Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Én egy ilyet használok. Ez egy 7 az 1-ben cucc, amiről biztosan tudom mondani, hogy rendben van.
-
wm2
őstag
ipadOS + M4 wow! De melyik appnak?
AIR 2024 vs iPad Pro 2022. Lehet nem sajnálnám azt a plusz 70ezer környékét a 4 hangszóróért, usb4-ért és 120 hz-ért (+ prores, picit jobb brightness, resolution stb.). De valszeg ez a plusz csökkenni fog. -
wm2
őstag
Ha már szóba került a teló, régi SE-n meg 12 minin flott a 14.6. Egyedül a 10.5 Pro nem szereti.
-
wm2
őstag
válasz
RSteve
üzenetére
Szerintem is vidd be egy hivatalos szervízbe. Ne aggódj, ha garis kapsz egy újat ha hw hiba.
Amiről én beszélek az inkább a 9,7-10,5 tulajokat érintő “freeze” vagy “memory leak” jelenség. De nyilván ez sem mindenkit érint. Ez a freezes kb. 4-5 másodpercig tart vagy home button és használható. Nem újkeletű probléma. Rendszeresen előjön 1-1 frissítésnél. De már a 15 bétánál is jeleztek hasonlókat: Apps can request access to more RAM with iOS 15 entitlement, exceeding normal system memory limits.
-
wm2
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Lesz Spotify Hifi és már van Apple Lossless. Tudom mi erre a legtöbb ember válasza, de YT zenehallgatást még a barátnőmnek sem néztem el. Sajnos én még mindig azt tapasztalom, hogy a nagy magyar átlag simán kiad egy doboz cigire akármennyit, de a zenére sajnálja. A Spotify P-t ráadásul olyan programokba is integrálhatod, mint a VOX. Rengeteg beállítási lehetőséggel, úgy mint a profi EQ de simán átválthatsz Soundcloud playlistre is. Anélkül, hogy a 2227 mAh szifon minim akksija ezt komolyabban megsínylené. Nem igazán bombáznám yt-al szegényt.
-
wm2
őstag
Ó iPad Garageband fejlődik. Kibővített “dalszakasz” meg “idővonalzó”. Végre. Ide is eljutottak!
Még a pluginokat bővíthetnék ugyanígy, hogy egy sávra ne csak 4-et lehessen beszúrni. De az EQ legalább fasza lett. Nem egy Auria Pro, de sokmindenre lehet használni. Ableton kellene M1-re. -
wm2
őstag
Igen. Azt elfelejtettem írni, hogy nyilván ez felhasználás függő. Pl. nincsenek FB meg Google appok semmi ilyesmi (🙏), sőt még a YT appot is letöröltem (böngészőből nyomom ha nagyon muszáj, szerencsére nem az). Szóval az én esetem speciális és főleg zenei progik futnak rajta. Dolgozom vele. Az M1-es már céges lesz és szerencsére erre sem kell pénzt áldoznom.
-
wm2
őstag
Felesleges pénzkidobásnak (is) tartom, hogy vegyek egyet pusztán torrentre, amire 3 óránként 1x ha ránézek. Persze van, amikor nyomok egy nosztalgikus Diablo2 runt is (amire szintén felesleges vagyonokat költeni) vagy a Sony fényképezőmhöz kell firmwaret frissíteni, de ezeket leszámítva mindent iPad-en csinálok. A fotók kidolgozását és az összes Mixcloud/Soundcloud dolgaimat is meg még sorolhatnám.
-
wm2
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Neked nem csinál olyat a 10.5/14.6 hogy “lefagy”? Nem reagáll az érintésre. Hozzá kell érnem a home gombhoz (még csak megnyomnom sem kell) és utána ok. Érdekes. Totál random csinálja, szerencsére nem sűrűn. Egyértelműen a 14.6 felrakása után jelentkezett. Szoftver bugnak tűnik.
-
wm2
őstag
Nekem a 14.6 felrakása után csinál olyat, hogy nem reagál az érintésre. Home gomb aztán minden ok, de aztán csinálja megint. Teljesen random. Bekapcsolt a “vegyél újat” funkció?
-
wm2
őstag
válasz
Divinity
üzenetére
Qrva jó dolog a 120 Hz, le nem mondanék róla! Viszont cipelni a 12,9-est az XDR miatt az más kérdés.
Laptop vs. iPad. Én már csak torrentre meg 1-2 old school játékra használok laptopot. Simán kiváltható de erősen felhasználás kérdése is. Engem az Office appok és egyéb Win only dolgok szerencsére nem érintenek. A Raw anyagok kidolgozásához meg bőven elég nekem a Snapseed is sokszor. Abszolúte jól elvagyok iPad-en.
@V.Stryker Az A10X nagyon jól bírja a strapát. Minden smooth. Szerintem úgy kb. 2 évig még.
-
wm2
őstag
A 2017-es Pro-nak érzi vki a határait? Most kapott új akksit. Az a durva, hogy nincs szívem eladni. Tökéletesen teszi a dolgát. Pixelmator, Snapseed, Auria, Hokusai, Safari stb. szépen gyorsan dolgoznak. Videoszerkre nem használom. Innen nézve ez az M1 Pro is évekig kiszolgál majd bárkit. És ez videoban is csúnya lesz. Mondjuk melyik lesz az a fapados iPadOS app ami kihasznál majd 16Gb ramot?

-
wm2
őstag
Én még mindig iOS 12-vel nyomom iPad-en. Régi SE-re kíváncsiságból feldobtam a 14.2-őt, mert le lesz cserélve hamarosan és már teljesen mindegy, kiszolgált, és soha ilyen jó telefonom nem lesz még egy. A zenehallgatás közbeni kikapcsolhatatlan hangerőkorlátozástól és alkalmazáskönyvtártól agyfaszt kapok. Ill. random csinál további hülyeségeket, ami nyilván véletlen.
Egyébként használható a régi SE is, de érezhetően lassabb és gorsabban merül. -
wm2
őstag
Ott, ahol laptopot kell használnom édesmindegy a felbontás vagy az akksi idő. Hétvégén kapcsolom be szinte csak. “Kölcsönzök” pár filmet + esetleg még felhőben (DropBox, Drive stb.) rendezkedek egy sort. Ezért nem fogok venni egy AIR-t hogy gyönyörködjek a retina felbontásban meg az akksi időben. Nekem NAS sincs. Egy Asus RT-AC65P (felokosítva) látja el a médiatár feladatot. Bőven elegendő. Szerintem egyébként jobb a laminált kijelző + egyéb más dolgok miatt is inkább vennék eg 10,5 Pro-t, mint sima iPad-et. Még 2-3 évig biztosan támogatva lesz. De te tudod.
-
wm2
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Nézd, én 10.4 óta használok Mac-et. Nekem az a tapasztalatom, hogy néhányan, akik soha nem használtak még almás notebookot, kicsit túlidealizálják ezt a rendszert. Ilyenkor mindig csak arra tudok gondolni, hogy jól van, majd megtudjátok. A problémák akkor kezdődtek, amikor évente jöttek a bugosabbnál bugosabb frissítések, miközben egy Snow Leopardot évekig foltoztak, azért lett olyan jó. Aztán sokminden van itt még, hw problémák, bill, amd lapka leolvadt az alaplapról, képernyő kopás (staingate) stb. Azok az okok, amiért váltottam iPad Pro-ra. Én macOS-t meg almás notebookot nem akarok látni.
-
wm2
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Ismerem. Köszi. Menten hátra is dőlhetünk.
-
wm2
őstag
válasz
Parson
üzenetére
A Big Sur is tetű lassú sok embernek. Tele van a Macrumors a problémával. Ráadásul hazavágja az 5 évnél régebbi gépeket (biztos csak véletlen, elnézve az üzletpolitikájukat más hogy is jutna az ember eszébe) és mérhetetlen mennyiségű adatot szivárogtat, ami nemcsak a linuxusok körében tette a rendszert közröhej tárgyává — miközben évekig azt hangoztatták, hogy márpedig őőők nem állnak be a sorba. Pont nem szerencsés az Apple rendszerével takarózni mostanság.
-
wm2
őstag
Szerintem 1 darab usb-vel is meg tudnák lépni / magic keyboard + 8 Gb ram, ám sanszos, hogy nem fogják. Nem végezné ki feltétlenül az AIR-t, mert van tábor, aki ettől a vonaltól nem tud elszakadni, de az biztos nem én lennék.
Megvárjuk a tavaszt. Egyszerűen nem hoz már lázba semmilyen laptop. -
wm2
őstag
válasz
consono
üzenetére
Igen, van itt minden, és nem annyira buta dolgok, mint ahogy azt sokan hiszik. A Korgnak is vannak appjai. Ismerkedj velük. Viszont a Pro/USBC jobb megoldás ha nagyban űzi az ember ezeket a dolgokat. Várom is nagyon az új Pro szériát. Ezzel a felturbózott A14-el csúnya lesz. Csak attól félek, hogy amolyan jó Apple módra alakítják majd a termékpalettát húzós árakkal. Ebbe ezt nem teszünk, abból az hiányzik, ez ennyi, az annyi. Szal a szokásos csak.

-
wm2
őstag
@consono szóval, három cuccot használok. Auria Pro, Hokusai és Garageband. Bármennyire hihetetlen, a Garageband is elég tud lenni mixekhez. Kitolod a dalszakaszt maxra, ami 640 + tempó le 40-re, ezután importálod a fájlokat. Nem befolyásol ez a megoldás semmit. Ezzel a trükkel kb. 1-1,10 percnyi anyagot lehet összekeverni. Kb. 10 sáv. Sajnos pluginokból max 4-et enged használni, de ha ez nem elég, jöhet az Auria komolyabb munkákhoz. Ám ez fizetős már. Nem olcsó. A Hokusai FLAC konvertáláshoz kell, mert az iOS még mindig Apple Lossless only. Minden megoldható csak akarni kell. Viszont az iPad Pro változatát ajánlom ezekhez a dolgokhoz. Egy A9 iPad itt hamar elvérzik.
-
wm2
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
amit 3 éve vettem az sem
de akkor lassan eljutottak idevki kérdezte valamelyik nap a FLAC zenehallgatást iPad-en, nos éppen kipróbáltam egy Flacbox nevű appot, ami iPad kompatibilis is, de annyira nem tetszik, viszont rengeteg felhőt támogat, többet mint a VLC, még a mediafiret is
szerk.: de most látom, hogy VOX is optimalizálva lett iPad-re? Nicsak.
-
wm2
őstag
válasz
katokacaj
üzenetére
Leírtam, hogy: exFAT, FAT32 és APFS (HFS) format esetén biztos. Windows NTFS nem hiszem, hogy játszik. Apple gépeken ez csak “read only”. Az exFat egy jó választás. Látják az Apple és Windows gépek is (csak az okostévék nem). Ha nem használsz 4Gb-nál nagyobb fájlokat, akkor elég a FAT32 is.
@Noxy: 64Gb iPad Pro, jó sokmindent használok mi?
Mondjuk amit igen, azt sokat. Teló 16Gb iPhone SE1, úgy, hogy offline Tidal-ozok. Most lesz leváltva 12-re. -
wm2
őstag
válasz
katokacaj
üzenetére
A NAS felhőmegoldás egyszerű adatkezeléshez. Jó cucc. Aki évek óta használ Apple cuccokat, annak biztosan van otthon.
Kevesebb dolgokra elég egy router is. Még kevesebbre meg az iXpand. A többit csak azért írtam, mert vélhetően windows alatt formázott vinyód van. Kezdhetnéd azzal a dolgot, hogy mindent lementesz gépre, exFat-ra formázod, vissza, hogy az iPad is tudja kezelni. -
wm2
őstag
válasz
katokacaj
üzenetére
Igen. Ha ennyire fontos akkor nem éri meg szívni vele és venni kell egy type-C cuccot, mert csak egy Lightning to USB 3 Camera Adapter 15ezer kb. Ha meg is oldod külső táppal a tárolót, akkor Fat32 és exFat only formátumban gondolkodhatsz (meg Apple apfs). Nekem szerencsére elég az iXpand és az otthoni routerre kötött külső tároló.
Azt nézem, hogy a beragadt 2017-es 10,5 és 12,9 Pro-k kicsit túl vannak árazva. De hát ez Magyarország. Egy 2015-ös Intel Iris 5200 MBP is státuszszimbólum még itt (450 haha hogyne). Én még 180-ért vettem 10,5 Pro-t amikor porondon volt. 200-at sztem nem adnék érte, úgy, hogy az új AIR kari után kb. szintén ennyi lesz. Ez persze rohadt jó forintnak is köszönhető, de a 10,5-el csak lehúzás megy, mert ők tuti jó áron szerezték be anno.
-
wm2
őstag
válasz
katokacaj
üzenetére
Mennyi tárhelyre van szükséged? Én iXpand Driveot használok. Nem azt mondom, hogy ez a tuti megoldás, de célnak tökéletesen megfelel. Nekem innen-onnan letöltött hangfájlok tárolására szolgál. Filmekhez is megteszi, ám nagyobb álományoknál célszerűbb más megoldás után nézni. Azok viszont drágábbak lesznek ettől.
-
wm2
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én még mindig a jobb BT codecet hiányolom. Android simán körbehugyozza az Applet ezen a téren. Reklámozza itt Tim a dolgokat, hogy Dolby Vision stb, de az A2DP miatt a hangzás még mindig 256 kbps lossy szint.
-
wm2
őstag
Super Retina XDR (aka Samsung OLED) + Promotion & 10bit Color Depth. Avagy nyilván jobb lesz, mint az AIR (ami nem 120 Hz) és ha tippelnem kellene, lesz csúcs 8 GB verzió. Tudom, ez a nagy átlagot csöppet sem érdekli, de 10,5 Pro-t még most is inkább választanám a kijelzője/ram miatt, mint az A12 iPad-et. Meglátjuk, mindenesetre én sajnálom, hogy nem jött új Pro. Gondolom uganakkor, hogy nem sima A14-el debütál majd, hanem ennek felturbózott változatával.
-
wm2
őstag
Nincs még új iPad Pro, de sejthető milyen kijelzővel jön... majd.
-
wm2
őstag
Új Pro meg A14X vagy Z? Lesz vagy 400+k huf. De megvárom.🙂
-
wm2
őstag
válasz
bluekoli
üzenetére
Egy 3 év biztosan van még benne. Masszív, erős ketyere. Filmes állományok szerkesztésénél van már némi hátrány, abban az új Pro (A12X) nyilván jobb de még itt is jól teljesít. Esetleg az új AIR-t vehetnéd még fontolóra, de az A12 nem sok új pluszt ad és én inkább a 4Gb ramot preferálnám. Véleményem szerint a 2017-es az eddigi legjobban eltalált Pro széria.
flimno: ott valami más gond lesz szvsz.
-
wm2
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Ez nem Mac. Itt nincs ekkora ugrás.🙂 De 2Gb-nál is ment a “minek az a 4”. Lehet nem tetszik, de nem is kényszerítenek a megvételére senkit (ez a konstrukció egyébként sem a face/insta tábort célozza meg). Egyébiránt a probléma inkább a “professzionális” appokkal van. Sok a fapados (pl. Photoshop) aminek illene már végre felfejlődni a hw-hez és kihasználni. Amiket zenei téren említettem azt a 10-12-13 simán elbírná.
-
wm2
őstag
válasz
csabiks
üzenetére
Kizárólag emiatt van még laptopom. Egy őskövület vaio Arrandale i3-al, ami kb. tízezer forintot ér. Azért ez elfér. Semmi másra nem használok PC-t már.
Viszont ez az iPad úgy tűnik inkább a grafikára lett kihegyezve és talán (ha igazak a pletykák [macrumors]) az A14 iPad Pro 8Gb rammal is elérhető lesz. Sztem megvárom, mert nem hajt a tatár. Annyit megér. Főleg, hogy a 10.5 bőven kiszolgál még mindig. Amit nem bánnék viszont, az egy Audacity iOS ill. teljes FLAC integritás, hogy ne kelljen Wav/Alac-be konvertálni feszt (a mixekhez, pl. Garagebandben). Mondjuk a Hokusai app nem rossz erre a célra, de még mindig nem tud annyit, mint egy Audacity. Én, mint zenész mást nem is kérek.
-
wm2
őstag
válasz
Parter
üzenetére
Ez a kamera + LiDAR nem a kínai turistáknak készült. Gyanítom persze, hogy ez nem veti vissza őket majd abban, hogy továbbra is iPad-el fotózzanak.
Ami az erőt illeti, a 10X/4Gb mai napig bőven kielégít. Ami engem érdekel itt az nem is a Geekbench, hanem hogy ez az egész szerkezetileg mennyire masszív. -
wm2
őstag
Jól néz ki az új iPad Pro ezzel a billentyűzettel. De! Kb. biztos vagyok benne, hogy ebből is lesz majd gen.1/2. ($). Illetve az érdekel engem is, hogy mennyire strapabíró (mennyire “hajlik” magyarul 🙂). Még ezt az évet kihúzom a 2017-es Proval, addig úgyis kiderülnek a dolgok.
-
wm2
őstag
Én szoktam a 10.5 kameráját használni. Többnyire felülnézeti fotók meg videók készülnek vele. Az optikai képstabilizálásnak is hasznát veszem (ami az újból már kimaradt). Az ilyen jellegű bemutatóimra tökéletesen elegendő ez a kamera is. Amúgy meg Sony MILC. Kicsi, praktikus, egy i7 árából megvan és köröket ver a telókra.
-
wm2
őstag
Igen. Akksi ciklust egy Apple szervízben pontosan megmondják neked. Ha nincs nagyon leharcolva még akksi cserével is megéri.
-
wm2
őstag
Ú gyerekek, ahogy olvasom a különféle fórumokat, nagyon nem bánom, hogy nem frissítettem. És szvsz a 13.2 sem lesz még százas. Persze mindig van akinek minden rendben, tudom.🙂
-
wm2
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Azt hiszed az A12 annyival erősebb az A10X-nél? Ne a szintetikus teszteket nézd. Azzal semmire nem mész. Én zenélek is. Egyszere fut a Garageband (több sáv), Hokusai, Auria, internet, felhők, chat stb. Meg sem kottyan a 2017-esnek. Ellenben memória az kell ide. Én inkább ennek veszem hasznát, mint +1500 geekbenchnek.
-
wm2
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Azért várom, hogy milyen lesz az új Pro, mert teljesen leszoktam a laptopokról. Szinte mindent iPad-en csinálok.
-
wm2
őstag
válasz
DaveHutt
üzenetére
*lasSan
Annyiért tudnám megvenni most a 10.5 Pro-t, amennyiért 2018 nyarán, akcióban 180-ért. De ettől eltekintve is, az egyik legjobb iPad szériának tartom. Talán az új AIR mellett szólhat vmi érv még, de a sima iPad-et én is kihagynám. Leginkább a kijelző miatt, mert arra nagyon rá lehet kapni. Nyilván én fotók kidolgozására is használom, de ált. felhasználást is nagyon megdobja. Az új iPad 130, Air/10,5 kb. egyárban, olyan 170-180. Mérlegelni kell mi a fontos. Nekem a kijelző és a 4 gb ram.
-
wm2
őstag
Ha már bugok.
Néha törölni szoktam 1-2 appot, mert sok “dokumentumok és adatok”-at használ. Ha “az összes kapcsolódó adat”-al törlöm, eltűnik a dock. Ha újra telepítem az appot, akkor megint ok. 
-
wm2
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Az iOS Garageband csinál nekem olyat, hogy hosszabb melónál elmenti az anyagot ugyan, de lefagy. Szerencsére menteni ment és ezért nem bosszankodom annyira, bár picit idegesítő. Ahogy az is, amikor a lightning csatlakozókat kihúzom (tökmindegy mi van rajta, töltő vagy usb2 átalakító) és újraindul az iPad. Szerencséjére ritkán. Eladni nem fogom ezek miatt, de látszik, hogy ez sem egy 100%-ig tökéletes eszköz.
-
wm2
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Tehát:
60Hz iPad AIR 2019 3Gb RAM: ~10.500 Geekbench (jobb LTE, jobb Bluetooth, + neural engine még)
120Hz iPad Pro 2017 4Gb RAM: ~9500 Geekbench (jobb kijelző, 4x hangszóró, +1Gb memória, jobb kamera)
Árak: új AIR 195-200 kiló körül indul. A még kapható 2017 Pro meg olyan 185e mobilosoknál. AQUA-nál 219 kb.
-
wm2
őstag
válasz
Ádám16
üzenetére
Új SE? Á kizárt.

Ha jól olvastam (?) akkor nem 120Hz a kijelző csak 60Hz. Két hangszóróval. Az, hogy pici, könnyű kevés érv ennyiért egy 10,5” Pro-val szemben, ami 120Hz, 4Gb memória, 4 hangszóró, és jobb kamera is. Mondjuk nagyon sok embernek elegendő szempont lehet a “miniség” és “vékonyság”. Viszont én már aludtam el a 10,5”-ön.
Pont azt szeretem benne, hogy masszív. -
wm2
őstag
Inkább sikerült elérniük, hogy a 2017-es Pro legyen a jó vétel még mindig.
-
wm2
őstag
Nektek működik a ziCloud? Baszik szinkronizálni, vagyis random válogatja mit igen, s mit nem 😀
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Én párosítottam a Dropbox zenei mappám VLC-vel. Tök egyszerű. Lásd VLC “felhő szolgáltatások”. A NAS-tól egyszerűbb az iXpand Drive, mert ezt a kis kütyüt bárhova viheted magaddal és filmekhez is tökéletes, csak legyen 128Gb-os legalább, mert ettől a mérettől támogatja az exfat fájlrendszert. Ingyenes Audacity-t ajánlom konvertáláshoz. iOS-en meg Hokusai-t.
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Nekem régóta van Tidal. Drága de nagyon jó a minőség. MQA-nél van egy “M” betű az albumok mellett. Ehhez viszont MQA képes DAC kell. Veszteséges tömörítésben az iTunes Plus (16 és 24 bit 256kbps AAC) a legjobb. Én FLAC-et iXpand Drive-on tartok. Viszont az Apple nagyon nem szereti a Free Lossless-t, mert a saját formátumát, az ALAC-et erölteti. Ez vhol érthető. A VLC persze megeszi lightning USB-ről is, de iXpandról csak a dalokat egyenként tudja importálni, mappákat nem, ami így elég macerássá teszi. Én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hh iOS-en akar lossless zenét hallgatni, akkor álljon át ALAC-re. Ill. azzal még számolj, hogy bt fülessel az SBC codec miatt max. MP3 minőségben tudsz zenét hallgatni, mert még az iPad Pro sem támogatja az olyanokat, mint az aptX és LDAC (~990kbps ez a legjobb manapság) ami már az olcsó droidokban is megvan. Szóval iPad-en Tidal-ozni bt fülessel nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még a pluginokat bővíthetnék ugyanígy, hogy egy sávra ne csak 4-et lehessen beszúrni. De az EQ legalább fasza lett. Nem egy Auria Pro, de sokmindenre lehet használni. Ableton kellene M1-re.
Macrumorson azt írták, hogy ez a freeze vagy lag vagy mi ramkezelési probléma. Mindegy. Nem vészes.