- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
28200 - 28101
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
-
Alex91
félisten
-
Sumptuous
senior tag
Nem az irány a probléma, azt könnyen megszokom. Bár így hogy lehet váltani, erre sincs szükség.
Nekem az a baj vele, hogy iszonyatosan darabos. Ha jól megtekerem, akkor szépen görget (akadozva ugyan, de folyamatosan) de lehetetlen megállítani ott, ahová görgetni szerettem volna. Az egér hibátlan, pc-vel, androidal tökéletes.
Racsnis, és szabadonfutós módban is próbáltam. Nagyon rossz. :( -
koxkids
őstag
Mi a baj a görgetéssel? Ha forditva szeretnéd, akkor ha az egér csatlakoztatva van, akkor a Beállítások - Általános részben előbújik egy új menü. Ott tudod állítani a görgetés irányát!
-
Sumptuous
senior tag
Van valami megoldás az egérrel görgetős problémára?
Egy logitech mx master egeret szeretnék használni az iPad-el. Minden szuper, csak ez a görgetés akaszt ki. Ráadasul nem lehet “fogd és vidd” módszerrel sem görgetni az oldalt, mint ahogy azt ujjal lehet.
-
bkiky01
senior tag
-
MineFox54
őstag
-
Sumptuous
senior tag
Köszi, közben meg is találtam :D Nekem csak 277.. pedig tényleg mindent felraktam az Store-ból, ami kicsit is tetszett. Neked hogy van ilyen sok?:'D Mire lehetne még használni ezt az óriási helyet? Filmet, sorozatot nem akarok rá másolni, az nas-on van.. :'D
Bár ahogy néztem, egy alap kodi sincs ios-ra. Csak a plex..
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
iPad Pro 3rd gen, és 2nd gen tulajoktól szeretnék segítséget kérni. Fejlesztünk iOS-re, és nem engedi felrakni AppStoreba az appot, amíg nincs screenshot valós eszközökön készítve. Ebben kellene segítség. Ha esetleg valaki tud ebben segíteni, az kérem írjon privátot.
Köszönöm. -
Ádám16
addikt
-
Alex91
félisten
-
krx21
nagyúr
-
Alex91
félisten
+mindenki más
Köszönöm a válaszaitokat!
Viszonylag átlagos dolgokra kelllene, szövegírás, bemutatók készítése (ritkábban), sorozatnézés, böngészés, jegyzetelés és teljesen hobbi szintű fotózás, videószerkesztés. (Utóbbira iMovie vagy LumaFusion-t néztem, teljesen alap vágásról lenne szó, nagyobb munkákat majd iMacen kell csinálnom.)
Utóbbi kettő miatt gondolkodtam a 128 gigáson, 32 nem tudom, mennyire elég ezekre. Mellette a fájloknak amúgy van OneDrive tárhelyem, tehát alapjában véve egyszerű lenne a választás, egyedül a fotós-videós dolgok miatt vagyok döntésképtelen. Appok terén nem használnék sokat, Office alkalmazások (Word, PowerPoint, OneNote) + social media (Twitter, Messenger) + fotó-videó (Lr, iMovie) + néhány apróság (pl. Duolingo, Spotify, Netflix, egy-két kis játék).Laminált kijelző szerintem - mivel még nem használtam - nem a legfontosabb, de őszintén szólva nem értek annyira hozzá. Gondolom ez is olyan, mint az IPS és az OLED közötti különbség, nem szívesen mennék vissza, mert megszoktam a szaturált kijelzőt.

A12 és A10 processzorok között is nagy különbség van teljesítmény terén?Így utólag még a minin is elkezdtem gondolkodni, mert hordozhatóság szempontjából ezektől is előnyösebb (egy oldaltáskába is elfér), de ott meg a kisebb kijelző nem tudom, mennyire elég ezekre az igényekre. Kezdek újra összezavarodni, még az a szerencsém, hogy van időm választani.

Tartalom fogyasztasra: sima iPad
Ha van tartalom eloallitas is: akkor az Air
Ha penzt keresel vele: iPad Pro -
kalanchoe
senior tag
+mindenki más
Köszönöm a válaszaitokat!
Viszonylag átlagos dolgokra kelllene, szövegírás, bemutatók készítése (ritkábban), sorozatnézés, böngészés, jegyzetelés és teljesen hobbi szintű fotózás, videószerkesztés. (Utóbbira iMovie vagy LumaFusion-t néztem, teljesen alap vágásról lenne szó, nagyobb munkákat majd iMacen kell csinálnom.)
Utóbbi kettő miatt gondolkodtam a 128 gigáson, 32 nem tudom, mennyire elég ezekre. Mellette a fájloknak amúgy van OneDrive tárhelyem, tehát alapjában véve egyszerű lenne a választás, egyedül a fotós-videós dolgok miatt vagyok döntésképtelen. Appok terén nem használnék sokat, Office alkalmazások (Word, PowerPoint, OneNote) + social media (Twitter, Messenger) + fotó-videó (Lr, iMovie) + néhány apróság (pl. Duolingo, Spotify, Netflix, egy-két kis játék).Laminált kijelző szerintem - mivel még nem használtam - nem a legfontosabb, de őszintén szólva nem értek annyira hozzá. Gondolom ez is olyan, mint az IPS és az OLED közötti különbség, nem szívesen mennék vissza, mert megszoktam a szaturált kijelzőt.

A12 és A10 processzorok között is nagy különbség van teljesítmény terén?Így utólag még a minin is elkezdtem gondolkodni, mert hordozhatóság szempontjából ezektől is előnyösebb (egy oldaltáskába is elfér), de ott meg a kisebb kijelző nem tudom, mennyire elég ezekre az igényekre. Kezdek újra összezavarodni, még az a szerencsém, hogy van időm választani.

-
erdoke
titán
Nekem ebben a laminált kijelzőben meg az fura, ha egy kicsit erősebben törlöm meg a kendőjével, akkor úgy meghajlik a kijelző az üveggel együt, mint a tér-idő szimulációk szoktak.. baromi látványos, de félek egy kicsit, mennyire strapabíró ez így

A tárhely valóban másodlagos, én minden szart feltelepítek, és még így is csak 150 giga foglalt.. [kép] Nem tudom, hány app ez, de legalább 100.. Meg lehet nézni valahogy?
Szerintem a Pro-t a hangszórók mennyisége és a jobb kijelző miatt érdemesebb venni tartalomfogyasztásra, mint az Air-t. Persze csak ha a pénztárca nem dönt helyetted..
Ott az Általános alatt rögtön az Info pont gyűjti az ilyesmit.
(Némi tisztogatás után a telefonon már csak 430 alkalmazás van, az iPad-en most 326.
) -
Süvi
őstag
Első ipadem ma meglett egy ipad 2019. Munkára excel táblázatok, pdf-ek-re kell stabil, gyors kütyü, meg is lepődtem, h milyen jo szoftveresen, pedig ez a belépő.. Viszont az fura, h néhány alap dolog a zártsága miatt nehezen akar működni.. Milyen programmal lehet a legegyszerűbben fájlokat tenni rá, amiket aztán lát is a fájl kezelő? Alapértelmezett programokat hogyan lehet ki választani, pl pdf-hez, xls-hez?
A Documents alkalmazást javaslom.
-
Perbal1
tag
Nekem kicsi kezem van és a 9,7-es iPaden néha rossz gépelni, ha neked nagy kezed van és tényleg csak tartalom fogyasztásra kell, akkor vedd a nagyobbat. Ha vinni, hozni is fogod magaddal sokat akkor esetleg kalkuláld bele, hogy tudod-e kényelmesen és biztonságosan vinni, itt már számíthat a méret. Egyébként amiket leírtál arra az iPad Air is tökéletes lenne, ha esetleg spórolnál kicsit.

Köszi
Tudom, hogy nincs szükségem ilyen teljesítményre, de ez tetszik!
-
Perbal1
tag
Én most váltottam tegnap Air 2-ről, teljesen más univerzum. A 12’9-es hatalmas, haveromnak az van, nekem a 11-es az ami még határeset képátlóban, imádom!
Köszi!
-
bkiky01
senior tag
Első ipadem ma meglett egy ipad 2019. Munkára excel táblázatok, pdf-ek-re kell stabil, gyors kütyü, meg is lepődtem, h milyen jo szoftveresen, pedig ez a belépő.. Viszont az fura, h néhány alap dolog a zártsága miatt nehezen akar működni.. Milyen programmal lehet a legegyszerűbben fájlokat tenni rá, amiket aztán lát is a fájl kezelő? Alapértelmezett programokat hogyan lehet ki választani, pl pdf-hez, xls-hez?
-
btudos
nagyúr
-
norbertoth
senior tag
Én most váltottam tegnap Air 2-ről, teljesen más univerzum. A 12’9-es hatalmas, haveromnak az van, nekem a 11-es az ami még határeset képátlóban, imádom!
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
iPad Pro-n már nem lehet széthúzni ketté a billentyűzetet mint a régebbi modelleken?
-
kkdesign
senior tag
ha viszonylag nagy képátlós telód van, akkor az air, mert a mini képernyője alig nagyobb mint a mai nagy méretű telók. Ha kisebbfajta a telód, akkor már nem ilyen könnyű kérdés. De leginkább a saját egyéni preferenciáid alapján érdemes dönteni
-
törölt tag
Sziasztok!
iPad Air 2019-et vagy iPad Mini 5-öt érdemesebb venni? -
mazsiii92
senior tag
Tényleg felhasználás kérdése. Annak idején én is a 128asat akartam venni de végül 32es lett. Inkább felhúztam egy médiaszervert filmeknek és sorozatnak ami minden platformot kiszolgál.
-
Sumptuous
senior tag
Ha használtál lamináltat, utána nagyon zavaró, hogy a nem laminált kijelzőknél a kijelző és az üveg között van rés, főleg ha nem pont szemből nézed a képernyőt. Ez egy kicsit ront a betekintési szögeken és a tükröződés szempontjából is előnytelenebb.
Nyilván ez olyan szitu, hogy 10-ből 9 ember észre se veszi, ha nem szólnak erről, de mivel el lettünk kényeztetve az Air 2 laminált kijelzőjével, minket már zavarna.
Nekem ebben a laminált kijelzőben meg az fura, ha egy kicsit erősebben törlöm meg a kendőjével, akkor úgy meghajlik a kijelző az üveggel együt, mint a tér-idő szimulációk szoktak.. baromi látványos, de félek egy kicsit, mennyire strapabíró ez így

A tárhely valóban másodlagos, én minden szart feltelepítek, és még így is csak 150 giga foglalt.. [kép] Nem tudom, hány app ez, de legalább 100.. Meg lehet nézni valahogy?
Szerintem a Pro-t a hangszórók mennyisége és a jobb kijelző miatt érdemesebb venni tartalomfogyasztásra, mint az Air-t. Persze csak ha a pénztárca nem dönt helyetted..
-
BeZo81
csendes tag
Nics baj vele, de ahogy fentebb is leírták, ha már használtál laminált kijelzőt, akkor veszed észre, hogy mekkora a különbség.
Vagy ha, a már használtad a Pro 120hz-es kijelzőjét, utána nehéz már a szemnek a 60hz-es kijelzőre visszaállni. -
btudos
nagyúr
Ha használtál lamináltat, utána nagyon zavaró, hogy a nem laminált kijelzőknél a kijelző és az üveg között van rés, főleg ha nem pont szemből nézed a képernyőt. Ez egy kicsit ront a betekintési szögeken és a tükröződés szempontjából is előnytelenebb.
Nyilván ez olyan szitu, hogy 10-ből 9 ember észre se veszi, ha nem szólnak erről, de mivel el lettünk kényeztetve az Air 2 laminált kijelzőjével, minket már zavarna.
-
Cyberbeni
addikt
Én is azt hittem, hogy milyen jó lesz 128GB-os iPad (Nekem a 2018-as verzió van), de igazából a most használt 19GB-ból is legalább 4-et fel tudnék szabadítani olyan játékok törlésével, amiket már valószínűleg soha nem fogok megnyitni.
-
mazsiii92
senior tag
Nekem kicsi kezem van és a 9,7-es iPaden néha rossz gépelni, ha neked nagy kezed van és tényleg csak tartalom fogyasztásra kell, akkor vedd a nagyobbat. Ha vinni, hozni is fogod magaddal sokat akkor esetleg kalkuláld bele, hogy tudod-e kényelmesen és biztonságosan vinni, itt már számíthat a méret. Egyébként amiket leírtál arra az iPad Air is tökéletes lenne, ha esetleg spórolnál kicsit.

-
totron
addikt
Szerintem sokkal, de sokkal jobban jársz az Air változattal, minden téren!
A háttértár meg nem akkora deal hidd el, a kijelző, a processzor sebessége sokkal fontosabb (tapasztalatból írom, volt mindkét fajta kijelzőhöz szerencsém), soha többet nem laminált kijelzős változat! Nekem 256gb a háttértár jelenleg, de a negyedét sem használom ki, plusz több lehetőség is van a háttértár növelésére is pl. felhő szolgáltatás stb. Remélem tudtam segíteni a döntésedben.Mi a baj a nemlaminált kijelzővel?
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Az új iPad pro-t akarok venni, de nem tudok dönteni, hogy a kisebbet, vagy a nagyobbat vegyem!
Legtöbb esetben filmek, videók és internetre használnám!
Vajon a nagyobb kézben mennyire kényelmes? -
BeZo81
csendes tag
Szerintem sokkal, de sokkal jobban jársz az Air változattal, minden téren!
A háttértár meg nem akkora deal hidd el, a kijelző, a processzor sebessége sokkal fontosabb (tapasztalatból írom, volt mindkét fajta kijelzőhöz szerencsém), soha többet nem laminált kijelzős változat! Nekem 256gb a háttértár jelenleg, de a negyedét sem használom ki, plusz több lehetőség is van a háttértár növelésére is pl. felhő szolgáltatás stb. Remélem tudtam segíteni a döntésedben. -
koxkids
őstag
Mindenképp az Air-t venném
Sokkal jobb a laminált kijelző (nekem Air2 van).
Most a helyzet miatt sajnos nem tudod megnézni élőben, de jelentős a különbség.
64GB-on is ellehet férni, főleg ha van iCloud. Bár nem tudom mire szeretnéd használni. -
Alex91
félisten
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek az iPad 2019 128 GB vagy iPad Air 64 GB-t éri meg jobban? Érdemes a plusz tárhelyet feláldozni a némivel jobb teljesítményért, kijelzőért?
-
kátú
őstag
Akinek van 11-es vagy meg inkabb 12.9-es proja, megnezne, hogy akkora meretben is kifolyik-e az ember szeme ettol a pdftol?
[https://www.diageo.com/PR1346/aws/media/7946/b3801-000797_diageo_ar2019_strategic-report.pdf]
A látás függő lesz a megoldás, mini 5 ön fektetve 40-45 cm ről jól olvasható számomra
-
HdRew
őstag
Mondjuk nekem volt már a kezemben ilyen, korábban a Diageonál dolgoztam a Financial Reportingon, talán picik a betűk néha, de akkor meg a könyv lenne sokkal vaskosabb, ami már így is elég olvasmányosnak tűnik.

-
törölt tag
Koszi mindenkinek. Agyrem, de az osszes beszamolo ilyen kis betumerettel keszul, amibe most bekefutottam. Nem ertem hol olvassak, A3-omban kinyomtatva?
-
jófejsrác
senior tag
-
b.kov
senior tag
Akinek van 11-es vagy meg inkabb 12.9-es proja, megnezne, hogy akkora meretben is kifolyik-e az ember szeme ettol a pdftol?
[https://www.diageo.com/PR1346/aws/media/7946/b3801-000797_diageo_ar2019_strategic-report.pdf]
A kommentek alapján nekem úgy tűnik, hogy erre a kérdésre a válasz erősen látásfüggő is.
-
smc
addikt
12.9-en jól olvasható.
(Fektetve és állítva is.) -
ArrayOfLilly
aktív tag
11-en ki, vízszintesen tartva éppenhogy olvasható.
-
törölt tag
-
erdoke
titán
Szerintem is az Air most a legjobb választás.
Re: (#28148) Alex91
A kb. 15 %-os forint gyengülés (vs. USD) fényében annak is örülhetünk, ha nem fog emelkedni a műszaki cuccok ára. -
HdRew
őstag
Köszi!
Neked is köszönöm, igen, más a képarány, de nem sokkal jobb az élmény rajta nézni valamit, mint telefonon. Ezért gondolkodtam a mininél nagyobb méretben.
És igen, az eurhuf megint 359-en áll, várhatóan estére vagy holnap reggelre átszakítja a 360-at a mai fejlemények tükrében.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy iPadet most, és jelen pillanatban a 2019-es Air-t néztem ki.
Főleg netflix, youtube, böngésző, ftp szerveren lévő anyagok megnyitására lenne használva, és mellette 1-1 videóhívás beesne, ennyi.
Pro nem kellene, még amin agyalok, az a mini5, de a 6,4-es teló után a 7,9-es mini nem túl meggyőző.
Van esetleg jobb választás? Előre is köszi a segítséget.
A képarány teljesen más a kettőnél, így szerintem hiába kevés a különbség col-ban az élmény más.
Viszont ha filmezni akarsz, akkor azért jobb a nagyobb képernyőméret. De ahogy @Alex91 írja a sima is bőven jó erre a célra.Privát vélemény, hogy a 4 hangszórós megoldások sokkal jobb élményt adnak ha nem fülessel használod. Persze árban is...
@Alex91 Szerintem kizárt, és ami durva hogy az € brutálisan magas, így ami kint 1000€ az itthon 1000€ plusz áfa. Aki szeptemberben akarja majd a legújabb cuccokat venni itthon annak fájni fog.
-
Alex91
félisten
Mondjuk kivancsi leszek, hogy lesz-e valami arcsokkentes Apple fronton a jelenlegi helyzetben...
-
Alex91
félisten
-
HdRew
őstag
-
Alex91
félisten
Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy iPadet most, és jelen pillanatban a 2019-es Air-t néztem ki.
Főleg netflix, youtube, böngésző, ftp szerveren lévő anyagok megnyitására lenne használva, és mellette 1-1 videóhívás beesne, ennyi.
Pro nem kellene, még amin agyalok, az a mini5, de a 6,4-es teló után a 7,9-es mini nem túl meggyőző.
Erre sima iPad is megteszi, mondjuk abbol a 128gb-os annyiba van, mint az Air 64GB...
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
-
SidCorky
őstag
Mondjuk hogy jön ide a korona? Nagy gond, ha vannak topikok, ahol nem erről szól a beszélgetés?
-
szabonagyur
félisten
Hát ez elég szomorú, hogy külön töltsem le pedig ezt tökre szeretem telón is, hogy lehúzöm a vezérlőt és ott van egyből.
-
Noxy
veterán
Siri mit kezd a francia szóval, amikor angol az anyanyelve.
Semmit, de be lehet állítani francia nyelvre is.
Én pld német nyelven használom.
Mondjuk ez megint firts world probléma k.vírus járvány idején. ósön, asan, Ósan, stb..
-
Friczy
senior tag
Magyarul eléggé összevissza ejtik, ahogy itt is valaki ósön-t javasolt - helytelenül. ahogy az asan se jó. Ósan a helyes alakja az n eléggé hangsúlytalan, kérdés, hogy Siri mit kezd a francia szóval, amikor angol az anyanyelve.
-
Süvi
őstag
Van annak amugy valami ertelmes oka, hogy mint a szamologep (meg par masik) app ami iPhonen elerheto gyarilag itt nem?
-
szabonagyur
félisten
Van annak amugy valami ertelmes oka, hogy mint a szamologep (meg par masik) app ami iPhonen elerheto gyarilag itt nem?
-
kkdesign
senior tag
Nekem tudja, pillanatra oceant ir, de utana atirja auchanra. Úgy sikerult ha nagyon roviden mondom mind2 maganhangzot. Osön de villamgyorsan
-
Sumptuous
senior tag
Nekem úgysem..
De érdekes, mert ha a magyarnyelvű billentyűzeten a mikrofonos ikonra nyomok, és úgy mondom neki, egyből beírja.. Csak a Siri nincs erre ráállva. Dehát ugyanúgy ejtik az amerikai/brit angolban is, mint magyarul/franciául, nem? -
Sumptuous
senior tag
-
gyendre2
tag
-
krx21
nagyúr
-
Süvi
őstag
Sziasztok ! iPad Pro mostani modellre ha megjön utólag vehetek rá apple care ? Apple.com-on olvastam, hogy lehet ilyent, van rá opció a settingsben. Ez itthon is működik ?
Valamint iPadra gyárt valamelyik cég minőségi kemény tokot?
Egy kemény hátlap tokot szeretnék, iPhone-ra a Nilkin Super Frosted [link] jött be nagyon, de tabletre nem gyártanak.UAG tokot rendeltünk a 2018-as Pro-ra, nagyon szereti az ismerősöm
Magamnak lehet, hogy Zugu Case-t vennék -
Grougon
tag
-
gyendre2
tag
Sziasztok ! iPad Pro mostani modellre ha megjön utólag vehetek rá apple care ? Apple.com-on olvastam, hogy lehet ilyent, van rá opció a settingsben. Ez itthon is működik ?
Valamint iPadra gyárt valamelyik cég minőségi kemény tokot?
Egy kemény hátlap tokot szeretnék, iPhone-ra a Nilkin Super Frosted [link] jött be nagyon, de tabletre nem gyártanak. -
ranlomadi
tag
-
jófejsrác
senior tag
-
Sumptuous
senior tag
Ti hogy ejtitek ki az Auchan-t? Bárhogy mondom, Siri asszonyság nem érti mi a frászt akarok..
:D -
kátú
őstag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen paper like ESR matt fóliát?
Ma jött meg, viszonylag jól fel is tudtam helyezni, nagyon jó rajta rajzolni, mondjuk nagyon koptatja a pencil 1 hegyét.
Viszont bontrányosan lerontja a kép minőséget, iszonyú homályos lett a kép.
Ezek a matt fóliák ilyenek? Van valami értelmes fólia, amire jó rajzolni és nem rontja le a képminőséget?Nekem volt rajta matt fólia, de levettem róla. Jó volt vele használni, de kép szerkesztés közben pl tudtam, hogy éles a kép tökéletesen, mégis csak a homályosság volt a fólia miatt. Ott el is jött a pillanat, amikor levettem róla és azóta fólia nélkül van
-
Sumptuous
senior tag
-
Alex91
félisten
Köszi! A laptopot elérem, viszont a nas sajnos a régi smb1-es megosztást támogatja csak, így azt nem érem el. Ha jól látom, ftp-t pedig nem lehet így hozzáadni.

Alex91: Köszi, megnézem azt is. Nem baj ha fizetős, csak ne kelljen havonta 2ezret adni érte.. :D Annyit nem ér meg nekem.

Szerk: Az FE támogatja az smb1-et..vagyis látja a nast..Szuper, köszi mindkettőtöknek :D
Már csak a vissza irányt kellene megoldani.. Ha szerkesztek egy képet affintiy designer-ben, akkor azt minél hamarabb tudjam átrakni a gépre. (Kábel nélkül.) Szintén valami ftp vagy smb megosztás lenne jó, amivel látszik a windows alatt az ipad tárhelye.

iCloud?
-
Sumptuous
senior tag
Köszi! A laptopot elérem, viszont a nas sajnos a régi smb1-es megosztást támogatja csak, így azt nem érem el. Ha jól látom, ftp-t pedig nem lehet így hozzáadni.

Alex91: Köszi, megnézem azt is. Nem baj ha fizetős, csak ne kelljen havonta 2ezret adni érte.. :D Annyit nem ér meg nekem.

Szerk: Az FE támogatja az smb1-et..vagyis látja a nast..Szuper, köszi mindkettőtöknek :D
Már csak a vissza irányt kellene megoldani.. Ha szerkesztek egy képet affintiy designer-ben, akkor azt minél hamarabb tudjam átrakni a gépre. (Kábel nélkül.) Szintén valami ftp vagy smb megosztás lenne jó, amivel látszik a windows alatt az ipad tárhelye.

-
Alex91
félisten
-
Cyberbeni
addikt
-
Sumptuous
senior tag
Melyik a legjobb fájlkezelő? Szeretném elérni a NAS-t (smb vagy ftp) illetve a windows alapú számítógépet róla (szintén smb).
-
smc
addikt
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen paper like ESR matt fóliát?
Ma jött meg, viszonylag jól fel is tudtam helyezni, nagyon jó rajta rajzolni, mondjuk nagyon koptatja a pencil 1 hegyét.
Viszont bontrányosan lerontja a kép minőséget, iszonyú homályos lett a kép.
Ezek a matt fóliák ilyenek? Van valami értelmes fólia, amire jó rajzolni és nem rontja le a képminőséget? -
Alex91
félisten
Affinity termekek 50%-os engedmennyel!
-
smc
addikt
-
vadászcsiga
félisten
-
smc
addikt
Ingyenes játékok: Monument Valley 2, Lara Croft Go
-
btudos
nagyúr
-
Sumptuous
senior tag
Korábban kérdeztem, hogy milyen gyorstőltőt ajánlotok. Nos, válasz az nem érkezett rá, de berendeltem egy ilyen kombót. [kép] [kép] Van valakinek hasonló? Működik vele a 30W? A 10,5-es Pro-t fogom vele tölteni, mert megőszülök, mire feltölt.. :D Nem egy komoly minőség, hátha nem ég le miatta a ház. Innen szedtem az infót. [link] Bocs az alis linkek miatt, olyan szenvedés onnan linkelni bármit is.. akit érdekel, könnyen megtalálja. :)
-
mSchumi87
senior tag
-
törölt tag
Mire varsz, a prohardver vagy a facebook linkjere? Nem fikaztam semmit, csak megjegyeztem a kolleganak, hogy ugyanannyi ram mellett az ujabb gep se sokkal jobb.
-
Noxy
veterán
Mondjuk én is szívesen le csekkolnám az iPad Air-n, amin JB-t iOS 8.3 fut. Amúgy meg nálam ezen tök normálisan megy minden oldal.
Másik meg ugye könnyebb fikázni, mint egy problémás oldal linkjét egyszerűen beilleszteni a link beszúrására kattintva. -
smc
addikt
Néha nálam is előfordul hogy nem hoz be valamit, olyankor safari kilövés megoldja. Illetve néha a hotspotomat nem szereti (gyors ki bekapcs segít)
Mindez 4 giga rammal, itt inkább ios bugokról lehet szó, majd javítják egyszer. -
törölt tag
-
Rage47
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
28200 - 28101
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U -
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5449
- ThinkPad X1 Yoga Gen 6/2 év garancia
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar. - 05.14: Tesla M60, Quadro P2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Racsnis, és szabadonfutós módban is próbáltam. Nagyon rossz. :(

Szerintem az Air 64 sokkal jobb vétel a sima iPad-től most.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)