Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Šolaire
veterán
Sziasztok lehet èn vagyok làma de az iPad-on mikor gèpelek mièrt fordítva jelenik meg a kèrdő ès felkiàltójel¿¡
-
Šolaire
veterán
Sziasztok tanácsot kérnék. Jó ideje iPhone felhasználó vagyok és régóta szeretnék egy iPad-et is. Ahogy nézegettem az iPad 2021 és 2022 lenne megfelelő nekem, meg persze az ár is döntő tényező. Amire használnám youtube a szokásos közösségi oldalak böngészés néha kis játék pl Journey. Kérdésem az a két 64 gb-os modell között van 80 ezer forint különbség és nem tudom melyiket vegyem. Megéri az újjabb modell ezt az árkülönbséget? Vagy amire használnám bőven elég a tavalyi is? Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- BMW topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest