Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Nekem eddig mindenből elég volt a 16. Egy két játék, plusz egy két számomra hasznos alkalmazás, és ennyi. Meg néha egy film, egy kis zene ...
-
-
szijartg
őstag
Srácok.
Vissza kaptam gariból a 4-emet. Frissen telepítettem, de eltűnt egy app. Nem érhető már el egyik store-ban sem.
Hol tudok reklamálni? Hogy nem érhető el?
Ilyenkor adnak helyette egy hasonlót vagy a pénzt adják vissza? (szomológép app) -
Ragnar95
félisten
Ez teljes mértékben felhasználási igény kérdése...
Én 128gigát is meg tudnék pakolni, most a 32 általában elég, de utazáskor mindig át kell gondolni,h milyen filmeket pakolok a gépre és le kell törölni néha nagyobb appokat is, szóval a 64 lenne számomra ideális, de van, aki a 16gigát se használja ki, mert mondjuk csak netezik/olvas az iPaden. -
Rage47
veterán
rájöttem, hogy 16 giga kevés egy tabletnek
-
Tenager18
senior tag
Ráadásul nagyon sok hangszer van, hegedű, gitár, zongora, és sok más
Ha valakit érdekel a zenélés, és ért is hozzá egy picit, tökéletes szórakozást nyújt. Androidra is van egyébként, nekem optimus g2-ön van a real drum, de az nem az igazi ( bár azzal is el lehet lenni )
[link] <--- itt elég korrektül rakták össze a dalt szerintem
-
válasz
Tenager18 #1684 üzenetére
Szívesen!
Annyi karc belefér a hátlapon. De az elszineződést nézd meg alaposan, komolyan mondom, én már 2 ilyenbe belefutottam. A képernyőn se legyen karc.Ezek a játékok hibátlanul futnak rajta, én Asphalt 8-at tolok sokat, 4-essel tökéletes.
@Alex91: Legyen igazad iOS8 témában!
70-ért megéri megvenni.
@#1686: így igaz, iPad2 is simán viszi az 1GB+ játékokat! csak lassabban tölti be, illetve gyengébb a grafikája (hardveresen is). Szódával ma még az is elmegy.
-
Alex91
félisten
Az iOS8-al mar joval elorebb lesz az Air, akkor mar ki fog jonni, hogy mit is tud valojaban
. Azert a 64 bites A7 az M7-tel megtamogatva jelentos elony az iPad4-hez kepest. Ha az iPad4 120k-s arat nezzuk az akcios Air-hez merten, akkor ennyiert nem eri megvenni ujonnan.
-
Tenager18
senior tag
Köszi szépen. Talán összesen két darab hajszálkarc van a hátlapján, kb ennyi. Igazából szeretnék majd rajta játszani is ( real racing 3, gta sorozat, stb ), illetve izgatottan várom, hogy kipróbálhassam a GarageBand nevű programot
Nagyon bejön
A súly egyátalán nem zavar amugy
-
válasz
Tenager18 #1682 üzenetére
70 k kedvező ár érte.
Nézd meg, hogy nincs-e elszineződve a képernyője, nem karcos- e a hátlapja.Szvsz nem sokkal butább, normál használat mellett nem tűnik fel. Azonban kb. 20 dekával nehezebb mint az Air, ez van akinek zavaró (pl. nekem), amúgy szuper masina a 4-es. En megvenném ennyiért.
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Régóta szerettem volna egy Ipadot, anno még az Ipad2-vel szemezgettem, de túl drága volt nekem
Most viszont kaptam egy ajánlatot, amit nem hagytam ki. Ipad4 16GB Wifi 70ezer magyar forintért. Kérdésem, hogy ennyiért mennyire számít jó vételnek? Szép állapotban van, doboza, és pár bisz basz jár hozzá. Valamint érdekelne az is, hogy mennyire úgymond butább, mint az Air ? Az már nagyon drága lett volna ( bőven 100K felett ), így az semmiképp sem jött volna össze
-
HardRic
addikt
Jó pixeles az fb messenger ikonja. wtf
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #1677 üzenetére
Nálam egy szinten van a Swype meg a SwiftKey. Jelenleg az utóbbit használom, de kb. csak a kinézet miatt.
-
válasz
vadászcsiga #1666 üzenetére
Köszönöm, sajnos sejtettem, hogy nincs rá megoldás. Nem tragikus, de bosszantó (nálam még van a "koszonom" is), de majd az iOS8 megoldja (?).
Addig próbálom a backspace-es javaslatodTelón szintén Swype-ot használok, azt is tanítani kell először a toldalékokra, aztán úgy-ahogy belejön, azonban helyesírási hibákat nem nagyon vét magyarul sem.
-
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #1672 üzenetére
Utoljára Windows Mobile alatt használtam Swype-ot, valamennyit nyilván javult azóta.
-
Vasinger!
nagyúr
Facebook Messenger for iPad: [link]
Ti látjátok már a Store-ban?Át kell állítani iPhone only-ra és azt kell leszedni. És valóban jó iPad-re is.
-
Rage47
veterán
válasz
vadászcsiga #1666 üzenetére
majd ios8-nál jön a Swiftkey, az már rendesen tud magyarul meg okosabb is
-
vadászcsiga
félisten
Nem sajnos. Annyit tudsz tenni hogy billentyűparancsban korrigálod a hibás szót. Nekem pl az "ujra" szó van helyesen hosszú ú-vel betáplálva, mert azt valamilyen okból nem ismeri de lehetne még százával ilyet csinálni de nekem nincs türelmem ehhez.
Itt van pl az "és" szócska, simán beírva es-t ír de szünet után backspace-el egyet visszalépve már tudja rendesen ékezettel. Rejtélyes.
-
Van lehetőség arra, hogy a billentyűzet szótárának tartalmát szerkesszem?
Azt tudom, hogy egyben lehet törölni, de én csak néhány elütött (=hibás) és automatikusan elmentett szót szeretnék szerkeszteni, vagy törölni.
Köszi!
-
Tomi13
senior tag
Hol tudom beállítani, hogy a mondat elején illetve pont után automatikusan nagybetűvel írjon mint az Iphone?
-
válasz
Ragnar95 #1655 üzenetére
Teljesen igazad van.
Azért így írtam, mert ha később Őmaga (Ákoska) szeretné újra használni a táblát, akkor vissza tudja állítani oda, ahol a biztonsági mentést készítette.Android júzer, én is az volnék, ott máshogy megy a visszaállítás. Az iCloud mentés igen jó dolog, ebben egyértelműen jobb az iOS.
-
-
-
válasz
Vasinger! #1641 üzenetére
Ahhhh
Inkább nem,csak kiröhögnétek.
Tényleg nem voltam tisztában a specifikaciojaval.
Csak örültem neki,es próbáltam beszélni a készülékrol.Ragnar95 : persze hogy elég mindenre,veszett gyors,imádom.
iPad-en wifi-n 9ms ping....sem rosszAz előző kérdésekre van vmi válasz esetleg?
-
Sziasztok!
Ha más is szeretne használni az iPad air keszulekemet,hogyan oldom meg,hogy ne az en account-omat használja ?
Hogyan tudom törölni az account-omat róla es alkotni rá egy újat ? -
Szabikaa20
őstag
Nem akarom elkiabalni,de amita frissitettem megnyit minden oldalt!Elötte ha uj lapon nitottam meg nemmindig ment...sot volt hogyha oldalt frissitettem,akkor a PH se ment... :/
-
pehaa
tag
válasz
univerzita #1626 üzenetére
Legalabb a game center-es bugot javitanak mar ki...
De lehet hogy a hiba az en eszkozomben van.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #1630 üzenetére
Nálam is ment gond nélkül 5c-n és Air-en is.
-
legiaap
félisten
Nekem frankón meghalt frissístés közben az Air is és az 5S is. Power + Home gomb segített csak...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Lehet tudni mik a javítások?
Szerk: ok már látom!
-
llaszlo
veterán
válasz
jön is le
-
univerzita
addikt
7.1.2 - letölthetö
-
Tomi13
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #1621 üzenetére
Köszönöm,közben kiderült, hogy mi a megoldás.
Mióta megvan az ipad privát böngészésben futott a safari, ezért nem jegyzett meg semmit. Most hogy kikapcsoltam már minden oké. -
Iginotus
addikt
Miért van az, hogy az iPad felfelé fel tudja tölteni az új eseményeket az online naptárba, onnan viszont nem tudja lehúzni a frissítéseket!
Google naptárat használok és a gyári naptárat az ipadon.
Van megosztott naptár is azon szépen jönnek a frissítések.
A saját naptáramon, ha iPadon írok uj eseményt azt felviszi online. Ha online írok egyet azt nem viszi le iPadre!
iPhoneselect oldalon be van pipálva! -
Tomi13
senior tag
Valamiért a safari nem jegyzi meg az oldalakon (pl. prohardver) a bejelentkezésnél a felhasznàlónevet meg jelszót. Hol tudom ezt a funkciót bekapcsolni? Ja igen a mondatok kezdőbetűit is kicsivel írja alapból ha gépelek valamit.
-
z67
őstag
válasz
vadászcsiga #1615 üzenetére
Nem, én nem alszom nyugodtan, ha esetleg eladósodok valahova.
Viszont lenne egy vodafonos mini 40-ért, annyiért még wifisnek is megérheti, nem?
-
z67
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek egy hálózatfüggő minit, majd esetleg a volt tulaj nem fizeti a számlákat és a szolgálató a letiltja gépet, akkor wifin tudom tovább használni?
Köszönöm!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror #1612 üzenetére
Ha beregeled indítasz egy fotós panasszal, hogy kérsz cserét.
-
lacy86
addikt
válasz
Darda Csabi #1608 üzenetére
Nem erre akartam valaszolni
Gadgetfan_
Koszi!
-
Gadgetfan_
senior tag
Lesz az öt hónap is, mert hiába jelentik be szeptemberben, nálunk valószínüleg majd csak novemberben juthatsz hozzá.
Ami egyelőre biztosnak látszik, az az ujjlenyomatolvasó beépiése az új Airbe. Amiket még rebesgetnek, hogy jobb kamera, meg plusz egy giga ram, esetleg vékonyabb ház és pár gramm súlyvágás, ezek kétségesek, főleg a plusz ram. Nem hiszem, hogy olyan nagy újitás várható iPad fronton, minden az iPhone-ról fog szólni inkább, a többi megkapja minimális kötelező upgrade-et.
Ha iPhone-t akarnál venni, azt mondanám mindenképpen várj, de iPad esetén azt mondom, ha nagyon szeretnél már egyet, akkor ne várj, vegyél egy Airt, rosszul biztos nem jársz. -
Darda Csabi
tag
Én is így vagyok, dilemma, de lehet még várok egy kicsit, a mostani ipad minivel még el vagyok egy darabig.
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga #1606 üzenetére
Ugy gondoltam mar vannak valamifele infok de akkor nem!
Szerintem megvarom ezt a 2-3 honapot ...Koszi!
-
lacy86
addikt
Szeretnek venni Ipad Air-t!
Az lenne a kerdesem , hogy megeri varni az "Ipad Air 2-re" vagy nem lesz akkora ujitas ami miatt megerne?!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror #1593 üzenetére
Ha a tokon van még a matrica, az a kerek szürke, akkor próbáld meg beregelni, nekem csak azért kellett a vásárlást igazoló papír, mert nem fogadta el a kódot a rendszerük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 4 Space Gray Gps+Cellular Lte,10,9 Retina, Új gyári kijelzővel!
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest