Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
b0bcat
üzenetére
Csatlakoztassa az Apple Pencilt az iPadhez:
Apple Pencil Pro vagy 2. generációs Apple Pencil esetén: Helyezze az Apple Pencilt a mágneses csatlakozóra.
1. generációs Apple Pencil és 6–9. generációs iPad: Vegye le a kupakot, majd dugja be az Apple Pencilt az iPad Lightning-csatlakozójába.
1. generációs Apple Pencil és 10. generációs iPad: Vegye le a kupakot, majd dugja be az Apple Pencilt és egy USB-C-kábelt az USB-C – Apple Pencil adapterbe. Csatlakoztassa a kábel másik végét az iPadhez.Jo, tudom, neked 11. generacios van..
(Nem tudom, hogy mennyit buktal, de 5 ezerbol meg lett volna...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- iPad 9 wifi+ cellular megkímélt kiváló akkus! Akció!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nem tudom, hogy mennyit buktal, de 5 ezerbol meg lett volna...)