Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
ricogsm
üzenetére
Megnéztem neked.
Samsung tab s11-en működik a magyar kézírás átalakítása.*Tudom, sovány vigasz, mert mégse iPad. Csak ezek szerint akarás kérdése a dolog, mert egyik gyártónak se nagyobb piac ez az ország, mint a másiknak. Főleg, hogy nagyjából egy árkategóriában mozognak a készülékek.
*a videón a samsung notes app van.
-
Pano
veterán
válasz
ricogsm
üzenetére
Nem is mondtam, hogy tud. Azért írtam a hozzászólásban is, hogy nekem kézírással vannak a jegyzeteim.
A magyar nyelv mindig is elhanyagolt volt és marad is az ilyen nyelvalapú kényelmi extrákhoz. Jelentéktelen piac vagyunk sajnos.
Már azért is összetehetjük a két kezünket, hogy legalább az AI modellek tudnak magyarul.
Azt mondjuk nem tudom, hogy androidos tableten van-e ilyen megoldás. De majd megnézem neked. Bár szerintem ott se lesz. -
faki_
senior tag
-
baloo79
tag
válasz
ricogsm
üzenetére
Persze, tiszta sor, én is jobban szeretek netezni rajta, mint telefonon.
Én főleg nyaraláskor hurcibálom a Macbookot (amúgy nem), de még egy pont az iPad felé, hogy az kisebb helyet foglal, és könnyebb is.
Viszont akkor már billentyűzetes tok is kellene hozzá, hogy kiváltsa a Macbookot, és így már költségben majdnem ott vagyok, mintha vennék egy másik Macbookot... szal nem olyan egyszerű ez, na...
"Lehet sima iPad 11 lesz celularba. "
Az sem lehet rossz, bár nekem nincs erre a verzióra szükségem, nincs MultiSIM-em.
Amint a mérleg nyelve arra billen nálam, hogy oké, akkor 11th gen... ekkor viszont megszólal bennem a kisördög, hogy az Air mennyivel lehet jobb...
Láttam kismillió összehasonlító videókat is, és ha reálisan nézem, elég lenne a sima.
De mindig ott a "mi lenne, ha..."
-
-
Micsurin
nagyúr
-
Sordoran
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
Első cikkben az iPad és az android tablet van összevetve, másodikban pedig ki is jelentik hogy az iPad is egy tablet.
Minden iPad egy tablet, de nem minden tablet iPad.
Kicsit olyan mikor tavaly iPhone-ra váltottam, és ezt édesanyám úgy mesélte kolléganőinek, hogy nem okostelefont, hanem iPhone-t vettem.
-
féldekás
aktív tag
válasz
ricogsm
üzenetére
Elég jónak tűnik.
Engem leginkább a Magyar Hang, Jelen vonz, mivel így 2 hetilap áráért 8-at kapok, ha csak ez a 2 lap érdekelne, akkor is. De van még néhány érdekes benne.
Szerintem október elején előfizetek!
Egy próbát mindenképpen megér, ha ki tudom használni(elég időt tudok olvasásra fordítani). -
válasz
ricogsm
üzenetére
Ez az élére esett, sajnos látszik ahol a keret el is vált. Félre ne érts, nem viccelődni akarok a rovásodra, de ez már nem garis. Tehát ne feltétlenül gondolj arra, hogy ha valami baja lesz, azt gariban megcsinálják, mert arra fognak elképzelhető hivatkozni, hogy fizikai behatás érte, és az összefüggésben van a hibával. Átérzem egyébként a helyzeted, én is ejtettem le 2 hetes ipadet. Ez van sajnos.
-
válasz
ricogsm
üzenetére
Mindkettő jónak tűnik.
Nekem hama vezeték nélküli van az iphone-hoz, teszi a dolgát. Baseus persze jobbnak tűnik.Én is szoktam xiaomi töltővel tölteni az ipaden, de az 220-as, ott néha előfordul hogy megáll a töltés és csak akkor megy ha megfordítom a csatit az ipad-ben.
-
HardRic
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
A qBittorrent beállításaiban van erre opció, hogy egy mappát folyamatosan figyeljen, hogy kerül-e be torrent file.
A megosztott mappa elég szegényes megoldás, mert egyrészt az SMB protocol amin fut nagyon lassú, közelében nincs egy DLNA szervernek, és az okostévé sem látja.
-
HardRic
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
https://reportaproblem.apple.com
ezen az oldalon lehet bármilyen appstore vásárlásra refundot kérni. Vissza szokták adni a pénzt gond nélkül. -
HardRic
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
[nem-telik-magic-keyboardra-az-ipad-is-hitelre-van.jpeg]
Hát tessék
The monster of Frankenstein. -
bostone
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
Mielőtt bevásárolsz, lehet át kellene gondolnod mire akarod a jövőben használni a gépet.
Droidon is elindult a folyamat, ami az ios felé vezet, de még mindig kevesebb kötöttséggel jár a használata.
Mindkét rendszer azonos mértékben rendelkezik előnyökkel és buktatókkal.
-
SharpSA
veterán
válasz
ricogsm
üzenetére
Uno Calculator
Például... Mindenre van megoldás.Vagy egyszer fizetős:
The Calculator -
válasz
ricogsm
üzenetére
Szia! Én is haragszok erre az új trendre, hogy most már nem elég megvenni egy appot, hanem havidíjat kell fizetni sokmindenért. Éppen ezért igyekszek olyanokat használni, amik egyszer fizetősek, vagy pedig ha megfelelő kompromisszummal jár, akkor ingyeneset. Nézz szét, hátha van másik lehetőség.
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Minden iPad egy tablet, de nem minden tablet iPad.

Kicsit gyakorolni kell, de működik szépen.