Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Használ valaki új Paperlike fóliát iPaden?
Korábban vettem Aliról, hasonlót, csak olcsóbban, viszont nagyon zavart hogy ha az ujjammal használtam nagyon hangos volt. Görgetések, suhintások.. az új Paperlike esetén is ilyen?
-
Ahogy néztem semmi újdonság nem lesz a Stage Manager-ben.
Mondjuk érhető, nem akarnak ellenfelet a Mac-nek.
De! Kaptunk számológépet
-
Sziasztok! Tudtok ajánlani jó rajzoló programot (M1 Pro) amiben van akár tanító/gyakorló funkció is?
Nem baj ha fizetős.. ha van már Pencil, kellene használni
-
válasz
alba-regia
üzenetére
Nekem a 17.4 még nincsen fent.. de egyelőre nem érzem hogy lassulna. Reméljük így is marad
-
válasz
Roland861010
üzenetére
De, fent három pötty és teljes képernyős mód! Legalábbis nekem ez a streaming szolgáltatók alkalmazásaival működik, gondolom itt is kéne.
-
Sziasztok!
Van egy Air2 a családban, régebben lehetett rá kapni SmartCover-t, (sajnos elszakadt már) ami mágnesesen csatlakozott az oldalára, nem védve a hátlapot. Nem nagyon találok már ilyet, Alin sem..
Valakinek van ötlete beszerzésre?
Lehet maradnom kell a full toknál.. -
válasz
Roland861010
üzenetére
Kupon az publikus?
Vagy csak egyszer használatos?
Én is tervezek tőlük rendelni. -
válasz
Roland861010
üzenetére
Gen2, egy akcióban lecsaptam rá.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Teljesen véletlenszerű kell e igazolni vagy sem.
-
Sziasztok!
Használ valaki Magic Keyboard kompatibilis tokot 11”-os iPad Prohoz? Mit ajánlotok?
Ahogy néztem a Pitaka is csinál, de annyira nem tetszik hogy egyik fele teljesen nyitott
Jelenleg egy szilikon ESR tokkal tolom, de nem szeretem mindig fel-le venni ha akarom használni a billentyűzetet.
-
válasz
ittakary
üzenetére
Ehhez lenne egy kérdésem.
Hétvégén voltunk szállodába, és kitettem az iPad Pro kijelzőjét HDMI kábellel - nem tükrőzéssel, hanem két monitoros módban.
Van arra lehetőség hogy csak a TV kijelzője legyen aktív?
A film alatt így végig ment az iPad kijelzője - igyekeztem fekete képet kitenni fullscreen-re, ne égjen be valami, meg lehúzni a fényerőt.Ha lezártam akkor nyilván minden elsötétült.
Vagy ez ilyen, és majd talán valami frissítéssel jön valami?

-
válasz
koxkids
üzenetére
Sziasztok!
Korábban ígértem, hogy írok egy rövid leírást az általam rendelt ESR iPad billentyűzetes tokokról, most jutott kis időm rá.

ESR weboldala:
iPad Air 5/4 and Pro 11” Ascend Keyboard Case
iPad Air 5/4 and Pro 11” Rebound Magnetic Keyboard CasePár szó a rendelésről: Bármiféle plusz költésg nélkül érekeztek, kb 2 hét alatt BlackFriday alatt. ExpressOne hozta őket.
A poszt végén linkelem a fotókat a két tokról

Összeségében mindkét tok nagyon minőségi, alapból már a csomagoláson is látszik a minőség. Egyértelmű leírások mellékelve, ezen a téren 5*.
Rendeléskor nem tudtam dönteni melyik lenne nekem jobb, így mindkettőt megrendeltem, majd amelyik kevésbé jön be, eladom.
Mindkét toknak van előnye, hátránya - lent ezeket kifejtem kicsit, mérlegelni kell, ki mire használja
Nekem a gyári MagicKeyboard nem ér annyit, mint amennyibe kerül (főleg most áremelés után), bőven pariban van vele az ESR. Igaz nincsen SmartConnector - helyette ott a BT. Gyors a kapcsolódás, nincsen lag. Akkuidőben is 6 hónapot ígér, nyilván függ ez a világítástól is. Apropó világítás, mindkét billentyűzeten több színben állítható a gombok háttérvilágítása és mellé a fényerő is szabályozható, ez nagy plusz
US kiosztással jön mindegyik, minden magyar gomb megtalálható, iOS alatt állítható a hardveres billentyűzet kiosztása. Egyedül a "í"-nek nincsen lent helye, ez a '0' lenyomásával érhető el. Itt van egy kis "zavar", de valamit valamiért. Mellékesen megjegyzem ha nagyon kell valami betű, karakter, akkor a virtuális billentyűzet egy Fn gomb nyomásra előhozható és bármi beüthető.
Funkciógombok nagyon jók, gyorsabban el lehet érni a funkciókat, akár lockolni az iPad-et, Homescreenre ugrani, stb.Trackpad kezelése nagyon jó, itt is minden testreszabható az iPad OS alatt (sebesség, görgetés iránya stb)
Minőségre mindkét tok megfelelő, zsanérok nem lazák, szorul, jól tart. Remélük ez sokáig így marad.
Továbbá Apple Pencil tartó is tartozik hozzá, így táskába téve nem esik le a táska mélyére. 
Ascend:
+ Könnyebb
+ Sokkal nagyobb a trackpad
+ Gombok is jobban elhatároltak, külön Fn gombok
+ Bármilyen szögben állítható- Külön tok kell hozzá
- Kell plusz alátámasztás a kijelző tartásához
-
Rebound:
+ Nem kell plusz tok
+ Billentyűk minősége jobban tetszik
+ Tolókapcsolós Ki/Be kapcsoló
+ Kézben cipelve is megtartja magát- Kisebb trackpad
- Gombok kicsit közel vannakHa esetleg bármi kérdése van, szívesen válaszolok. Nekem a Rebound kicsit meggyőzőbb, nagy valószínűséggel az marad

-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem tudom mi történt, de nekem a Dell USB-C-s dokkolóval most nem ismeri fel a monitort az iPadOS, amit eddig megtett..

Így nem tudtam tesztelni a full screen -
iPad OS 16.2 tölthető
-
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Egész jó cucc, jó ára is van

US kiosztással meg gondolom meglehet barátkozni, vagy diktálni kell
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Azért elég sok minden a Pro javára.
-120Hz kijelző
-FaceID
-4 hangszóró
- plusz kamera+Lidar…
Nem csak az alap háttértár a különbség,
nem eléggé néztél utána
-
Én is áprilisban cseréltem az 5 éves Air2-t M1 11” Pro-ra. Sikerült behúzni 290-ért iStyleban (diák kedvezmény +OTP visszatérítés). Sokat agyaltam hogy megvárjam e az újat, de jó hogy nem tettem. Amit vártam hogy a kis modell is megkapja a MiniLED kijelzőt, de nem tették bele.
Jól döntöttem tavasszal…
-
Sziasztok!
Aki használ hosszabb ideje Magic Keyboard-ot iPad PRO-hoz, mennyire elégedett vele?
Erősen gondolkodom hogy beszerzek egyet a 11-es masinámhoz
Jól állítható a kijelző szöge?
-
válasz
78zolika
üzenetére
Szia!
Én most vettem 11" Pro 2021-t M1 procival.
Egy régi Air2-t váltott le, de a mai napig nem bántam meg. Óriási élmény használni, mind a 120Hz, mind a jobb hangzás miatt is (ebben 4 hangszóró van).Az új Air is M1-es, igy ebben nem lenne hátrány. Neked kell döntened megéri-e neked a Pro felára, nekem megérte a dupla tárhely, a kijelző, a hangszóró és a FaceID miatt.

-
Sziasztok!
iPad Pro-hoz keresek USB-C Hub-ot. Kinek mi vált be? Fontos hogy legyen rajta HDMI/VGA kimenet, SD olvasó és akár Ethernet port is - ha később Macbook-hoz is akarnám használni
-
válasz
koxkids
üzenetére
Megjöttek ez ESR tokok.
A mágneses jól tart, tetszik hogy a pencilt is védi.
Viszont a Project Zero szilikon tok nagyon nem tetszik. Az iPad jobb oldalán, ahova a pencil kerülne, folyamatosan lejön a házról, nem jól illeszkedik. Ennél azért többet vártam..
Legszívesebben levenném, eléggé pénzkidobás volt. -
Sziasztok!
Hosszú döntés után végül beléptem én is Pro 11” M1 klubba.
Air2-t fog váltani, szerintem érezni fogom a különbséget.
Holnap veszem át az iStyleban.
ESR mágneses tok a hordozáshoz és sima ESR szilikon a hétköznapokra berendelve, olvastam többen is megelégedéssel használjátok.
Majd lehet kérdezek milyen appokat használtok pl. jó Lidar app, 3D tervező stb. -
Valaki rendelt már az Apple oktatási oldaláról?
iPad Pro lenne a kiszemelt- iStylenál nem tudom mikor lesz készleten..jó ideje elérhetetlen.
Hogy működik a diák igazolvány bemutatása? (Nekem már nincsen, és egy jó barátom segítene ebben nekem) Rendelhetem én is, vagy mindenképp neki kell? -
Sziasztok!
Úgy érzem idén megérett a cserére az Air2-m. Most jelenleg a 2021-es M1 11” Pro a kiszemelt. Ha lúd legyen kövér alapon
Nem egy-két évre tervezem vele, ahogy az Air2 is már 5 éve nyúzva van.
Aki használja a friss Pro-t, mit gondoltok róla? Király gépezet? Érdemes beruházni rá?
Nézegettem Apple.hu-n a diák kedvezményt is. Ezt mennyire ellenőrzik? Van haver akinek van diákja, érdemes az ő nevére kérni? -
-
Sziasztok!
Hamarosan cserés lesz az Air2-m, jelenleg az új Air4, Pro 2020, és az új M1-es Pro között vacilálok. Nyilván hosszabb távra az új Pro lenne a nyerő.
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen programot ajánlotok a Apple Pencilhez pdf-be történő íráshoz? (Pl. angol nyelvkönyben jegyzetek, feladatok elvégzése)
-
Látom akkor bejött az Air4 sokaknak..
Ránézek élőben miféle.
-
Kár, az Air 2 már kezd nagyon döcögős lenni, kijelzőben ez alá nem adok
. Új pro elég drága, esetleg az az újabb Air lenne jó, főleg az USB-C miatt, sok előnye lenne, jó lenne ha az új “alap verzió” is ezzel jönne.
-
Az új 2020-as sima iPadnek laminált a kijelzője?
-
válasz
moleculez
üzenetére
Gratula!

Esetleg majd későbbi írhatnál mennyire vált be.
Mennyire kényelmes a Touch ID használata? Erre többen panaszkodnak hogy kicsit nehézkesebb a feloldás mint korábban, mert keresni kell a gombot, nem elöl van, és ebben Face ID meg nincsen.
Air2-m lassan megérett a cserére, az év első felében tuti váltok.. valamire 
-
Szia!
Nekem az iPhone 7 esetén volt ugyanez, ott a kényszerített újraindítás segített. Nem tudom ez melyik iPad?!
“Ehhez nem kell mást tenned, mint 10 másodpercen keresztül egyszerre nyomva tartani a bekapcsoló és home gombot egészen addig, amíg az Apple logó megjelenik.”Talán segít
-
Nem tudom miért kellett kivenni a 14-ből az Alvás funkciót.
Olyan jó volt arra kelni, egyszerűen belehetett állítani.. -
-
válasz
chelseafan94
üzenetére
Szia!
Amit tudok iPad-et illetően, hogy az iStyleba kb. szeptemberre ígértek készletet. Érdemesebb az Apple-től rendelni, az ottani dátumot tartani fogják, de az is pár hét. -
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nekem is, és köszöni szépen nagyon jól van. Igaz már már néha lassú, de bírja a strapát
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ügyes!
Azért ha lesz egy két alkotásod nyugodtan linkeld majd be, engem érdekelne. Nekem is nagy vágyam egy Pro, és Pencil kombó, régen nagyon sokat rajzoltam. Az ember ki tudja élni a kreativitását közben, digitálisan meg még egyszerűbb. -
válasz
r3dsnake
üzenetére
Igen, én bíztam benne hogy lesz valami módosítás / erősítés a 2018-as verzióhoz képest, és az Air2-t lecserélem rá, de ezzel a videóval elment tőle nagyon a kedvem. Ennyi pénzért elvárom, hogy ne görbüljön el mert táskában hordom stb.
Lehet így benevezek egy új Air-re, kár hogy a múltkori nagy iSytle akcióban nem csaptam le a 2017-es Pro modellre.
120Hz biztos jó lenne.. -
-
-
Tölthető az iPadOS 13.4

-
Nagyon tetszik ez az irány!
[iPad Pro Cursor with Craig Federighi - YouTube] -
Sziasztok!
Adott egy Air2 a legfrissebb OS-el, és kezdi döcögősre venni a figurát. Azon gondolkodtam, hogy holnap jön a 13.4, így azt egy tiszta telepítéssel felteszem. Nagyon régen volt újrahúzva.Mit tanácsoltok, hogy tegyem? Állítsam vissza biztonsági mentésből, vagy egy teljesen új iPad-ként?
Lehet a "Beállítás újként"-et választanám, és manuálisan felteszem a használt appokat. Egy kérdésem viszont lenne, ilyenkor leszedi iCloud-ból a fotókat, jelszavakat ilyesmi? Hogy tanácsos ilyenkor eljárni, hogy használja az iCloud biztonsági mentést, de az alkalmazásokat ne töltse le?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Többször rendeltem innen már.