Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
lmaresz #27921 üzenetére
Engem inkabb a folyamatosan latszodo status bar, ami zavar, nem hiszem h jot tesz a kijelzonek. :/ Multkor irtam nekik, meg akartak magyarazni, h az en ipad-em hibas... Reset-eljem, hatha megjavul. Mondtam, oke vagy kijavithatjak, mert szar az alkalmazas, de nem sikerult meggyoznom.
Netflixen talan van ilyen funkcio, idonkent megkerdezni, h nezem-e meg.
-
Alex91
félisten
-
Kohautech
junior tag
válasz
lmaresz #27192 üzenetére
Dehogynem , mikor ebben az évben megjelenik az új pro. Érdemes a használt piacot nézni ilyenkor, mert ilyenkor szokott megnőni a használt pro-k eladása . (En is fel fogom tenni pl), kijelzo méretet növelek, már a 2018 pro -t is 12,9 “ be akartam , csak 11” lett , amit megbántam már .
-
.bTr
tag
válasz
lmaresz #27116 üzenetére
Ha tollal való jegyzetelésre használnád főleg az iPad-et, akkor csak az számít, hogy laminált legyen a kijelző.
A többi extra, amit nyújt a Pro nem éri meg szerintem a Te esetedben. Egy dolog csak ami a jegyzetelést érinti: a Pro-n kisebb a toll késleltetési ideje, sokkal folytonosabb az írás érzete.
Nekem egy 2018 Pro van, szinte én is csak sulihoz használom... gondolkodtam, is hogy lecserélem egy olcsóbb modellre, de végül nem öltem bele időt.
Új Air a legjobb megoldás Neked szerintem, itt talán még a toll késleltetésében sincs észrevehető különbség a 2018-as Pro modellekhez képest. -
Cyberbeni
addikt
válasz
lmaresz #27101 üzenetére
Több embertől is hallottam, hogy iPad 6 és Apple Pencil tökéletes jegyzetelésre.
(#27112) kulerr: iStyle a hivatalos szervíz, oda időpontot kell foglalni a honlapon. De mindegy hova mész, úgy készülj, hogy a fontos dolgok legyenek lementve, hogy amikor leadod, akkor csak simán factory reset+leválasztás elég legyen és ne kelljen ott a backupolással szívni.
-
B.i.L
senior tag
válasz
lmaresz #27096 üzenetére
Igen,a Pro mellett szól a több hangszóró,de yt videókat nézz,mert jó összehasonlítási alap.
120hz,kicsit parasztvakítás : itt az érintés lesz a kérdésben - érzékelésben,sajnos az Air nincs a látókörömben,mert annyival többet nekem nem ért meg anyagilag,és nem nyújtott többet.
Mire lenne használva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest