Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
Chereiose #1398 üzenetére
Mire? Videózásra tök jó, internetre rossz, mert szöveget nem tördel, alapból meg nagyon picik a betűk és nagyon pixeles hozzá a kijelző. A játékok elfutnak, de egyre rosszabb lesz a helyzet, azok nagyon gyorsan fejlődnek. iOS frissítéseket egy darabig még kapja, attól nem kell félni.
-
Chereiose
addikt
hát kipróbálom majd Istyle-ban, meglátjuk a különbsèget. Èn is eleve nagyobb kijelzőt vennèm meg a jobbat, de ilyen 63-65 ezerért megfontolandó ez a mini. Mit gondoltok mennyi ideig lenne elèg?
-
Ragnar95
félisten
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Egy első generációs Ipad Mini-t hülyeség már venni? Nézegettem a specifikációit, de messze elmarad még a mini retinától is...Viszont jó árban van már. -
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem tud olcsón olyan Smart Cover-t, aminek erős a mágnese? Ebay-ről vagy akárhonnan jó, a lényeg, hogy ne csússzon le róla, mint a kópiák többsége.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #1387 üzenetére
Ah köszi. Hangouts nagyon cool, miért nem ezt használtam eddig..
-
MajaG
senior tag
Sziasztok!
Van valahogy lehetőség arra, ha pl. messenger, facebook, skype appba vagyok, akkor a sendre ne kelljen rányomnom a kijelzőn, hanem elküldje az üzit/mailt stb. ???
A felállás iPad 4 + Apple wireless bill.Voiceover nélkül.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
runner 125 #1386 üzenetére
Hangouts, Vtok, Phone for google voice & Gtalk
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Google talk-hoz melyik appot javasolnatok?
Köszi.
-
Vasinger!
nagyúr
iPaden lehet használni az iPhoneon használt Apple id-t, igaz?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
unrealnoise #1381 üzenetére
Ha lehet menteni dropboxba akkor mentsd oda...Dropboxbóll pcvel megint lemented es ha mar gepen van azt csinalsz vele amit akarsz...
-
univerzita
addikt
válasz
unrealnoise #1381 üzenetére
Marvint le tudod tölteni a App Store- ból. Gondolom lehet szinchronizálni iTunes- szal.
-
unrealnoise
senior tag
Nah ezt oldja meg nekem valaki. iTunesban vásároltam pár könyvet. Olvasni szeretném őket, de Marvin-ban, nem pedig az apple iBooks alkalmazásában.
Hogy tudnám megoldani, hogy elérhetőek legyenek az apple boltjából vett könyvek más ebook olvasók számára? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Kösz mindenkinek!
-
-
erdoke
titán
-
Az USA-ban vásárolt iPad-et lehet tölteni normálisa európai hálózaton, vagy kell egy feszültségátalakító is? Ha jól tudom, kint 110 voltosak a dolgok, otthon azonban 220. Sok telefonhoz kaptam már USB-s hálózati töltőfoglalatot, de nem tudom, hogy azokkal tölthetem-e, vagy kellene még valami egyebet is beszereznem. Most gépről megy egyedül a charge, mert nem merem kockáztatni, hogy a 220 megeszi az akkumulátort. Ha nagy hülyeséget kérdezek, akkor bocs, de soha sem voltam otthon az ilyen villamos kérdésekben.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Ragnar95 #1368 üzenetére
Megnézem, köszönöm!
"Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nagyon sokszor történik ipad mini retinával az app store-ban, hogy keresés közben a következő hibaüzenetet kapom: "Cannot Connect to App Store". Ilyenkor nagyon sokáig keres majd végül ezt írja ki. Utána olvastam, sokféle ötletet próbáltam már, egyik sem hozott megnyugtató, tartós megoldást (kicsit a router-re gyanakszom, hogy azzal van valami baja esetleg). Valaki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg tudtok rá valami megoldást?"
Erre még nincs megoldásom ha valakinek van kérem ne tartsa magában!
-
Ragnar95
félisten
válasz
jozsi252 #1366 üzenetére
iWork, hogyha ingyenes kell, amúgy ott van az Office, csak ott a szerkesztéshez Office 365 előfizetés kell.
Drachoo: LastPass vált be nálam a legjobbanMaga az app ingyenes, csak hogyha több eszközre akarod feltenni, akkor kell a prémium, de ez kijátszható úgy,h az egyik eszközön az appot használod, a többin pedig a webes felületet, így meglesz a szinkron, de nem kell fizetned érte.
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nagyon sokszor történik ipad mini retinával az app store-ban, hogy keresés közben a következő hibaüzenetet kapom: "Cannot Connect to App Store". Ilyenkor nagyon sokáig keres majd végül ezt írja ki. Utána olvastam, sokféle ötletet próbáltam már, egyik sem hozott megnyugtató, tartós megoldást (kicsit a router-re gyanakszom, hogy azzal van valami baja esetleg). Valaki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg tudtok rá valami megoldást?
Másik kérdés: Tudtok ajánlani valami megbízható crossplatform-os (Os-x, Win7, Ios, Android) jelszó nyilvántartó programot? Nem baj ha fizetős.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
jozsi252
veterán
Elfelejtettem leírni, hogy a szerkeszthetőség is fontos lenne. QuickOffice nem bejövős, mert Drive kell. Úgy lenne a legjobb, ha böngészőből megnyitnám a mail fiókot, vagy gmail appal akár, majd "megnyitás xy program használatával". Na és itt egyből lehessen szerkeszteni, meg mindent csinálni vele.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy word excel-t iPad-en melyik appal lehet a legkönnyebben megnyitni, úgy hogyha e-mailbe jön a csatolmány?
Köszönöm
-
roland091
senior tag
Sziasztok!
én is nem rég szereztem be egy ipad mini retinát szintén droid telefon mellett használom, első napba nagyon nehézkes volt vissza meg homa gomb mizéria
de aztán felfedeztem a gesztus vezérlést és talán ez tetszik a legjobban az egészben főleg ahogy én észre vettem ha gesztus vezérléssél gyorsabban is reagál mindenre, nagyon elégedett vagyok vele
-
erdoke
titán
A Home gomb itt is mindig ugyanott van... Dupla katt, és nem kell kitekert kézzel 4 ujjas mozdulatot csinálnod.
Nagyon gyakran, pl. listás nézetben (email, iMessage, stb.) a bal szélről jobbra húzás visszavisz a felsőbb lista nézetbe.
Nem hülyeség elolvasni a használati útmutatót, ha nagyon új valaki a mobil világban, vagy ha nagyon berögződött már egy másik rendszer.
Ha nagyon hiányoznak a szoftveres gombok, tedd rá az Assistive Touch-ot hármas kattintásra. -
Süvi
őstag
válasz
akoska07 #1334 üzenetére
A kijelző takarítására a Lenspen sidekick termékét használjuk és nagyon jó.
-
Mondjuk ebben nem értünk egyet, de ez nem tragédia. Szintén Android mellett használok iPadet, és ott számomra igen egyértelmű hogy a vissza gombbal visszalépek, a home gombbal a főképernyőre lépek, a multitaskinggal meg a futó alkalmazásokba. És ezeket a gombokat nem kell keresni, mert mindig ugyanott vannak, nem kell kicsavart kézzel 4 ujjas felfelé húzást csinálnom. Jó ideje hasznalom az iOS-t, de a vissza lépéssel rendre gondjaim vannak, hol a bal, hol a jobb oldalon kell keresni a "kész" gombot, eleve sokszor úgy kell elővarázsolni kocogtatással. Kinek a pap, kinek a papné...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
unrealnoise #1351 üzenetére
Az ID kérés téged véd, így csak te tudsz appokat letölteni. Képzeld el, ha bárki aki kézbe veszi a gépedet, le tud tölteni mondjuk egy 10€ alkalmazást a te bankkártyád terhére, gyerek vagy egy vicces haver, mikor nem figyelsz, csinálnak neked egy többezres számlát...
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
unrealnoise #1237 üzenetére
Az iTransmission fel lehet tenni jailbreak nélkül is, és megy is. Fájlt simán meg lehet nyitni VLC-vel. Idén májusiban próbáltam ki.
-
HardRic
addikt
válasz
unrealnoise #1348 üzenetére
Anno Galaxy S2 mellé vettem iPadet, hát nekem is furcsak volt, folyamatosan nyomkodtam a home gomb mellett a keretet, mintha ott lenne a vissza gomb.
Egyébként könnyű hozzászokni az itteni viszalépegetéshez, sőt logikusabb is, Androidon sose lehet tudni éppen hova visz a vissza gomb. -
Ragnar95
félisten
válasz
unrealnoise #1351 üzenetére
Mindig kérni fogja, kivéve, ha 15percen belül töltöd le az appokat, akkor nem kéri többször.
-
unrealnoise
senior tag
Jaja, be is volt, de annyira új vagyok, hogy teljesen, szokni kell még a kezelést is, de köszi srácok a tippet, tényleg jó és hasznos.
Jelszó-kéregetés még megmaradt, de nem akkora gond, lévén nem minden nap veszek alkalmazást, csak az elején szívás, amikor "megtöltöm" a gépet. -
oba
addikt
válasz
sokkal jobb mint androidon mert akármilyen appból. 5 ujjas összecsippentéssel homera jutsz illetve a négy ujjas jobbra balra lapozás a megnyitott appok között is nagyon komoly
settingsben be lehet kkapcsolni
-
Alex91
félisten
válasz
5 ujjas gesztust bekapcsoltad rajta...?
-
unrealnoise
senior tag
Nah megjött az iPad mini retina. Jó a cucc, de ez az első saját Apple termékem, és hát szokni kell.
Nem mondom azt, hogy baromi elégedett lennék. Szép a kijelző, jó az akku, remndben van a hardver, de hiányoznak a gyors vissza gombok "lentről", helyette a képernyő tetején kell keresni valami "kész" agy akármilyen feliratot, vagy marad a lenti középső fizikai gomb...
Más koncepció, de nem jön be annyira. Droidon gyorsabban lehet mászkálni, mert jobban kézre esik minden, a visszagomb, az mindig ott van, satöbbi.
A másik legidegesítőbb dolog az az, hogy amikor a storeban mászkálok, és a wifiről le sem csatalkozok egy percre sem, akkor is sokadszorra kérdi meg az apple ID jelszavát. NA NE már, hogy 2014-ben itt tartunk. Mi az istennek nem jegyzi meg? Hol lehet ezt beállítani?
Amúgy persze jó, élvezem, az app kínálat nagyon remek... könyvekből lehetne sokkal több, újságos kínálat nagyjából rendben... a filmek drágák, azt nem fogok venni, megvárjuk míg bejön a netflix.
-
llaszlo
veterán
FIGYELEM aki most akar venni iPad-et!!
Auchan árak: -
Ragnar95
félisten
Nincs ismert hibája egyik modellnek sem. Ellenőrizd le a sorozatszámot,h valóban garis-e, illetve nézd meg,h külsérelmi nyom nincs-e rajta, illetve nyomkodd egy kicsit, wifit, kamerát próbáld ki, stb.
Ez teljes mértékben egyénfüggő, nekem néha a 32GB is kevés, 64 az igazi, de van, akinek a 16 is sok. A leírt igényekre valószínűleg elég lesz a 16GB, de hát nem mindegy, hogy mennyi apró app és mennyire aprók, illetve mennyi sorozat és milyen hosszúak, de nagy valószínűséggel elég lesz a 16GB. -
bundli
tag
Miféle dolgokra érdemes figyelni használt iPad 4 vagy Air vételekor? Vannak ismert gyári hibájuk? Kijelző/home gomb, bekapcsológomb stb.
A másik kérdésem, hogy 16-os iPad-en mennyire lehet ellenni, max 1-2 db. HD játék mellett, viszonylag sok apróbb app lenne még rajta, PDF, könyvek, esetleg pár sorozat. Kép, zene, film nem igazán.
-
Most újra próbáltuk,a telefon kiírta hogy párositva,az ipad meg kiirja,hogy nem kapcsolódik,Illetve győződjön meg róla,hogy a xy eszköz be van kapcsolva és hatókörön belül található.
#1341 Ragnar95 : Köszi. Legalább most már tudom.
Tehát akkor apple cuccokra sem tudok küldeni... -
Mostmár megy a rendezgetés. (várni kell egy kicsit amikor a szélére huzom az ikont)
Köszi srácok.Bluetooth kompatibilis androidos telefonokkal is vagy csak apple cucokkal illetve kiegészitőkkel ?
Samsung S Advance-al illetve a telefonommal (hátécé ván
) próbáltam összehozni és azt irta ki,hogy Nem kapcsolódik azután,hogy mindkét készüléken rányomtunk a párosításra.
-
Csak itunes-ban tudtam áthuzni ikonokat egyik oldalról a másikra.
Igen,vszinü majd mappákat fogok csinálni
ha rájövök hogyan kell.Androidon minden sokkal egyszerübb.
(HTC One M7-em van)Más:
Ti hogyan tartjátok tisztán a kijelzőt ?
Eléggé meglátszik rajta minden.
Minden egyes használat után letörlitek ?
Ha igen akkor mit használtok ?Közben találtam a 3D-s szemüvegek tokjaiban törlőkendőt,gyönyörüen letakaritja.
Egyet elviszek. -
Köszi srácok,most megint megy.
Az ikonokat hogyan tudom mozgatni ?
Szeretném átrakni egyik oldalról a másikra.Illetve az állitható,hogy hány ikon férjen el a képernyőn ? (szeretnék többet látni egy képernyőn)
-
Ragnar95
félisten
-
Az itunes fejlécen nem kellene kiirnia az ipad nevét pl, jóskapista ipadje ?
Ott csak az apple logo van.Annyira nem értek ehhez az itunes-hoz.
És eléggé bosszantó,hogy nem tudok csinálni semmit. -
válasz
Ragnar95 #1326 üzenetére
Ipad-en töltöttem le őket.
Tegnap látta mindet.
Megjelent az itunes-ban az összes képernyő az ipad-ről és tudtam dolgozni a kijelzőn található programokkal.Azt hol kell nyomni,hogy várálások átvitele ipad-ről ?
Ha rányomok a zenére akkor látja a számokat.
Amint átnyomom alkalmazásokra kiirja amit fentebb irtam. -
Hi!
Ha megnyitom az itunes-t,miért nem látom az alkalmazásaimat ?
Bedobja azt hogy Alkalmazások az App Store-ban. -
-
Ragnar95
félisten
-
Az ár miatt ne aggódj, amit én rendeltem még januárban az is az USA-ból jött és Áfásan volt 100, de csak 16-os. Nem lopottak, ottani "mega" kereskedőtől szerzik be és igyekeznek versenyképesek lenni.
@Tomi13:
1. van egy lopott Apple cucc adatbázis a beszeljukmac.com oldalon, nyilván nem teljes, de érdemes ránézni.
2. Szvsz hülyeség.
3. Szvsz szintén hülyeség. Vélhetően iPad 4-re gondolhat.Nézd meg az olx.hu-n is, ott akadnak igen jó vételek, de sok a csaló/ügyeskedő.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Használt ipad vásárlása előtt állok, max 80 ezer forintot tudok erre szánni és a hirdetések szerint a 4-es wifi-vel16GB-al belefér ebbe a keretbe.
Hogyan tudnám kiszűrni hogy a készülék ne legyen lopott? Olvastam feljebb itt a fórumba, hogy le lehet ellenőrizni a sorozatszámot, de ha jól láttam ott csak a garit írja ki.
Ha mondjuk az eladónak van blokkja az elég? Vagy érdemes itt is adásvételit írni? Vagy ez hülyeség?
Illetve amit még nem értek, hogy látok ilyen hirdetést: eladó 4. generációs ipad 2 retina kijelzővel, ez mit takarhat?
Köszönöm! -
StLui
veterán
válasz
Ragnar95 #1312 üzenetére
Köszi neked is!
Ez olcsóbb mint a US netto ár, ez hogyan lehetséges, van ötletetek? Nem akarok utána menni, hogy hátha még olcsóbb, csak megérteni. Nyilván nem adja el a nemrég vett air-t egy rakat bukóval. Egyszer vettem deutchemark-ot nagyon olcsón, nem volt véletlen, azóta bizalmatlan vagyok.
Közben látom, hogy 220V-nél a netto ár nem sokkal több, mondjuk azt sem értem, de az csak frankó -
StLui
veterán
Üdv!
HA-n látok 100-ért használt, 120-ért bontatlan 32GB-os Air-t. Reális ajánlatok ezek? -
Ragnar95
félisten
Attól függ, melyik méret kényelmesebb neked, hiszen csak a méret a különbség köztük. Otthonra inkább Air, utazáshoz ha viszel táskát, szintén jó az Air, de napi hurcolásra lehet, hogy jobb választás a Mini.
De az tény, hogy mindent kényelmesebb az Airen csinálni (netezés, olvasás, játék) a nagyobb kijelző miatt. -
bundli
tag
iPad mini retina vagy Air?
Olvasásra valóban sokkal jobb választás az Air? Főként PDF és böngészésre használnám, utazáskor, vagy otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kompakt vízhűtés
- Egy vagyont veszít a streamingszolgáltatásán az Apple
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térn
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest