Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
Megjött az új ipad pro,első blikkre brutál vékony az első generációshoz képest.viszont lenne kérdésem valaki pro felhsználóhoz.a régi még fizikai simkártyás,ez az új viszont már e-simes.mit kell először csinálnom?átköltöznöm régiről az újra ipadra és utána esimet igényelni vagy fordítva?
-
bendeguz76
aktív tag
Én előrendeltem egy e-simes változatot.kiváncs vagyok a 2018-as prohoz képest milyen lesz.7 évet használtam ha ez is kibir annyit mint az előző akkor jó deal lesz.
-
bendeguz76
aktív tag
2018-as ipad promat lecserélném egy új modellre.a kérdés már csak az,hogy elég lenne nekem az új air modell vagy csak a pró.dolgozni nem dolgozom rajt csak tartalomfogyasztás.az előzőt 6 éve használom semmi hibája nem volt.csak tartalomfogyasztásra ti vennétek pro-t?
-
bendeguz76
aktív tag
ipad pro 11 2018-ast kijelző cserére ti hova vinnétek?megbizható szervizt keresek
-
bendeguz76
aktív tag
Első generációs ipad air-t használtam eddig van sebességkülönbség rendesen.
-
bendeguz76
aktív tag
Usa chicago külváros apple üzlet 71 dollár adót számolt még pluszban az uj ipad pro 11 wifi+4g modellre.a belvárosi apple store magasabb adósávba esik.sorbanállás volt kb negyed óra
-
bendeguz76
aktív tag
Ezzel az usb-c kimenettel kapcsolatban jól értem,hogy egy usb -c hdmi átalakitóval csatlakozhatok mondjuk egy hm erősítőhöz vagy egy tv-hez és használhatom a tvt mint egy monitor vagy megjelenítő?nálam konkrétan van egy 50-es plasma tv.
-
bendeguz76
aktív tag
Egy kérdés:barátom jövő héten jön haza chicagó-bol.ha hozatok vele egy új ipad pro wifi cellular független típust azt itthon minden további nélkül használhatom?949 dollár
-
bendeguz76
aktív tag
Annyira nem is szálltak el az árakkal az uj ipadnál
-
bendeguz76
aktív tag
Mennyi lessz szerintetek az ára kb?
-
bendeguz76
aktív tag
Végre.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod,nyugodtan felrakhatod még gyorsul is tőle a rendszer.
-
bendeguz76
aktív tag
2013-as az air-em.jövő tavasszal kicserélem az aktuális pro verzióra.5 évig használtam akkor egy verziót,bőven jó nekem ha ennyit elmegy egy napi használatban lévő eszköz.
-
bendeguz76
aktív tag
Első generációs ipad air-re felraktam a ios 12-t,semmiféle lassulás nincs sőt szerintem gyorsult is kicsit a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest