Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, Mini Retinához keresnék tokot. Igazából a Smart Cover (ki-bekapcs, két féle "háttámla állás" funkcionalitása tetszik, de élőben még nem láttam. Csak kicsit drágának találom 21k HUF-ért

Van esetleg valami nagyon hasonló alternatíva, vagy törődjek bele, hogy ez ennyi és kész?
-
seneca07
tag
Sziasztok! Letöltöttem az "Appzapp Pro HD" alkalmazást, de vmilyen ázsiai nyelven van rajta minden! Nem tudjátok hogyan lehet magyarra beállítani, vagy legalább angolra?! Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv. -
Sur1G
aktív tag
Van egy pár többujjas mozdulat, amivel egyes funkciókat lehet elérni (program váltás, futó programok, program bezárás). Alapból nincs időjárás, számológép app
. Maga az iOS szinte ugyan az csak az ipadre tölthető programokban van különbség. Szerencsére nagyon sok programnál megoldották, hogy ipad kijelzőjét hasznosan kihasználják, tehát a programok nem egy telefonról felnagyított valamik.Az első, ami feltűnt nekem használat közben, hogy iphone után nem nagyon akar lemerülni. Sőt még néha most is elcsodálkozok, hogy mennyire jól bírja szuflával.
-
-
bundli
tag
Sziasztok
Azt szeretném kérni, hogy valaki le tudná e nekem írni, hogy mik a különbségek egy iPad mini/Air és iPhone 5 között.
A képernyőméret és a SoC-beli különbségek adottak, nem erre lennék kíváncsi, főleg az iOS-en belül eltérések érdekelnének, mik a különbségek és milyen fontosabb eltérések vannak használat közben. Jelenleg iPhone 5 tulaj vagyok, így ezért szeretném ahhoz mérni, hogy mi az amiben más lenne.
-
_Csaba_
senior tag
Ti találkoztatok olyannal hogy az iPad air nem akar csatlakozni az iPhone4-hez Személyes hozzáférési ponton keresztül?
ui: Az ipadet amerikából vettem, de kétlem hogy ez gondot okozna..
-
Mister_X
nagyúr
Szólt, hogy kevés a tárhely. Gondolom láthatom valahol, hogy mi van telepítve és mennyi helyet foglal - hogy célszerűbben töröljek.
-
Mister_X
nagyúr
Tárhelyet hogyan menedzselem?

-
válasz
univerzita
üzenetére
Így már értem: a wifi jelek alapján tájékozódik (mint az Androidnál a battery saving-es location), tehát a GPS nem feltétlenül szükséges városban.
De hogy kerül a térkép az iPadre? Előre letöltöd, hogy offline is meglegyen? Esetleg a Google Maps-en egy kijelölt részt letöltesz?
Androidra az elterjedt ingyenes offline az tkp. egy warez.
szerk: @Mister_X: tudom

-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, nhogy itt is van olyan, mint androidon hogyha nem tetszik egy app, akkor visszaküldöd, és visszakapod a pénzt? Vagy teljesen lutri, hogyha megveszel valamit, és akkor derül ki, hogy kaki.
-
válasz
univerzita
üzenetére
offline?
szerk: @Mister_X: nem arra a fóliára gondolok, amit utólag teszel rá
, hanem arra, amibe gyárilag csomagolták a dobozon belül, kedden jött új iPadem, friss az élmény 
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RichiG23
üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de mivel bizonyítod, hogy te megvetted a tabot és nem loptad? Attól mondjuk nem nagyon kell félni, hogy azért tiltják, mert nem fizeti a részleteket.
Ilyenkor jön jól az átutalás is, mert annak betonbiztos nyoma marad, továbbá pár screenshot sem árt a hirdetéseiről. Mondjuk a jogi útját ennek nem ismerem, a tab az ő nevén marad, de közben eladta neked...
@focvis: iPad Airen nincs gyárilag fólia és nem is adnak mellé.
-
Süvi
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Köszönöm
Úgy írja, hogy bontatlan, fóliás, független, ezüstszínű iPad Air 32 GB 3G/LTE tablet 2015.03.08-ig.
3G/LTE verzió van???
Ha nincs felbontva, hogy lehet, hogy már ketyeg a gari?Más.
Ha jól olvastam csak a 4G/LTE modellben van GPS. Létezik ingyenes offline navi ipadra?Köszönöm
-
RichiG23
csendes tag
Hello! El tudnátok légyszíves mondani ipad esetében hogy működik ez a letiltás dolog. Nemrég vásároltam egy 4G-s ipad airt de még van rá részlete az eladónak. Namost ha ne adj isten letiltják a gépet akkor mennyire válik használhatatlanná? Fel lehet oldani valahogy ezt a tiltást? Köszönöm és üdv!
-
Mister_X
nagyúr
Hát, az "új" és "fóliás" sajnos nem fér össze iPadeknél
Nameg ha már be van regisztrálva, akkor használva is volt - nálam az új azt jelenti, hogy én csomagolom ki, de ez lehet csak az én defektem.Apropó regisztrálás: hogyan lehet? Mikor megcsináltam az Apple ID-m, megkérdezte, hogy csatolom-e az Airem a profilomhoz, ez egyenértékű a gép beregisztrálásával?
@Kalandor: igen, ez a elgalapabb bölcsesség, de sokszor csak így lehet megvenni a terméket a térbeli szakadék miatt, továbbá egy régóta üzletelő és rengeteg pozitív visszajelzéssel (ahol mondjuk említik, hogy utaltak és rendben volt minden) rendelkező tag nagyobb valószínűséggel nem fog meglépni a pénzzel. Én is utaltam már, nekem is utaltak.
-
-
Általánosságban:
Ne legyen karcos a kijelző, ne legyen nagyon karcos a hátlap, ne legyen foltos ("inhomogén") a kijelző, ne legyen lopott a cucc. Ne vegyél 1. generációs iPad-et (szerintem).Hardverapró specifikusan: sokkal jobb a helyzet mint az aprod.hu-n, de ezért óvatosan az előre utalással, nézd meg mennyi pozitív és negatív visszajelzése van az eladónak. Inkább a személyes átvételt részesítsd előnyben, akkor nagy baj nem lehet.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha itt a hardverapróról veszek ipad-ot mire kell figyelnem?
Köszönöm
-
weinmaker
őstag
Tényleg senki nem zenél ipad-el?
-
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Lemaradtam az iPadek generációival, most az iPad Air a The Brand New iPad? Mi van benne? Jó lett?
Ha a T-nél veszem meg, mit kapok mellé? Mire elég 16GB?
-
Ez az iPad 2-es tok jó iPad 4-hez is?
-
weinmaker
őstag
Van olyan aki ipad-et használ zenekészítéshez? Lenne pár kérdésem-e téren.
-
vtechun
veterán
Fél egykor rátettem töltőre, 16%-on állt, most reggel fél nyolckor néztem, 84%, azaz óránként 10%-ot bírt tölteni, ez elég sovány
-
vtechun
veterán
Ipad4, saját 12w-os töltöjével. Kicsit lassúnak találom a 8-10 órás töltési időt, egy másik topicban azt írta egy másik tulaj, hogy 3 percenként 1 %-ot tölt. Meg, hogy függhet attól is, hogy eredeti-e a kábel, vagy sem. Mivel kéztől vettem, felmerülhet, hogy nem eredeti a kábel, de fene tudja. Látszik az valahogy, hogy eredeti a kábel?
-
erdoke
titán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
USB-n szinte semmi nem működik, az OTG 3G Androidon is lutri. Egy független mobil hotspot minden szempontból jobb, és több eszközt is ki tud szolgálni.
-
univerzita
addikt
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
ebay-en nézd meg -Wireless 3G WiFi Router for iPad
-
HUNNIA1920
őstag
Egyébként iPad 2-nél megoldható OTG-n az USB-s 3G-s net?
Külföldön kéne használjam, viszont a WiFi only lehet kevés. -
Blizz
őstag
Sziasztok, másnál is megjelent a wifi probléma? Ma feltettem a 7.1-et és folyamatosan dobál a hálózatról. Nem csak iPadtől, hanem gépről és telefonról is
-
Süvi
őstag
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem keltem bal lábbal, de az iPad 3 másfélszeres kapacitásü akksiját 2,1 A-es gyári töltő nyomja föl, nyilván lényegesen lassabban. A 2 & 4 valahol a kettő között van.
A 120 ezres iPad 4 nagyon jó ajánlat, szürkén lesz az 100 is.
-
Szabikaa20
őstag
Na akkor még 1x...12W-os töltö (5,2V-2,4A) Az Air akksija 8756mAh 3,73V (BatteryDoctor szerint) a töltési idö kevesebb volt mint 4,5 óra és közben használtam is...

erdoke asszem ballábbal keltél úgy látom!

-
erdoke
titán
OK, de írjátok már oda, hogy milyen iPad és milyen töltő... Mivel az iPad 2-3-4-Air mind különböző akkumulátor kapacitás és töltő teljesítmény kombinációt használ. Szóval ezek ismerete nélkül totál értelmetlen beírni.
(#517) Alex91
Melyik, a 3 vagy a 4? Nagyon nem mindegy. -
Alex91
félisten
120k a retina iPad! iPad2 kivezetve!
-
Winne
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Na erről beszéltem én is, ugyanaz a 12 wattos töltőm van, nekem is kb annyi a 4-esen.

-
Szabikaa20
őstag
19:30-40körül tettem töltöre az Air és éjfél elött pár percel érte el a 100% ot! 6%-ról kezdtem el tölteni...Vagyis kevesebb mint 4,5 óra kellett a teljes feltöltéshez,úgy hogy közben használtam is!

-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Szivesen! "Nemláttad a fáktól az erdőt!"
Hát nálam van sajnos akksiidövel...Most töltön van,majd megfigyelem mi lesz,ha feltöltött... -
Urban Terror
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Köszi!
És tényleg!
En egyebkent 7.1 óta nem vettem észre akku problémát.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Hát ezen a billentyüzeten is van Return vagy ugrás...Azzal tudsz sort lépni is meg keresésnél is használni.

-
Urban Terror
tag
http://m.prohardver.hu/tema/ipad_topic/hsz_481-481.html. Tudna valaki erre a hsz-ra válaszolni?
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
+erdoke
Köszönöm szépen a válaszokat, sejtettem, hogy igy lesz, csak bíztam benne, hogy talán mégis... Elvégre az Apple AppStoreban is ott van. És az pont tökéletes lenne nekem. 1 dodót fizetnék is érte

-
-
Tud valaki segíteni abban hogyan tudom (ha tudom) beállítani a billentyűzet színét sötétebbre? Arra gondolok ami az AppStore-ban van, de nem arra ami a keresésére szolgál, hiszen az megegyezik a Safariban most is használt billentyűzettel, hanem arra, ami akkor nyílik meg, amikor meg kell adni a jelszavadat. Ez egy kellemes sötét szürke billentyűzet, jobb a szememnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A rend őrei
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Maga az iOS szinte ugyan az csak az ipadre tölthető programokban van különbség. Szerencsére nagyon sok programnál megoldották, hogy ipad kijelzőjét hasznosan kihasználják, tehát a programok nem egy telefonról felnagyított valamik.
Én azt vettem és elégedett is vagyok vele.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem is csak két napos a kicsike 
, hanem arra, amibe gyárilag csomagolták a dobozon belül, kedden jött új iPadem, friss az élmény