Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok a téma guruja. Az előbb próbáltam én is megkeresni a Whatsapp iPhone verziójú appját, nem találtam meg én sem az Appstoreban, ellenben az AppZapp Proban igen, onnan átkattintva az AppStorra majdnem megvolt az app, de mégsem: csak egy üres négyzetet mutatott minden leírás nélkül.
Ugyanakkor több iPhone only appot már feltettem az iPadre bármi gond nélkül (pl. Viber, Shareit, stb.) .
-
erdoke
titán
Okostelefonhoz általában van internet előfizetése az embernek, amihez lehet bővítést aktiválni, ha szükséges. Éppen a ritka esetekre nem fontos a 4G az iPadbe. Nekünk van itthon mindkét iPad verzió, illetve mindkét net megosztás működik. Ha ritkán kell egy eszközre, akkor a telefon is megteszi, ha gyakrabban és több kütyüt kell ellátni nettel, akkor a HotSpot verhetetlen.
-
HardRic
addikt
-
Gadgetfan_
senior tag
Elvileg, az új gyakorlat szerint októberben szokták bemutatni az új iPadeket, de a gyakorlat az, hogy itt úgy november vége, december eleje, mire hozzájuthatsz fizikai valójában. Te tudod, hogy érdemes-e annyit várni. Nem tudni, mivel lesz több, jobb az új iPad, de nem szoktak nagyot ugrani, a retina kijelző volt az utolsó igazi nagy technikai ugrás, hardverben gyakorlatilag még a kettes is teljesen használható. Ha megveszed az Airt, három évig biztos nem lesz gondod az új szoftververziókkal.
-
univerzita
addikt
Erre nagyon nehéz a válas. Mégpedig azért mert mindenkinek mások a követelményei.Pl.számodra menyire fontos a mobilitás ( naponta fogod hordani magaddal) vagy oldalak és újságok olvasása stb. Én decemberben ugyanijen döntés elöt voltam. Én minit szerettem volna vásárolni. Barátom vett és kolcson adta rovid idöre. Nagyon tetszet csak oldalak olvasásnál dakran kellet nagyítani. Ez egy kicsit bossantó volt számomra. Másnap egy üzletbe kaptak Air és kézbevettem. Attol a pillanattol már senki nemtudott volna lebeszélni róla. Úgyhogy a te helyedbe ha nem a ár a fö szempont bemennék ojan üzletbe ahol midakettöt ki tudod próbálni.De a szempontokat amik neked fontosak csak te tudod megitélni.Tudom most asztgondolod ,, Haver nemnagyon segíttettél a dontésben." De bistosan majd mások is írnak hogy miszerin döntöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már a 7-is betegesen ment...
Nekem Airem van,de összel váltok az újra...