Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Antonio #20637 üzenetére
A laminálás a kijelző és az előlap viszonyára vonatkozik, a Mini 4-nél és a Pro modelleknél nincs rés a kettő között. Egymás mellé téve látható, hogy a sima iPad kijelzője mélyebben van a készülékházban, de ha nincs összehasonlítási alap, sose fog zavarni. A tükröződésgátló réteggel dióhéjban ugyanez a helyzet, az sem fólia formájában van a készülékeken.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Alex91
félisten
válasz Antonio #27556 üzenetére
1. Marciusra varjak, de lehet, hogy szeptember lesz belole...
2. Nem tudni, hogy mennyit esik, vagy egyaltalan esni fog-e az ar. Es az is lehet, hogy majd az uj megjelenese utan fel ev mulva, vagy karacsonykor kerul elo egy elfekvo keszlet, amit esetleg jo aron kiszornak, mondom esetleg... Es sokszor ezt is ki kell fogni, mielott elkapkodjak...Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
SidCorky
őstag
válasz Antonio #27560 üzenetére
Heti egy-két napot csak iPaden dolgozom külső billentyűzettel (bár egér helyett Pencillel vagy simán ujjal) Wordben, eddig nem vettem észre különbséget az asztali verzióhoz képest, szerintem az Excelnél és PP-nél is ez lehet a helyzet. Ha még nincs meg a motyó és a nagyfaluban élsz, akkor az iStyle/iCentreben kirakott iPadeken meg tudod nézni ezeket, az Office általában fel van rájuk telepítve.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Alex91
félisten
Azert egy hagyomanyos gepet meghagynek a biztonsag kedveert... (Magyaran a mostani gepet, ha meg hasznalhato, nem dobnam ki.)
De majd latod, szinte minden menni fog az iPad-rol is.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
tradeelek11
aktív tag
Arra azért figyelj oda ,hogy az MS office úgy van(volt) kitalálva ,hogy 10 coll felett fizetős és
a 365re tudsz előfizetni de van rá egy olyan "okosság" de nem warez ami megéri(ha érdekel keress priviben) Én 3in1 miatt vettem a 11prót.1., tablet nincs miről beszélni :-)
2., 2. kijelző régebben Mac illetve Win10 alatt Duet Dysplay. De már Catalina alatt az sem kell.
3., És ez számomra tényleg elég fontos volt. Az számítógépet nem váltja ki (nekem) viszont a
laptopot igen!!! A Logitech KEYS-TO-GO billentyűzettel:
https://www.logitech.com/hu-hu/product/keys-to-go?crid=1762
Citrix x1 egérrel:https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=citrix+x1&_sacat=0
És a https://jumpdesktop.com/ alkalmazással én elvagyok.Ez egy távoli asztal alkalmazás saját protokollal ha valakit érdekel érdemes rákeresni.
Itt ugye nem az Ipad dolgozik hanem a géped ami fontos a mobil neted legyen stabil.
Akit érdekel érdemes körbe járni a támogatott egereket mert mikor még nem volt IOS13
akkor is támogatta a Jump.Nem nagyon látszik de itt egy win7 es VPSen vagyok.
-
Madwe
nagyúr
syno - safariból simán vezérelheted. De egyébként használj rajta sonarrt és radarrt, automatizálj, ne manuálisan csináld mint egy khmm s akkor trakt.tv sync mondjuk wathct-el megy + sonarr felülete, vagy elé egy organizr.
ms pack - megszokható, de azért erre szvsz jobb egy laptop. -
KZP
őstag
válasz Antonio #27764 üzenetére
Szia!
Nekem 2018 Pro van, de nem volt rajta alapban semmilyen fólia. Szerintem egyiken sincs. Én rakattam rá üveget, amivel érzhetően jobban tükröződik, de ennyit nekem megér, hogy ne karcolódjon.
Ekkora felületre házilag szinte lehetetlen felrakni buborék/pormentesen bármilyen fóliát. Érdemes nézni valamilyen céget, akik nem nagy összegért felteszik rá szépen. -
addikt
válasz Antonio #27885 üzenetére
iPadOS supports the same storage formats as macOS, more or less:
macOS Extended journaled — YES read and write.
FAT32 — YES read and write.
XFAT — YES read and write.
NTFS — NO.
APFS — NO.
formázni P.C.-n vagy macen tudod.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...