Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Sziasztok,
szerintetek megér 250€-t egy iPad 3 Wifi 64GB? 400€-ért új 16GBos Airt kapni.Szóval?
-
boost
addikt
Tényleg, melyik jobb, a mini, vagy a nagy iPad? Van 7"os nexus 1 tabletem, illetve itt a családban, háát, nem az az utlimate eszköz. De tudtommal mini nagyobb, mint 7".
-
boost
addikt
válasz univerzita #792 üzenetére
Én voltam Apple Storeban megtapogatni őket, de végülis mind a kettő praktikus volt. Kicsi mellett az szól, ohgy kicsi, hátránya, hogy néha kicsi lenne. Nagy mellett meg, hogy nagy, de hátránya, hogy nagy.
Én mondjuk a kis Androidos tabletünket ( nexus1, szóval elég jó) otthon sose használom. Tehát nem ülök le a kanapére netet olvasgatni, mert ezzel foglalkozom egész nap, mindig van rá egy fél órám, hogy gép előtt kiolvassam az internetet. Inkább a gyerek püfföli, meg a párom főz belőle, mert azt tudja tapogatni "szaftos" kézzel is, ellentétben a laptoppal, vagy a receptkönyvvel. Repcsin meg tök praktikus, hogy elfér az ülés és köztem könnyedén. Múltkor egy steardess meg is kérdezte, hogy ez is tablet? Merthogy ilyen praktikusat még nem látott. Viszont pár játékon, és egy viszgafelkészítő progin kívül másra nem nagyon használom, mert nem szimpatikus az Android rendszer. Egy nagyobb ipad a receptolvasásra is praktikusabb lenne. .... Valaki hasonló élethelyzetben?
-
boost
addikt
szia, köszi a választ. (llaszlo-nak is.) Akkor egy nagy Air lesz, bár még nem érzem feltétlen szükségét, de a bizsergés az már megvan. Ha mind a ketto" meglesz, akkor veszek egy Airt. èrdemes most venni egy airt, vagy esetleg jobb megvárni most már az idei gépet? Kb mikor van az a deadline, hogy már jobb megvárni?
-
boost
addikt
Nekem ipad 1-em volt anno, de anno sose volt ezzel komoly gond- 3-4 oldalt elkezelt egyszerre. Mondjuk az oldalak se voltak javascript halmok, mint most.
-
boost
addikt
Különben ki, mire használja a gépet?
-
boost
addikt
válasz Szabikaa20 #883 üzenetére
korábban volt olyan, hogy ha visszatöltés során feloldottad a képernyőt, akkor megszakította a visszaállítást. Mondjuk ez még a wifi sync előtt volt.
-
boost
addikt
Sziasztok,
iPad 1 még mennyire használható fotók nézegetésére, esetleg egy egy recepte kikeresésére? Anyukámnak gondolnám... -
boost
addikt
-
boost
addikt
iStyleban még mindig vannak jó ipad akciók, és 12%os diákkedvezményt is lehet érvényesíteni.
-
boost
addikt
válasz robesz26 #1000 üzenetére
a sima mini nem túl jól olvasható, ha pl képregényt kell olvasni, a retinás mini nagyon jól. A sima mini az az ipad2-nek a lekicsinített hardvere, a retinás mini pedig az ipad Air lekicsinített hardvere. Az ipad air, tehát a retinás mini sokáig lesz még támogatva, de az ipad 2-t már nem árulják, a sima minit még igen, de szerintem idén annak is befejezik a kereskedését, szóval szoftveresen még egy évet adnék neki, és nem fogják támogatni. Én már nem vennék sima ipad minit, csak retinásat.
-
boost
addikt
válasz ImpersonatoR #1046 üzenetére
nem a hotspot nevét kell átírni, hanem az ipad/iphone nevét.
-
-
boost
addikt
válasz Szabikaa20 #1227 üzenetére
Nem jön iPhone4-re. (Csak az alaklamazáskompatibilitás miatt, nem a funkciók hiányoznak)
-
boost
addikt
válasz Ragnar95 #1229 üzenetére
Nyögvenyelősnek nem mondanám. Lekapcsoltam minden nem használt szolgáltatást, mint animációk, meg extra szépségfeature-ök, és teljesen vállalhatóan működik. Első generációs iPhone4-esem van, idén nyáron lesz 4 éves. Azért sem szeretném lecserélni, mert ha ezt elejtem, vagy leejti a 3 éves fiam. (hehe, öregebb az iPhone mint a srác. ), akkor nem izgulok érte, hogy jaj, mekkora kár ért, hanem veszek egy másikat, és majd arra jobban kell vigyázzak, de addig is bátran odaadom neki, és nem parázok, hogy egy nemtudoménmekkora értéket tarta kezében, mint mondjuk az újnál tenném.
Mondjuk alkalmazáskompatiblitásban nem akkora para, hogy nem kapom meg az ios8-at, úgyis csak egy két appot használok rajt rendszeresen (Podcast, Mail, Safari,FB Messenger,FB, Twitter) legfeljebb nem fogom őket frissíteni.
-
boost
addikt
A boltokban árult iPad nem Apple termék?
Arra gondol, hogy nem garilevelet kapsz, hanem a készülék szériaszámát beregisztrálják az interneten (aktíváláskor automatikusan), és ha bármi gond van, az internetrol kérdezik le, szériaszám alapján, hogy még garis-e a terméked, és nem pecsételt papírfecnit kell magaddal vinned.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest