Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Melyik program(ok) ajánlott(ak) rajzolásra? Most vettünk egy pencilt a Pro 10,5-hez.. baromi jó, szeretnénk kihasználni :D A procreate-et most töltöttük le.
Van más, ami jó még? -
Alex91
félisten
Akkor szoljatok, ha regi iPad Pro-t NAGYON learaztak!

-
Valamelyik hazai viszonteladónál látjátok már rendelhetőnek az új iPad prót?
-
jófejsrác
senior tag
Nem mondom, hogy kényelmes csak mint funkció így is működik.
Nekem egyelőre az egér támogatás akkor lesz folyamatos használatú, ha lesz bill ami pedig elég távoli ilyen árral (mert hát akkor már csak a trackpades kéne
).
Alapvetően ujj és ceruza kombó van a jegyzetelés/netezéshez.
Összességében viszont nekem tetszik az irány. Volt macbook air-em asztali pc mellett, de nem tudtam kihasználni. Viszont az iPad-et imádom és ha így pofozgatják az nekem csak jó.
-
drzozo
senior tag
Az irodában Macbook van, tárgyalásokra pedig van az Ipad. Ipaden Pen-nel jegyzetelek, de amikor ülök egy asztalnál, néha kényelmesebb lenne a trackpad. Így, hogy hálistennek kb. van már minden (is), azon gondolkodtam, hogy optikai szempontból lecserélem a Macbookot egy 21.5-ös iMac-re, mert Ipad mellett szinte irodai munkára nincs értelme a hordozhatóságnak.
-
kuntics
aktív tag
válasz
Parter
üzenetére
Nekem például jól jön majd. 2 város között ingázok,bár nem túl sűrűn. Laptop is van,de leginkább az ipadet viszem magammal mert hosszú út alatt jobb tartalomfogyasztásra. Még mindig kisebb/könnyebb,mint egy 13”os laptop, az egér meg sokszor jól jönne. Az eddigi megoldás valahogy nem nyerte el a tetszésemet,a videók alapján viszont sokat javul
-
válasz
Parter
üzenetére
Ez is egy vélemény illetve használati szokás, szerencsére végre belátta az Apple hogy vannak bőven akik kihasználnák az egér nyújtotta előnyöket, különben nem építették volna be. Az ipados-ben behozott félmegoldás kiváló felmérés volt erre.
És biztos lehetsz benne, hogy nem írnék be a macbook topikba ha az egyik neadjisten érintőképernyőt kapna.
Olyan boszorkányüldözés övezte ezt a szerencsétlen egér bevezetést az interneten, hogy az számomra felfoghatatlan. Hányszor láttam leírva azt hogy akkor ha egér kell akkor vegyél macbookot. 
-
-
wm2
őstag
válasz
Parter
üzenetére
Ez a kamera + LiDAR nem a kínai turistáknak készült. Gyanítom persze, hogy ez nem veti vissza őket majd abban, hogy továbbra is iPad-el fotózzanak.
Ami az erőt illeti, a 10X/4Gb mai napig bőven kielégít. Ami engem érdekel itt az nem is a Geekbench, hanem hogy ez az egész szerkezetileg mennyire masszív. -
válasz
Parter
üzenetére
Ugyanez nálam is, ez csak egy fél generáció mint a második is volt. Annak lehet jó aki eddig nem vett, mert a ram miatt kicsit időtállóbb lehet.
Ha követjük az eddigi bejelentéseket, akkor 2021 szeptember/október környékén jöhet az új generáció, addigra lehet új kijelző is (mini vagy micro led, apple nem erőlteti az oledet ipad fronton, de addig változhatnak a dolgok) 8 giga ramot remélem belerakják majd, új proci persze, majd látjuk ősszel mit hoz az a14 és az 5 nm. -
válasz
Alex91
üzenetére
Ez válasz?

Tehát, a kijelző, hangszóró legjobb tudomásom szerint nem változott. A procit még nem tudni biztosan, de volt olyan forrás ami szerint minimális a különbség, viszont ezt még nem kezelném tényként.
Ami más, az a kamera, a memória és a háttértár konfigok. Kapott wifi 6 támogatást, illetve a cellular rész is okosodott azt hiszem kicsit (5G nincs természetesen)
Ezen kívül van még valami? -
Ance
őstag
Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon kell beállítani a Safariban, hogy megjegyezze egy adott lap első látogatásakor feltett kérdéseit? Azaz pl. cookie beállítások, lap-értesítések. Eltelik 1-2 nap a két látogatás között és újra felteszi. Köszi!
Ja. Azt is elfelejti, ha egy honlapnál azt kérem jegyezzen meg.
-
Két hibát én is beküldtem gyorsba. Safari felfelé görgetésnél nem áll meg a lap tetején, elég zavaró hogy görget tovább a semmibe, ez jelen volt az első 13-as bétákban is.
A másik hogy most nem tudok a tabok között görgetni, de drag and pull sincs mert egyből elkap egy tabot és próbálja áthelyezni.
-
wm2
őstag
Jól néz ki az új iPad Pro ezzel a billentyűzettel. De! Kb. biztos vagyok benne, hogy ebből is lesz majd gen.1/2. ($). Illetve az érdekel engem is, hogy mennyire strapabíró (mennyire “hajlik” magyarul 🙂). Még ezt az évet kihúzom a 2017-es Proval, addig úgyis kiderülnek a dolgok.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
jófejsrác
üzenetére
Igen, sajnos Macen is úgy van, hogy ami tapipadon/érintőképernyőn normális görgetésirány, azt pont a "rossz" egérgörgő iránnyal kötötték össze. Ha mindkettőt használni akarod és nem akarod kézzel kapcsolgatni, akkor kell hozzá egy külön app, mert alapból csak együtt lehet kapcsolgatni.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Na feltelepült, azt gondolom ez így már durván jó cucc lesz. Annyira klasszul adaptálták bele az egeret, mintha mindig is ilyen lett volna - élmény használni!
Furcsaság: a görgő fordítva működik a windowshoz képest, persze ez lehet Mac örökség, olyan gépem nincs.
Negatívum: Ha valamit írni akarsz akkor nem jön elő a virtuális bill és nem tudsz a kijelzőn pötyögni ha nincs rá dugva billentyűzet. Vissza is jelzem nekik, remélem ez így nem végleges.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
24.
[link] egér
-
Cyberbeni
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Kedden este 7-kor(legalábbis iOS 90%-ban ilyenkor szokott). De hogy melyik hét, az kérdéses, de van aki jövőhétre tippel.
-
kezo0
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Több olyan hír volt, hogy tegnap. Aztán amikor tegnap mégsem jött, azt írták, még ezen a héten...
-
DaveNo1
veterán
Ha a szerkezeti integritásán is javítottak akkor lehet én is veszek egyet, mondjuk az ára tényleg durva. Billentyűvel együtt drágább mint a legkisebb macbook air, így még az is lehet, hogy az új air lesz ebből. ami árban az újításokkal best buynak tűnik.
-
13.4 és az egér:
Mouse and Trackpad Support
- All-new cursor design highlights app icons on the Home Screen and Dock and buttons and controls in apps
- Magic Keyboard for iPad support on iPad Pro 12.9-inch (3rd generation or later) and iPad Pro 11-inch (1st generation or later)
- Magic Mouse, Magic Mouse 2, Magic Trackpad, Magic Trackpad 2, and third-party Bluetooth and USB mouse support
- Multi-Touch gestures on Magic Keyboard for iPad and Magic Trackpad 2 enable you to scroll, swipe between app spaces, go Home, access App Switcher, zoom in or out, tap to click, secondary click (right-click), and swipe between pages
- Multi-Touch gestures on Magic Mouse 2 enable you to scroll, secondary click (right-click), and swipe between pages -
mazsiii92
senior tag
-
Egyelőre nem tudni biztosan, de úgy tűnik az egész egér dolgot újragondolták, már reagál ha valami link fölé veszed az egeret pl. A gesztusok még kérdésesek, de bízom benne hogy megoldják. Amúgy 24-én elvileg kiderül, akkor jön az új ipados amiben már benne lesz.
És mindez külső egérrel persze. Nem hiszem hogy külön meghagynák a mostani Assisistive touch megoldást a csóroknak.
Akkor lenne népharag. -
mSchumi87
senior tag
Mit ajanlanátok filmek, sorozatok másolásara Ipad-re? Melyik modszert? Koszi

-
3L1T3
addikt
Vajon a Magic Keyboard használható lesz előző Ipad Pro-val?
-
jófejsrác
senior tag
Drága lesz nem vitás, de nekem a reklám eladta - ha nem számítana a pénz

-
Thewent12
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Na a 299 dollár az kemény lesz. Pedig tényleg ott van a szeren a billentyűzet, nekem legfőképp a világítás hiányzott eddig.
-
jófejsrác
senior tag
Megjött a Baesus USB hub az iPad pro 11"-hez. Tök patentul illeszkedik tokkal és anélkül is a géphez. Rá is dugtam a HDMI-t, mert igazából emiatt kellett és így már az apple tv + is megy faszául.
Viszont! Semmi másnak a hangját nem küldi át a tv-re, youtube, felvett videó, játék sem. Mitől lehet? Vagy ez alapból ilyen? -
Black Dragon
addikt
válasz
Thewent12
üzenetére
Nekem 2018-as Pro van, annyival azért úgy látom nem ad többet az új Pro, hogy fejvesztve rohanjak megvenni, a billentyűzet pedig tetszik, de a 299 dolláros ár igencsek 100 fölött lesz, ezt kicsit túltolták.
De azért most jött Mac Mini, Macbook Air update és új PowerBeats füles is, szóval nem lehet panasz a frissítés mértékére, habár én egy Macbook Pro 13" updatet is várnék a 16" fényében.

smc: Bár az alap modell drágább lett a 128Gb miatt, de sajnos az összes többi modell is feljebb ment cirka 15-20 ezerrel. Bár tény ami tény, hogy aki ilyet vesz annak nem ezen fog múlni.
-
válasz
Thewent12
üzenetére
128gb az alapmodell, gondolom ezért drágább, drágább?
Egérkezelés is javul ahogy látom, már csak meg kell várni a frissítést. Reméljük nem tart májusig, akkortól szállítják a billt.Black Dragon: értem.
Én erre biztosan nem váltok, de a billentyűzetet nagyon várom, arra lehet benevezek végre. Csak meg kell várni a teszteket. -
Ádám16
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Fú, az a keyboard nagyon tuti. Kéne a cucc.

Viszont egy nyomorult SE2-t is mutathattak volna, évek óta várok rá.
Az se baj, ha i9 a neve. -
Thewent12
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
A keyboard engem is megfogott, csak az is karcolni fogja a 100 ezret szerintem. Plusz pencil hozzá és már 450-ben van egy sima wifis 11. Azért ez brutál, az konkrétan a 2019-es alap MBP ára. Nyílván másra használja az ember, meg akinek kell a tudás úgysem az alap MBP-t venné, csak azért na
De nyílván rengetegen megfogják venni, sajnos engem is mindig megfog valami újdonság amiért okot adok, hogy lecseréljem 1-2 évente a cuccokat
-
hszilard666
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Az új keyboard nagyon bejön!
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
[link] na ez érdekes, és jó a 2018-as prohoz is.
Az a megemelt mód nagyon baba, van világítás és igazi gombok, de jól értem hogy akku is van benne? Vagy mi az az usb? -
Black Dragon
addikt
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nem lett egy nagy durranás így elsőre, de azért az ára sikeresen feljebb ment
kíváncsi leszek mennyi pluszt ad a mostani Pro-hoz képest. -
SharpSA
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Na így már értem.

-
SharpSA
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
?
-
Black Dragon
addikt
Megjött az új iPad Pro!
És végre lesz hozzá magic keyboard is!! -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ipad mini-hez milyen hasznos appokat ajanlanatok?
-
lmaresz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én használok, sajnos jobb és bal oldalt van egy nem is annyira keskeny fekete csík, illetve a film képarányából következően alul felül is... Kijavíthatnák igazán ezt a hibát.
Továbbá szerintem valahogyan az automatikus lejátszást kikapcsolását is meg kellene oldani, mert nem egyszer fordult elő hogy belealudtam a sorozatba és ment több órán keresztül a lejátszás. -
birorichard
őstag
Sziasztok, használ valaki ipad pro 11-en hbo go alkalmazást? Ha igen, akkor a felbontásproblémával sikerült valakinek kezdenie valamit (beállítás reset pl)? Köszi!
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek írásra, gépelésre melyik iPad billentyűzet a legjobb? Valamint, ha egy billentyűzet nem magyar kiosztású, egyes gombokat még lehet alkalmazni ékezetesként?
-
B.Ricsike
őstag
Köszönöm!
Függetleníteni lehet ezeket? Mert néztem egyet, amit Vodafone-osnak hirdetnek.
Illetve, kell ott tartani valamiféle tiltástól?
Köszönöm! -
B.Ricsike
őstag
Srácok!
Kisfiamnak akarok "utazós" iPad-et venni.
Játszani szeretne rajta (4 éves, tehát nem COD vagy hasonlók, hanem kisgyerek játékok), meg youtube videokat nézni.
(Használt, Max 90ezer van rászánva)
iPad 6 (6th gen)
iPad Air 2
iPad Mini 4
iPad 2018Kb. ez a 4 típus van a választékban, ahogy nézegetem.
Melyikkel járok a legjobban?
Hardverileg, támogatásban, melyik számíthat hosszabb élettartamra? -
válasz
Parter
üzenetére
Ez egy sorozat. Ez az első két rész, általában 1000 néha akcióban 500 forintért beszerezhetők, én megvettem mindkettőt korábban.

A legújabb rész a Vengeance, az teljes áron megy most id, 1700 körül.
Talán egy rész volt ami ingyenes volt, de nem tudom melyik. Mindenesetre nagyon jó kis játékok minőségi rajzokkal. -
csabiks
senior tag
Aki szereti a tower defense stilusu jatekokat, a
Kingdom Rush Origins
es a
Kingdom Rush FrontiersMost ingyenesen letoltheto (amugy 5dollar)!
-
peugeotmate
addikt
Közben kiderítettem, hogy másfél éve lett vásárolva és nem tudni hogy hivatalos forrásból-e. (GSM bolt, etc.) Szifonon ileltve Apple oldalán olvastam olyat, hogy akkor nem feltétlen az első aktiválástól/gépre dugástól indul a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van más, ami jó még?

).
Olyan boszorkányüldözés övezte ezt a szerencsétlen egér bevezetést az interneten, hogy az számomra felfoghatatlan. Hányszor láttam leírva azt hogy akkor ha egér kell akkor vegyél macbookot.

Az se baj, ha i9 a neve.