Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
z67
őstag
-
Kikike
tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Nem tudom hogy ez, hogy működik, de én mobil(net) routerrel szoktam használni, és akkor is tudja, hogy hol vagyok. Szerintem olyan wifit is használ a tájékozódáshoz amihez nem csatlakozik. (Lakott területen tudja, hogy hol vagyok, ha kimegyek a lakott környezetből nem tudja. Amint településre érek megint tudja.)
-
Geller72
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Vágom. Egyébként azt sem tudom testre szabni valamiért, hogy a billemen a hosszú Í ott legyen, ahol fizikailag is van. Bármit kapcsolok (lehet ms/ios közt is kapcsolni) ez a része nem változik. (Asus Marshmallow KW-100 BT bill). Az í és a 0 fel van cserélődve és nem jövök rá, hogy tudnám megcserélni a fizikai valós kiosztásnak megfelelően.

-
cmd3
tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Teljesen értem amit mondasz. Viszont TV-ből akad itthon. 55” a nappaliban 32” a hálóban. Nem is ezek kiváltása lenne a cél. Arra gondoltam, hogy a kanapén ülve intézni az ügyes bajos dolgaim vagy este ha nem feltétlen akarom a bekapcsolt tv-vel zavarni a feleségem de mégis megnéznék egy részt a sorozatomból lehet, hogy jobb lenne egy iPad mint egy 13 mini.
Nem ragaszkodom a legújabbhoz csak most jó áron tudnék iPad 10ért venni ezért jött az ötlet. -
bostone
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Amiben tablet vagy mobil elveri a tv-t az a mobilitás.
Jobb esetben egy lakásban előfordul nappali, fürdő, konyha, háló. Ami elfér zsebben, kézben és saját akkuval rendelkezik még mindig egyszerűbb történet, mint tv-vel a hónom alatt bolyongani a lakásban, amint éppen a röfit keresem a falon.Ettől függetlenül az általad kínált megoldás kedvezőbbnek bizonyulhat, ha felméri az igényeket és a lehetőségeket.
Hiába állítom, hogy egy táblagéppel manapság az eszközök nagy részét ki lehet váltani, mert nekem már sikerült, miközben teljesen más elképzelései vannak a használatról.Lehet, kellene egy tablet ellenző topik is, ahol az ellenérveket sorolják fel a volt felhasználók.
-
-
-
Kikike
tag
-
zoli62
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Én már a 15-ös iOS Public Betan láttam tavaly, hogy szoftverfrissítés előtt felteszi a kérdést, hogy akarod-e mobilinterneten folytatni, ha nincs elérhető Wifi. Ez volt az előfutára annak, hogy aztán mobilnetet is lehessen frissíteni. Csodálkozom, hogy erről az Apple support mit sem tud.
-
psg5
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Nah pont azzal nekilattam. Talan egy lehelletnyi szosz jott belole. Most ujra feltettem toltore de semmi. Most (appke.com szerint) varni kelkene egy órát hogy toltodik e? Ilyenkor azert már azonnal jelezni szokta hogy toltodik ha jol emlékszem bár talán csak egyszer engedtem teljesen lemerulni.
Van másik kabel amit a hozzavalo billentyűzet hez kaptam az szinte alig volt használva azzal is ugyanaz.
Telefon toltovel lehet probalni? (Csak droidos telefonom van)
-
-
Parson
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Hát nem tudom, az apple TV azért más... szerintem ezek az apple-nél saját eladásaik számát csökkentenék, ha hirtelen többfelhasználós lehetne az iPad... persze lehet hogy olyanok is megvennék akik emiatt eddig nem, de ha egyfelhasználós marad, akkor azokban a családokban ahol már vettek egyet, fognak venni még egyet (kis idö elteltével), hogy nagyobb legyen a kényelem... és lehet hogy ez a hozzáállás többször fodul elö, mint a másik... ergo én kisebb esélyt látok hogy meglépnék, de tény, hogy igazából hasznos lenne minden iPad tulajnak, aki idönként urambocsá a családban másnak is odaadja a gépet használatra.
-
RaZroX
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ez tűnt a legegyszerűbbnek hirtelen. A vpn-en keresztül fájlokat kéne igazából elérni (MS office dokumentumok és pdf-ek, illetve szövegfájlok)
Most a következő hetekben fog csak sor kerülni az iPad megvásárlására és korábban még nem volt, így nincs tapasztalatom, hogy ez mennyire működik iPadOS-en. -
Carasc0
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Anyumnak is Ipad 6-ja van. Teljesen elvan vele. Talán amit nagyjából lassúnak tartok, de még használható kategória az az A8. Viszont az A8, UE4 motorra épített játékokkal már nem bír el. Én csak egy játékkal szoktam játszani telcsin, de szenved a teló. Tűzforró és gyakran leáll a játék. A14 alapokon vajként futhat, szinte üresjáratban tartva a rendszert.

-
Véreshurka
senior tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Szia!
Köszi, sajnos nem spam a dolog, legalább is a gmail spam mappában nincsen olyan levél ami megjelent a calendar-ban. Megnéztem a google calendart is, de ott sem volt semmi ilyen, illetve megint bementem az icloud-jába és ott sem volt ilyen bejegyzés, pedig ma is kapott
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Régebben találtam egy videót, amikor kijött a 2018-as Pro, valaki probálta hozzá csatlakoztatni az első generációs ceruzát, de nem sikerült. Fordítva viszont nem tudom, használható-e. Azaz a Gen2-es működik-e a korábbi ipad-okkal.. Bár azt meg tölteni lenne nehézkes, az igaz.

Szerk: Ez az a videó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest