPad Air, a 11. generációs iPad, illetve egy nagyobb iPad Próról (14 hüvelyk) is voltak már pletykák”
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest