- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Süvi
őstag
válasz
szijartg #647 üzenetére
Nem értek IOS-eshez, de a napokban találkoztam egy ezzel kapcsolatos dologgal:
Az egyik sufnyigsm boltban árultak "AppleCare Protection Plan iPad-hez", de azt mondták, hogy Mo-on ez nem működik, csak akkor, ha a regisztrációnál nem Mo-ra lett beregisztrálva a készülék.
Bár ezt a kijelentést egy másik topicban már megcáfolták a fórumtársak ill. felhívtam az apple-t és nem mondták volna, hogy nem létezik Garancia kiterjesztés Mo-ra, és azt mondták, hogy fel kell hívni őket és segítenek. Szerintem próbáld meg. (Amikor én telefonáltam sztem egy kezdőt foghattam ki, mert azt mondta, hogy 9.900 az AppleCare és amikor rákérdeztem, hogy akkor miért van 24.990-ért a honlapon, akkor megkérdezte, hogy hol van ez az apple honlapján és megköszönte, hogy megmutattam)
-
válasz
szijartg #631 üzenetére
THX!
Ma kézhez kaptam én is, elég viharvert a doboz, gondolom sok időt töltött a polcon. Garanciális szervizt itt végeznek, szerintem postázni is tudod, érdeklődj utána. Amikor ott jártam, épp futár hozott több készüléket javíttatni / cserélni. -
válasz
szijartg #618 üzenetére
A pixel-hibát passzolom.
Gariztatni vidd inkább egy hivatalos szervizbe, nem kérnek semmi papírt1-2 nap és kapod a fóliázott zsír új padot, ha jogos az igényed. A gari nem indul újra, de ha kevesebb mint 3 hónap van hátra belőle, akkor kapsz 3 hónapot a cserétől számítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest