Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
Van valami böngésző ami nem mobilos nézetet hanem rendes asztali számítógépes nézetet használ böngészéskor?
Idegesít sok oldalon a mobilos nézet és nem is tudom át állítani. Pl. Bet365Nem baj ha fizetős
-
válasz
univerzita #1798 üzenetére
OK, utána olvasok
Amúgy ő lenne a "nagy mű"
, egy másik PH topikhoz készült.
-
-
válasz
univerzita #1795 üzenetére
Annyi apró hátrányát látom most, hogy:
- .jpg és .mp4 Androidos felvételekből indultam ki
- elkészítettem a filmet az iMovie-val
- iPadról nem tudtam valamiért feltölteni a Youtube-ra (hátrány, vagy user error)
- ezért a VideoTransfer appal átlőttem PC-re
- .rar fájlként jött meg
- kicsomagoltam és QuickTime formátumban (.mov) kaptam meg (hátrány / user error?)
- ezt a formátumot lassabban emészti most a YouTube miközben töltöm fel PC-ről, az mp4-et favorizálná.Amúgy nagyon barátságos!
@Mister_ X:
előfordulnak ilyenek
-
-
válasz
univerzita #1783 üzenetére
iMovie nagyon jó választás volt, +1x köszi!
Eljátszadoztam vele egy órát, de legközelebb maximum 10 perc lesz. Nagyon kézenfekvő, kezdőknek tökéletes.
@Mister_X: lehet: Home + Power gomb együttes lenyomásával.
-
Mister_X
nagyúr
Lehet screenshotokat készíteni (iPad Air)?
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1789 üzenetére
Akkor okés. 1%-ról indult a töltés.
-
Tenager18
senior tag
Kb 11-kor tettem töltőre, és még csak most jár 95%-nál. Nyugtassatok meg, hogy kell neki ez az 5-6óra
-
válasz
univerzita #1783 üzenetére
Szia!
Jó itt látni Téged újra!
Szedem már le az iMovie-t, 605 MB, ezért nem telepítettem korábban. Kíváncsi vagyok, hogy megbirkózom-e vele. Köszönöm a tippet!
@Tenager18: tud karcolódni még a tokon belül is, ha valami keményebb piszok (pl. homok) alákerül.
-
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1777 üzenetére
Köszi
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1776 üzenetére
A Ifuse- nál nincs lehetöség a frissítés kikerülésére. Aszt hogy mennyi ideig tart a töltödés könyen tudod figelni a Battery Doctor appal ( ingyen). Merem ajállani mert nem csak a töltést de sok más dolgot képes mutatni. A lényeg hogy mikor rá teszed a Ipadot a töltöre alindítod a programot.
-
Tenager18
senior tag
Kb mennyi ideig tart, amig 1%-ról 100-ra töltődik az akksi ? ( Ipad 4 wifi )
-
Tanácsot szeretnék kérni!
Szeretnék összedobni egy kb. 2 perces videót amit feltöltenék YouTubera, képekből (jpg) és videókból (mp4) indulok ki, ezeket Androidos telóval készítettem.
Az a cél, hogy a képeket néhány másodpercig mutassa, a videót játssza le.Még sosem készítettem ilyent, nem is nagyon tervezem, hogy sokat készítenék a jövőben.
Kérdéseim:
1. Mivel érdemesebb nekiállnom: PC vagy iPad?
2. Milyen egyszerűen kezelhető (szigorúan amatőr, kezdőknek való) programmal essek neki (vásárolni nem kívánok erre az 1 alkalomra)?Ezer köszönet!
-
Sonja
nagyúr
Meglett az első Apple termékem, egy fekete iPad mini 16GB.
Egyelőre tetszik, de még az ismerkedési fázisban vagyok.
Épp a felhasználói kézikönyvét töltöttem le az Apple oldaláról.
Sajna nagyon még nem tudtam használni egy kézzel, mivel tegnap megrántottam a bal kézfejem. Szerencsére "csak" ínszalag húzódás, így egy rögzítő kötéssel megúsztam, de fogni se bírok vele.
Csak én lehetek ilyen peches.
-
érthető, abszolút, de kikapcsolhatóvá tehetnék ezt az opciót szerintem.
az akksival kapcsolatban köszi a tájékoztatást, akkor nem figyelek rá oda ilyen mértékben
már csak egy megfelelő tokot kellene vadásznom hozzá, hogy hordozni is tudjam magammal. erre esetleg egy tipp, hogy mely gyártók kínálatában érdemes válogatni? a gyári tokokat kissé drágállom, főleg nem értem a case és a cover közti bődületes árkülönbséget.
-
erdoke
titán
Nem arról van szól hogy lezárom az eszközt, vagy sem, hanem hogy a gyerek játszik rajta, netán a te régi iPaded már az övé, ugyanazzal az Apple ID-vel. Jelszó nélkül nincs vásárlás, bár emellett az alkalmazáson belüli vásárlást külön is lehet tiltani.
Akksival ne foglalkozz, kb. két havonta merítsd le közel teljesen, majd töltsd fel 100 %-ra. -
Tenager18
senior tag
Srácok, letöltöttem ezt az Ifuse ( vagy mi ) nevű lejátszót. Elindítanék egy filmet, kiírja, hogy frissítsem a Pro verzióra, ami ugye nem ingyenes. Rámegyek, hogy inkább nem, és nem játsza le a filmet. Csak akkor ha frissítem
Van valami módja, hogy kikerüljem a frissítést ?
-
hm, van ebben is ráció, bár az általatok említett példák engem nem érintenek. erre ott van a lock funkció szerintem.
de nagyon új vagyok még a platformon, szokni kell
az akksi szempontjából mi az optimálisabb használat? feltöltöm és használom amíg le nem merül, vagy estére mindig rádughatom az ihome-ra? érvényes még az első használatkor teljesen lemerítjük dolog, vagy már ez is nagyon idejét múlt?
köszönöm
-
Gadgetfan_
senior tag
-
én is csatlakozom a klubba, tegnap óta egy retina mini tulajdonosa vagyok, bár még csak keveset próbálgattam a kicsikét. 1-2 appot feltelepítettem, ami fura volt, hogy előtte mindig be kellett jelentkeznem valahova. annyira sem értek még hozzá, hogy rákeressek erre itt a topikon belül
hogyan tudom ezt a funkciót kikapcsolni?
illetve első bekapcsoláskor minden szépen magyarra lett állítva a gépen, tudom ezt visszaállítani angolra? - szerk: ezt megtaláltam
-
Tenager18
senior tag
A Home gomb megnyomásával nem lép ki az alkalmazásból, amiben voltam ugye ? Csak úgymond jegeli ....
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1755 üzenetére
Köszi, így már minden frankó
(#1756) Sonja : Pontosan így jártam én is
Lett egy új, így már jó
-
Sonja
nagyúr
válasz
Tenager18 #1754 üzenetére
Ha egyszer már regisztráltad magad az e-mail címmel, akkor már nem tudod megoldani, hogy ne kérje a kártya adatokat.
Nálam is ez volt. Csinálj egy új Apple ID-t, egy új email címmel, méghozzá ezt a leírást követve!
Nekem így sikerült!
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1751 üzenetére
Pedig csak kéri a bankártya adatokat
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1751 üzenetére
Köszönöm
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1749 üzenetére
Egyenlőre jailbreakelni szeretném majd az Ipadom, abban kértem volna segítséget. Más : Ingyenes alkalmazás letöltéséhez is kell bankártyadat ??
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1747 üzenetére
Mindegy, belezavarodtam
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1745 üzenetére
Tehát tabu, mert a warez az az
-
Tenager18
senior tag
A JB tabu, vagy lehet segítséget kérni ez ügyben majd ?
-
Tenager18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1740 üzenetére
Már itt van a kicsike. Átnéztem, pár centire hajolva
Semmi hiba, sem a képernyőn, sem a burkolaton. Mondjuk egy kb fél centis hajszálvékony karcot felfedeztem a hangszóró mellett, de megegyeztem magammal, hogy az még belefér
Megnéztem az általad linkelt oldalon, még garis Október 13.-ig. Nem sokat tudtam nyúzni, mert most ablakpucolás jön sajna, de délután nekiesek. Egyenlőre annyit leszögezek, hogy a kép gyönyörű, a fényerő brutális
Az az egy árva hangszóró meg rohadt pöpecül szól
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Ipad 2-ről lenne szó, de a topikja kihaltnak tűnik, ezért kérdeznék itt!Ismerősömnek van egy Ipad2-je, én nem értek hozzá, soha nem volt Ipadem! Tegnap 54%-os töltöttségnél lerakta, aztán este már semmire nem reagált a készülék! Olyan mintha ki lenne kapcsolva, hiába nyomja a bekapcsoló gombot, nem reagál, ha rádugja a töltőt, akkor sincsen semmi reakció!
Mi lehet a probléma? Hardveres, esetleg az akkumulátor teljes behalása?Válaszokat előre is köszönöm!
-
polonic
félisten
Délelőtt még nyomkodtam az ipadet, letettem. Most akarom megint használni, de se kép se hang. Nem reagál a bekapcsoló és home gombra sem. Akku nem merült le, még 60 %-on állt, amikor letettem. Meg lemerülésnél amikor nyomom a bekapcsológombot, akkor előjön a töltésre figyelmeztetés. De még ez sincs. Aztán a töltésre sem reagál semmit.
-
Tomi13
senior tag
Olyan gondom lenne, hogy az ipad-en a feleségem accountja van beàllítva és ha a lànyom letölt valami jàtékot akkor az megjelenik az iphone-jàn is. Szinkronizàlni nem szoktunk, magàtól megjelenik. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20 #1725 üzenetére
Beállítások>Általános>Siri
-
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20 #1721 üzenetére
Én kikapcsoltam. Idegesítő, hogy hosszú gombnyomásra bejön, főleg játékok közepén. A google app egyébként is jobb hangfelismerésben és funciókban is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20 #1721 üzenetére
Még jó ideig tuti nem lesz magyar Siri. Diktálás van magyarul az iOS8-ban, de annak semmi köze a Sirihez.
-
Szabikaa20
őstag
Használja valaki a Siri-t?
Lesz rá magyar nyelv?Mert mintha olvastam volna...
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #1718 üzenetére
Fejlesztőkön múlik innentől kezdve minden. Láttam már videót, hogy a 1Password-ba ujjlenyomattal léptek be, szóval működni fog.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #1716 üzenetére
A jé lemaradt.
-
Ragnar95
félisten
Ez igaz, sok tartalmat lehet jelszóval védeni, ha azokat 3rd party appban tárolod, de pár gyári appot (pl üzenetek, telefon) nem tudsz kiváltani mással és így jelszóval sem tudod őket védeni, illetve már bevált, de a jelszavas védelmet nem tudó appokat sem tudsz más appokkal megvédeni, max leváltani tudod őket, ha van rájuk alternatíva.
-
legiaap
félisten
Ön az ISO8 és lesz majd lehetőség ezekre a dolgokra.
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #1711 üzenetére
Van olyan böngésző is (pl. iCab Mobile), amiben jelszóval védhető fiókot lehet létrehozni. Szerintem fájlkezelőből az iFiles-ban is van jelszó lehetőség. Aztán ott vannak még az általad is említett jelszó kódoló appok, de könnyen lehet, hogy akármilyen más alkalmazásból is létezik ilyen alternatíva.
-
roland091
senior tag
sziasztok arra van valami mód h 1-1 alkalmazás indításához jelszót kérjen ?
-
Rage47
veterán
legközelebb 32es lesz az enyém is
ez az elso tabletem...
iphoneon tok jo a 16 de ez a tablet adja magát a tartalomfogyasztasra : D -
Tenager18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1701 üzenetére
Ipadon még én sem néztem eddig, csak mobilon, vagy droidos tableten. Gondolom a Retina kijelzőn eszméletlenül gyönyörű lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- LED világítás a lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciókamerák
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA
- Ipad Air 4 Space Gray Gps+Cellular Lte,10,9 Retina, Új gyári kijelzővel!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage Shiva CM 500W
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest