Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arthuro_Adam
őstag
Pont ma beszélgettem valakivel, hogy miért az iPad Air lett a nyerő, és kérdezte a Nexust, ugyanezeket az okokat mondtam, hogy miért esett ki.
atees: Amúgy, ha otthon fel kell tenni sorozatot, az egyáltalán nem probléma, akkor van csak gond, ha nem nem vagy gépközelben, és akkor jön ki egy új rész.
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
A iTransmision torrent letöltö iPadra. Sokan aszt hisik hogy ez csak jailbreak- es késuléken mükodik. Nos van másik lehetöség hogy lehet telepíteni. A beálításokba a automata idó alítást atálícsátok kézire és valami 2012- est dátumot kel beálítani pl.(22.3.2012).Majd Safariban beírni -iosemulatorspot.com. Innen lelehet tölteni a iTransmision és telepíteni.Majd újbol vissa menni a beálításokba és a valódi dátumot vissaálitani. Eszt nem szabad kihagyni!! Én nem torrentezem iPadon de aki seretne olvasson utána ennek a módszernek (youtubon videok hogy hogyan) .
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
-
veterán
Volt 1. gen fekete és fehér minim is, illetve iPad 4-ből fehérem volt, és most a napokba vettem egy fekete retinás minit.
Igazából én különösebben nem vettem észre ezt a jelenséget, hogy feketénél rosszabb lenne filmezni. Viszont volt amikor játék közbe a fehér keret zavaró volt kicsit. De ez egyénfüggő szerintem.
Győzni meg az győzött meg a mostani feketébe, hogy kell egy kis változatosság.
iPhone 13 Pro Max
-
insight
aktív tag
Engem annyira meggyőzött a fehér, hogy most visszautasítottam egy ajánlatot, amiben feketét kaptam volna... jó biznisz lett volna pénzügyileg, de egyáltalán nem akarok feketét.
Miért?
iPhone 5-ösöm fekete, mindig tiszta maszat, gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha megáll rajta a por, az is látszik.
Mindez a fehér iPadnél nem probléma - esetleg addig látod a koszt rajta amíg be nem kapcsolod a kijelzőt. A kereten nem látszik a maszat, a hátulján is sokkal kevésbé.
Hogy betegebb vizekre evezzek: a legtöbb Android tablet fekete - ezért is vegyél fehéret :-) Plusz a nők is jobban imádják, mert fehér (feleségem meg van érte őrülve). Sok helyen olvashatod, hogy az igazi Apple fanatikusok csakis fehér terméket vesznek, ezért is kénytelen az Apple fehér készülékeket gyártani. A fehér és ezüst Apple készülékeknek több évtizedes hagyománya van.
Hozzáteszem, az iPhone 5 is jobban néz ki fehérben, de az olyan csajosnak tűnik nekem, ezért maradtam a feketénél. Nem bántam meg, mert tetszik, hogy kikapcsolt kijelzővel full fekete az egész, de az ujjlenyomatok eléggé bosszantóak. A keret kopásáról nem is beszélve.
Ja, és én nem használok tokokat se telefonhoz, se iPadhez. Vigyázok rájuk inkább, és gyönyörködök a szép designban. Ha tokot használsz, szinte tökmindegy, milyen színűt veszel.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
insight
aktív tag
Igen, van pár rejtett lehetőség amit nem nagyon reklámoznak.
Pl. ilyen az iOS7-ben a kisegítő lehetőségeknél a Gombalakzatok opció, amivel az iOS7 kiemeli a nyomható gombokat, linkeket. Ennek a hiánya engem zavart, de most újra látom a gombokat, ahogy megszoktam iOS6-ban, nem csak szövegekre böködök.Ja meg a többujjas gesztusokkal vezérlés is hasznos, azt sem nagyon reklámozzák...
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
insight
aktív tag
ez leginkább attól függ, hova csúszik le a bolti új ára a réginek...
A %-os arány meg a bolti új ár meg a használt, de hibátlan, karcmentesek között állandó.
Szerintem az első évben 10-15%-kal esnek lejjebb az árak, legalábbis az iPhone-nál ennyit szokott esni új generáció megjelenése esetén.
-
veterán
válasz HardRic #1080 üzenetére
Azért tegyük gyorsan hozzá, hogy együtt lehet élni ezzel a röcögéssel. Csak a kedvedért néztem meg, valós felhasználás mellett nem veszem észre, nem zavar. Persze javítsák csak ki!
Korabban az IMDB alkalmazás kapcsán panaszkodott valaki hasonló röcögésre, akkor megállapítottam, hogy Androidon nem röcög, de ott a képeket tölti be újra elforgatáskor.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz HardRic #1078 üzenetére
Igen úgy csináltam hogy fent volt a billentyüzet...Igazad van van egy kis röcögés,de ez olyan jelentéktelen,hogy idáig nekem ez nem tünt fel!Nem nagyon szoktam forgatni a tabot netezés közben.Ugyan azt tudom csak mondani mint az elöttemlévö kolega! Engem nem zavar...Ettöl függetlenül a pad piszok gyors es jó vele akármit is csinálni!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz HardRic #1078 üzenetére
Kipróbáltam és nálam nem röccen, vagy ha mégis, én nem észlelem. Simán átfordul a billentyűzet akadás nélkül, de lehet, hogy más a felfogásunk a röccenésről, viszont a "csomó animáció szaggatását" továbra sem látom sehol.
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz HardRic #1085 üzenetére
Nem hagyott békén a dolog, és az előbb három kollégámnak is megmutattam, hogy látnak-e valami kis döccenést, szaggatást, de ők sem láttak, mindenki azt mondta simán átfordult, semmi röccenés. Szerintem a te "érzékeny" szemeddel van inkább a probléma.
-
weinmaker
őstag
válasz HardRic #1105 üzenetére
Köszi! Azért ha nem tud számlát mutatni még nem biztos, hogy lopott
Én sem tudnék, és mégsem lopott a készülékem.
Nincs esetleg olyan oldal ahol imei, vagy serial szám alapján ki lehet ezt deríteni?
Illetve egy adásvételi szerződés megvéd a bajtól?Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz HardRic #1105 üzenetére
Most nehogy azt hidd, valami elvakult Apple fan vagyok, aki körömszakadtáig védi a kis drágaságát, bőven van hülyesége az iPadnek amitől néha falnak megyek, de speciel a gyorsasága és a gördülékenysége szerintem a legjobb a tabletek között (használtam párat...). Fél éve nyüstölöm az Airt, de eddig semmi akadás, döccenés nem volt nálam, ezért nem értem miről beszélsz. Vagy a gépeddel van valami, vagy tényleg én vagyok villamos.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz HardRic #1197 üzenetére
Azt is próbáltam, de sajnos nem volt nálam olyan telefon, aminél ezt meg tudtam volna rendesen oldani, de elvben az is működik, ha olyan telefonod van (leginkább Androidos, de talán WP-vel is megy a fájlkiválasztás). Már csak arra kellene megoldás, hogy gép nélkül is ki tudjak másolni filmet, bármit, de ez valószínűleg lehetetlen.
-
erdoke
titán
válasz HardRic #1272 üzenetére
Egyrészt a kijelzett használati idő nem egyenlő a valós, aktív kijelzős nyomkodással, másrészt nem az XY-nál tapasztalt idótartam a fontos, hanem amit a kettő tud kb. azonos felhasználás mellett. A 4 még most is többet bír, mint az Air, pedig bő másfél éves.
Az viszont már nem jogos, hogy az Air hamar lemerül. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a 4 kiugróan jól bírja még iPades viszonylatban is.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest