Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Adott egy új iPad Pro 11" 256GB, frissíteni akarom, de azt írja ki mindig egyből hogy a letöltés sikertelen...
Újra indítás volt, sima, és hard is, próbáltam már 2 Wifi-n is, fel is van töltve.
5let?
-
Maxxy10
addikt
Tudtok ötlet arra, hogy az iPad ( Air3) miért nem látja az Elite S2 kontit? A sima boxhoz kapott kontit látja de az elitet nem.. A telefonom látja mindkettőt.
Xbox topikban már kérdeztem de nem tudtak segíteni...
-
Maxximus
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Kohautech
junior tag
Mi jelenleg a legstabilabb , komolyan vehető info hogy márciusban jön az új iPad pro?
-
BTminishop
aktív tag
Kicsit off.
istyle-lal kapcsolatban van valakinek tapasztalata abban, hogy rendelés mennyi idő alatt készül el átvehető állapotba? Diákkedvezmény miatt neten kellett leadnom a rendelésem, ami tegnap délután történt meg. Személyes átvetelt kértem és volt készleten a cucc. Mennyi idő kb.? Kellene már a cucc
-
dogi01
aktív tag
Ohh megvásárolt appok között tudom telepíteni! Köszönöm!
-
dogi01
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy iPad 3-at.
Tulajdonképpen csak YouTube-ozni akarok róla, viszont 9.3.5 miatt nem kompatibilis az app.
Böngészőbol okés a dolog de ott csak 720p van.
Van megoldás full hd youtube-ozásra? Akár jailbreak is szóba jöhet. -
zaskar
senior tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Ez az Alis adapter, amit linkeltem, nekem működik pendrive-al és kártyaolvasóval is. Másoltam már fel a 10.5-es Pro-ra 100 gigányi fotót és videót is, micro SD-ről is. Ezek szerint az eredeti és jó drága gyári adapter erre képtelen?
Szerk: most látom, hogy ami neked van, az csak kamerákhoz van, valószínűleg az le van korlátozva, hogy mással is működjön.
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek az éven fognak kidobni utódot az iPad 7-nek? Lehet megérné rá várni, szerencsére nem olyan sürgős a vásárlás.
-
Maxximus
őstag
Köszi.
Áram alá teszem,berakok egy pendrive-ot az egyik usb-be egy másikba az ipad usb töltő kábelét teszem be és a pendrive-ról húzom le villámgyorsan a képeket,videókat?Mert.hogy:
SuperSpeed sync for 7
Don't deny your devices access to SuperSpeed ports. With transfer rates of up to 5Gbps, set aside less time for syncing and more time for work. -
Maxximus
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Akkor nincs más jó megoldás csak a SanDisk iXpand Lightning 64GB USB 3.0 ?
Videó szerkesztéshez tegnap végső elkeseredtégemben a régi jó öreg iXpandot vettem elő, ezzel fel tudtam tenni a 10,5 pro-ra minden videót. LumaFusion is látja az iXpand-ot,így oda is rögtön be tudtam tenni. Nem mondanám lassúnak. Noha nem több GB-os videókat raktam át, csak 600-800 MB-osakat. -
Maxximus
őstag
válasz
zaskar
üzenetére
Ilyenem van, de ez semmit nem tud kezdeni a pendrive-okkal,azt írja ki, hogy több áramra van szüksége a Pendrive-oknak. Meg se nyikkan.
Ezt csk zenehallgatásra használtam eddig a DF Cobaltal,ahhoz jó. -
zaskar
senior tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Igen, minden bizonnyal. Én egy ilyet rendeltem hozzá, némileg olcsóbban, 3000 Ft körül. Pendrive-al tökéletesen működik, vezetékes billentyűzettel is, egeret még nem próbáltam. 2,5-es HDD-t nem bírja meghajtani az iPad, külső tápos HDD-t szintén nem próbáltam még.
http://s.aliexpress.com/vMr2umAR -
Maxximus
őstag
Ha még a 10,5 PRO-hoz szeretnék rékötni pendrive-ot, HDD-t, akkor ezt a Lightning-USB 3 kameraadaptert kell megvennem igaz?
Egér is fog menni ezzel? -
csƵ
addikt
Egyébként a Mini mérete tök jó. Csak nagy a káva.
-
SidCorky
őstag
-
SidCorky
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Ezt csak ők tudhatják.
Nem tudom, miért pont azt vették ki a kínálatból. -
SidCorky
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Még messze nem kifutó a Mini 5, csak a Telekomnál nem kapni.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Tavaly lemaradtam a 100k-s ipad mini 4-es akcióról a Telekomnál, utána néztem, hogy kijött az 5-ös, de csak most olvastam, hogy az is volt ilyen 100k-s akcióban, ezek szerint arról is lemaradtam
Azt lehet tudni, hogy miért lett kifutó modell az 5-ös? Elég hamar lment 150k körüli árról 100k-ra és ahogy látom, már nem is lesz náluk. -
Thewent12
aktív tag
-
btudos
nagyúr
válasz
Thewent12
üzenetére
3 GB RAM van a 10.2-es iPadben. Az Air akkor alternatíva, ha van rá esély, hogy az A10 proci kevés lesz, és ragaszkodsz a laminált kijelzőhöz. Én próbáltam a Smart Keyboardot, nem győzött meg, maradtam a különálló Apple Wireless Keyboardnál, nekem többet ér a kényelmesebb gépelés, mint az, hogy a tablethez legyen csatolva a billentyűzet.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Végül úgy döntöttem, hogy a 6-os iPad kerül a kocsiba és a másik bontatlant pedig eladom. Itthonra viszont szeretnék egy ipadet, ami 2-3 évig biztosan kiszolgál. Tárhelyben a sima 32-es is elég nekem, mivel néhány papon illetve filmen kívül semmit nem fogok rajta tartani. Gondolkoztam a 7-es szérián 115-ért jónak is tűnik, 4gb RAM van benne igaz? Dizájnban a 11-es tetszik a legjobban, de annak elég magas az ára, és félek nem használnám úgy ki. 10.5-ös pro volt nekem, de lényegében annak sem használtam ki a tudását. Tehát legjobb vételnek a 7-es iPad tűnik, kétszer több ram, nagyobb kijelző vonzóvá tudja tenni számomra. Egyedüli aggályom, hogy valószínüleg március környékén kijön majd az újabb és nem tudom milyen újításokat rakhatnak bele. Valamint az Air-ről mi a véleményetek? Nekem ez a vonal soha nem volt a szemem előtt. Hétköznapi használatban mivel nyújt többet, hogy azért pár tízessel drágább a sima ipadnél? Valamint a smart keyboard kinek mennyire jön be? Gondolkozom ezen is, ha 2-3 évig tényleg megtartom majd ezt a cuccot, viszont 60 ezerért nagyon borsos azért az ára.
-
Madwe
nagyúr
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Rengeteg ilyen van, az h konkrétan neked melyik tetszik, rajtad áll, hirtelen olyat ami konkrétan minden elképzelésed tudja, nem tudnék mondani, bár lehet van. De pl a leghíresebb a Day One, van a Bear, OneNote is alkalmas lehet erre, illetve javaslom amikor app storeban ezeknél jársz, alul a hasonló alkalmazások között nézz körül, hátha találsz valamit, ami érdekel

Egyébként onenote ingyenes, eléggé testre szabható, támogatja a pencilt is, de nem kifejezetten naplózáshoz van kitalálva - de egy egyedi logikával a workbookokat tudod úgy rendszerezni, h jó legyen neked. A Day One pl kifejezetten naplós program, cserébe havidíjas (ha kell eszközök közötti szinkron pl, s tekintve h ipad topik, gondolom van iphoneod is, s ott is szeretnél néha irogatni) nem tudom támogat e pencilt pl.
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e iPadre olyan alkalmazás, amivel naplókat lehet készíteni? Arra gondolok, hogy magával az alkalmazással lehessen összerakni, hogy nézzen ki a napló, oldalanként, hogy nézzen ki a layout, mi hol legyen a képen, grafikus elemeket le lehessen tenni, lehessen rajzolni, színes hátteret beállítani, stb. Ezt aztán ki tudjam nyomtatni pl, de az is jó lenne, ha az alkalmazás a napló készítését, és vezetését is támogatná, pl. tudjak bele írni Pencil-el, jegyzetelni, stb.
Nagyon köszi előre is a válaszokat! -
cAby
tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Nekem is most jött meg egy eredetihez nagyon hasonlító tok. Összehasonlítottam a 10.5-ös pro eredeti Smart cover tokjával, nem látni különbséget. Max gondolom nem lesz olyan tartós.
Egy problémám van csak vele, hogy dög nehéz lett így az iPad (pro 11), 711g.
245g a tok. Az eredeti hány grammos, valaki le tudja mérni légyszi? A neten 150-től elkezdve 200-ig mindent írnak.

Ezt nagy visszalépésnek élem meg a 10.5 pro-hoz képest, mert az kis könnyű vékony volt még tokkal együtt is. Az új pedig a dupla fedél miatt jó vastaggá is teszi a készüléket ráadásul.
-
jófejsrác
senior tag
Aki keres iPad pro 11"-re eredetihez hasonló smart case az bátran rendelje be ezt
Most jött meg nekem is, tökéletes.
-
csƵ
addikt
Gondolkodom 11" Pro vásárlásán. Elvileg márciusban mutatnak be újat. Megvárjam azt a dátumot? Fog csökkenni a 2018-as ára?
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy iPad pro-t (2018)!
Az lenne a kérdésem, hogy valószínűleg márciusban jön az új pro, elképzelhető, hogy a mostani ára csökkenni fog? -
B.i.L
senior tag
válasz
tradeelek11
üzenetére

-
tradeelek11
aktív tag
Nem olvastam, több éves ügyfél kapcsolatom van velük, és nekem már cseréltek 2,5 éves MBP-t.
És NEM kapok utánna jutalékot!
Én azt írtam le, hogy én mit hogyan.
De szerintem az a minimum ,hogy mindenki begyűjt
minél több infót és az alapján dönt :-)
Béke... -
B.i.L
senior tag
válasz
tradeelek11
üzenetére
A második posztot is olvastad?
Javaslom,ha nem,tedd meg kérlek...
A 2m-ben is kb ennyi+önrész...tudom drága,de megérheti.... -
tradeelek11
aktív tag
Saját példa.
Van egy Ipad Pro 11, én hardverapron vettem újan "fél áfáért".
Viszont itt https://www.businessbox.hu/vasarloigondoskodas/#selectProduct
lehet kötni
Kiterjesztett garanciát 3éves!!! koráig 34 900Ft
vagy
Baleseti garanciát 3éves!!! koráig 59900Ft
Ezt meg lehet kötni bármely Apple termékre(is) amíg a gyári garanciából még 3 hónap vissza van. Számlát nem kérnek.
Különben ezzel a céggel van kapcsolatban az egyik pesti AAR is. -
Érdemes Alzánál venni az Ipad-et? Ott 2 év garancia van, így gondolom a második évben is az Apple intézi a cserét ha szükséges. Vagy tévednék?
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Most jött meg a tok iPad Air 3 és pro 10.5 hoz, időközben eladtam a prot.
[kép] -
ruarua
tag
Szerintem nem éri meg régi pro-t.
Egy tokot veszel rá és kész a golyóálló iPad pro 11
Még egy fólia se árt. Csak ne üveget, hanem sima fóliát (nálam üveg nem érzékelt rendesen)
Habár ebben az évben érkezik az új pro elvileg, de a kamera meg erősebb procin kívül nem nagyon hallani újdonságról. Én már ezt se tudom meghajtani. Kamera meg vicc.
Szóval ha teheted akkor csak a vékonyság és design miatt nem érdemes régit. -
Lehet, hogy jobban járnék a 2017-es verzióval?
-
*Mukeey*
addikt
Jó barátomnál a 11esben elrepedt az üveg, mert a sarkánál emelte fel. Reklamált, de elutasították, cseréltethetett kijelzőt 150ezerért. Azóta tokban hordja, így nincs vele gond. Nagyon vékony, vigyázni kell vele.
-
HIJ
őstag
Az enyém most van szervizben. Sajnos újkorától voltak furcsaságok az érintés érzékenységével, de csak most szántam rá magam hogy beküldjem. Eleinte sokszor kihagyott scrollozás közben, aztán később magától kezdett érintéseket végezni. Kíváncsi leszek, hogy mivel adja vissza szerviz, de reménykedem hogy kicserélik... Most éppen egy másik Pro 11 -et használok, amivel semmi ilyesmit nem tapasztalok...
Azért durva, hogy 2-3 hetet mopndtak a szervizre...
@Madwe: Én nem tapasztaltam ilyet a 11 nél.
-
Madwe
nagyúr
Azért az új pro vonal baromi vékony. Pontosan megmérve enyémben is van hajlat, 1-2mm, pedig végig itthon volt használva. Ha valaki rendszeresen táskában hordozza, akkor közelező vmi merevítő tok ezekhez, szvsz. Otthon használva semmi gond nem lehet. 12.9esről beszélek, a kisebb valamivel ellenállóbb lehet.
-
Sziasztok,
Ipad pro 11 vásárlását tervezem, de a külföldi fórumokat olvasva sokan írták, hogy meghajlik a tab. Tapasztalt ilyet valaki itthon? Nem szívesen adnék ki ennyi pénzt ha egy kis erőbehatástól is meghajlik...
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Korábban vásároltam ipad szilikon tokot, a problémám hogy pontosan nem tudom melyik verzióhoz lett vásárolva.
Nincs semmilyen cimke vagy felirat rajta. -
Serpiko
addikt
Az iPad Mini 5-re nem jó a Mini 4-es tok jól tudom? Viszont a 4-re való tokok jók a korábbiakra..
-
|AP|
veterán
de azért ilyet is lehet olvasni, és ebből több van:
"So, I moved in UK and I forgot the apple pencil and did not had the time to go home to recover it. I didn't wanted to pay the premium price of the original pencil so i started the search for an alternative. This pencil works perfectly for my iPad Pro 11 inch. I have tried drawing, yet the way I use the most the pencil/stylus is writing. My impression is that it does even a better job by providing some kind of feedback when it is used, just as a normal pen. True, is different: bit thicker and does not charge via original induction, it's activated via tap on the opposite end. OVERALL, is a fantastic replacement. This pencil comes also with spare tip. I will come back over time to provide feedback as I use it in time (battery, accuracy and other issues that I hope i don't encounter). On the weak side ... active tip is protected by a silicone cap and you need to be careful not to throw it on the ground as it may break."
Nyilván akkor derülne ki ha kipróbálnám, de összekarcolni azért nem akarom a kijelzőt -
tradeelek11
aktív tag
-
|AP|
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- reMarkable 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos megvolt rá az okuk. Nőnek a telefonok, ott a 11 Pro Max, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki meg is veszi, sokan maradnak a kisebb mellett és tabletből is elég nekik a kicsi.