Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
Egy iPad A16-ra esett végül a választásunk, de maradt még kérdésem a kiegészítők terén. [Ez] a pencil ugyanaz, mint amit az apple.com-on majdnem 2x annyiért lehet megvenni?
"lugosi MODERÁTOR" úr ajánlására szeretnék még paperlike fóliát venni, erre kérnék segítséget tőletek... -
gabika0013
tag
Köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget, ezért (is) imádom a PROHARDVER családot! Eldőlt, ha iPadet szeretne, megkapja.
(egyetemre meg majd + MacBook)
Az elmúlt jó pár hozzászólásból sokkal többet tudtam meg, mintha heteken keresztül bújtam volna a netet. Még1X: köszönöm mindenkinek!
-
gabika0013
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Érdekes, a neten a "Milyen tabletet vegyek egyetemre?" kérdésre (nem az enyém) ezt válaszolták 1 évvel ezelőtt:
"iPad es Apple Pencil, ne is nezegess mast, ár-érték arányban ez a legjobb, hajtogathatós laptopot meg vegyenek azok, akik szeretik, ha lassú fos a gépük. Eszedbe se jusson azt a gyász remarkablet venni, luxitermék és szar. Anno egy prot vettem mert miert ne (2020-ban), de az overkill, most már airt vennék, de a gép most is éppen olyan faszán megy mint amikor megvettem. Az fontos, hogy
ne spórolj azon, hogy mit használsz, de ésszel: a toll tapadjon a pad oldalára, és töltődjön is onnan, ne kelljen bohóckodni a dugdosással. Ha billentyűzetes tokot is vennél hozzá, a logi pont jó, de olyat keress, amin van tapipad, ha lehet. Külön billentyűzetet ne vegyél - ha ebben gondolkodnál akkor MBA kell, nem ipad.
olyan notetaking appot keress, ami neked jó, nem másoknak azzal, hogy kerüld a subos appokat - azaz notability legyen barmilyen fasza, off. Goodnotes a kiraly mert csak egyszer kell megvenni.
ne vegyél a/4 papírméretet, kivéve, ha nagyon sokszor használnád a képernyőt több ablakkal. Nagyon szenvedtem hogy 11 vagy 12,9 colosat vegyek, nekem a 11 nagyon bevált, járkálva tanulok, könnyű tartani tokkal is egy kézzel, másikban a toll, ágyban, kanapén is jobb.
mondanom sem kell, így csak a biztonság kedvéért: előbb laptopod legyen (vagy asztali), utána pad, mert megbolondulsz, ha tableten kell írnod a beadandókat. Egy MBA és egy ipad a legjobb kombó. Életem legjobb elektronikai cucc vásárlása volt, amikor egyetemre megvettem az ipadet. Hajrá!"
Amúgy miért kevés az iPad? -
gabika0013
tag
Sziasztok!
16 éves kislányom egyik nap úgy állított haza a gimnáziumból, hogy már majdnem mindenki ipadet használ az órákon és ő is szeretne magának. És én, mint rendes, szófogadó apuka...
Szóval lenne arra megoldás, hogy a gimnáziumi évek után az egyetemi évek alatt is ugyanezt az eszközt tudja használni (matematika szakos tanár szeretne lenni)? Erre tudtok ajánlani, javasolni valamilyen ipadet? Új, használt mindegy, csak jó legyen és tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(egyetemre meg majd + MacBook)