- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ipaden gyárilag nincsen kijelzővédő fólia igaz?
-
KZP
őstag
válasz
norbertoth #29591 üzenetére
Én is frissítettem rá, de nekem (még) nem működött rajta a TV Go alkalmazása még, ezért ment vissza a stabil 13.6. De más hiányosságot nem fedeztem fel.
-
B.i.L
senior tag
válasz
norbertoth #29587 üzenetére
Ipad Pro 10,5
Lényegesen javult az aksi üzemidö
sebességben ugyanaz, 2 van : törötten vettem Ha-n,azon most fogok frissíteni Beta 3-ra.Elegedett vagyok vele.A nemtörött marad úgy,ahogy van ( jóvanazúgy) -
Sziasztok. Lenne egy iPad ami 12.3.1 van .
Kérdésem az lenne hogy el lehet valahogyan azt érni hogy a legutolsó 12.xxx frissítést érje el és ne a 13.6-ot?
Köszönöm. -
jófejsrác
senior tag
válasz
norbertoth #29591 üzenetére
Az időjárás widget eltűnt nekem a legújabb betában, ezenkívül minden normálisan működik.
-
norbertoth
senior tag
Köszi a válaszokat!
Gondolkodtam én is hogy felteszem, de még csak a 2. public bétát nem annyira merem. 2018-as ipad pro 11”-m van nekem is. Mik a tapasztalataitok? Vannak nagyobb hibák? -
jófejsrác
senior tag
válasz
Fent van nekem is, sebességben-akksi időben rosszabb biztosan nem lett iPad 11"-en.
-
SharpSA
veterán
válasz
Nem igazán vettem észre különbséget. Jól működik.
-
norbertoth
senior tag
Van valaki aki teszteli az ipados 14-et? Safari tényleg gyorsabb/jobb lett?!
-
ratobi
senior tag
Sziasztok,
A 2019-es 10.2-nek műanyag a hátlapja? -
DaveNo1
veterán
válasz
chelseafan94 #29580 üzenetére
Covid miatt mindenhol nagy a csúszás.
-
tl-x
addikt
válasz
Ipad itt van: [link]
-
válasz
Szia!
Amit tudok iPad-et illetően, hogy az iStyleba kb. szeptemberre ígértek készletet. Érdemesebb az Apple-től rendelni, az ottani dátumot tartani fogják, de az is pár hét. -
chelseafan94
tag
Sziasztok!
iPad Pro 2020 12,9 + magic keyboard vásárlása előtt állok. Tényleg ennyire hiánycikk, hogy jelenleg sehol sem tudok hozzájutni egy alap wifis modellhez és egy magyar kiosztású billentyűzethez? Van tapasztalatotok, hogy mennyi idő, amíg megérkezik?Köszi!
-
Süvi
őstag
-
Almacska
csendes tag
Valaki használ papír hatású fóliát? Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban?
-
-
kuntics
aktív tag
Használ valaki pencilhez szilikon védőkupakot?ilyenre gondolok
Mennyivel másabb igy rajzolni,jegyzetelni? Jelenleg matt fóliát használok,de már karcos,meg ugye a képminőség se a legjobb vele.
-
Stylerr
addikt
Air 3-ra keresek olyan billentyűzetet amivel laptop hatást érthetek el. A Brydgenak van úgy tudom, viszont nincs rajta touchpad.
Előre is köszönöm az ajánlásokat! -
Chereiose
addikt
Ipad 10.2-höz jó a 2018-as Ipad 9.7 es szilikon tok stb?
-
válasz
CharlieDrop #29555 üzenetére
Nekem is, és köszöni szépen nagyon jól van. Igaz már már néha lassú, de bírja a strapát
-
Almacska
csendes tag
válasz
kkdesign #29544 üzenetére
Kicsit utána nézztem az álltalatok javasolt ipad 10.2-nek. Tetszik.
Mit gondoltok ez mennyire lesz időtálló? Kicsit a proci az ami aggaszt. Emlékszem az előző Ipadre amelyet Apám vett magának 2 év után kuka volt úgy belassúlt. Bár az már régen volt.
Ha kb 3 évig birja azt mondom rendben van. De ha szerintettek necces, akkor lehet kicsit még kuporgatok és egy Air után nézzek. Bár szeptemberig leszeretném tudni a tabletvásárlást. Hozzáteszem 10.2 elnyerte a tetszésemet. -
kkdesign
senior tag
-
SidCorky
őstag
válasz
Almacska #29541 üzenetére
Szia!
Most, ahogy körbenéztem az aprón, az iPad 6 (2018) lesz a te géped, vagy ha sikerül kifogni iPad 7-et, az még jobb. Processzorban ugyanaz a kettő, RAM-ból a 7. generációban 3 GB van 2 helyett, plusz az újabbnak kicsit nagyobb a kijelzője (10,2" vs. 9,7") és támogatja a Smart Connectoros billentyűzeteket. Időtállóság szempontjából nyilván a 3 GB RAM-os 7. generáció a legjobb, de 100 000 alatt még elég ritka madár.
