Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
Srácok,
adott egy iPad4-es. Ha fektetve van a gép(home gomb jobb oldalon) akkor alul az alsó vezérlőközpontot nem tudom felhúzni.
Ha átfordítom (home gomb bal oldalon) akkor sem tudom a vezérlőközpontot felhúzni.
Ha állítva van akkor simán jó.
Beállítások menüben az alsó fél cm-nél nem érzékeli a felhúzást.
Sanszos hogy hw-es a hiba ugye? -
HardRic
addikt
válasz Arthuro_Adam #1189 üzenetére
Én használom, de sajnos nem használok már feliratokat. Valahogy nem tudod mondjuk telóval vagy laptopon letölteni az srt-t és wifin átküldeni VLC-nek?
Ja megoldottad. Akkor mindegy[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Közben megoldottam
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz univerzita #1194 üzenetére
Nem gondoltam, hogy szándékosan rosszat írtál volna
-
univerzita
addikt
válasz Arthuro_Adam #1193 üzenetére
Nálam nem. Utána kell néznem. De lehet hogy nálam azért nem mert a fájlném nem mindig azonos ( általába cseh felirattal nézem a filmet de soksor magyar oldalról sedem le). Természetesen nem akartalak félrevezetni.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz univerzita #1192 üzenetére
Mutatja gond nélkül, ha wifi-n, vagy iTunes-on keresztül rakod rá.
Nekem akkor nem mutatja, ha Google Drive-ból teszem mellé a feliratot.
-
univerzita
addikt
válasz Arthuro_Adam #1191 üzenetére
Ha iPadon VLC- vel elindítod a fimet és rákattintol a felirat ikonra akkor választhatod azokot a feliratokat amiket a film tartalmaz. A mellé rakott feliratot nemképes mutatni.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz univerzita #1190 üzenetére
Itt most igazából az lenne a kérdés, hogy mondjuk egy videót itthon rárakok iPadre, akkor hogyan tudok ahhoz feliratot csatolni, de akkor ez VLC-vel nem lehetséges ezek szerint.
-
univerzita
addikt
VLC- vel ez nem lehetséges. Talán AV Player képes rá.Valaki reagál bisztos aki használ AV Playert. Én a feliratot belerakom a filmbe mkvmerge- vel.
-
Arthuro_Adam
őstag
A VLC Google Drive integrációját használja valaki?
Az mitől lehet, hogy a VLC-n már rajta egy film, ami mellé lementem Google Drive-ról a feliratot (fájlnév azonos), de a program nem látja a feliratot? -
llaszlo
veterán
válasz terencehIII #1183 üzenetére
Wifin keresztül lehet. Az nem jó?
Most nem tudom, hogy milyen appal, de én már használtam valamikor. -
Fr3eWar
őstag
Használj Dropboxot ha van vezeték nélküli interneted.
-
Fr3eWar
őstag
Hali, megrendelted ezt a tokot?
Én is most tokvásárláson töröm az agyam, mert csak jó lenne ha lenne valami a hátlapon is ne karcolódjon, illetve szállításhoz is praktikus lenne.Amit itthon az edigitbe lehet kapni lenne a másik opció számomra bár az jóval drágább.
-
univerzita
addikt
http://www.phototransferapp.com/help/ipad/from_your_pc_to_this_ipad/ Esetleg a storban nézzel körül mert sok app van a bluetooth transfer photos név allatt.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nem tudsz. Esetleg OSX-re lehet, hogy a jövőben AirDroppal lehet majd, de egyelőre OSX és iOS között az AirDrop sincs engedélyezve.
JB-el van lehetőség bluetoothos fájlküldözgetésre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Citation
újonc
válasz terencehIII #1179 üzenetére
Tegnapelőtt a Váci úti Tesco Speedshopjában profi módon megoldották!
-
veterán
válasz terencehIII #1179 üzenetére
Szia!
Pl. iSamurai, Speedshop biztosan vállal ilyent.
-
terencehIII
tag
Üdv!
Valaki tudna ajánlani egy helyet ahol tudnék vásárolni ipad minihez fóliát és fel is raknák nekem? -
HardRic
addikt
Itthon tényleg nem lehet venni iTunes gift card-ot? Miért?
-
_Csaba_
senior tag
DFU módba teszed és kész. Ez alapján
-
whited
addikt
ahogy nézem addig nem tudok visszaállítást kezdeményezni, amíg nem oldom fel a pin zárat
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Szabikaa20 #1165 üzenetére
közben találtam kábelt rá, hogyan tovább? iTunes fent van, mit mondjak?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Szabikaa20 #1163 üzenetére
akkor ez ipad 2 mert ezen még nem lightning csati van, de sajna se a töltő se a kábele nincs meg és úgy kéne a lockot valahogy feloldanom
-
whited
addikt
sziasztok
van 1 ipad 3 azt hiszem amin van lock, és elfelejtette a gazdájat, mit tudnék csinálni?
Sajnos az adatkábel nincs meg, más ötlet esetleg ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Urban Terror
tag
válasz univerzita #1160 üzenetére
Nem akarom letiltani, mert a lakás bizonyos pontján meg emez van leárnyékolva. Köszi a programot, kipróbálom!
-
univerzita
addikt
válasz Urban Terror #1159 üzenetére
A gyengébbik wifit a beálításokba le tudod tiltani. Ha nem így akarod akkor létezik program amivel eszt meg lehet oldani. A neve iPhone Configuration Utility ( szerintem jo iPadra is). De lehet hogy valaki ír valami más megoldást.
-
Urban Terror
tag
Be lehet valahogy állítani, hogy egy wifi hálózatot privilegizáljon a tablet?
Nem tudom miért csinálja, de mikor leteszem pihenni, majd később ismét használatba veszem, akkor már át van csatlakozva az eszköz egy másik wifire, mint amin volt, ami sajnos gyengébb, emiatt lassabban töltenek be az oldalak.
-
univerzita
addikt
-
törölt tag
iPad 4 iOS7.1.1 frissítés után itunes nem látja csak DFU módban, restore végigmegy és 4005-ös hibakódot dob. Valaki találkozott már ezzel? Gari lejárt.
-
erdoke
titán
válasz legiaap #1152 üzenetére
Nem nagyon használom, és amikor többet használtam, akkor se volt a kártyán több ezer kép.
Nálam az Everpix, majd a Picturelife kiváltotta a kép tárolást. Ha szerkeszteni akarok, onnan húzom le.(#1151) joey20
Sajnos éppen az iPad 2-n nem tudtam frissíteni 7-re, mert dugig van a legkisebb gyerek játékaival.A legjobb aláírás a héten
-
legiaap
félisten
Annyit még arulj el legyszives, hogy mennyire gyorsan tudja másolni és hogy az eredeti méreten, minőségen nem ront ugye?
Hallottam olyat, hogy ha a kártyán sok a kép akkor lassan olvassa be és másolja, meg az apple oldalán is eléggé panaszkodnak erre a kábelre.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
joey04
titán
Halihó
Van nálam egy iPad 2 aminek az a baja, hogy ha a naptárban fektetve heti nézetre váltok, akkor jobbról balra, (tehát az időben előre) nem megy a scroll. visszafelé megy. ha egyszer scrolloztam visszafelé, akkor megy előre is, ameddig meg nem állítom. 7.1 volt a gépen, frissítettem, de utána is ez a gond. beállítottam új készüléknek, de semmi változás. Nem a képernyő a szar, mert mindenhol működik, veszi az érintést, csak a gyári calendarban nem. nem iOS hiba, mert nálam Air-en nem csinálja. Próbáltam rákeresni, pár embernek van is hasonló gondja, de megoldást nem találtam. Ötlet? Vagy ez iPad 2-n bug és várjak?
-
legiaap
félisten
Használ valaki itt ilyen kábelt?
Szeretnék a jövőben venni egy wifi-s camerát és az lenne a célom, hogy a képeket minőség romlás nélkül át tegyem iPad-re. Amúgy RAW formátumot kezel egyáltalán az iPad Air?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
Nem vagyok a téma guruja. Az előbb próbáltam én is megkeresni a Whatsapp iPhone verziójú appját, nem találtam meg én sem az Appstoreban, ellenben az AppZapp Proban igen, onnan átkattintva az AppStorra majdnem megvolt az app, de mégsem: csak egy üres négyzetet mutatott minden leírás nélkül.
Ugyanakkor több iPhone only appot már feltettem az iPadre bármi gond nélkül (pl. Viber, Shareit, stb.) .
-
Szabikaa20
őstag
válasz Digital #1143 üzenetére
Szia!Gratula!Nálam ezek vannak!Whatsapp ot nem tudom én nem hasznalom,abban majd valaki segit...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta egy ipad mini retina 4G tulaja vagyok, milyen programokat érdemes a gépre tölteni?
Még csak most ismerkedem az ios-al!
A Whatsapp-ot kerestem, de nem találtam a store-ban!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
törölt tag
Ezt honnan rendelnéd?! Mennyibe van, tök jól néz ki?!
-
Chereiose
addikt
Helo!
Ha egy ilyen billentyűzetet veszek Ipad-hez, akkor az csak az írásnál reagál? Játékokban nem lehet ezzel irányítani? -
weinmaker
őstag
válasz Gadgetfan_ #1133 üzenetére
Köszi! Ez így sikerült!
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Digital
addikt
válasz Gadgetfan_ #1136 üzenetére
És mire kell ügyelni használt gép vásárlásakor?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
legiaap
félisten
Ez volt már?
Ha ezt az osztott képernyőt meglépnék nagyon boldog lennék.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani hogy a készülék jailbreak-elt?
Ezzel ugye a cellular készüléket függetlenné is lehet tenni? Bocsi a láma kérdésekért, de nem értek az ios-hoz!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Wlac
Ármester
válasz univerzita #1131 üzenetére
Valóban nem kellene, azonban néha mégis az összeget írja ki. Ilyenkor rá kell nyomni, és ki fogja írni, hogy már megvettük az alkalmazást, és ezért ingyenesen letölthetjük.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
weinmaker
őstag
Csináltam egy teljes visszaállítást a gépemen, és most nem látja az eddig megvett alkalmazásaimat. Ilyenkor mi van? A fejem szétdurran az idegtől.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
HardRic
addikt
válasz univerzita #1126 üzenetére
Nem kértem én ilyeneket PC-n lévő fájlkezelőről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Tehát nem megy fájlkezelőből, akkor ez Ubuntu feature lesz. Kösz a válaszokat.
-
Xero
nagyúr
válasz univerzita #1122 üzenetére
Nekem csak az szúrt szemet, hogy "szenvedésnek" írtad le, holott sokak szerint nem az, és egyszerűen divattá vált szidni. Ezt próbáltam némileg tisztába tenni.
Egyébként valóban tudom, és nincs is ezzel semmi gond. Mindig is tiszteltem azokat, akik próbálják magukévá tenni egy másik nép nyelvét legyen az bármilyen is.
-
univerzita
addikt
Nem akarom aszt a látszatot kelteni hogy most kettönk köst nagy a vita mert serintem igazad van.De ha neked és még sok másnak tökéletesen megfelel a iTunes de vannak akiknek valami okból nem, csak próbáltam felkínálni más verziot.Asztán úgyis mindenki aszt használ ami neki megfelel. Igazad van hogy Apple mellé a alac a megfelelö de mivel hogy a emberek netröl ( szerzik) be a zenét ebben a formátumban kevésbé találhato. Persze átlehet konvertálni de ez már töblet munka. Flac- et is be lehet húzni több playerbe.Te is meg én is úgy adunk tanácsot hogy a adott appot használjuk és a fórumozókat informájjuk hogy ilyen is van. Én Apple téren nagyon kezdö vagyok, nekem a rendser nagyon bejon.Te talán tudod rólam hogy nem a magyar a anyanyelvem és ezért lehet hogy helyesírási hibák vannak, elnézést érte.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz univerzita #1120 üzenetére
Nagy kaland behúzni nPlayer-be, vagy böngészőbe.
Az esetek 90%-ában azok panaszkodnak akik arra sem veszik a fáradtságot, hogy tájékozódjanak.Apple eszköz mellé pedig ajánlatos alac-t használni flac helyett.
-
Xero
nagyúr
válasz univerzita #1118 üzenetére
Kinek mi. Szerintem az iTunes-nál egyszerűbb és jobb nincsen.
-
czanga
őstag
Köszönöm!
Egyrészt ez még önnmagában nem túl releváns információ forrás, másrészt ez nem zavarna, mivel nálam alig 2-3 app futtna a háttérben, így nem hiszem, hogy belefutnék ebbe.
Nincsennek nagy igények, mint mondtam filmezéshez kellene, akkor is nagyon max HD kontent fogyasztására, de ez nagyon nagyon ritka alkalom lenne. Minden más esetben szimpla avi-k.Ezen felül kb böngészés, e-mailezés, fruit ninja, no meg F-18 Carrier Landing.
-
HardRic
addikt
WOW, az mióta van, hogy Ubuntu ilyen prímán kezeli az iOS-t? Rádugtam a gépre az iPadet, és fájlkezelőből elérem a 3rd party appok fájljait, mintha itunes lenne. Gyáriak közül is simán lehet fotókat, könyveket másolni. Ez így nagyon korrekt. Windowson is működik így, vagy ott még mindig az iTunes-szal kell szenvedni?
-
-
HardRic
addikt
válasz Szabikaa20 #1110 üzenetére
Amikor két app között váltunk jobbra vagy balra közvetlenül. 90 százalékban tökéletes, de van hogy csúnya.
Mondjuk erről simán tehetnek az appok is, főleg játékoknál jön elő, ahol nagy a hardver terhelése.[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz Gadgetfan_ #1107 üzenetére
Lehet többfajta kiadás van, vagy neked megy jobban, nem tudom, de millió fórum millió hozzászólása szól a négy ujjas váltásnál akadásról, meg a fordulásnál szaggatásról. Örülök, hogy neked jó, légy boldog, de rengeteg embernek szar, és megöli a magic-et amiről annyira híres volt az iOS korábban.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz HardRic #1105 üzenetére
Most nehogy azt hidd, valami elvakult Apple fan vagyok, aki körömszakadtáig védi a kis drágaságát, bőven van hülyesége az iPadnek amitől néha falnak megyek, de speciel a gyorsasága és a gördülékenysége szerintem a legjobb a tabletek között (használtam párat...). Fél éve nyüstölöm az Airt, de eddig semmi akadás, döccenés nem volt nálam, ezért nem értem miről beszélsz. Vagy a gépeddel van valami, vagy tényleg én vagyok villamos.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
weinmaker
őstag
válasz HardRic #1105 üzenetére
Köszi! Azért ha nem tud számlát mutatni még nem biztos, hogy lopott
Én sem tudnék, és mégsem lopott a készülékem.
Nincs esetleg olyan oldal ahol imei, vagy serial szám alapján ki lehet ezt deríteni?
Illetve egy adásvételi szerződés megvéd a bajtól?Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
HardRic
addikt
válasz weinmaker #1103 üzenetére
Persze, a megvett appok iTunes acc-hoz vannak csatolva, nem vesznek el.
Használtat pedig csak úgy, hogy meg tudja mutatni a számlát, blokkot, vagy esetleg webshop rendelésről a mailt.Gadgetfan: akkor levideózom basszus.
Na mégsem, mert nem látszik belőle semmi. De ahogy más is tesztelte feljebb, neki is akad látható billentyűzetnél az elfordulás. Hadd ne legyek már én a hülye mert megtaláltam egy hibát a folyamatos szuperkészüléken.[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz HardRic #1085 üzenetére
Nem hagyott békén a dolog, és az előbb három kollégámnak is megmutattam, hogy látnak-e valami kis döccenést, szaggatást, de ők sem láttak, mindenki azt mondta simán átfordult, semmi röccenés. Szerintem a te "érzékeny" szemeddel van inkább a probléma.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy másik készüléket, akkor a megvett programjaimat át tudom rá vinni? Most egy ipad 3-at használok, és le akarom cserélni egy ipad 4-re.
Illetve, hogyan lehet azt kiszűrni, hogy nem lopott-e a készülék, az általános alapból gyanús egyéneken kívül?
-
czanga
őstag
Van itt olyan aki nem retina iPad minit hasznal? Gondolkodom egy hasznalt veteleben. Neha lenne hasznalva filmezesre meg netezni ha videken vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest