Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
Oryctolagus
üzenetére
A kettőt azért ne hasonlítsd össze, a 65ezres új droid sem lehet azért egy acélos darab, és iPad 9 alá én sem mennék már!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Segítsetek légyszi lebeszélni magam iPad váltásról!
Jelenleg iPad 10-et használok és igazából amire használom (streaming, netezés alap dolgok, játékok) arra szerintem elég is! Viszont elgondolkodtam, hogy váltanék Air -re, mert az erősebb, időtállóbb talán és árban sem "annyira " elvetemült. Szerintetek ér annyival többet!? Igazából gondolkodnék ceruzán, de a 10-esen próbáltam és nem tetszett hogy annyira kopogós , ami állítólag a 10-es kijelzője miatt olyan amilyen! Air esetén lenne változás, illetve azért az Air kijelző gondolom jobb!? A frissítés tudom ugyanolyan. 250 körül már van 1 év garis viszont agyalok, hogy inkább 300 és akkor az hivatalos 3 év garis!
-
gretzky77
veterán
válasz
Šolaire
üzenetére
Asszonynak 9es volt előtte és én is úgy terveztem, hogy neki veszek 10-est én pedig használom a 9-est csak a Telekomnál jó áron tudtam venni 2db 10-est is, ezért úgy voltam vele, hogy akkor maradjon nekem is a 10 mégiscsak új garanciás a 9 pedig jó áron elment. De amúgy maradt volna a 9 az is elég kb mindenre is!
-
gretzky77
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát a múltkor nekem is volt ezzel kapcsolatos kérdésem, és azt a választ kaptam, hogy bizony a gyári is kopog.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy iPad 10th tabletem ehhez vennék ceruzát, abszolút alap felhasználásra. Próbáltam valami után gyártott darabot, többféle heggyel is, de mindegyik olyan kemény kopogós volt, vissza is küldtem! A kérdésem az lenne, hogy a gyári usb c-s pencil hegye is kemény kopogós?
Valamint tudnátok ajánlani olyan programot, ami ilyen színezős, játszós progi asszonynak? Megrajzolt felnőtteknek készült motívumok színezése, ilyesmi!
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest