Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
univerzita #297 üzenetére
Meggondolandó ez a változat is, csak megint benne van az ismeretlenségi faktor.
-
válasz
univerzita #297 üzenetére
Időnként én is nézegetek ilyent, 31$-ért ez van az ebay-en.
Számomra ismeretlen a brand.
Ami érdekes - rádughatsz:
- 3G modemet is,
- LAN-t Wifi-vé alakít (pl. szállodában)
- ráköthetsz HDD-t is. Abban nem vagyok biztos, hogy normálisan meg is tudja hajtani... -
Winne
nagyúr
válasz
univerzita #295 üzenetére
Az ilyen cuccut inkább megveszem itthon a gari miatt, sok hdd-m döglött már meg.
Ez a Maxell is jónak tűnik a márkáját leszámítva.
-
Alliterator
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy ezt már kérdezte valaki, de visszaolvasva pár oldalt nem talaltam semmit, úgyhogy megkérdezem.
iPad Air vásárlását tervezem és úgy láttam, hogy pár GSM bolt honlapján jó 30-35 ezer forinttal olcsóbban hirdetnek gépet, mint pl az Apple store-ban vagy más nagyobb elektronikai boltokban.
A GSM boltosra is azt írják, hogy új, garanciás. Van ebben valami buktató? Érdemes innen venni vagy valami hibás terméket adnak, hogy olcsóbb?
Valakinek volt már rossz tapasztalata ezzel?Köszi a válaszokat.
-
Winne
nagyúr
Köszi
-
Winne
nagyúr
Egy Camera Kit működhet
jailbreaknélkül arra, hogy egy külső hdd-t, vagy egy pendrive-ot beledugok és nPlayerrel nézekmkv kiterjesztésű filmeket? -
pomk
őstag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani külső magyar kiosztású billentyűzetet iPad 4-hez?
Árban max. 10.000 körül gondolkoztam.Köszi!
-
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne az USA-ból rendelni egy 3G-s iPad Minit, de nem tudjuk, hogy az működne-e az itthoni kártyákkal. Ha ez volt már kérdés, akkor bocsi, nem találtam meg.
-
kivlov
aktív tag
Üdv van itt valaki akinek van retinás mini vagy air jb-elt verzióval?
-
Coc@s
őstag
Nekem egy "Golla" (?) tokom van HAMA-tól. (Ingyen kaptam)
Belemegy a mini Retina, de nagyon paszentos, a bal szélén kb. 1 mm-t rálóg a tok széle a kijelzőre.
Lehet, hogy az a nagyon pici vastagságbeli különbség ennyit jelent!?
De ettől még jól használható, és különben is : ajándék lónak...! -
Eagl3
veterán
válasz
Darda Csabi #271 üzenetére
Ozakiba belemegy a retinás mini, olyat vettem most én is.
-
Ilidzser
tag
válasz
Darda Csabi #271 üzenetére
Biztos!:-)
-
i.attila
tag
Azt hol állítom, hogy mit mivel nyit az ios? A facebookon linkel youtube-os videók esetén először bejön a youtube alkalmazás, de továbbugrik, és a végén a chrome-ban nyílik meg.
-
Boldika11
csendes tag
Helló!
Nemrég vettem egy új retina kijelzős ipad mini-t és szeretnék hozzá tokot venni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e különbség a mini és mini 2 között a tokokban, mivel a kettő vastagsága között van vagy 0,3 mm.
Előre is köszönöm! -
weinmaker
őstag
Ha az ipad garageband-en megcsinálok egy zenét az tudom mac-en tovább editálni, és fordítva?
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék.
Egyik ismerősöm talált egy iPadet, 2 napig várt a tulajra, hogy jelentkezzen, de semmi.
Legyalulta a teljes rendszert, és elkezdte használni, viszont parázik, hogy baja lehet belőle.
Nekem lövésem sincs az ilyen témákhoz, szóval ezért kérnék tőletek infót.
Köszi! -
Winne
nagyúr
Használt valamelyikőtök már vezeték nélküli hdd-t iPadhez? Arra gondoltam, hogy arra feltenném a filmjeimet és vezeték nélkül nézném. Túl sokat kérek?
-
Coc@s
őstag
válasz
univerzita #255 üzenetére
Köszi!
Időközben már fönnvannak a filmek, pont így, ahogy te is írtad.
Szoknom kell az iOs-es dolgokat.Viszont azért kerestem iTool-on utána is, és azóta sem találom ott a módját.
De elég, ha egyféleképp de működik. -
univerzita
addikt
Csináld így:pc-én ilindítod a iTunest.Majd össekötö iPaddal. Majd a pc-én a iTusban beléps a job oldalt lévö iPad ikonra. Megnílik a iPadod és beléps a Aplikáciok ikonba. Megjelennek a aplikáciok és a legajján les a VLC. Rákattintas és a bal oldalon megjelenik a üres mappa a neve Dokumentumok. Ide könyen bemásolod a filmet. De ha csak othon akarod nézni akkor nem kel bemásolni lehet VLC-vel streemelni. A írásér elnézést.
-
Coc@s
őstag
válasz
univerzita #253 üzenetére
VLC fölment.
Nézegetem az iTools-al és a SynciOs-el is, de nem lelem a mappáját. -
Coc@s
őstag
Láma kérdés, de sehogy sem találom hirtelen a megoldást:
Filmet - avi - hogyan tudok rétenni az iPad-ra?
Próbáltam ráhúzni az iTunes-ra, filmekre állva hozzáadni, stb... , nem sikerült.Opps: Synios már húzza be.
Az iTools konvertálni akarta. Mi az általánosan jól bevált megoldás? -
válasz
Szabikaa20 #246 üzenetére
Felhívtam: nincs készleten.
Meglepő, hogy kamu 6000-es árral szerepeltetik készleten es argep.hu-n. Edigital.hu egy komoly webshop. -
válasz
Szabikaa20 #244 üzenetére
Tudtommal, igen.
De NINCS 6000 Ft-ért.
Megpróbáltam venni most azonnal, írja, hogy 13 db van készleten, de amikor fizetni akartam, akkor olyan üzenetet adott, hogy 0 db vásárolható belőle. Kétszer is megpróbáltam, nem sikerült... -
Xero
nagyúr
-
Nekem semmi papírom nem volt az eredetileg Németországban értékesített, használtan vett iPad4-emhez. Szó nélkül cseréltek, csak a sorozatszamot ellenőrzik, hogy él-e rá még a gyári gari. Igen elégedett vagyok a prémium ár mellé járó -szvsz- prémium szolgáltatással, másnak is igy kellene csinálnia. Erősen gondolkodom azon, hogy az Airhez veszek majd AppleCare-t is.
-
Bodz
nagyúr
Vettem ma egy iPad Minit, de már csak most tűnt fel, hogy a kijelző teljes jobb oldalán egy 2-3 miliméteres sávban nem érzékeli az érintést (100-ból jó ha egyszer megy). Holnap viszem vissza. Rosszul indul a barátságunk, de a cseredarabot már a boltban kipróbálom. Gondolom nem lesz szívózás, és azonnal cserélik.
-
Winne
nagyúr
Ezt az appot nem lehet behúzni valahonnan ingyenbe?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Gadgetfan_ #223 üzenetére
Pedig a hangoknál kell beállítani... Alul bekell lenni kapcsolva mindkettönek...A hangerö és csengö és hangjelzések hangereje fel van rakva?Vagy probald meg kikapcsolni aztán power+home gomb ujraindit aztan ha ujraindult megint bekapcsolni...
-
Coc@s
őstag
válasz
hangerő ?
-
univerzita
addikt
válasz
A általános beálítás alat van a hangok. Megjelölöd majd a bal felén legalul kell lenie a bill. hang.
-
törölt tag
Jut eszembe!
Az Air-el lehet olyat, mint pl a DLNA? Tehát a tv-m DLNA képes, tudok valamit ezzel kezdeni, vagy csak akkor ha apple tv-m lenne?! -
Gadgetfan_
senior tag
Nincsenek billentyűhangok az iPad Air-emen, és sehogy sem tudom előcsalogatni, pedig emlékszem, hogy a kezdeteknél még volt, az volt az első, hogy beállitottam, mert szeretem ha klattyogással visszajelez a gépeléskor. Pedig a beállításokban, a hangoknál be van kapcsolva a lakathanggal együtt, ami szintén nincs. Valaki?
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #219 üzenetére
Feltöltöm teljesen aztán csinálok egy home+power resetet hátha megoldja a problémát. Már nagyon ideje lenne kiadniuk a 7.1...
(Az iphone 4S viszont megtáltosodott. Nap végére eddig 50%-ra merült úgy, hogy alig használom, most viszont 90%-nál tart)
-
Sur1G
aktív tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy ipad air a napokban elérhető frissítéssel nyugalmi állapotban merül? Az enyém is ezt játssza, meg egy ismerősömé. Reggel le a töltőről, délig 0 perc használat és -6% az aksin. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
univerzita #212 üzenetére
Plex kliens Plex szerverhez csatlakozik. Ha nincs fent a NAS-odon, akkor nem fogod látni a filmjeidet a Plex kliensben.
-
univerzita
addikt
Megvettem a Plex-et. Felttettem a pc-re is. Csak a NAS-ra nemtudom felrakni mert a enyém nics a válastékba. Igy visont a ipad nemlása a film mappát a NAS-on csak a pc-én. Nálatok ez hogy van? Akkoris tuttok csatlakozni a NAS-hoz Plexel ha nics Plex a NAS-on?
-
Xero
nagyúr
Na akkor összegezzük, hogy tiszta legyen:
Minden 2013 szeptember 1. után aktivált készülék (tehát az első üzembe helyezés a kicsomagolás után) jogosult az ingyenes appokra. Amennyiben valaki belép az accountjával automatikusan nem kapcsolódik hozzá. Viszont amint rábök az ingyenes appra és letölti, onnantól arra az accountjára lesz meg. Tehát szabadon felrakhatja régebbi eszközre is. Továbbá, ha a készüléket eladja, az hiába lett megfelelő idő után aktiválva, az ingyenességet már "elfogyasztotta" az előző tulaj accountjával. -
Winne
nagyúr
válasz
Darda Csabi #206 üzenetére
Nem erre gondolok, hanem azt beszéljük a kollegával, amit korábban írt, miszerint új ipad készülékre ingyenes az iPhoto.
-
Darda Csabi
tag
Nem, azt akkor tudod ingyen letölteni, ha bejelentkezés egy apple ID-vel, amíg ezt nem tetted meg, nem fogod tudni letölteni, se ingyenes e pénzért, csak az alap programok lesznek az ipaden, amiket felajánl hogy le tölthetsz ingyen, azokat az apple id megadása után tudod majd csak letölteni.
-
törölt tag
Igazán nincs mit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Samsung Galaxy Tab S8+ / S7+ FE Book Cover Keyboard, billentyűzet - Csomagolásbontott
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest