Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Kaptunk ilyen gyári átalakítót a tollhoz, amit linkeltél. (Ami amúgy önmagában kevés, mert még egy USB-C - USB-C kábel is kell.) Ugyanúgy nem működik vele.

Ma bemegy a lányom az Apple üzletbe, hátha ott tudnak neki segíteni ebben.
Ha nem jutunk dűlőre, akkor simán visszaküldöm 14 napon belül a tollat (elállok a vásárlástól, és visszakapom a pénzt), és lezárjuk ezt a történetet.

-
Gzolo
senior tag
Előbb el kell indítani a 7 napos trialt, utána visszamész a storeba és kiválasztod az Appbeli vásárlás iPad Licence-t. Ekkor visszaugrik az adott Affinity programba és 0ft-os vásárlást ajánl fel, amit ha elfogadsz, Lifetime Licence-t aktivál, most mentem rajta végig.
@Rage47: köszi az appajánlást
-
Zsírkrétamen
senior tag
Nekem ilyenem van, csak német kiosztású, így a hosszú Í-n kívül nem buktam semmit. Lassan egy hónapja van meg és még nem kellett tölteni, pedig este használom a benne lévő bill megvilágítást is. Ezzel együtt mondjuk már egész szép súlyt nyom a kis Air. Sokáig vergődtem hogy kell-e nekem bill vagy sem, de minden forintot megért.
ESR oldalról kell venni, első vásárlásnál 10 vagy 15% kedvezmény is van, kevesebb mint egy hét alatt itt volt. -
zoli62
addikt
Igazad volt, a napi limit egy hónapra volt állítva alapértelmezetten. Ez is egyike az Apple szoftverek múködési furcsaságainak. Ráadásul még az értesítés se volt automatikusan bekapcsolva a Mailben az Outlook éss Gmail email fiókokra , úgy mint a Gmail alkalmazásnál. Mindig érnek újabb meglepetések, pedig már felkészült vagyok.
-
cog777
őstag
Szintén megy a harc a 32 gb-os ipaden nekem is, főleg hogy rájöttem miért fogyasztotta a helyet a rendszer: ibooks-ban sok könyvem volt és megnyitva rengetwg memóriát evett a rendszer. Főleg a 18-as. Így el kezdte lapozófájlt kiterjeszteni, persze pár giga hely után betellt.
Következő minimum 128 lesz, de inkabb 256.
Arra rájöttem hogy az alsó kategorias cuccai az Applenek csak beetetes, par ev utan valami nyugjuk lesz, nem erdemes venni oket, akkor mar inkabb kozep kategorias cuccot erdemes venni, az kibir 4-5 evet is. -
-
-
-
-
-
-
-
cog777
őstag
Koszi hogy valaszoltal. Az ipados az ugyanaz, a system majdnem 14GB.
De most hogy irtal, eszembe jutott a letoltesek + a kuka
Azt is uritettem, tulzottan nem javult a helyzet. Na mind1, meggyoztem magam hogy ne foglalkozzak vele, csak a legfontosabbakat hagyom fent. Vazz, meg Netflixet sem tudok letolteni utazas elott
-
-
Zozzer888
addikt
Nem karcolódik, az Air az nagyon szép, de az leginkább lakásban és tiszta környezetben van használva, utcán elvétve járt.
Az ipad9 az már kevésbé szerencsés, ez kapott már mindent, asztalos üzemben faforgácsot, építkezésen "építési port" de ahhoz képest még teljesen korrekt, normál használat esetén nem üvölt az arcodba hogy karcos, ha szépen letakarítod és zseblámpával átnézed akkor látszik, hogy nem makulátlan... de 3 éves szóval szavam se lehet.
#48653: Igen, drága, de jó is az a toll
-
30z.Samu
titán
-
De ez inkább a fizika miatt van szerintem, ha 20% alá merül az a nagyokosok szerint roncsolhatja az akkumulátort, mivel itt fizikai szinten van a probléma és az akkumulátor arányosan nagyobb az ipadben, a vastagsága és a tárolóképessége nem nagyobb ennek sem adott területen, csak mondhatni több van belőle.
De javítsatok ki ha hülyeséget beszélek.
-
tuzpenge
őstag
Egyáltalán nem erről van szó.....az ipad sem tökéletes, de a táblagépek között, főleg ha androidosokkal hasonlítjuk, messze a legjobb.....
Amúgy amiket írt "hiba", nem az csak apple filozófia....mindenki vegyen magának. Ennyi ezt vagy elfogadod, és veszel vagy nem......de ezen puffogni fölösleges, főleg ha ingyen kaptál egy jó eszközt... -
unicumnext
aktív tag
-
Atos23
senior tag
Köszi! Ezt néztem is, nagyon vonzó az ára, csak sajna kb. egy az egyben, minden apró részletében úgy néz ki, mint amit rosszul illeszkedőként vettem tegnap. Azért lehet kinézek hozzájuk délután.
Amúgy úgy gondoltam, teszek még a cél összeghez egy pár ezrest, az iStlye weblapján készleten lévőként láttam egy nagyon bizalomgerjesztő utángyártottat. Ugyan nem pink színű, de elég "anyukás" kinézetű ilyen lila, prémhatású kivitelben
-
Alex91
félisten
Hat, itt OS-rol van szo alapvetoen, ennyi ev utan mar nem kapjak meg altalaban a legujabb Mac OS-t. Meg 3 evig a ra telepiteheto utolso kap biztonsagit.
Legutobb volt hir, hogy regebbi OS-eken behalt az App Store, mert az Apple valamit mokolt. Most, hogy szandekos, vagy csak igy sikerult… -
weinmaker
őstag
Ez a negyedannyiért wines gépet sajna nem igaz. Egy m1-es procis macbook air már nagyon jó teljesítményt nyújt, az akku brutál sokái bírja. Majd próbálj ki egyet. Én lassan 2 éve váltottam, előtte kizárólag windows-os gépek voltak a prémium kategóriából. Köszönöm szépen, nekem tökéletes az apple, és egyetlen porcikám sem kívánja vissza.
-
ULPIUS
őstag
Nem tudtam azóta foglalkozni vele, meg hát mindenhez kéne a fater iphone-ja, email belépés stb és mivel ugyebár nem együtt élünk, mindenki éli hétköznapjait, így kicsit nehézkes, csak a múltkor átjött amikor hozta az ipadet és idáig jutottunk. Az apple azóta neki elvileg nem válaszolt emailben, pedig azt írták 24 órán belül elbírálják az új jelszó kérési igényt.
Egyébként az iphoneján sajnos másik apple id-t használ, mert azt csak pár éve vette, az ipad meg ezer éve meg van neki és nem igazán ért ezekhez ezért csinált egy új id-t még akkor amikor androidról váltott. Viszont szerecsére a tel szám ugyanaz mindkét id esetében, szóval alapvetően működik a kétlépcsős sms kóddal. -
ULPIUS
őstag
Ebben jó az akksi és nem is volt remerülve, csak több hétig ki volt kapcsolva és mikor fater bekapcsolta ez fogadta, hogy kéri a nyelvbeállítást aztán wifihez akar kapcsolódni vagy ituneshoz kábellel. Akksi 80%on volt kb akkor is, de azóta én csináltam restoret, de utána nem lehet aktiválni mert nem fogadja el az Apple id-t.
Mindkét esetben 100%-ig helyesek az adatok mégis ezt írja:
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest