Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Sikerült megvennem az eddigi legjobb minőségű kijelzővédő fóliát. Nem olyan olcsó, de bátran ajánlom.
Üdv. -
Tenager18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1897 üzenetére
Szuper, köszi
-
Tenager18
senior tag
Ha JB-zem az Ipadot, utána vissza lehet állítani szűz állapotba, ha esetleg úgy adódna ?
-
Tenager18
senior tag
Nem tudtok jó ( és ingyenes ) képeket, témákat Ipad 4-re ? Letöltöttem tegnap kettőt, de borzalom volt.
-
-
univerzita
addikt
válasz
Ádámsegitseg #1887 üzenetére
Mert olyan filmet akarsz feltenni amit a iTunes nem támogat. ( avi,mkv) Ha felteszel valami média playert( VLC ingyenes) abba be tudod másolni a filmet.
-
válasz
Chereiose #1888 üzenetére
ezért írtam, hogy megkapható féláron
igen, amúgy marha drágák ezek a tokok, de mivel én hordozom magamma, inkább invesztáltam egy jó minőségű tokba, ami rendesen megvédi a gépet a táskámban. megéri ezekre a cuccokra vigyázni, mivel ahogyan néztem nagyon jól tartják az árukat, szép állapotban könnyen eladhatók ha mégsem jönne be, vagy váltanál az új kiadásra.
vadászcsiga:
köszi az infót. sok pdf-em van, de akkor ezeket nem icloudon, hanem majd dropbox-on keresztül fogom elérni, végülis olyan mindegy. egyébként irodai alkalmazások terén az apple vagy a microsoft alkalmazásai a jobbak ipadre? -
Ádámsegitseg
újonc
Segítség!
Az ipodomra nem tudok filmet felrakni, nem ismeri az itunes a számítógépen lévő filmeket és minden áron a itunes store akar fel vinni.
Mit csináljak S.O.S ben kell a segitség -
azt jól értelmezem, hogy ez az icloud dolog semmire nem jó, csak biztonsági mentésekre? tehát különböző doksikat itt nem tudok tárolni és elérni, erre marad a dropbox, ugye?
-
válasz
Chereiose #1866 üzenetére
én full case-t vettem samsonite boltban a minire 11k-ért, nem sokkal drágább a nagyobb méret sem. ennyiért official kiegészítők közül csak covert kapsz. de pont tegnap láttam a corvin plázában egy bőrdíszmű boltot, ahol szintén árulnak samsonite tokokat, és jelenleg 50% kedvezménnyel. jó mérges is voltam magamra
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1881 üzenetére
Nekem még olyan sok nincs fent, de lehet hogy egyszer eljutok ide és fog kelleni venni + néhány gigát iCloud-ból.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #1880 üzenetére
Nincs sem videó, sem zene. Ez a több giga csak alkalmazás. Igo europe pl, stb
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1879 üzenetére
Megértem hogy ez bosszantó lehet, de belehet álítani hogy pl.a videókat és zenét neszinkronizáljon.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #1878 üzenetére
Az iTunes nem, de az a töméntelen app amit leszinkronizál nálam több gigára rúg
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1877 üzenetére
Most őszintén olyan sok helyet foglal a gépünkön? Merem álítani hogy sokunknak sokkal több haszontalanabb dolog van a gépünkön. Én például nem bankártyán keresztül fizetek hanem GIFT kártyával ést csak iTunes-al tudom felrakni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #1876 üzenetére
10 perc újratelepíteni
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1875 üzenetére
Én senkit nembíztatnák hogy uninstalája. Ugyanis ha komojabb probléma adódhat a iPaddel akkor iTunes segédségével lehet életre kelteni. Megértem hogy sokan azért nem szeretik használni mert komplikátnak tűnik és pár appal ezt könyebben meg lehet oldani.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #1872 üzenetére
Nem kötelező, icloud-al ugyanez elvégezhető. En sem használtam már évek óta
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Én még 1x sem használtam az iTunes-t...
Azt se tudom mit lehet kezdeni vele...
-
Tenager18
senior tag
válasz
Akkor marad
-
Tenager18
senior tag
Ha már normálisan működik az iTools, lehet uninstalállni a gépről az iTunes-t ?
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1868 üzenetére
Remèlem èn is. Nem akarok mèg Air-t venni
Ami tuti biztos amugy, hogy ha tàblagèp, akkor csak is Ipad! Beleszerettem
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1801 üzenetére
Előre láthatólag mennyi ideig elég az Ipad 4 hardvere ? Valahol olvastam, hogy lehet már az iOS 8 is megfogja a vasat. Bár személy szerint én ezt nem hiszem el, de sajnos nem értek annyira hozzá, szóval érdekelne más véleménye is
-
-
Chereiose
addikt
válasz
univerzita #1861 üzenetére
De ezek a kínai 5€ ebay tokok sokszor láttam, hogy rosszak és nem voltak megelégedve vele a felhasználók
-
Chereiose
addikt
Ipad Air-hez milyen tokot ajánlotok? Olyan kéne, ami nem csak a kijelzőre simul rá, hanem az egészet védi és ki is lehet támasztani, ha filmet néznék stb.
Amúgy ősszel lesz új Ipad?
Milyen árban szoktak mozogni a megjelenés után 1 hónappal?
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1856 üzenetére
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1853 üzenetére
Örülök hogy sikerült.Nemtudom van e már valami file kezelö app a ipaden. Nagyon sok van a sztorban. Én a Documents 5 ( Readlle) hasnálom. Ingyenes és tudja azt amit a fizetösek. Ezzel wifin tudod letölteni a képeket, documentumokat, magazinokat ipadre anélkül hogy usb- vel öszekötöd.
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1854 üzenetére
Na, attól nem kell tartani
-
Tenager18
senior tag
Ha töltés közben használom a gépet, az nem rontja az akksit, ugye ?
(#1852) univerzita : Köszi, közben sikerült megoldani. Sokkal egyszerübb iTools-al kezelni a gépet
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1850 üzenetére
Nem kell a jailbreak.Akkor ha fel van telepítve és ráteszed a ipadot akkor a job oldalon megjelennek a információk a ipadodról. Bal oldalon vannak a lehetöségek. Itt ha rámész a Applications-ra akkor a jobboldalon megjelenik a összes aplikáció ami fel van rakva ipadre. Mindegyiknél van három kisablak- uninstal-backup és végul browse. Ha filmet akarsz tenni a VLC- re akkor válazd a browse lehetőséget. Megnílik a VLC és a Documents mappába teszed a filmed. Majd amikor törülni szeretnéd akkor a Delete.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az iShutdown HD iPadre
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1849 üzenetére
Nem lehet rákattintani, ez egyfajta figyelmeztető szöveg. Nem lehet, hogy jailbreakelni kell , és utána műkszik rendesen ?
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1845 üzenetére
Meglestem az iTools-t, ha bármit rá akarok tenni, kiír valami angol szöveget, és semmi ... valami check iTunes vagy ilyesmi
Mi lehet a probléma ?
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1845 üzenetére
Köszi,meg is lesem
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1838 üzenetére
Nos igazad van nics törlési opcio. Illetve van da csak akkor tudod használni ha iTunes könyvtárábol akarsz törölni zenét vagy videót. Mivel a film a VLC- ben volt aszt iPadról tudod törölni. Én ha filmet taszek VLC-be aszt nem iTunes- szel csinálom hanem egy másik programmal. A neve iTools. Felrakod gépre ( ingyenes) majd ezzel nagyon könyen lehet másolni filmet,zenét, képeket stb. Amivel külömbözik a iTunes- ról hogy nem kell synchronizálni. Ész természetesen van törlési funkcio. Ez egy afajta total commander.
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1842 üzenetére
Hát a lónak a pöcsét
Én simán kivárom, akár órákon keresztül is, ráérek
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1840 üzenetére
Valami olyasmit olvastam, hogy végig lehet fizetés nélkül is vinni, csak akkor sokat kell várni néha, kocsi javításnál vagy ilyenek ... vagy ez baromság ?
-
Tenager18
senior tag
Amúgy letöltöttem a Real Racing 3-at ( ami nagy meglepetésemre ingyenes volt
). Gyönyörűen fut, Grand Turismo 5 szintű grafikával
Szuper játék.
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita #1837 üzenetére
Igen, a filmet sikerült törölnöm magán az Ipadon VLC -ben. De beraktam valami sfv fájlt is a film mellé, amit a VLC nem lát, viszont az iTunes-on belül sem találom a törlés opciót. Mi a trükkje ?
-
Tenager18
senior tag
Mikor felmásoltam a filmet VLC alá, került oda még egy fájl is, amit nem tudok törölni. iTunes segítségével el lehet távolítani valahogy ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #1832 üzenetére
Egy egy respring belefér?
-
Sonja
nagyúr
válasz
roland091 #1827 üzenetére
Én egy itteni, gyöngyösi számtech üzletben vettem, de kapható pl. Iponon is!
(#1829) bandus: Na igen, de valószínűleg nem is lesz olyan minőségű. Persze ez egyáltalán nem biztos, elvégre erre is van 2 év gari, ami meglepő!
-
válasz
Gadgetfan_ #1820 üzenetére
Nálam is ez van, de azért vannak oldalak (pl. olx.hu) amit hiába állítok át desktop nézetre, legközelebb újra a mobil verziót erőlteti. Meg lehet szokni.
Dolphin browseren (ingyenes) állítható, hogy desktopot kérjen be.
-
tegnap körbenéztem végül tok után, és kapott egy ilyet a kicsike: [link]
annyi mint a smart cover, de mégis teljesen lefedi a gépet.
fóliát is próbáltam ráapplikálni, hát örülök, hogy a 900 ft-osat vettem meg, mert marhára nem sikerültmás:
megvettem még a marvin appot és szomorúan vettem tudomásul, hogy pdf-et nem kezel :/ van valami tuti jó app pdf formátumú könyveket olvasni, jegyzetelni? goodreader? kinek mi jött be? -
Gadgetfan_
senior tag
-
Angel2014
addikt
Sziasztok lehet ipad airra androidot vagy win7 et telepíteni?
Valaki csinált már ilyet? -
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #1815 üzenetére
Rengeteget fejlődött. Szeptemberben mikor még megvolt a mini, használhatatlan vacak volt még, akkor maradtam a Cinexplayer-nél. Májusban amikor meglett az Air meg csodálkoztam, hogy milyen fasza lett. Jelenleg csak a VLC-t használom.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #1812 üzenetére
Milyen kukában torrentezett filmeket nézel?
Napi rendszerességgel használom a VLC-t ee ilyen még nem volt.
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1812 üzenetére
Jaaa ... éértem. Hát ez nem jó ...
Mindegy, használom, amíg tudom ...
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1810 üzenetére
Amúgy mire gondoltál konkrétan ? Érdekelne a véleményed
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1808 üzenetére
Kipróbáltam, nekem jónak tűnik. Felraktam 3 filmet, mindet szépen viszi, feliratokat is szépen kezeli, egyszerű, nagyszerü
-
Tenager18
senior tag
válasz
Szabikaa20 #1806 üzenetére
VLC jó lesz, köszi nektek.
-
Tenager18
senior tag
Tudtok valami jó film lejátszó progit, ami normálisan használható ? Persze ingyenesre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térn
- Samsung Galaxy Tab S8+ / S7+ FE Book Cover Keyboard, billentyűzet - Csomagolásbontott
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest