Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, Mini Retinához keresnék tokot. Igazából a Smart Cover (ki-bekapcs, két féle "háttámla állás" funkcionalitása tetszik, de élőben még nem láttam. Csak kicsit drágának találom 21k HUF-ért
Van esetleg valami nagyon hasonló alternatíva, vagy törődjek bele, hogy ez ennyi és kész?
-
seneca07
tag
Sziasztok! Letöltöttem az "Appzapp Pro HD" alkalmazást, de vmilyen ázsiai nyelven van rajta minden! Nem tudjátok hogyan lehet magyarra beállítani, vagy legalább angolra?! Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv. -
Sur1G
aktív tag
Van egy pár többujjas mozdulat, amivel egyes funkciókat lehet elérni (program váltás, futó programok, program bezárás). Alapból nincs időjárás, számológép app
. Maga az iOS szinte ugyan az csak az ipadre tölthető programokban van különbség. Szerencsére nagyon sok programnál megoldották, hogy ipad kijelzőjét hasznosan kihasználják, tehát a programok nem egy telefonról felnagyított valamik.
Az első, ami feltűnt nekem használat közben, hogy iphone után nem nagyon akar lemerülni. Sőt még néha most is elcsodálkozok, hogy mennyire jól bírja szuflával.
-
-
bundli
tag
Sziasztok
Azt szeretném kérni, hogy valaki le tudná e nekem írni, hogy mik a különbségek egy iPad mini/Air és iPhone 5 között.
A képernyőméret és a SoC-beli különbségek adottak, nem erre lennék kíváncsi, főleg az iOS-en belül eltérések érdekelnének, mik a különbségek és milyen fontosabb eltérések vannak használat közben. Jelenleg iPhone 5 tulaj vagyok, így ezért szeretném ahhoz mérni, hogy mi az amiben más lenne.
-
_Csaba_
senior tag
Ti találkoztatok olyannal hogy az iPad air nem akar csatlakozni az iPhone4-hez Személyes hozzáférési ponton keresztül?
ui: Az ipadet amerikából vettem, de kétlem hogy ez gondot okozna..
-
Mister_X
nagyúr
Szólt, hogy kevés a tárhely. Gondolom láthatom valahol, hogy mi van telepítve és mennyi helyet foglal - hogy célszerűbben töröljek.
-
Mister_X
nagyúr
Tárhelyet hogyan menedzselem?
-
válasz
univerzita #568 üzenetére
Így már értem: a wifi jelek alapján tájékozódik (mint az Androidnál a battery saving-es location), tehát a GPS nem feltétlenül szükséges városban.
De hogy kerül a térkép az iPadre? Előre letöltöd, hogy offline is meglegyen? Esetleg a Google Maps-en egy kijelölt részt letöltesz?
Androidra az elterjedt ingyenes offline az tkp. egy warez.
szerk: @Mister_X: tudom
-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, nhogy itt is van olyan, mint androidon hogyha nem tetszik egy app, akkor visszaküldöd, és visszakapod a pénzt? Vagy teljesen lutri, hogyha megveszel valamit, és akkor derül ki, hogy kaki.
-
válasz
univerzita #564 üzenetére
offline?
szerk: @Mister_X: nem arra a fóliára gondolok, amit utólag teszel rá
, hanem arra, amibe gyárilag csomagolták a dobozon belül, kedden jött új iPadem, friss az élmény
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RichiG23 #561 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de mivel bizonyítod, hogy te megvetted a tabot és nem loptad? Attól mondjuk nem nagyon kell félni, hogy azért tiltják, mert nem fizeti a részleteket.
Ilyenkor jön jól az átutalás is, mert annak betonbiztos nyoma marad, továbbá pár screenshot sem árt a hirdetéseiről. Mondjuk a jogi útját ennek nem ismerem, a tab az ő nevén marad, de közben eladta neked...
@focvis: iPad Airen nincs gyárilag fólia és nem is adnak mellé.
-
Süvi
őstag
válasz
Mister_X #560 üzenetére
Köszönöm
Úgy írja, hogy bontatlan, fóliás, független, ezüstszínű iPad Air 32 GB 3G/LTE tablet 2015.03.08-ig.
3G/LTE verzió van???
Ha nincs felbontva, hogy lehet, hogy már ketyeg a gari?Más.
Ha jól olvastam csak a 4G/LTE modellben van GPS. Létezik ingyenes offline navi ipadra?Köszönöm
-
RichiG23
csendes tag
Hello! El tudnátok légyszíves mondani ipad esetében hogy működik ez a letiltás dolog. Nemrég vásároltam egy 4G-s ipad airt de még van rá részlete az eladónak. Namost ha ne adj isten letiltják a gépet akkor mennyire válik használhatatlanná? Fel lehet oldani valahogy ezt a tiltást? Köszönöm és üdv!
-
Mister_X
nagyúr
Hát, az "új" és "fóliás" sajnos nem fér össze iPadeknél
Nameg ha már be van regisztrálva, akkor használva is volt - nálam az új azt jelenti, hogy én csomagolom ki, de ez lehet csak az én defektem.
Apropó regisztrálás: hogyan lehet? Mikor megcsináltam az Apple ID-m, megkérdezte, hogy csatolom-e az Airem a profilomhoz, ez egyenértékű a gép beregisztrálásával?
@Kalandor: igen, ez a elgalapabb bölcsesség, de sokszor csak így lehet megvenni a terméket a térbeli szakadék miatt, továbbá egy régóta üzletelő és rengeteg pozitív visszajelzéssel (ahol mondjuk említik, hogy utaltak és rendben volt minden) rendelkező tag nagyobb valószínűséggel nem fog meglépni a pénzzel. Én is utaltam már, nekem is utaltak.
-
Általánosságban:
Ne legyen karcos a kijelző, ne legyen nagyon karcos a hátlap, ne legyen foltos ("inhomogén") a kijelző, ne legyen lopott a cucc. Ne vegyél 1. generációs iPad-et (szerintem).Hardverapró specifikusan: sokkal jobb a helyzet mint az aprod.hu-n, de ezért óvatosan az előre utalással, nézd meg mennyi pozitív és negatív visszajelzése van az eladónak. Inkább a személyes átvételt részesítsd előnyben, akkor nagy baj nem lehet.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha itt a hardverapróról veszek ipad-ot mire kell figyelnem?
Köszönöm
-
weinmaker
őstag
Tényleg senki nem zenél ipad-el?
-
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Lemaradtam az iPadek generációival, most az iPad Air a The Brand New iPad? Mi van benne? Jó lett?
Ha a T-nél veszem meg, mit kapok mellé? Mire elég 16GB?
-
Ez az iPad 2-es tok jó iPad 4-hez is?
-
weinmaker
őstag
Van olyan aki ipad-et használ zenekészítéshez? Lenne pár kérdésem-e téren.
-
vtechun
veterán
Fél egykor rátettem töltőre, 16%-on állt, most reggel fél nyolckor néztem, 84%, azaz óránként 10%-ot bírt tölteni, ez elég sovány
-
vtechun
veterán
Ipad4, saját 12w-os töltöjével. Kicsit lassúnak találom a 8-10 órás töltési időt, egy másik topicban azt írta egy másik tulaj, hogy 3 percenként 1 %-ot tölt. Meg, hogy függhet attól is, hogy eredeti-e a kábel, vagy sem. Mivel kéztől vettem, felmerülhet, hogy nem eredeti a kábel, de fene tudja. Látszik az valahogy, hogy eredeti a kábel?
-
erdoke
titán
válasz
HUNNIA1920 #527 üzenetére
USB-n szinte semmi nem működik, az OTG 3G Androidon is lutri. Egy független mobil hotspot minden szempontból jobb, és több eszközt is ki tud szolgálni.
-
univerzita
addikt
válasz
HUNNIA1920 #527 üzenetére
ebay-en nézd meg -Wireless 3G WiFi Router for iPad
-
HUNNIA1920
őstag
Egyébként iPad 2-nél megoldható OTG-n az USB-s 3G-s net?
Külföldön kéne használjam, viszont a WiFi only lehet kevés. -
Blizz
őstag
Sziasztok, másnál is megjelent a wifi probléma? Ma feltettem a 7.1-et és folyamatosan dobál a hálózatról. Nem csak iPadtől, hanem gépről és telefonról is
-
Süvi
őstag
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20 #521 üzenetére
Nem keltem bal lábbal, de az iPad 3 másfélszeres kapacitásü akksiját 2,1 A-es gyári töltő nyomja föl, nyilván lényegesen lassabban. A 2 & 4 valahol a kettő között van.
A 120 ezres iPad 4 nagyon jó ajánlat, szürkén lesz az 100 is.
-
Szabikaa20
őstag
Na akkor még 1x...12W-os töltö (5,2V-2,4A) Az Air akksija 8756mAh 3,73V (BatteryDoctor szerint) a töltési idö kevesebb volt mint 4,5 óra és közben használtam is...
erdoke asszem ballábbal keltél úgy látom! -
erdoke
titán
OK, de írjátok már oda, hogy milyen iPad és milyen töltő... Mivel az iPad 2-3-4-Air mind különböző akkumulátor kapacitás és töltő teljesítmény kombinációt használ. Szóval ezek ismerete nélkül totál értelmetlen beírni.
(#517) Alex91
Melyik, a 3 vagy a 4? Nagyon nem mindegy. -
Alex91
félisten
120k a retina iPad! iPad2 kivezetve!
-
Winne
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #514 üzenetére
Na erről beszéltem én is, ugyanaz a 12 wattos töltőm van, nekem is kb annyi a 4-esen.
-
Szabikaa20
őstag
19:30-40körül tettem töltöre az Air és éjfél elött pár percel érte el a 100% ot! 6%-ról kezdtem el tölteni...Vagyis kevesebb mint 4,5 óra kellett a teljes feltöltéshez,úgy hogy közben használtam is!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #512 üzenetére
Szivesen! "Nemláttad a fáktól az erdőt!"
Hát nálam van sajnos akksiidövel...Most töltön van,majd megfigyelem mi lesz,ha feltöltött...
-
Urban Terror
tag
válasz
Szabikaa20 #510 üzenetére
Köszi!
És tényleg!En egyebkent 7.1 óta nem vettem észre akku problémát.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #509 üzenetére
Hát ezen a billentyüzeten is van Return vagy ugrás...Azzal tudsz sort lépni is meg keresésnél is használni.
-
Urban Terror
tag
http://m.prohardver.hu/tema/ipad_topic/hsz_481-481.html. Tudna valaki erre a hsz-ra válaszolni?
-
válasz
szabogabor10 #506 üzenetére
+erdoke
Köszönöm szépen a válaszokat, sejtettem, hogy igy lesz, csak bíztam benne, hogy talán mégis... Elvégre az Apple AppStoreban is ott van. És az pont tökéletes lenne nekem. 1 dodót fizetnék is érte
-
-
Tud valaki segíteni abban hogyan tudom (ha tudom) beállítani a billentyűzet színét sötétebbre? Arra gondolok ami az AppStore-ban van, de nem arra ami a keresésére szolgál, hiszen az megegyezik a Safariban most is használt billentyűzettel, hanem arra, ami akkor nyílik meg, amikor meg kell adni a jelszavadat. Ez egy kellemes sötét szürke billentyűzet, jobb a szememnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hegesztés topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8+ / S7+ FE Book Cover Keyboard, billentyűzet - Csomagolásbontott
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest