Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem!16GB-os Ipad elég lenne az általam felsorolt dolgokra?
Facebook, messenger, böngészés, youtube, ebookok, office alkalazások (word, excel ppt, onenote) evernote? + 1GB zene (haa cefet jó hangzást biztosít és nagyon beszippantana váltanék 64gb-osra, úgyis kevés veszteséggel el lehet adni az aple termékeket... ) meg max még egyszerre 1 film avagy 2-3 sorozat rész. Nem 4k-ban persze. Zene annyira nem is lényeges max 1-2 album ami auzn a héten menő nálam de film sem sűrű eset lenne, helyette mondjuk 1-2 apró játék, pl 2048 szintű... nem nagyon akaródzok játszogatni (persze lehet ipad-en beszippantana de erre ott az előbb felsorolt lehetőség, váltás 64esre
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
így a legújabb hozzászólásokra kontrázok rá kérdésekkel
a Mini2-n és mini3-on mennyire elég azaz 1GB ram? kívülről figyeltem csak eddig az ios rendszert, de úgy gondolom, hogy mivel csak most lépték meg a legújabb szériákban a duplázását, ezért a már nem csúcskategóriának számító előző évi modellekben elég lehet simán az 1GB is nem? max n em 32 böngésző lapot nyitok meg
-
kkdesign
senior tag
válasz jeromosi #12486 üzenetére
rád hivatkozom a választ de mindenkinek köszönöm max 2-t szoktam megnyitni. eléggé 2 bites felhasználó vagyok
Még ami érdekelne, az az, ha mondjuk veszek egy 16os mini 3at, Mert vonz az ujjlenyomat olvasó, akkor ha aszondom, hogy vennék egy lightningos pendrive-ot, akkor arról tudok majd beépített programokkal zenét hallgatni, videót nézni? Ergo engedélyezi az apple hogy a belső programok a pendiveról kiolvassák a használható médiaájlokat?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. iPad vásárlásán gondolkozom. Sokmindenben nem vagyok még teljesen biztos, de bővebben kifejtem. Ami biztos, hogy a mini vonalon válogatnék, továbbá, hogy a rendszer miatt néznék iPad-et, Droidban csalódtam, Windows vonalon kipróbáltam egy 2in1-et, másnap visszavittem és visszaadták az árát, jó volt szép volt, de nem kiforrott.
Amire használnám:
- böngészés
- jegyzetelés/office cuccok
- fb, mesenger, twitter, instagram egyszóval social media alkalmazások
- ebook olvasás
- valamint egy offline M.o. térkép
- nem játszom, de ilyen egyszerű carok azért férjenek rá, real racing 3 abszolút nem mozgat. meg az ilyen nagyon nagy játékok.
- Zenét nem tudom, hogy tennék-e rá, jelenlegin nem hallgatok, de nem vagyok képben a zenei képességével a gépnek, de ha überszuper zsírkirály akkor lehet rászoknék filmekkel szintén ez a helyzet (most úgyhiszem magamtól mondtam meg hogy 16 helyett 32-est nézzek! )Ezekre amit írtam mennyire elég egy mini2 retina? Vagy nézzek 4est? Mennyire okés rajt jelenleg az iOS 9, és mennyire lehet öngól nála az iOS 10 majd a 2nél? Úgy számoltam, hogy mivel írták, hogy jön rá, ezért még 1 év simán benne van a támogatásában és mivel a 3 ugyanez csak tácsájdí ezért lehet 2 év is. Mennyire szoktak ezek a készülékek meghibásodni? Az ipad vonalon nem duplázzák meg legalább a 4 mini belső tárhelyét?
-
kkdesign
senior tag
válasz Ragnar95 #13889 üzenetére
Köszi a válaszod, én is ezekfelé hajlok, azóta körbekérdeztem mindenkit akit értem, meg figyelem a boltokat, az akciókat
Még annyi kérdésem merült fel, hogy van olyan "olcsó" stylus toll ami működik iPadd-el? nem szeretnék sokat rákölteni, mert annyit nem rajzolgatok, de azért érdekelne a dolog nem az olyan tollakra gondolok aminek egy kis "gumi" van a végén hanem azért ennél egyel jobb kategóriás stylusokra, ami hasonló mondjuk mint a note-nak ami van. Ilyen max 5k körül gondolkoznék
-
kkdesign
senior tag
válasz Ádám16 #17890 üzenetére
Sziasztok!
Remélem lehetőségem nyílik holnap megrendelni egy ipad 2017-et, de ami miatt érdeklődnék:
ios 11-nél ez a sima ipad is megkapta az új dockot, mint az ipad pro?
valamint a kisebb kezűektől kérdezném, hogy ez a 9,7es méret ez belefér abba a kategóriába, hogy ölbe combra téve két kézzel lehessen rajta gépelni? Vagy ahhoz már nagy? Jelenlegi windowsos gépemmel az a szitu hogy csak fekve jó, de úgy meg nem érem át. Ez átérhető? Menne rajta úgy gyorsan az írás? Vagy kis kézzel inkább csak levegőből lehet pötyögni? Minire neveztem volna be, de régen adták ki és lehet hogy mai napig gyors meg minden de valahogy már nem vonz. Mindenképp újat akarok és 128gb pedig ordítóan sok. Árban meg nekem főleg. Annyit nem akarok kiadni érte. Igazából ezt a 110 körüli árat is sokallom de bízva a termékben talán elérem vele azt hogy nem csalódom benne mint előző 3 droidban és 1 windózosban.
Példa: telefon de erre gondolok, hogy így átérhető e állított módban kis mancsokkal: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Meg is lett az iPad-em Viszont ami kérdésem lenne. Hogy Garancia az most 2. évben az hogy van? mert olvastam hogy egyes esetekben élhetek a joghommal. De ha vettem kiterjesztett 2. évet akkor az nekem 3. évre érvényes, avgy az a része mit jelent itt magyarországon?
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ami érdekességbe ütköztem, az az, hogy nem találok megfelelő Instagramot az iPad-emre. Tudtok esetleg ajánlani valami alternatív megoldást, ti mit használtok?
Ami kérdésem lenne még, az pl az időjárás, meg a helymeghatározást igénylő appokkal kapcsolatos. Wifis változatom van, de nem lehet az alkalmazásokat widgeteket úgy megoldani, hogy manuálisan lokalizálom városra? widget felületen próbálkoztam a beépített időjárással, de nem jött össze, lehet felhasználói hiba, mert kicsit más mint a többi oprendszer, merőben meg kell tanulni utánuk.
-
kkdesign
senior tag
válasz Alex91 #17962 üzenetére
megpróbáltam, mert utána olvastam, de az elég gáz ott a képernyő közepén El is morzsoltam egykét szép szót, hogy egy iPad-re nincs egy ilyen elterjedt app...?! Igazából csak felskálázni kellene féligmeddig
Maga a rendszer amúgy tetszik, hogy tanulni kell, anno volt blackberry classic-om, azon is tele volt a rendszer gesztusokkal, imádom az ilyesmiket
régebben volt kérdésem, hogy kis kézzel jól átérhető-e, hála az égnek pont jó ebben a méretben
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
új vagyok még ios- téren, kérdezni szeretném, hogy a szöveg gépelésénél valahogy elő lehet szedni javaslatokat? autómatikus cserétől Isten őrizz, de javaslat megjelenítésnek örülnék, de azt meg nem találom a beállításokban.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az Ipad2017-eshez milyen smart tokot ajánlanátok. Nem akarok nagy kiadásokba bocsátkozni, aliexpress is szóba jöhetne. árkategóriában jólenne ha 5000 körül megállna Csak kiegészítésnek kellene, azaz van egy ilyen zipzáros 10'-es tokom ebben szállítani tökéletesen lehet, de ha asztalra kitenném nem lenne rossz egy ilyen smart tok. [link] Én pl ezt néztem. de szívesen meghallgatnálak titeket, hogy melyiket ajánlanátok. alapjáraton fekete/kék/szürke ami szóba jöhetne
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz ussseal #18413 üzenetére
Hát, én kb közepes utánajárással nem találtam jobbat itthonról. Nekem 5000 ft volt a határ, de mondom 6ot még kiadok ha van jobb, mert az 2-3 nap és ittvan nálam. De ennyi "hajtogatási" lehetőség nincs egyik másikban sem ezen ár környékén, amennyit én néztem persze azok közül értve. Aztán rendeltem egy ilyen márkályút amit te is írsz, 30 napot írt kbra míg ideér.
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
iPad 2017-en másnak is gyatrán szuperál a 11.1.0? feltettem, hogy hátha gördülékenyebb lesz de jelenleg többet laggol mint az előző build, azaz a 11.0.3 v4?!
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem okt 10-én egy [Baseus] tokot, de valahogy azóta így alig akar továbblépni a szállítási folyamat, mintha eltűnt volna a végtelenben.
Érdeklődni szeretnék, elvileg többen rendelkeznek már ilyen tokkal, hogy aki innen rendelte, kb mennyi idő alatt kapta kézhez? a Tracking order rész működött normálisan, vagy kezdjek aggódni? Decemberig simán ideérhet, de ami aggaszt az az hogy nem látom a folyamatát, hogy előre lépne akár egy kicsit is.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Windowsos fronton láttam főnökömnél tableten, hogy van ez a Nebo, jegyzetelő alkalmazás. Azt szeretném kérdezni, hogy ipad 2017-re van olyan, amely funkciójában képes arra, mint winen a Nebo, hogy kézzel írok, kattintok és átalakítja rendes szövegre? az ios nebo az csak apple pencillel működik így az kilőve teljesen. Vagy ha nem egészen így de komprumisszumokkal van olyan dolog ami képes ilyesmire akkor szívesen veszem az ajánlásokat. Ami még abba különösen tetszik, az a folyamat ábra kezelés, átalakítás.
Valamint van információ filozofálgatás, elgondolás, hogy mondják ezt a közös appstoret? Arra gondolok ezalatt, hogy várható 1-2 éven belül hogy totál közös kódon alapuljanak az appok? Vagy mi a rákfenéje annak, hogy instagram snapchat, és társai, meg amazfit watch amiket én néztem, csak telóra érhető el. Nagy megerőltetés responsive-re tenni a dolgokat ios-on? Kicsit bevagyok erre a részére rágva, mert egy csúcskategóriás terméknél a top alkalmazások közül néhány olyan, hogy nesze 1xes 2xes nagyításban toljad a zájped közepén Várható szerintetek előrelépés? Vagy mi a véleményetek?
-
kkdesign
senior tag
válasz V.Stryker #19748 üzenetére
Ezt ezer éve Magyarósi Csaba is mutatta úgy emlékszem, ezek szerint azóta sem sikerült megoldani az Ápölnek
Más téma:
Figyelem a topikot, volt erre már pár hsz, Hogy valamiért egyrészt nem akar elfordulni néha néha az ipad 2017 kezelőfelülete. Ha " újra" vissza és elforgatom nnan már jó, vagy ha el/vissza lépek a docktól/vezérlőcenterből, akkor is. Javaslat volt, hogy ami nem ios 11re frissíttt app, azt töröljük. Most ezt megcsináltam de azóta is csinálja sajna... Egyébként nekem az csak egy adblocker volt, amit régen frissítettek. Azt most lecseréltem egy másikra. Van esetleg valakinek ötlete még, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Első Almás termékem, kicsit zokon veszem, hogy végigfrissítgetve 10.akármiről azonnal 11.0-ra majd onnan a legfrissebbig sem javult meg a dolog.. Vagy van valami diagnosztikai program ilyesmikre?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ipad 2017em van, más esetleg nem vette azt észre, hogy az appok mostanában jobban eszik az akkut?
Amikre gondolok, az youtube, safari, fb, messenger, viber(ez nemannyira).iOS 11.0kor csatlakoztam a táborba, utána egészen kb az utóbbi 2 hétig ámultam béámultm, hogy nyüstöltem ezerrel a tabletet és kihúzott egy majd teljes hetet a kezeim alatt. Most meg nagyon max 4 nap. és annyira nem nyúzom már, hisz már "nem újdonság". Amit megnéztem, kezeltem az alkalmazásokat a beállításokban, megnéztem hogy minden használt alkalmazás már ios 11 ready-e. újratelepítettem az alkalmazásokat, de valahogy megcsappant a szufla benne :/ valakinek van javaslata, észrevétele?
-
kkdesign
senior tag
Valamivel smooth-abb az élmény ipad 2017-tel is 11.3 alatt
viszont még mindig fenn áll az, hogy elforgatáskor sokszor nem akar elfordulni. Másnak van ilyen problémája? de ha ugyanilyen állapotban felhúzom vagy leteszem a control centert akkor rögtön tudja mi a dolga, sztem szoftveres. vagy van ilyen szenzor tesztelő app esetleg?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ki mennyire használ billentyűzetet/billentyűzetes tokot az ipadjéhez? mennyire pozitív a felhasználói élmény egy plusz billentyűzettel? szemezgetek Csájnából egy-kettővel, de kérdés mennyit adna hozzá az ios-hez.
-
kkdesign
senior tag
Ha elmondod az alkalmazás nevét, rápróbálok ha hazaértem és lesz időm, ha nem tudok ma akkor holnap, de sztem mások is szívesen segítenek ebben, ha ingyenes, akkor nem nagy megerőltetés bütyköltem már úgy hogy át kellett lépjek US store-ba de az nekem teljesen más dolog volt.
-
kkdesign
senior tag
DTXM12 Touch ez a link gépen us-t ír de rákerestem, és van európai is. Ez kellene neked?? ez elindult kérte hogy csatlakoztassam az eszközt, innentől dob nélkül bukó, ha viszont ez kell, maradéktalanul működik IDÁIG az app
-
kkdesign
senior tag
válasz Lalikiraly #20006 üzenetére
én 2 tokot vettem hozzá, de lehet billentyűzetre beruházok még. van egy nem nyomásérzékeny stylusom is hozzá, de ritkán használom. De ez gyorsan és jól érzékel.
a 2 tok közül egyik 4 funkciós hajtogatós tok ez baseus csájníz tok, meg egy szimpla belebújtatós vastag tok utazáshoz pluszba. Itt országon belül elég drágák a tokok, ha eredetit szeretnél az pedig (szerintem) igencsak drága. a kínai baseus- nagyon jó, de anyagfáradás miatt reped azért a széleken. Nekem ez belefér.
Fül/fejhallgató nincs benne, sajátot kell használj. Enyémen 16,4 gb van használatban. social appok vannak rajta, office programok, kb 1 gb zene, 300mb kép, 1-2 kicsi játék + pdf ebookok.
Pc kompatibilitás: hát, a háttérkép packomat tettem rá itunes-on meg a zenéket. Vagy logikátlan módon el vannak rejtve számomra a lehetőségek, vagy szimplán a dokumentumokon belül a képek és zenék mappából olvas dolgokat, kicsit korlátolt de javítson ki aki jobban használja ezt a részét, nekem egyszerűbb a felhőn keresztül átvinnem dolgokat. Kábel kérdésedről fogalmatosságom senem nincsenRemélem kicsit segíthettem
-
kkdesign
senior tag
válasz Lalikiraly #20009 üzenetére
árkategóriájában, 2018(117k) 2017 már ennél olcsóbbb kb 100. Mind2 verhetetlen. Bár nekem a 18as hátulja fura, mintha olcsósítottabb (ez aztán a magyar szó ) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf? ) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet .meg az ios 11 kissé képes hülyeségekre, még úgyis ha ügyelsz a friss appokra amik ios 11 ready-k. De ezeknek a hülyeségeknek utána tudsz még itt olvasni, van belőle rendesen egyelőre ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje mozgatja a fantáziám a billentyűzetes tok az ipadhez. Olyant keresnék másodsorban, hogy széthúzható 2in1 módon. tehát legyen egy tartója, beleteszem összecsukom csókolom, de védje is felül úgy hogy ha nekem csak képernyőkéntz kell akkor ne kivarázsolni kelljen hanem kihúzom a tartóból és kész.
Másodikként de első sorban egy ilyen érdekelne [link] de a bonyodalom, hogy az új 9,7es(2017)hez nem találok már ilyent. De úgy láttam hogy sima airhez volt anno. Ha olyant találnék az jó lenne az 5. generációshoz is ugye? valamint találni még valahol ilyent magyar kiosztással? egykét oldalon láttam még magyarként de készlet sehol nincs belőle... Szomorú szamurájként fanyalogva az angol is megfelelne, de jobb lenne a magyar. Valakinek van tippje honnan szerezhetném be ? Igazából ha ilyen lenne csájniz megoldásként( ugyanilyen elven működő, széthúzom akkor tab hátulját még védő tok ) akkor az is megfelelne
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud, talált, látott olyan kínai smart cover utánzatot, ami nem műanyag hátlapos, hanem mondjuk szilikon, és ezáltal nem éri el az anyagfáradás +ban átlósan is hajtogatható az előlapja?[ilyenre gondolok, de ne műanyag legyen a hátlapja ]
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz SharpSA #20983 üzenetére
Azert tettem fel a kerdest, mert volt mar hogy a kifutott termeket megtudtam nezni elozmenyekbol. Aztan meg tudtsm rendelni mashonnan mert a linkje megmarad a bolt oldalán az utolso ismert arral vagy azzal hogy mar nem kapható. De ha tudja valaki a markst es a tipust annak is orulnek
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Többször felvetődött már az ipad és a billentyűzet téma. Nálam is hullámokban felvetődik.. Néha nagyon akarom, néha lemondok róla...
Vannak olyanok akik angol billentyűzetet vettek, azzal használják de magyarul? átmatricázva ? Mi a véleményük mennyire könnyíti meg a dolgokat?
Valamint [Erről mi a vélemény? ] használ valaki ilyet? Megérheti? Nekem jobb lenne olyan amibe állítva is oda tudom biggyeszteni, de olyant sajnos kevésbé találni, ami minőségibbnek is tűnik mindemellett. És így angol billentyűzet mellett mizu a magyar ékezetes betűkkel? Próbáltam német kiosztásút keresni, mert az valamelyest közelebb van dehát :S ..
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
Az a kár, hogy már nem látni olyan zagg-ot mint régebben fel lehetett lelni ipad airnél. 2in1 eszközzé lehetett alakítani az ipadet vele közben már én is majdnem kosárba tettem a minap linkelt billentyűzetes tokot
-
kkdesign
senior tag
szemeztem ilyennel is, de nekem amiatt vannak fenntartásaim, hogy mivel "nagyon kínai" ezért az hogy ott a közepén a forgató bigyó full műanyag lehet, ezért 1-2 hónap és úgy törik el ott az egész ahogy illik. ezért én spec olyanokat lesek aminek ott "teli" része van de szó mi szó tényleg jópofa
-
kkdesign
senior tag
válasz Cyberbeni #21049 üzenetére
[link] Én ilyet rendeltem egyik nap. Most egy kb ugyanilyenben van csak kemény műanyag hátlappal. Azon a műanyag töredezik anyagfáradás végett, ezért most ilyen gumist rendeltem Én azért szeretem ezt mert ad egy olyan lehetőséget hogy állított módban is megtartja a tabot
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Ujabban latok egy kis oracskat a fb ikon sarkaban. Altalaban nap elején jön elő. Kikapcsoltam a legutobbi alkalmazasok mutatását, mégis bedobja oda reggelente ios 11en a fb appot. Tudja valaki mi az és hol tudom kikapcsolni? Vagy egy szanalmas marketing hogy csilingel hogy regen neztem meg?
-
kkdesign
senior tag
válasz Cuccok #21155 üzenetére
Ez Az Apple logika egyebkent jelen van mac osben is? Nem gep szinten hanem mondjuk alkalmazasoknal? Mert tenyleg sokszor annyira logikatlan informatikuskent hogy doksiknak kepeknek stbnek olyan lehetetlen modon kepes rendszerezest vegrehajtani az ember hogy hihetetlen.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a bt billentyűzetem. Azt szeretném kérdezni, hogy arra, hogy ha control centerben vagyok és ott vannak egymás mellet taz appok akkor van gomb kombináció amivel oldalra mehetek köztük? valamint a menüben lépkedésre van valami ilyen hasonló? vagy a lapozásra és alkalmazás megnyitásra mindenképp a praclim kell? egyébként nagyon király eddig ez a billentyűzet csak ugye sok megszokást igényel
-
kkdesign
senior tag
válasz hszilard666 #21391 üzenetére
Lehet, hogy jön face-id-s bár szerintem inkább tavasszal. A Desktop Os-t meg szerintem mindenki elfelejtheti bár szerintem is jó ötlet lenne, de egy jóideig ezt még nem lépik meg szvsz
-
kkdesign
senior tag
válasz Chereiose #21539 üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király 4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem -
kkdesign
senior tag
sziasztok, az szoftveres baki, ha nem mindig akar elfordulni a képernyő az ipademen? (2017) ios 11nél is jellemző volt, meg most 12n is. aztán ha ismét megpróbálom elfordítani akkor már működik, másodszorra mindig jó... de nemtudom, hogy ez szerviz tényező lenne vagy sem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...