Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kártyaolvasót sima átalakítóval még SSd hez kell a tápos átalakító!
A használt vásárlása esetében nem tudok segíteni
-
ricogsm
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
2017 prot nem tudom ,h merném e ajánlani ,hiszen ha letöltők egy filet egyszerűen lefagy a file manager, eltűnnek a meghajtok , pár sorral feljebb készült videó is.
vadi új pár napos -
-
kátú
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A válasz mindenre igen, tárhelyből pedig én a 64 est mondanám minimumnak. Azzal boldogan lehet élni
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
tablet vásárlásán agyalok és a ipad is képbe jött. 100e volt a keret, de lehet feljebb megyek.
A 2019 10.2, és esetleg 2017 10.5 pro van a szemem előtt.
De a pro is ahogy nézem inkább 140e használtban. A 2019 meg 120e körül van.
Jobb a pro, mint a sima?
Tárhelyből mekkorát érdemes venni? Mennyi a szabad hely a rendszer mellett?
Kártya olvasót lehet rá kötni, esetleg ssd-t? -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Kinek fagy ki így a file kezelő? Pro 10.5
[link]
Ez nem normális sztem -
Maxximus
őstag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Gratula, sztm is jelenleg. Ez dupla ennyiért 11-esbe...azért...

Fél col és egyel rosszabb proci, amit jelenleg úgy gondolom nem nagyon veszel észre. A Face ID vagy Touch ID meg...szintén k. mindegy.Tényleg erre is jár az Apple TV + 1 év ugye, nem csak a a legújabbakra?
(Mondjuk egy XR-t is vettem, arra biztos) -
Kohautech
junior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ezt írtam en is
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
150k icentre-ben az Air3!
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
párszor tapasztaltam, h kisebb file letöltés után eltűnnek a meghajtók, (saját iPad stb). zip file, docx.
es persze megfagy! Hiába tappolok nem történik semmi.
foto [link]
néha szokott laggolni Clash royal játék közben , valakinek? -
ricogsm
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jó drága
-
r3dsnake
nagyúr
Tudtok olyan fóliát ajánlani iPad Pro-ra, ami csak kicsit matt? Fontos, hogy ne látszódjon szemcsésnek a kép, a színeket, kontrasztot se csökkentse, és az sem baj ha tükröződik. Csak minimálisan vegyen vissza a becsillanásokból. Köszi!
-
Alex91
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Tudom, de volt mar ennyi is... Vagy az 512 cellulart adtak ennyiert...?
-
Maxximus
őstag
Sziasztok ha valakit érdekel hogy jó áron jó app-ot vegyen ,akkor nekik jelzem, hogy a LumaFusion méltán híres videószerkesztő, most 11.000 helyett 7.000.- (BF akció) az appstoreban.
Ha valakinek lenne hasonló tippje kérem ne tartsa vissza...
Az istyle-ban a 10,5 PRO +Cellular 256 GB-os 200.000.- (64-es 180) , sztm bestbuy. Én cserélem is a 9,7-esemet.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
vazz, asszony addig tökölt, mire elfogyott

-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ugyanannyi van mindkettoben, 3 GB RAM...
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha kijelzo meret nem zavar, akkor megeri, ez jo ar.
-
fpy_
tag
Segítsetek! Az Air2019-nek van 2Gb-os változata, vagy rossz a specifikáció a Mediamarkt oldalán?
-
Ringman
félisten
telekomnál 100k az ipad mini 5 (2019)
via bestbuy topik -
Pxs
aktív tag
Sziasztok, pár napja vagyok iPad tulaj (használtan, de szép állapotban sikerült hozzájutnom egy 2016 Pro 32 GB-hoz), pár kérdésem lenne a tapasztaltabbak felé

-a 2016 és a 2017 9.7 Pro (gyakran emlegetik felváltva mindkettőt) ugyanaz a típus?
-iPadOS 13.2.3 van a készüléken. Checkra1n jailbreak 13.2.2 downgrade után megoldható? (Androidról jövök, és jó lenne kissé nagyobb control a cucc felett.)
-feltűnt, hogy PC-re kötve folyamatosan eldobálja a készülék a vezetékes kapcsot. Jobban megvizsgáltam a Lightning csatlakozót a kábelen, és bizony mindkét oldalán fekete a 4. tű, tudtommal ez valami típushiba féle. Elég lesz csak a kábelt cserélni, vagy jó eséllyel az iPad csatlakozója is ludas?
-a készülék eredetileg angliai vétel volt, O2 szolgáltatótól. Tudom itthon valahogy hálózatfüggetleníteni, hogy menjen a hazai Telekom SIM-mel a mobilnet?-próbálta valaki a Duet Display appot? Megéri az árát? Mennyire gyors és jó minőségű a 2. "monitoron" a kép megjelenítése?
-végül: Apple Pencil 1st gen van a készülékhez. Milyen képszerkesztő appot tudnátok ajánlani hozzá egy közepes retusálási tapasztalattal bíró tulajnak?
+1: -próbáltam együttműködésre bírni az iPadet a Windows 10-zel, rtpMidi útján...de hiába van telepítve a legújabb iTunes, engedélyezve a Wi-Fi-n keresztüli sync, és fut a Bonjour szolgáltatás a gépen, mégsem látja a PC a készüléket az rtpMidi menüjében (MIDI-billentyűzetnek használnám). Mi lehet a gond?
Köszi előre is!
-
Kohautech
junior tag
Valaki tudja meddig kezel az új pro háttértàrt,és milyen sebességig ?
-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nálam minden oké iPad 2018.
-
mr.tamasbiro
őstag
Nálatok is újra töltogetnek az oldalak a Safariban vagy kidob vagy ki írja hogy újra tolt vagy ki. Tegnap meg semmi baja nem volt.
-
koma106
senior tag
válasz
SidCorky
üzenetére
OTG Lightning USB adapter, amivel elégedett vagyok.
-
koma106
senior tag
Sziasztok! IPad mini 5-höz vettem egy lightning/USB átalakítót Aliexpress-en, ami teljesen jól működik. Most szeretnék egy lightning/Hdmi átalakítót is, amivel az iPad képét TV-re is ki tudom tükrözni. A Hdmi mellett van egy lighning csatlakozó is. Az lenne kérdésem, hogy ide feltétlenül kell dugnom egy lighning töltőt, vagy nélküle is működik?
-
cAby
tag
válasz
Kohautech
üzenetére
Szerintem is ez inkább HW hiba.
1. alkalommal cserélték a készüléket (legalábbis új széria száma lett, nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy a full készülék cserélve lett, vagy csak bizonyos részei), a hiba megmaradt.
2. alkalommal kérte az iStlye, hogy beszéljek az Apple Support-tal, mert kizárt, hogy ez HW hiba legyen.
Az Apple Support a szoftver hibát zárta ki, mondt, hogy vigyem vissza szervizbe.
3. alkalommal cseréltek a készüléket megint. Hazavittem és rögtön bekapcsoláskor elkezdett villogni.
4. alkalommal az IStyle szoftver visszaállítást csinált és szerintük megszűnt a probléma. Pedig ezt elmondtam nekik, hogy ez már megtörtént és nem segített...
Az üzletben bekapcsoltam kétszer, akkor nem villogott. Kijöttem az üzletből, 10 perc után ismét villogni kezdett. Gondolom alapos tesztelést végeztek a szervizesek...
Így 5. alkalommal rögtön visszavittem a tabletet, hogy csináljanak vele valamit.Ez már kész röhej, hogy ennyi időt kell pocsékolnom a javításra és kitudja hol a vége...
-
cAby
tag
válasz
Kohautech
üzenetére
1 hónapja járok vele szervízbe (iStyle), cserélték is már kétszer, de mindig hibás készüléket kapok vissza. Felmerült a szoftver hiba lehetősége is emiatt. Az Apple Support kérte, hogy iTunes-on keresztül állítsam vissza, ha úgy is megmarad a jelenség, akkor 100%, hogy nem szoftver hiba okozza. Megcsináltam, maradt a hiba. Az iStyle meg mondja, hogy 100%, hogy nem hardver hiba.
Sakk-matt.
Elég idegesítő, hogy ennyi idő alatt nem képesek megoldani a problémát és ami a legszomorúbb, hogy nagyon nem is törik magukat (pedig két iStyle-ban is voltam). -
cAby
tag
Sziasztok,
Találkoztatok már olyan problémával, hogy a képernyő egyik oldalán fehér, szaggatott vonalak villognak? Nem folyamatosan, de nagyon gyakran jelentkezik a probléma.
https://youtu.be/EuKVtzTSy-k -
Kohautech
junior tag
Jött új frissítés , 13.2.3
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pro 10.5 2017