Viszont azt számold bele, hogy az első generációs Apple Pencil, ami ezekkel kompatibilis, az még mindig 32 000 Ft körüli áron megy újonnan és szintén nem túl gyakori az aprón, ha mégis felbukkan egy, arra hamar lecsapnak. Ha cerkával együtt kell beférni 100 000 alá, akkor a többiek kisegítenek, még a használt iPad 6 ára mellé is neccesen fér be a Pencil (akár használt) ára.
iPad 6 előtti modellekről nincs tapasztalatom.
tl-x: Nincs lemerülve, mikor újra használni akarod?
-
tl-x
addikt
Miért van az, hogy az ipad 10.2 nem ismeri fel a pencilt? Eddig ha megmozdítottam kapcsolódott. Mostanában be kell dugni, hogy tudjam használni. Ipad repülő módban szokott pihenni, de természetesen visszakapcsolom próbálkozás előtt.
-
Almacska
csendes tag
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy közel 4 év után valaha fogok egy apple termék után érdeklődni.
De megtörtént.
Egyetemista vagyok és a képzésben elérkezett az az idő amikor a szöveges jegyzeteimet felváltják az olyan fajta levezetések amelyeket már nem igen tudok laptopra felvinni.
Jelenleg van egy androidos tabletem ami alkalmatlan digitális toll működtetésére.
Ahogy ilyenkor lenni szokott elkezdtem túrni a netet, hogy mire tudnám cserélni. Egyszerűen minden létező felületen az jött velem szembe, hogy Ipad az ami nekem jó opció lenne.
Igaz kicsit még barátkoznom kell a gondolattal, hogy újra almás terméket vásároljak, de szerintem megérdemel egy esélyt.
És én magam is látom, hogy a többi szereplő nem nagyon töri magát tablet piacon.
Fő szempont amire használnám az jegyzetelés onnoteba amelyet az egyetemi felhőmmel szeretnék szinkronizálni. Egyszerűbb prezik összerakása, PDF-ek olvasása szöveg kiemelése, esetleg néha filmezés netezés játékra nem használnám.
A legnagyobb visszatartó erő számomra még mindig az eszközök drágaságába mutatkozik meg.
Mivel limitáltak a forrásaim lévén, hogy egyetemista vagyok nincs teljes állásom, igy viszonylag korlátozottak a lehetőségeim.
Használt eszközt szeretnék vásárolni kb 100.000 jó értéktelen magyar forintig. Viszon, hogy ez melyik évjárat legyen és mekkora képernyővel rendelkező eszközt keresseknagyon nincs meg. Az Ipad kínálatot nagyon régóta nem követem és teljes sötétség honol a fejemben. Egyáltalán lehet-e 100.000-ből kihozni egy olyan használt masinériát ami nekem megfelelő lenne? Vagy kössek kompromisszumot és maradjak a Huawei Mediapad M5 lite-nál?
Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, és van tapasztalata, talált jó megoldást. Vagy csak simán Ipadot használ a suliban. Azoknak a hozzászólását is szivesen fogadom.
Nagyon nagy reményeket fűzök a fórum népéhez, szóval ne hagyjatok cserben!
Minden segítséget nagyon köszönök így előre is. -
kalanchoe
senior tag
Logitech Folio Touch és Magic Keyboard összehasonlító videó, ha esetleg valaki a kettő között vacilálna.
-
VD
őstag
válasz
_flamer #29535 üzenetére
Igen. Ez nálam is megvan. Az apple kiosztás ilyen. Más eszközzel, nem volt gond. Csak emiatt nem cseréltem. Plusz az egérnél világ végére kellett húzni az érzékenységet, hogy menjen az oldalra scroll a főképernyők között az iPad-en. De mivel adott volt. És PC-hez és android-hoz nem volt gond, így nem zavar. Ha tönkre megy, akkor valszleg egy magic keyboard és magic mouse váltja majd.
-
törölt tag
válasz
mahoni #29529 üzenetére
A 11 és 12.9 különbözetéből már veszel usb-c-s monitort, ami tölteni is tudja és van beépített usb hubja, ha kell munkára. És ha menet közben nem kell munkára, akkor a magic keyboardot is kiválthatod egy sima vezetékes billentyűzettel a töredékéért.
Nekem magic keyboard van (a 'régi', machez való, hogy rohadjon meg aki kitalálta ezt a nevet neki), ha sejtem, hogy kelleni fog, bedobom ipad mellé a táskába, fele annyit nyom, megvan rajta minden billentyű, ami kell, és nem kell vacakolni a fel-le csatlakoztatással sem. -
VD
őstag
válasz
mahoni #29529 üzenetére
Nagy és nehéz, főleg az air-hez képest. Nekem kellett a nagy kijelző, így nem volt más opció. De hamar kiderült, hogy ágyban, vagy kanapén fekve, rövid időn belül fárasztó tartani. Ha nem használod ki munkából vagy hobbiból adódóan a nagy kijelzőt, akkor jobban jársz egy air 3-mal vagy egy 11 pro-val. Tartalom fogyasztásra és játékra azok kényelmesebbek. És ha néha kell, akkor munkára is bőven tökéletesek.
A billentyűzet még plusz súlyt ad hozzá. Valamint azzal fekve nem igazán lehet semmit csinálni. Az asztali felhasználáshoz van optimalizálva. Nálam volt egy rapoo egér és billentyűzet korábbról, azzal szinte tökéletes és mivel külön vannak, így a tablet méretit sem növeli feleslegesen. Ha most kellene, akkor is külön egeret és billentyűzetet vennék hozzá. -
bostone
addikt
-
-
SeatZola
őstag
Sziasztok Srácok! Most váltottam Galaxy S20-ról Iphone 11 Pro-ra. A samsung mellé egy LTE-s Galaxy Tab S6-ot használtam. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e egy cellularos Ipad-re cserélnem? Ha igen milyen előnnyel járna? Ja és melyiket? A Tab S6-ot szinte csak netezésre használtam mobilnettel. Így simán bírt 2 munkanapot. Ennyit bírna egy Ipad is?
-
mahoni
tag
Hali,
Évek óta használok Air2-t. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Sajnos betörtem a kijelzőt, de még tudom használni. Viszont kacsingatok egy 12,9 Pro 2020 és gyári MagicKeybordra. Valaki használ ilyent? Fekve mennyire kényelmes ez a méret?Néha lenne apró meló is vele azért gondoltam erre. Nem nehéz ez kézben tartva? Méret nem zavaró?
-
kalanchoe
senior tag
Létezik valami jóféle Lightning to USB-A hub, kedvezőbb áron, mint az eredeti?
-
Chereiose
addikt
válasz
bollokcs80 #29525 üzenetére
Úgy meg már nem olyan jó buli nekem túl drága az Air :D
-
Chereiose
addikt
válasz
bollokcs80 #29523 üzenetére
Ha nézed az Ipad ajánlatokat én nem látok minden Ipadet, csak prohoz meg az Airhez kínálja fel, pedig én élnék a lehetőséggel ha a sima mellé is adnának airpodsot.
-
Chereiose
addikt
válasz
bollokcs80 #29521 üzenetére
Sima Ipadre nincsen ajánlat?
-
bollokcs80
Korrektor
Van most egy ilyen akció a webshopban: [link]
Ha egyetemista családtag nevére vesszük meg, attól még lehet más a végfelhasználó?
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #29515 üzenetére
"Our take is that the regular iPad won't get the all-screen (or almost all-screen) design until Apple has found a new exclusive feature for iPad Pro owners to boast about"
Erre lenne egy jó ötletem, dokkolva macos futtatás. -
pethYeti
addikt
Ipad Pro 11-hez is jött Logitech Folio Touch bill: [link]
Bárhogy ki lehet deríteni az apple.com milyen kiosztással árulja?
"Az oldalon látható angol nyelvű billentyűzet csak illusztráció."
-
Chereiose
addikt
válasz
bollokcs80 #29511 üzenetére
Szerintem nem éri meg várni, ehhez lehet hozzá se nyúlnak, max kivezetik és maradnak a drága Air ek.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose #29507 üzenetére
még a 2017es ipad is lepipálja alap használhatóságban és gördülékenységben a 150-160k alatti konkurenciákat. a 2019essel meg végképp nincs semmi gond alap felhasználásnál!
a 3gb ram is megfelelő alap felhasználásra
szerintem nem bánod meg a 10.2-t. Nyilván támogatási időben az air nyerne, de valmit valamiért
még kb 3 évig szerintem tuti rá a szoftverfrissítés is!
.
-
Chereiose
addikt
Szerintetek a sima 2019-es 10.2"-os Ipaddel el lehet lenni még 2 évig? Vagy minimum 1 évet, az A10 proci benne ugye még egy iphone 7 származék, nem tudom, hogy nem-e kevés az már most is. Igaz nagyon alap felhasználásra használnám, safari, fb, youtube és kb ennyi. Ilyen igényekre meg sokallom az Air 3 árát, előfizus konstrukcióban duplája lenne a havi törlesztőm.
-
SharpSA
veterán
válasz
kkdesign #29499 üzenetére
Tegnap telepítettem az Outlookot és beállítottam egy Outlookos és egy Gmailes fiókot. A Gmailben korábban csináltam egy névnapok naptárat, amibe importáltam a névnapokat, mert ugye korábban ezt kivették belőle. Na ezek a névnapok mind duplán jelennek meg az Outlook naptárában és nem tudom miért. Ami még zavar az Outlook appban, az az, hogy ha a az összes fiókot látom egyszerre, akkor nem tudom hogy melyik levél melyikbe jött. Mert ugye nem lehet egyéni logót, színt, akármit adni a fiókoknak, így mindegyiket külön-külön meg kell nyitni és ez hat hét fiók esetén nem éppen kellemes. Szóval számomra még mindig hiányos az Outlook, lenne mivel bővíteni, fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W