Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi13
senior tag
válasz
polonic #1498 üzenetére
szia
Direkt megnyitottam az origo-t (amuyg nem szoktam) és megnéztem amit mondtàl. Nekem normàlisan jön be, ugyanez a halas reklàm talàlható meg az oldalon, de úgy hogy a cikk több darabba van szedve és bizonyos helyközönként jelennek meg a hirdetések, nem pedig egyben ahogy neked.
-
vadászcsiga
félisten
Hmm safariban a lebegő menü is tudja a parallax effektet. Erre megy el a drága memória
-
runner 125
nagyúr
válasz
llaszlo #1495 üzenetére
Ah így világos köszi.
Más. Arra nincs valamilyen egyszerűbb opció, h ha pl ide fórumba be van illesztve egy fotó (pl. Kepfeltoltes.hu-rol) direktbe, akkor gyorsan meg tudjam nyitni új lapon? Egyelőre csak úgy sikerült h hosszan ranyomtam a képre, másolás, majd új lapon beillesztettem a linket.
Köszi. -
llaszlo
veterán
válasz
runner 125 #1494 üzenetére
Az mindig is free marad. Viszont csak olvasni tudja a doksikat szerkeszteni nem. A szerkesztés fizetős. Eddig így volt.
-
runner 125
nagyúr
Most nézem h free az Office 365, 1 év után mennyi a meghosszabbítása?
-
legiaap
félisten
-
h_eduka
tag
esetleg nem tudok egy oldalt ahol iPad Air hátlapot cserélnek?
-
dudicukrasz
tag
Ipad1 hez milyen lejátszót töltsek le,hogy menjen a divx?
Van egyáltalán valami rá,vlc nem megy rá,avplayer szintén nem megy rá és az fizetős is. -
legiaap
félisten
Pages appal megszerkesztettem egy dokumentumot. Rámentem, hogy elküldöm word-ként, de mikor megynitottam akkor nem teljesen úgy nézett ki ahogy a pages-ben. Feltöltöttem onedrive-ban és meg akartam nyitni az online word-el, de hibat dobott fel és nem nyitotta meg.
Ennek mi az oka? Másik kérdés, hogy tudnám elérni, hogy word fájlként valahogy lementsem pages-ből és ugyanúgy nézzen ki? -
oba
addikt
esetleg chromecast... bár nem tudom mennyire korlátozottak a képességei mondjuk egy appleTV -vel szemben
-
Alex91
félisten
-
roland091
senior tag
bocsi ha butaságot kérdezek nem vagyok képbe még annyira az apple-s dolgokkal és olyat szeretnék kérdezni h apple tv nélkül valahogy lehetséges TV-re tükrözni az a kijelzőt?
-
Tomi13
senior tag
Na megvettem a készüléket, ipad air 16gb wifi + celular, nagyon jó állapotban van, 3 hónapos. Vittem adásvételit, megkaptam a számla másolatot meg a gari levelet, remélem nem lesz problémám vele. A kislànyom már nyúzza is alvás helyett.
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a szolgáltatónál vett iPadeket lehet-e más szolgáltató kártyájával használni (magyarul kártyafüggetlen)? Ausztriába szeretnék menni, de a drága roaming helyett inkább vennék egy ottani feltöltős simet. A konkrét típus Retina Mini a T-től.
-
csacsi67
addikt
-
Tomi13
senior tag
Mondjuk mobilnetet nem tervezek vele hasznàlni, de nem örülnék ha vmi gondom lenne belőle.
-
-
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Lenne egy ipad air amit lehet megvásárolnék, csak előtte 1-2 dologban kérném a tanácsotok.
A készülék pár hónapos és cég névre lett véve, de az eredeti számla már le lett adva a könyvelésre így csak fénymásolatot kapnék. A másik pedig hogy t-mobile-os és azt hallottam a szolgáltatók le tudják ezeket tiltani ha nem fizetik vagy hasonló történik.
Mennyire necces így megvásárolni? Illetve tudok bármit tenni ennek kivédésére?
Köszönöm! -
Tomics
addikt
Sziasztok!
iPad Air-rel meg vagytok elégedve? iOS 7 jól megy rajta? Gondolkozom, hogy veszek egyet (iPad 3 volt már csak én hülye eladtam). iPhone 5 telefonom mellé lenne. Szolgáltatótól venném, ezek nem függetlenek?
-
Tomi13
senior tag
Köszönöm szépen, ezek valóban nagyon jó áron lévő termékek. Még életemben nem rendeltem e-bay-ről, de azt hiszem itt az ideje, mert az utolsó az nagyon jónak tűnik,főleg ennyiért.
Sajnos azt nem tudom mi a különbség a két fajta szállítási mód között,mert időben ha jól látom ugyanakkor érkeznének meg körülbelül. -
-
Süvi
őstag
Egyes matt képernyővédő-fóliák nagyon nagy minőségveszteséggel járhatnak a felbontás terén.
A párom mini retinájára tettünk rá és olyan lett a felbontása mint a sima mininek.
Én jobb minőségű ultra clear Hdkínait vettem az Air-re (kb. 1000 Ft/3 db) és az jó, bár nem lesz tartós már látom.
A kollégám vett hivatalos apple matt fóliát hivatalos boltban mini retinára, és annak jó volt a mennyisége (csak 15* annyiba került). -
Jut eszembe! A 3 hónapos SKECH Fabric Flipper tokom kezd a sarkánál szétjönni, most keresem a megfelelő ragasztót hozzá, az otthoni nem fogja meg.
10 000 Ft a Speedshopban, számlám nincs hozzáén hülye.
Legközelebb max. 20 dollárért veszek, az előző kínai fél év után is egyben volt.
-
Tomi13
senior tag
válasz
vadászcsiga #1447 üzenetére
Nem mondod!
-
Tomi13
senior tag
Jó reggelt!
Milyen képernyővédő fóliát és tokot ajánlotok ipad 4-hez? -
Ragnar95
félisten
válasz
Joe Swanson #1442 üzenetére
Csak VOIP, mivel nincs benne GSM modul.
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy ipad Minit (simát), mivel az kedvezőbb az ára és fontos nekem a 3G-is. A kérdésem a következő. A 3G-s verzióval lehet-e telefonálni, vagy csak VOIP?
-
Alex91
félisten
válasz
dudicukrasz #1439 üzenetére
Ha volt olyan verzio, ami anno futott rajta, akkor a legutolso olyat ajanlja le letoltesre. Szoval lehet probalkozni
.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
dudicukrasz #1439 üzenetére
Meg kell sajnos, almáéknál mindig a legújabb OS-re koncentrálnak, 5.1.1 olyan régen volt hogy talán nem létezett
-
dudicukrasz
tag
válasz
vadászcsiga #1438 üzenetére
Csak arra gondoltam hogy az store-ban ne keljen minden játékot megnéznem hogy indul e ipad1el.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
dudicukrasz #1437 üzenetére
Nem hiszem hogy van ilyen lista főleg így a 8 küszöbén. Keresd ki asztali itunes-ban és keresd ki hogy mi az alap verzio ami kell neki
-
dudicukrasz
tag
Nem tudja valaki ios5.1.1-re milyen játékok futtathatóak?
Van valahol erre valamiféle lista? -
nofi
addikt
Ma mentem egy tesztkört és teljesen jó tablettel. Csak hang alapján én speciel az utcánkból nem jutnék ki, mert a kereszteződésünknél beleszámol egy plusz irányt...
Nyilván nekem is elég legtöbbször a hang és egyébként előre meg szoktam nézni a helyeket, hogy azért ne bambán álljak oda. Tekintve, hogy San Francisco és Los Angeles is szerepel a forgalmi dugós toplistákon, szívem szerint 3 GPS-szel és két papír térképpel vágnék neki, hogy tuti ne keveredjek el -
runner 125
nagyúr
Hi,
iStat-hoz hasonló app van ipad-re is?
Köszi. -
nofi
addikt
válasz
vadászcsiga #1431 üzenetére
Az a baj, hogy már van
-
nofi
addikt
válasz
vadászcsiga #1429 üzenetére
Köszi! Teljesen jó itthon, 1-2 órára, ráadásul csak megerősítésre használom, elég néha néha rápillantanom. Soha nem volt még bajom vele, pusztán kényelmi okok miatt keresek hajlok a nagyobb kijelző felé. Ablakra téve nekem folyamatosan figyelni már fárasztó, ráadásul totál idegen helyen szeretném ha nagyobb képen látnám a kereszteződéseket, neveket, stb.
-
nofi
addikt
Használja valaki navigációra az iPadjét? Hét végén indulunk nászútra és a beígért navit nem kapom meg, így két lehetőséget látok magam előtt.
1.: Veszek egy navit és max utána eladom, mert itthon nem használnám és bőven elég a telefon
2.: Sygicem van, ami iPaden is adott, kérdés, hogy mennyire lehet pontos? 4G-s, de mivel ott a roaming nyilván ki lesz kapcsolva félek, hogy nehézkesen talál majd jelet... 25 dolcsi lenne az USA térkép, tehát anyagilag ez érné meg a legjobban.Ui.: Telefont használok itthon, de egész nap nem szeretnék egy ekkora kijelzőt nézni, mert tényleg fogalmam sem lesz az útról
-
SATIKA31
tag
Tud valaki olyan progit amivel külső bluetooth eszközt tudok párosítani az ipad-el.?
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Mit gondoltok megéri most 70-75 körül venni garis Ipad 4-et 16Gb (wifi only) vagy várjak még mert ha jön (??) szeptemberben az új ipad akkor lejjebb mennek az áraik? Azért kérdezem,mert elég kaotikus ami a használt piacon van, van hogy ipad 1-ért kérnek 60 ezret, van hogy ipad 2-ért meg 90-et...
-
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #1413 üzenetére
Megcsinaltam. Nem merem elkiabalni, de mintha jo lenne.
Mondjuk miota megvan, januar ota, azota nem is foglalkoztam ilyennel.
Te szoktatok gyakran csinalni egyebkent? -
polonic
félisten
Udv
A retinas minin a safariban elkezdett akadozni a gorgetes. Ez miert lehet szerintetek?
-
Ragnar95
félisten
válasz
dudicukrasz #1409 üzenetére
Nem igaz, az történhet, hogy ha lapot váltasz, újratölti az oldalakat a kevés RAM miatt.
Pl VLC lejátssza őket, igen. -
dudicukrasz
tag
válasz
Ragnar95 #1408 üzenetére
Oké köszönöm,még nem mélyültem jobban el a gépben,2esem már volt,sok sebességbeli különbséget nem vélek felfedezni,legalábbis így elsőre,viszont olvastam hogy a viszonylag kevés ram miatt netezés közben hajlamos "megelégelni" az oldalak olvasását és egész egyszerűen kidob a netről,nem tudom ez igaz e.
A másik hogy működik e a divx lejátszás ezen?
vlc? -
Ragnar95
félisten
válasz
dudicukrasz #1407 üzenetére
Itt is nyugodtan kérdezhetsz róla, hiszen ez az iPad topic
-
dudicukrasz
tag
Elnézést hogy idearcátlankodok,most kaptam egy ipad1est,van ennek valahol külön fóruma?
Előre is köszönöm a segítséget.üdv....dudi -
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95 #1404 üzenetére
Igen az azért régebbi, de nekem az Iphone 5 után ramaty lenne a mini is. Viszont az ára már nagyon jó, egyedül azért érné meg. Na mind1, ma úgyis megnézem egy boltban, aztán kiderül.
Amúgy annak a gyorsasága kb egy Iphone 4S-é nem? Az már picit laggos is, bár lehet ez a 7.1 megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- ÚJ! BONTATLAN ! Samsung Galaxy Tab S9 FE, 128GB, 5G - X516B -
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad 10th. 64GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4126
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BONTATLAN Redmi 14C dual SIM 128 GB ROM NFC Midnight black
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest