Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én megvenném és tesztelném egy hétig, mert lehet meg tudod szokni, nekem nagyon bevált, rajzolni és videót szerkeszteni nagyon jó rajta.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Én csak Apple TV appot használom, de gondolom az összes többi hasonló appban is ott a felhőből lefele mutató nyíl, arra kell rányomni, nem kell külön VLC, appon belül lehet lejátszani.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én használom ágyban, kanapén, konyhában. Legtöbbször lerakom valahova természetesen.
ettől függetlenül neked lehet hogy nem lenne kényelmes.
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Ez hatalmas off itt
-
mr.tamasbiro
őstag
Én még azt sem tudom honnan lehetne letölteni egy filmet ami nem torrent oldalról van. Utána ráérek VLC t használni
-
ricogsm
őstag
Üdv újra !
Adott egy film MKV ban és nem tudom lejátszani , se VLC vel se Infuseval. Mind hálózatról szeretne elérést a fileokhoz.
[kép] -
ricogsm
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi , Rábukkantam véletlenül
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Frissítés után eltűnt az asztali nézet opció Safarinál.
szeretnék segítséget kérni :Ymusicot , illetve
tört igot hogy tudom feltenni?
van egy pár MP3 azokat szeretném áttenni.
az iTunes nagyon szörnyű úgy hallottam...
samsung s9p rol ,hogy tudok képeket szinkronizálni ipadra?
-
Maxxy10
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Új iPhone, iPad, Mac stb.
Kiegészítő/refurbished apple cuccokhoz nem jár.
-
Maxximus
őstag
A fent említett 2017-es 9,7-es 256-os promat szeretném használni video szerkesztésre és fényképszerkesztésre.
Amit az appshoper mutat akciót miért nem azt az árat mutatja a store? Usa store-s árak lehetnek? Régiót kellen váltani és úgy megvenni?
Affinity Photo
Lumafusion (sajnos ez még nincs akcióban,de sztm esélyes lesz év végéig) -
ricogsm
őstag
Szeretném kérdezni hogy mi a vélemenyetek a smart keyboard ról és a Pencilrol az iPad 2017-es pró hoz ?
hu de fura a diktalas... -
mr.tamasbiro
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Pl xr néz is kaptunk.
-
ricogsm
őstag
Hogy van ez az egy éves apple tv előfizu a készülék vásárlása esetén?
Most hozam el az ipad prot de nem említették. -
ricogsm
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
https://prohardver.hu/tag/kzp.html
Nek is
Köszi a válaszokat -
Noxy
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Grat..
-
DaveNo1
veterán
Új Ipad 10.2/Air/Mini most van leárazva BF keretében.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én ahogy néztem nem minden tok jó az újra ami a 4-hez jó volt. Utána kell járni. Én egy Nilkin Bumper tokot vettem az újhoz, szerintem nagyon jó, bár a jack csatlakozó necces, de amúgy rendben van.
-
ricogsm
őstag
Ipad pro böngészőjét ki milyen nézetben használja?
Asztali, mobil nézet?
Melyiket használjatok?
Safari vagy chrome? -
Scholes9
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szebb a kép egy picit, meg sebességben igen nagy a difi. Egyelőre ennyit vettem észre, tegnap óta van meg az új. Ha ezzel is kihúzom pár évig, már megérte

-
KZP
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én egy hete váltottam 2017 10.5 Pro-ról az újabb 12.9-re. Hamar meg lehet szokni, hogy nagyobb és nehezebb is kicsivel.
(Csak ugye kellett hozzá egy új Pencil, és egy Apple USB-C - jack átalakító.) -
Elektrosokk
veterán
imádom a kicsi pro-t, de amióta megvan azon jár az eszem hogy mennyivel jobb lenne egy nagy 12.9
tényleg az lenne ? Kicsi rajz, mozgó és állókép szerkesztés és média fogyasztás a terület. Nem szeretném kizárólag asztalnál használni, a kicsivel elvagyok a kanapén és a hálóban is. Mit gondoltok ? Csak idő kérdése megszokni a nagy méretet ? A nagyobb felület jól jönne. . .
-
Noxy
veterán
Ha külön fájlban van akkor lehet valahogy?
Igen lehet, de nem a VLC-l.
Pld a [PlayerXtreme Media Player] igen.
Sőt még le is tölti a kiválasztott nyelven. -
kátú
őstag
válasz
ricogsm
üzenetére
Külső meghajtót lehet igen, SSD t egy táp csatis adapterrel
Igen matt fóliával olyan lesz az érzés mint ha papír lenne nem tudom, hogy koncertal e
Alternatívákat lehet keresni. Nem lesz ugyan olyan a szinkron, de nekem az S10e vel elég jól elvannak egymás mellett az iPad minivel
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Szeretnék pár láma kérdést feltenni.Most szeretnék venni 2017 prot , de 256gb- cell ben már csak silver van. Az a fránya fehér keret mennyire lesz zavaró videónál?
Külső meghajtót lehet csatlakoztatni?
Ha pencilel jegyzetelek van olyan mintha füzetbe írnék?
Utána átkonvertálja wordbe?Samsung S9plusszal lehet úgy szinkronizálni mintha iphoned lenne?
Köszönöm előre is!
-
kcs73
aktív tag
Ha magánszemélytől veszek egy ipadot,ami vodafonos,akkor azt gondolom letílthatják,ha nem fizeti? És ha letiltják attó használhatom,mintha wifis lenne?
-
.bTr
tag
Látom ittlévők közül sokaknak cseréltek már garanciában készüléket. Én is leadtam, cserélik. (2017 Pro 12.9-es)
Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor a garancia hogyan kerül át a kapott készülékre?
Ugye elvileg cserélek, újat (vagy felújítottat???) kapok és a leadotton volt AppleCare, ami 2020 májusig érvényes, de a szériaszám nem fog egyezni.
Köszi! -
kcs73
aktív tag
Sziasztok! Nem nagyon értek hozzá! Előrei bocs,ha off a kérdés! Ipad Pro 10,5 Wifi, ezzel nem lehet navigációt használlni?
-
reggi
aktív tag
-
*Mukeey*
addikt
Használ valaki esetleg videófelvételhez külső mikrofont? Vettem egy [link] Rode Sc4 átalakítót, de nem tudom sehogy működésre bírni. Megnéztem vagy 20 tutorialt, de sehol nem említik, hogy valamit át kéne állítani szoftveresen. HELP!

-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Volt egy szösz a kijelző és a touch között. Első nap kiszúrtam, de ki kellett várni amíg majdnem lejár a gari.

faki_: gondolom igen, de nincs senkinek a családban Apple terméke.
-
Na ez érdekes, garban cserélték az iPad-em múlt héten, most kaptam e-mailt hogy 1 évig ingyen adják az Apple tv+t az új készülék mellé.
-
Thewent12
aktív tag
Nekem is a 2018-as ipad van most. Alap dolgokra elég, viszont komolyabbakra ajánlottab azért a pro. 10.5-ös prom volt elötte, de egyáltalán nem használtam ki a MBP mellett ezért eladtam. Sima ipad tartalomfogyasztásra tökéletesen alkalmas, viszont ha több kéne, akkor nem ezt választanám.
-
NGA
addikt
válasz
hardline
üzenetére
Nekem 2018-as van, anyukámnak air 1. Mindkettő elég gyors, nem laggol, és általános használatra (böngészés, facebook, messenger, skype, viber, pinterest, onedrive) tökéletes. Ki lehet fogni olyan 95 körül a 2018-at, a 2019 meg 120. Nekem biztosan nem ér meg 25e Ft-ot az a plusz 1 giga ram. Mivel az iphone 8-ban is 2 giga ram van, igy nem hiszem, hogy ne lenne használható. Mondjuk én nem szoktam 1-2 fülnél többet használni böngészésnél, máshol meg nem tudom mennyire érezni.
-
Scholes9
nagyúr
Több napnyi agyalás után csak egy új Mini lesz a 4 utódja, elvileg holnap jön, kiváncsi leszek a különbségekre
Egyszerűen imádom a méretét 
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
iPad -en van lehetőség arra hogy megjelenítse az érintést? Valamilyen fejlesztői beállításra gondolok. Nagyon idegesít ez a “ghost touching” jelenség és kíváncsi lennék, hogy mikor mit érzékel érintésnek. Nézek egy youtube videót és egyszer csak átugrik egy másikra... Ja és főleg youtubnál csinálja, de néha egyéb alkalmazásnál, ha fekszek és hozzá ér a hasamhoz (pulcsin át)
-
mazsiii92
senior tag
válasz
hardline
üzenetére
1 GB-tal több ram van a 2019-es alapmodellben, ez azért előny.
2017-es pro modell újonnan még 170e körül van amennyire láttam, most valaki nagyon jól kifogta black friday alkalmával, de amúgy sajnos nem olcsó.
Próbáld meg a felhasználási szokásodhoz mérten kiválasztani, én mindenképp olyat vennék amiben már 3gb ram van, szóval nálam a 2018-as vagy régebbi alapmodell kizárva.
Illetve ha hosszú távra tervezel (4-5 év), lehet érdemes beruházni egy olyan iPadre, amiben A12-es chip van.
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy iPad beszerzését a közeljövőben.
A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy a 2018 és a 2019-es iPad lényegében a kijelző méretétől eltekintve teljesen megegyezik? Ugyan az a hardver? Érdemesebb az olcsóbb régebbit venni?A cél egy 2017-es pro lett volna, de nem találtam használt garisat a környékemen.
Tudtok esetleg jó áron újat valahol? -
krx21
nagyúr
Ios 13.2.3 tölthető
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest