Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
félisten
-
Szotyi222
aktív tag
válasz HardRic #37883 üzenetére
Köszi .
Mint írtam Most ismerkedem az ios 15.3 -mal .
Nem vettem észre . De ahogy olvasom másnak is újdonság így hasznos volt a kérdés ,felvetés .
Több képernyőképet készítve észrevettem hogy màs más adat mennyiséggel készíti ez mitől változik , és van-e rá lehetőség , ennek beállítására .
köszi -
R a y
senior tag
válasz HardRic #37876 üzenetére
Nekem is furcsa volt, főleg úgy hogy iPad 8ról váltottam októberben. Szerintem annál ilyen nem volt. És én úgy érzem, hogy 15.3 alatt rosszabb lett, 15.1-hez képest.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
R a y
senior tag
válasz HardRic #37874 üzenetére
Igen. És én eddig 15.1en voltam, ott annyira nem volt gáz. Olyannyira nem, hogy sokszor még energiatakarékos módban használtam.
De pár napja felfrissítettem 15.3-ra, és kipróbáltam ezeket a kombinációkat és arra jutottam, hogy ez valami borzasztó. Amikor egy appot lerak az ember a dokkra, minta valami mediatekes 6-7 éves tablet lenne.Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Hanibata
csendes tag
válasz HardRic #37869 üzenetére
Nyilvánvalóan kijön ott a minőségi különbség, hogy Pro modell. Nekem is nagyon tetszett a fluid képfrissítés a Pro szériáknál, viszont élőben megnézegettem a minit scroll közbe és számomra egyáltalán nem volt szemvérző nézni a képernyőt. Nagyon jó társnak igérkezik!
0-24 unalmamban is itt lógok..
-
consono
nagyúr
válasz HardRic #37648 üzenetére
Hát, ha már átkerül a hosszabb oldalra, simán lehet, hogy a notch-ot is bevállalják, már nem csak iPhone-on, a MacBookokon is úgy van :/
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
moleculez
veterán
válasz HardRic #37627 üzenetére
Félreérthetően foglamaztam. Nincs (még) meg a Logi, csak igazából hajlamos vagyok kompromisszumot kötni, ha feleannyiból kihoznám. UK-ben 135£ ebayen újonnan, de ha mindenképp csak MM-al működik rendesen, ami 70£ + mondjuk 30 egy bill akkor most 35£ sporolasert mar nem éri meg.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
swaggie5
csendes tag
válasz HardRic #37461 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a gyári lejátszót nem lehet előcsalni? Mert mintha első indításnál a Safari megkérdezte volna, hogy mobil nézetben szeretném vagy asztali nézetben, de utána nem találtam rá vonatkozó beállítást.
Illetve az érdekelne még, hogy az iPad első bekapcsolásánál új eszközként állítottam be, mert nem akartam mindent áthozni az iPhoneról, viszont ami programokat letöltöttem utána, van amelyiknél már elfelejtettem a jelszavam és hiába van a jelszó és app szinkronizáció bekapcsolva sajnos nem hozta át az adatokat, így meg pl. appon belüli vásárlásokat sem látja. Amennyiben az iPhoneról átköltöztettem volna akkor átvitt volna mindent vagy csak ugyan úgy felteszi a programokat? -
_Balee_
aktív tag
válasz HardRic #37462 üzenetére
[Vélemény erről a fóliáról?] Érdemes ilyen drága fóliát venni? Vagy elég az 'occsó fólia is?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
bostone
addikt
válasz HardRic #37372 üzenetére
Azért elég erős hangsúly esik az all in one vonalra az Apple részéről, amikor a termék promóciójáról van szó.
Persze a szolgáltatások együttműködése példás az ökoszisztémán belül, és arra sarkallnak, hogy vedd le a polcról az órát, a mobilt, a táblagépet, a fülhallgatót, a notebook-ot és a PC-t is.
Ennek ellenére mégis azt gondolhatja a felhasználó, ha már belepréselték az eszközbe ezt a bivaly procit, akkor az kiszolgálja több szinten is. -
Rellind
senior tag
válasz HardRic #37366 üzenetére
Igy használom perpillanat. Tudom kb mire lehet használni az appot.
De nekem az iPad kijelzője nem kell, értsd, desktop mód kell csak.Tehát a kérdésem az volna:
Van olyan feature hogy csak a monitoron legyen kép? Netflix megy ebben a módban, ott simán lehajtom a mágneses tokot és megy a tv/monitoron a film.
De én böngészni akarok, meg youtube-ot nézni úgy hogy az iPad kijelzője sötét maradjon. -
MODERÁTOR
válasz HardRic #37366 üzenetére
Nekem tök elég lenne, ha csak simán tükrözné az ipad képét a monitorra, de nem a jelenlegi megoldásként, hogy a két oldalt két fekete csík üres, tehát a kép nem tölti ki a teljes képernyőt. Ez olyan 90-es évek eleji vga inkompatibilitások időszakát hozza vissza nekem, akkor volt ilyesmi nálam utoljára. Csak azóta eltelt 30 év.
Ami ebben engem konkrétan bosszant, hogy ez nem a nem tudás, hanem a nem akarás miatt van. És ezt olyan pitiánernek is érzem a gyártó részéről. -
xhege
veterán
válasz HardRic #37226 üzenetére
Engem spec nem zavar a légrés (volt előtte Air is nálam szóval nem azért mert nem próbáltam még lamináltat). Amire használom teljesen jó, sőt az emberek 90%-ának szerintem mindenre is elég lenne. A telefonos dologhoz meg annyit, hogy valóban sokan használnak hatalmas telefonokat, de azért azt tegyük hozzá, hogy szerintem nagyon sok iPhone használónak van iPadja. Sokan pedig még a mai napig használnak régebbi (7-es, 8-as, SE, SE2020) telefonokat vagy éppen az újak közül a Minit. Hidd el, hogy nagyon sok embernek ez egy remek ajánlat ár/érték arányban. Az, hogy te nem ezek közé tartozol nem gond, mert szerencsére neked is van miből választani.
-
tuzpenge
őstag
Lehet hogy nincs (amúgy ez se igaz, nézz csak utána), de stabilabb meg fluidabb se nagyon mint az ipad (akármelyik, még az 5 éves is ide értve)...szóval a kijelentésed kicsit erős. Meg ne felejtsük el hogy nem mindenki engedheti meg magának a +100 ezret egy air-ért, viszont szeretne egy friss de stabil és gyors pad-et....szóval vacaknak nevezni egy sima ipad-et barokkos túlzás.
ˣ
-
milkabrams
őstag
Az apám igyekszik minimális fejlesztésekkel megoldani a dolgait, pont mint korábban az Intel (lásd egy M1 agyonveri a sokszor annyit fogyasztó i5-öt is, de az A14 is simán erősebb mint egy 8. gén i7u) mindezt azért mert megtehetik, ha az Android törődne a tabletekkel, kénytelenek lennének többet fejleszteni.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Alex91
félisten
válasz HardRic #37220 üzenetére
A 32 GB keves nekem, a 128-as arahoz neztem, Air 4-et fontolgattam, de mivel kijott 64.GB-al az uj… Amire hasznalom ez is boven megteszi, de teny, hogy az Air 2 utan nem sok izgalom van benne .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
R a y
senior tag
-
Parson
addikt
válasz HardRic #36696 üzenetére
Azért a 75ezret nem csak a hangzásért adod.... hanem a komplett termékbirtoklásért (minden járulékos minöségi megoldásával) és élvezhetöségéért. Tegyük fel, hogy lehet ugyanezt a hangzást megkapod két szokol rádió fülre helyezésével is... máris érezni, mire (is) vonatkozik az árkülönbözet...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Dr.NX
addikt
válasz HardRic #36707 üzenetére
Igen, fel van tüntetve az oldalukon is.
A fogyasztó az elállás/felmondás jogát nem gyakorolhatja a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29.§-a értelmében az alábbi esetekben:
e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. fülhallgató, fejhallgató, vérnyomásmérő, vércukormérő lázmérő, okosmérleg, alvásfigyelő);Elfogadom a sütiket.
-
moleculez
veterán
válasz HardRic #36690 üzenetére
Nekem Pro van, és ugye ott van illeszték + ANC es muzsikától függően elég mélyre le tud menni. De tényleg nem egy mély orientált vmi. Ez az AP3 a kialakításabol adódóan nem adhat értelmezhető mélyeket Az AP (de még a Pro sem) az nem a minőségi zenehallgatásról szól. Az inkább kényelmes, mobilis, könnyű történet. De abban jó, az egyik legtöbbet használt kütyüm, minden forintját megérte.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
MODERÁTOR
válasz HardRic #36690 üzenetére
Én ugyanígy vagyok az ipad minivel. Folyamatosan nézem róla az ömlengő teszteket, és az jár a fejemben, hogy nem túlzás-e ez egy kicsit. Nézegetem, próbálgatom azt a minit, és igen, úgy vagyok vele, hogy ha ingyen kapnék egyet tesztelni, akkor tetszeGETne, de nem lennék oda érte, ha ingyen adnák, ellennék vele, de ár/értékben egyszerűen nem tudom hova tenni, pláne pl. a jelly scrollinggal, amit tapasztaltam vele.
Olyan lehet ez az airpods is, jó-jó, ha odaadnak egyet hogy próbálgasd, akkor igen, van az az élethelyzet / felhasználási mód, amire elvagy vele, mert ingyen volt, a hét 7 napjából 2x használod 30-30 percig és akkor "oké", de nem adsz ki érte 75e Ft-ot ennyi használhatóságra, mert nem éri meg.
Tehát, ha benne áll a pénzed, többet vársz el tőle valahol reálisan, mintha kapsz egyet ingyen próbálgatni. Sajnos én a teszteket újabban ezen keresztül is nézem, mert azt érzem hogy a tesztek újabban a kibicnek semmi sem drága alapon készülnek. Ritka (de létező) az a teszt, ami kiegyensúlyozott.
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz HardRic #36577 üzenetére
Nálam még telón és ipad-en sincs fent az ios 15 a sok bug miatt. Vajon ez a 15.1 javítja már végre a carplay szakadozási és hang hibákat?
Amíg azt nem csinálnják meg addig az iphone-on esélytelen, hogy feltegyem a 15-öt, de mivel az ipad is munka eszköz a stabilitás nekem prior, nem fér bele a kísérletezgetés új rendszerekkel. -
MODERÁTOR
válasz HardRic #36520 üzenetére
Nem elég. Adott esetben arról a számról kellene mennie kimenő sms-nek illetve fogadnia kellene bejövőt. Nincs más megoldás, mint hogy időnként át kell tenni egy telefonba ennek a lebonyolítására (ez így egy kicsit fakerekes megoldás, de ez van).
C4mp3r: világos, értem, köszi.
-
MODERÁTOR
válasz HardRic #36503 üzenetére
Az én szemem az iPhone Xr-hez van szokva, de már akkor ledöbbentem ezen a jelly effekten, amikor a megjelenés napján megnéztem üzletben. Jóval azelőtt, hogy a neten elkezdtek volna vele foglalkozni. Szerintem nagyon zavaró. Amit behoztam az a PH fórum volt, úgy hullámzott hogy nem hittem a szememnek.
-
consono
nagyúr
válasz HardRic #36474 üzenetére
Jaja, én is szeretem Egyedül akkor bosszantó, ha ott van a telefon, az iPad és a Mac is előttem és minden elkezd csörögni (Mac-en dolgozok valamit, iPad-en meg megy a Teams, teló zsebben),
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
őstag
válasz HardRic #36153 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy külföldön így oktatják, engem még általános felsőben is kifejezetten csesztettek emiatt. Aztán gimiben meg egyetemen már nem.
Előnyös, mert egyrészt olvashatók a kézzel írt jegyzeteim, receptjeim (ezért már több gyógyszertáros, és csoporttárs is kifejezte a háláját), másrészt az írásfelismerés sem volt gond semilyen eszköznél, már a Note 2 is simán elboldogult vele.
Hogy on is legyen...
Ami tetszik az Applenél az a diktálás lehetősége. Munkám miatt korábban sokat használtam beszédfelismerő programot (Belux Speechmagic), és ez nagyban megkönnyítette a leletezést.
Próbálkoztam a Google beszédfelismerőjével is, de valahogy sosem barátkoztunk össze igazán, mindig is kissé butának tartottam. Viszont az Apple megoldása meglepően jó... nyilván nem éri utol a direkt erre fejlesztett programot, de üzenetet, vagy emailt diktálni majdnem tökéletes... Le is szoktam mostanában a hosszabb üzenetek pötyögéséréől...Icewolf || kósza ||
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz HardRic #36004 üzenetére
Gondoltam ,hogy nem lehet fel rakni rá MacOS-t ,elméletileg meg simán lehetne egy M1cpu 8gb ram os cuccra.
Köszönöm az infot skacok ,
(#36005) TechN7ne
Bluetooth on keresztül csatlakoztatva bill.+egér és simán.
Am míg A15-ös iPad ok készülnek ,addig magasan az M1-es pro marad a legerősebb ,főleg ,hogy megkapta a 8gb ram ot ami egy iPad-nál nem semmi mikor 3gb rammal is alig lehet őket megakasztani.Gondoltam ,hogy beruházok egy új minibe ,de ahogy a videókat látom elég nagy a káva ,meg ha már veszek új iPad ot akkor már inkább a Pro-t szerzem be és a mostani iPad 8-at meg a gyerek örökli mesézni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest