Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabikaa20 #1098 üzenetére
Könnyen lehet (vagy törölte a Padet), a kábel is még bontatlan... ár már 70 e., villámár 79 e.
Kicsit arrogáns a manusz, ettől még jó vétel. -
Ha valaki most szándékozik iPad 4-est venni, annak ajánlom ezt a Vatera hirdetést. Nem én hirdetem!!!
Kicsit fura stílusú, de megbízható eladó; nincs teljesen képben, 2013. decemberi a készülék, azaz még van rajta garancia bőven; az aktuális ár: 69 000 Ft (iPad 4 wifi, 16 GB). Lejárat: ma 14:45.
-
törölt tag
Inda-t meglesem, de még van ezen felül egy ötletem. Köszi a tippeket!
-
törölt tag
iPad-el készített videót hova szoktatok feltölteni, későbbi visszanézés céljából?! Mert én max minőségben szeretném feltölteni, de erre sem a youtube-on nincs lehetőség, se vimeon (ott pl csak heti egyet lehet). :/ Ismertek valami mást, amihez esetleg alkalmazás is van?!
Köszi.ui.: youtube-ra lehet, csak 360p-es minőségben, azért a HD korszakban csak nem kéne...
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1090 üzenetére
Értem. Majd kipróbálom.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1088 üzenetére
Azt nem ertem hogy jailbreak nelkul hogy van joga a programnak torolni a rendszerbol.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1086 üzenetére
Ez tuti ér valamit?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
_Csaba_ #1084 üzenetére
Jah kompresszorral!
Battery doctor-al...Nagyon jó progi,elejétöl fogva használom!
-
HardRic
addikt
válasz
Gadgetfan_ #1083 üzenetére
Ezek szerint más a felfogásunk. Az én szemem nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1077 üzenetére
Mivel tisztítod a ramot? Kompresszorral lefújod a port?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
HardRic #1078 üzenetére
Igen úgy csináltam hogy fent volt a billentyüzet...Igazad van van egy kis röcögés,de ez olyan jelentéktelen,hogy idáig nekem ez nem tünt fel!Nem nagyon szoktam forgatni a tabot netezés közben.Ugyan azt tudom csak mondani mint az elöttemlévö kolega!
Engem nem zavar...Ettöl függetlenül a pad piszok gyors es jó vele akármit is csinálni!
-
válasz
HardRic #1080 üzenetére
Azért tegyük gyorsan hozzá, hogy együtt lehet élni ezzel a röcögéssel. Csak a kedvedért néztem meg, valós felhasználás mellett nem veszem észre, nem zavar.
Persze javítsák csak ki!
Korabban az IMDB alkalmazás kapcsán panaszkodott valaki hasonló röcögésre, akkor megállapítottam, hogy Androidon nem röcög, de ott a képeket tölti be újra elforgatáskor.
-
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20 #1077 üzenetére
Fontos, hogy fent legyen a billentyűzet, annak az átlátszósága okozza. Nem, hiszem el, hogy nem röccen meg, ugyanaz a gépünk van ugyanazzal a rendszerrel.
-
univerzita
addikt
Én a videobol eszt sürtem le: Megnyomjuk a power és a home gombot egyszerre. 12 másodperc után eleresztyük a home gombot és továb nomjuk a powert amíg nem jelenig meg a logo. De lehet hogy van más fojamat is. Én még ijet nemcsináltam. Ha nemsikerul akkor be kellene menni ha van a közeledbe apple forgalmazó ést ott tanácsot kérni vagy bevinni a iPadot.
-
ficere
aktív tag
válasz
univerzita #1073 üzenetére
Sajnos nem megy.Lehet,hogy hardveres hiba?
-
czanga
őstag
Az eljovendo retina Mini vajon kap valami lenyeges dolgot az fingerprint sensor-on es az aksi reszelesen kivul? Tippre.
Gondolkodom hasznalt non retina vagy egy uj retinas modell vasarlasan, emiatt is kerdem. Tudom, hogy retinasat erdemes venni de nincsennek nagy igenyeim es hat nem mindegy, hogy 50k vagy meg akciosan is 105000
-
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20 #1069 üzenetére
Tényleg? Nektek nem szaggat pl akkor, ha látszik a billentyűzet mondjuk Safariban és elforgatjátok a képet? Nekem döcdöcdöcdöc. De szaggat még a forgatás az App Store-ban, meg néha 1-1 animáció.
-
ficere
aktív tag
válasz
univerzita #1066 üzenetére
Hogyan lehet dfu-ból visszahozni?
-
HardRic
addikt
Olyan rossz, hogy egy csomó animáció szaggat az Air-en. Mindennek a forrása az átlátszó felületek, mert ha bekapcsolom a reduce transparency opciót, akkor olyan sima minden mintha iOS 6 lenne, csak így baromi ronda a rendszer. Nagyon remélem, hogy javítják ezeket a következő update-ben. Biztos vagyok benne, hogy Jobs alatt ilyet nem adtak volna ki.
-
ficere
aktív tag
válasz
univerzita #1064 üzenetére
Egyszer csak se kép se hang,előzmény nélkül.Csak DFU-ban ismeri fel a gép.
-
ficere
aktív tag
válasz
univerzita #1062 üzenetére
Cseréljek kábelt?
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Találkoztatok már 4005-ös hibával.Ipad 4gen.Előre is köszönöm.
-
válasz
Digital #1057 üzenetére
Ja értem akkor nem szóltam. Zenehallgatásra én is használtam jópofa ahogy latod az albumot és nagy rendszeren meg szol a zene. Bar nekem C-300 as van azon meg van kijelző szóval nem kell hozza TV.
Egyébként egy almás tablet teljesen más szint sokan nem értik meg miért ilyen drága de aku időben gördülékenységben szoftverben és minőségben szerintem ver mindent. Bar en meg apple TV vel is használom de egy szavam nincs rá. Androidhoz képest megváltás.
Bar ipad 3 nem tudom mennyire erős hozza meg nem volt szerencsém. -
Digital
addikt
válasz
ImpersonatoR #1056 üzenetére
Leginkább a tv bekapcsolása nélkül szeretnék zenét hallgatni!
Galaxy S3-al próbáltam, de droidon valahogy akadozgatott...
Amúgy is jó lenne egy táblagép, és még soha nem volt almás cuccom! -
-
Digital
addikt
Igen, 16Gb-os a mini!
Leginkább Pocorn jukebox-ot futtatnék rajta, youtube, netezés, fészbúk!
Szerintem elég lenne a 16Gb
Régebben egy Galaxy Tab2-vel toltam, megvoltam 8Gb-on is! -
-
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Digital #1051 üzenetére
Nehéz, mert ha otthon használod, akkor jobb a nagyobb kijelző, nem beszélve, hogy az már retinás. A mini viszont olcsóbb és wifis és garis. Otthonra viszont nem kell a nagy tár és a cellular, ez a mini mellett szól.
Részemről mégis az iPad3-at választanám, jó vételnek tűnik (bár a mini is) de érdemesebb lenne körülnézni, biztos van olyan ami jobban az igényedre van szabva. De biztos lesz aki a Mini mellet érvel, és neki is igaza lesz! -
Digital
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdés, melyik a jobb vétel?
Ipad 3 64Gb cellular gari nélkül 85k-ért, vagy garis Ipad mini garis 60k-ért?
A gépet főként itthon, illetve wifi-vel ellátott helyen használnám. -
-
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #1046 üzenetére
nem a hotspot nevét kell átírni, hanem az ipad/iphone nevét.
-
nofi
addikt
válasz
ImpersonatoR #1046 üzenetére
Settings / General / About és itt megváltoztatod a nevet
-
Ipad 4 + legfrisebb ios. Ugye át lehet írni a személyes hotspot nevet valahogy mert én nem találom sehol. Vagy nekem az is jó hogy ha valahogy rejtette lehet tenni lényeg, hogy ne lássa mindenki hogy "XY ipadje" a wifi listában.
-
univerzita
addikt
válasz
weinmaker #1043 üzenetére
Ha eljutsz addig hogy mutassa a aplikáciokat akkor a bal oldalo a apnál van három ablak ezekkel a lehetöségekkel-Uninstal - Backup-Brovse. És a Brovse- vel válasto ki hogy adott aplikáción belül mit seretnél csinálni( másolni, felrakni vagy kitörülni. Ha ez nemjelenik meg akkor nemmüködik úgy ahogy kell. Nekem is 2013 van fent . Itt a legújab és otvan képen amiröl írtam. http://download.cnet.com/iTools/3000-18546_4-75629761.html
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita #1042 üzenetére
Na most nekünk vagy nem egyforma az itools programunk, vagy nem tudom, de csak addig ok, hogy rákattintok az applications-ra, és megmutatja a progikat, de itt aztán sehova tovább.
Nekem itools 2013 van feltéve, ha ez nem jó, akkor tudnátok adni egy olyan linket, ahonnan épkézláb verziót szedhetek le?
Közben megtaláltam amit mondtál, de nem importálja be. Error while copying hibaüzenet.
-
univerzita
addikt
válasz
weinmaker #1041 üzenetére
Én mindent iToolsal csinálok. IToosls-son kiválastod bal felén a Apllication. Megnitva kidobja a zösses appot ami rajta van a iPadon. Megnitod a iMovie és ott a Brovse. Megnílik a iMovie könyvtára . Megnyitod a Document és a Importal kiválastod hogy honnan és mit seretnél importálni. Nagyon egyserü.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita #1040 üzenetére
Nekem itools-al semmi sem működik (nem tudom miért), i-tunes-al tudtam eddig mindent feltenni csak. Inkább megcsinálom pc-n, mert ez csak szenvedés.
-
nofi
addikt
válasz
weinmaker #1036 üzenetére
Én eleve nem bírom az iTunes syncelését, viszont a filemegosztós/online tárhelyes importálást még próbáld meg mielőtt feladod. Ha nincs Dropboxod, GoogleDrive is jó lehet szerintem.
Nekem amúgy az iFiles most a nagy kedvencem, még a zipelt állományokkal is tudok dolgozni úgy, hogy végig iPaden vagyok. Amúgy jelen esetben PC-n, böngészőbe beírod a címét és úgy másolsz oda-vissza akárcsak egy pendrive-ra, ha egy hálózatban vagytok. Sajnos fizetős app, de szvsz nagyon megéri. -
univerzita
addikt
válasz
univerzita #1034 üzenetére
Nos tévettem. A imovie is úgy írja hogy iTunes- szel kell a videót átmásolni. Mégpedik így: a gépen megnitod a iTunest. Majd kiválastod a device és azon belül a aplikáciok. Majd lesz ojan hogy aplikációk megostása és it lesz a iMovie. A videót amit hozzá seretnél adni athúzod a Documenti iMovie.Majd megnitni. A hibákér a írásba elnézést.
-
weinmaker
őstag
Nem. Az androidos telefonomról lementettem a pc-re, és onnan próbáltam i-tunes-al, és itools-al is, de egyikkel sem tudtam megcsinálni. Hozzáteszem nem is nagyon értek ehhez az i-tunes-hoz, mert nem nagyon használom (leginkább emiatt, hogy számomra értelmezhetetlen, és semmi sem úgy működik ahogy várnám).
Pedig nem hinném, hogy idióta vagyok (persze lehet), mert használok linuxot, wint, androidot, és érdekes módon egyikkel sincs bajom. Az ipadet leginkább netezésre, és zeneszerkesztésre használom (főleg a zenei rész miatt vettem, mert ilyen progik nincsenek androidra), de ezt a körülményességét nem tudom megszokni.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita #1030 üzenetére
A video mp4, de nem jutok el addig, hogy rá tudjam tenni az ipadre.
Abban igazad van, hogy ettől függetlenül továbbra is imádom, mert bár minden más eszközöm androidos, tabletben el sem tudok mást képzelni mióta megvettem. Ettől függetlenül ezt a részét nagyon utálom, hogy kínszenvedés bármi olyan fájlt rátenni ami máshonnan származik (tudom az én hibám, de agyon van bonyolítva). -
weinmaker
őstag
Skacok segítsetek légyszi! Imádom az Ipademet, de lassan ott tartok, hogy felaprítom. Hogy a fenébe tudok bevinni mobillal készült videót, hogy az imovie-val meg tudjam szerkeszteni. Ez az itunes ez agyonbonyolított féreg. Próbáltam az itools-al, de az nem kezeli valami miatt.
Most már kihullik a hajam.............
-
válasz
Gadgetfan_ #1017 üzenetére
Ha rányomok a hotspot létrehozása funkcióra, feljön egy ablak, ami közli, hogy a funkciót csak akkor vehetem igénybe, ha upgrade-elem a csomagom.
-
asuspc96
senior tag
Este kipróbálom, majd írok mire jutottam…
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
asuspc96 #1019 üzenetére
Én egy ASUS routerre kötött külső HDD-kről streamelve nézem a filmeket. Többnyire nPlayert használok és akadásmentesen viszi a 1080p-s filmeket is, csak dts hangokat nem szereti, azokat VLC-n nézem. Amúgy feleslegesnek tartom ekkora kijelzőn a full HD-t, bőven elég a 720p is szerintem,
-
HardRic
addikt
Appsfire megszűnt vagy mi van vele? Milyen appal vagy weboldallal követitek az akciókat? Régebben nagyon szerettem az Appsfire-t, akkor az volt a legjobb.
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Valaki szokott (full) HD filmeket nézni iPad-ről ?
Én egy iPad 3-asról szoktam de nem vagyok megelégedve a magas felbontású filmek lejátszásával…
Itt van egy lista a legjobb lejátszók-ról…én személy szerint VLC-t használok mert az van a gépen és az nekem tökéletesen megfelel.
Valószínűleg megbírkózik vele mert azt olvastam, ebből viszont az következik, hogy az eljárás a rossz.
A hiba csak annyi, hogy akadozik a kép.itt találtam egy leírást de sajnos nekem nincs mac-em a program viszont tényleg csak arra van…és egyébb hasonló programról sincs tudomásom…
Mi lehet a baj ?
Ti hogyan szoktatok filmet nézni rajta ? -
HardRic
addikt
Na már az Air-ről írok, végül ez lett a mini helyett a szebb kijelző miatt. Egyelőre sokkal kényelmetlenebb, és nehezebb, de szerintem megszokom majd.
-
Gadgetfan_
senior tag
Ezt a netmegosztást nem értem. Mire kell fizetni a felárat (+ egy sim kártya, vagy hogy)? Ha az iPhone-on van net, a személyes hotspottal simán megosztható az iPad-del ingyen is.
Amúgy a 2,5GB kicsit soványnak tűnik napi két órányi netezéshez, pláne, hogy az ember általában mindig alábecsli az interneten töltött idejét. Nincs egy köztes adatcsomag? -
Sziasztok!
Az iPad napi két óra böngészéssel (egy-két fórum csekkolása, pár naponta skype, napi 1-2 youtube klipp megnézése) mennyi adatot eszik meg? Mobilnetet kellene választanom, és a korlátlan csomag irreálisan drága, de a 2.5 gigás megfizethető (nem is maga a net a drága, hanem külön kell megvásárolni a netmegosztást, ami a korlátlan csomag esetében havi 100 dollár az alapdíjon felül, míg a 2.5 gigás csomagnál 5 dollár egy hónapban). Mivel iPhone-ról osztanám meg, ezért sajnos meg kell vennem a megosztást. Külön appok letöltésére nem használnám.
-
Magnat
veterán
Hi,
ismerősöm akarna venni Ipad-et (még nem döntötte el, h pontosan milyet), akarnék érdeklődni, h gari tekintetében van különbség a boltok között vagy bárhonnan meg lehet venni? Bemutatóterem a legolcsóbb ahogy látom, de sajnos egyáltalán nem vagyok képben az Apple cuccokkal, lehet, h ők bolti garit adnak? Köszi előre is!
-
Tanácsot kérek egy elméleti kérdésben: lehet wifi vagy bluetooth hotspotot csinálni az iPad mobilnetjével?
Egyáltalán iOS-en létezik ilyen, akár iPhone esetén?
Köszönöm! -
nofi
addikt
válasz
Gadgetfan_ #1004 üzenetére
Be van kapcsolva minden, de most vettem észre, hogy az iPad még nem is tudott backupot létrehozni, mert szerinte nincs elég hely. Azt hiszem itt lehet a probléma
-
nofi
addikt
Ismét szinkronizációval kapcsolatban lenne pár kérdésem, de kezdem azt hinni nekem vannak túl nagy elvásársaim. Telefonon beírtam pár napja egy kontaktot, de iPaden még nyoma sincs. A másik mondjuk gondolom appspecifikus, de hiába jó a Clear és szerencsére van iPhone/iPad app, ha nem ugyanazt látom... Szóval nekem vannak csak nagy elvárásaim, vagy ne is várjam ezt a nagy összehnagot tablet és telefon között?
-
boost
addikt
válasz
robesz26 #1000 üzenetére
a sima mini nem túl jól olvasható, ha pl képregényt kell olvasni, a retinás mini nagyon jól. A sima mini az az ipad2-nek a lekicsinített hardvere, a retinás mini pedig az ipad Air lekicsinített hardvere. Az ipad air, tehát a retinás mini sokáig lesz még támogatva, de az ipad 2-t már nem árulják, a sima minit még igen, de szerintem idén annak is befejezik a kereskedését, szóval szoftveresen még egy évet adnék neki, és nem fogják támogatni. Én már nem vennék sima ipad minit, csak retinásat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Formula-1
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- ÚJ! BONTATLAN ! Samsung Galaxy Tab S9 FE, 128GB, 5G - X516B -
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest