Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani iPad Pro 11-re matt kijelzővédő fóliát, amely kapható Magyarországon is, és van vele jó tapasztalatotok?Külföldi fórumokon nagyon jókat írnak az Elecom márkáról, de sajnos itthoni boltban nem láttam, és az Amazon is csak borsos áron szállít errefelé.
Eddig fólia nélkül használtam jegyzetelésre az iPadet, most viszont, hogy egyszerűen tisztítható legyen (és ne kelljen aggódni, hogy a kijelző bevonatát leoldaná a tisztításra használt fertőtlenítő kendő) szeretnék rá fóliát. Kipróbálnám a matt fóliát, hátha többet hoz írásélményben/pontosságban, mint amennyit elvesz a képminőségből.
Előre is köszi!
-
lmaresz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én használok, sajnos jobb és bal oldalt van egy nem is annyira keskeny fekete csík, illetve a film képarányából következően alul felül is... Kijavíthatnák igazán ezt a hibát.
Továbbá szerintem valahogyan az automatikus lejátszást kikapcsolását is meg kellene oldani, mert nem egyszer fordult elő hogy belealudtam a sorozatba és ment több órán keresztül a lejátszás. -
lmaresz
aktív tag
Főleg kézírásos jegyzetelésre (egyetem), pdf olvasásra illetve böngészésre lenne használva. Van egy Huawei M3 8.4 tabletem eddig a jegyzetelés kivételével ez látta el a feladatot, most az utóbbi miatt lehet lecserélném... Egyébként 4 hangszóró nekem annyira nem lényeges.
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Ipad Pro / Ipad Air 3 tulajdonosok, jegyzetelésnél mennyire számít a 120Hz?
Érdemes emiatt többet szánni a Pro 2018-ra szemben az Air 3-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs