Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika0013
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Érdekes, a neten a "Milyen tabletet vegyek egyetemre?" kérdésre (nem az enyém) ezt válaszolták 1 évvel ezelőtt:
"iPad es Apple Pencil, ne is nezegess mast, ár-érték arányban ez a legjobb, hajtogathatós laptopot meg vegyenek azok, akik szeretik, ha lassú fos a gépük. Eszedbe se jusson azt a gyász remarkablet venni, luxitermék és szar. Anno egy prot vettem mert miert ne (2020-ban), de az overkill, most már airt vennék, de a gép most is éppen olyan faszán megy mint amikor megvettem. Az fontos, hogy
ne spórolj azon, hogy mit használsz, de ésszel: a toll tapadjon a pad oldalára, és töltődjön is onnan, ne kelljen bohóckodni a dugdosással. Ha billentyűzetes tokot is vennél hozzá, a logi pont jó, de olyat keress, amin van tapipad, ha lehet. Külön billentyűzetet ne vegyél - ha ebben gondolkodnál akkor MBA kell, nem ipad.
olyan notetaking appot keress, ami neked jó, nem másoknak azzal, hogy kerüld a subos appokat - azaz notability legyen barmilyen fasza, off. Goodnotes a kiraly mert csak egyszer kell megvenni.
ne vegyél a/4 papírméretet, kivéve, ha nagyon sokszor használnád a képernyőt több ablakkal. Nagyon szenvedtem hogy 11 vagy 12,9 colosat vegyek, nekem a 11 nagyon bevált, járkálva tanulok, könnyű tartani tokkal is egy kézzel, másikban a toll, ágyban, kanapén is jobb.
mondanom sem kell, így csak a biztonság kedvéért: előbb laptopod legyen (vagy asztali), utána pad, mert megbolondulsz, ha tableten kell írnod a beadandókat. Egy MBA és egy ipad a legjobb kombó. Életem legjobb elektronikai cucc vásárlása volt, amikor egyetemre megvettem az ipadet. Hajrá!"
Amúgy miért kevés az iPad?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi