Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabika0013
üzenetére
Én kiöregedtem már a tanulásból, óraadó vagyok, nálam inkább laptoppal jegyzetelnek, de nem tudom miért. Szerintem egy ipad-en sokkal természetesebb írni. Én is két ipad-et használok a munkám során (egy pro-t és egy minit) ha jegyzetelni kell. Tanulásra (költséghatékonyság miatt) egyiket se javaslom, a pro-t csak azért vettem meg mert akkoriban otthon nem volt rendes gépem csak az irodában, ezért külső billentyűzettel kvázi-laptopként használtam.
Mind a kettőhöz van apple pencil, sokkal jobban tudok jegyzetelni velük amikor kell, mintha gépelném. Emellett kutatások szerint a kézzel írott jegyzetekben leírt dolgokat az ember sokkal fogékonyabb megjegyezni, mint a begépelteket, tehát tanuláshoz való jegyzeteléshez kifejezetten jónak tartom az ipad-et.Tanuláshoz szerintem is az air az optimális egy ceruzával. Egy paperlike fóliát tegyetek rá, azzal a pencil sokkal természetesebb rajta. Nekem az egyiken van paperlike, a másikon sima, a paperlike-on sokkal jobb írni és rajzolni.
A Goodnotes app vált be nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest